2024 TAKSİ İNDİ BİNDİ ÜCRETİ ZAMMI (İSTANBUL) | 📍 İstanbul'da taksiye ne kadar zam geldi? İstanbul taksi açılış ücreti ve taksi indi bindi ücreti kaç TL?
2024 TAKSİ İNDİ BİNDİ ÜCRETİ ZAMMI (İSTANBUL) | 📍 İstanbul'da taksiye ne kadar zam geldi? İstanbul taksi açılış ücreti ve taksi indi bindi ücreti kaç TL? İstanbul'da taksi ücretlerine zam geldi. Taksi ücretlerine gelen zam sonrasında İstanbul taksi indi bindi ücretleri ve açılış ücreti ile ilgili araştırmalar yapılıyor. Peki İstanbul'da taksi indi bindi ücreti ne kadar oldu, açılış ücreti kaç TL?
8.01.2024 Bilgi Rehberi
TAKSİ ZAMMI-YENİ ÜCRETLER 2023 || TAKSİ İNDİ BİNDİ ÜCRETİ ne kadar oldu, yeni taksi ücretleri kaç TL (taksimetre açılış ücreti)? İşte İstanbul taksi ücretleri...
TAKSİ ZAMMI-YENİ ÜCRETLER 2023 || TAKSİ İNDİ BİNDİ ÜCRETİ ne kadar oldu, yeni taksi ücretleri kaç TL (taksimetre açılış ücreti)? İşte İstanbul taksi ücretleri... Taksi zammı son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. İstanbul'da taksi ücretlerine zam geldi. Taksi zammı sonrasında yeni indi bindi ücreti ve kilometre başına alınan ücret merak ediliyor. Peki İstanbul'da taksi ücretleri ne kadar oldu? İşte yeni zamlı taksi indi bindi ücretleri ve kilometre başına tutar...
27.12.2022 Bilgi Rehberi
İstanbul'da taksi ücretlerine zam
İstanbul'da taksi ücretlerine zam İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu, taksi ücretlerine yüzde 25 oranında zam yapıldığını açıkladı. Eyüp Aksu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME)'ndeki toplantı sonrası gazetecilere açıklamalarda bulundu. 
27.08.2019 Ekonomi