İstanbul’da şafak operasyonu; Oğlunun arandığını duyan kadın, ‘Cezaevine girse de kurtulsak’ diye yakındı
İstanbul’da şafak operasyonu; Oğlunun arandığını duyan kadın, ‘Cezaevine girse de kurtulsak’ diye yakındı İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Avcılar, Beylikdüzü ve Esenyurt'ta faaliyet gösteren silahlı suç örgütü ve bu örgüte silah temin eden başka bir örgüte yönelik operasyon düzenledi. 74 şüpheli hakkında yakalama kararının verildiği operasyonda, Fatih'te silah temin eden örgüt üyesinin evine yapılan baskında, oğlunun arandığını öğrenen kadın, 'Yine ne yaptı, cezaevine girse de kurtulsak' diyerek yakındı.
26.05.2022 Haberler
Son dakika: Cumhuriyet Bayramı'nı kana bulayacaklardı! Operasyon...
Son dakika: Cumhuriyet Bayramı'nı kana bulayacaklardı! Operasyon... İstanbul'da Cumhuriyet bayramı etkinlikleri sırasında sansasyonel eylem hazırlığında oldukları iddia edilen DEAŞ üyesi 4 kişi gözaltına alındı. Diğer operasyonda ise 7'si yabancı uyruklu 10 kişi gözaltına alındı.
29.10.2019 Gündem
Son dakika: Peş peşe FETÖ operasyonları! Çok sayıda gözaltı var…
Son dakika: Peş peşe FETÖ operasyonları! Çok sayıda gözaltı var… FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün İstanbul il yapılanmasında yer aldığı tespit edilen 17 kişiye yönelik 6 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda 14 kişi gözaltına alındı. İzmir merkezli 8 ildeki yapılan operasyonda gözaltına alınan 18 şüpheliden, "mahrem imam" olduğu iddia  edilen sivil öğretmen ile 4 asker tutuklandı, 13 şüpheli asker ise adli kontrol  şartıyla serbest bırakıldı.
20.04.2019 Gündem
İstanbul’da terör operasyonu! Çok sayıda gözaltı
İstanbul’da terör operasyonu! Çok sayıda gözaltı İstanbul'da bu sabah özel harekat polisinin de destek verdiği operasyonda çok sayıda şüpheli gözaltına alındı
7.02.2018 Gündem
İstanbul’da terör operasyonu! Çok sayıda gözaltı
İstanbul’da terör operasyonu! Çok sayıda gözaltı İstanbul'da bu sabah özel harekat polisinin de destek verdiği operasyonda çok sayıda şüpheli gözaltına alındı
7.02.2018 Gündem
İstanbul'da PKK operasyonu! Üst düzey isimler yakalandı
İstanbul'da PKK operasyonu! Üst düzey isimler yakalandı İstanbul'da yapılan operasyonlarda PKK'nın üst düzey 2 ismi yakalandı.
12.08.2016 Gündem
Operasyonda 25 kişi gözaltına alındı
Operasyonda 25 kişi gözaltına alındı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen operasyon kapsamında, 31 kişi hakkında gözaltı kararı olduğu belirtildi. Karar doğrultusunda sabah saatlerinde harekete geçen polis ekipleri, çeşitli illerde yapılan çalışmalarla gözaltı işlemlerini başlattı. Aralarında Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca ve Zaman Gazetesi Genel Yayın Müdürü Ekrem Dumanlı’nın da bulunduğu 25 kişi sağlık kontrolünden geçirildikten sonra emniyete götürüldü.
11.09.2019 Haberler
El Kaide operasyonunda çatışma: 5 yaralı
El Kaide operasyonunda çatışma: 5 yaralı Ümraniye’de terör örgütü El Kaide’ye yönelik yapılan operasyonda çatışma çıktı. Çatışmada biri komiser 3 polis memuru ile 2’si saldırgan 5 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Özel Harekat ve Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, terör örgütü El Kaide’ye yönelik olarak daha önceden tespit edilen bazı adreslere operasyon düzenledi. Polisin operasyon düzenlediği Adem Yavuz Caddesi Armağan Sokak’taki, şüpheliler polise ateş açtı. Çıkan çatışmada Komiser Yavuz Alemdar ve iki polis memuru ile biri kadın 2 saldırgan yaralandı. Yaralı polisler Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılırken polislerin hayati tehlikeleri bulunmadığı ifade edildi. Yaralı olarak yakalanan 2 şüpheli şahıs ise Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastane
11.09.2019 Haberler