Gökçe Kırgız ve Yılmaz Taner nişanlandı
Gökçe Kırgız ve Yılmaz Taner nişanlandı Gökçe Kırgız ile 10 aydır aşk yaşadığı Yılmaz Taner, önceki akşam Nişantaşı Cabbar'da aile arasında nişan yaptı. Çift, şubat ayında dünyaevine girecek.
3.11.2020 Cadde
Tuzlu kahve iyi mi kötü mü?
Tuzlu kahve iyi mi kötü mü? Türk kültürünün en önemli olaylarından birisi de kız isteme olayıdır. Erkek tarafı kız tarafını ziyaret eder, adabına uygun tören gerçekleştirilir. Ancak yanlış bilinen bir olay da sık sık gerçekleştiriliyor. Son olarak sosyal medyada yayınlanan bir video ile tekrar gündeme gelen tuzlu kahve aslında ne mesajı veriyor? Kız istemede tuzlu kahve verilir mi?
13.02.2020 Hayat
Sigara vermeyen adamı yaraladı!
Sigara vermeyen adamı yaraladı! Bursa’da yolda yürürken önünü kesip kendisinden sigara isteyen kişi tarafından bıçaklanan proje müdürü hastaneye kaldırıldı. Edinilen bilgiye göre, olay merkez Osmangazi İlçesi Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre Altıparmak Caddesi’nde bir bilişim firmasında proje müdürü olarak görev yapan Tanju K ile yanında grafiker olarak çalışan İsmail B. öğle yemeği için dışarıya çıktı. Fevzi Çakmak Caddesi üzerindeki bir lokantada yemek yedikten sonra iş yerine dönen proje müdürü ile grafikerin önünü kesen kimliği belirsiz 3 kişi kendilerinden sigara istedi. Kimliği belirsiz şahıslara sigara kullanmadığını söyleyen Tanju K.yoluna devam etmek istedi. Ancak şahıslardan biri belinden çıkardığı bıçak ile Tanju K.’yı gündüz vakti cadde ortasında karın boşluğundan bıçakladı. Yaralı halde yol kenarındaki taksi durağına sığınan Tanju K. uzun süre ambulansın gelmesini bekledi. Proje müdürünü bıçakladıktan sonra Doğanbey Toplu Konut alanına kaçan zanlı A.K.(17) Polis tarafından bir binanın bahçesinde yakalandı. Yere yatırarak etkisiz hale getirilen zanlı suç aleti bıçağı yere atmaya çalışsa da başarılı olamadı. Zanlı A.K. "Arkadaşıma caz yaptı, onun için bıçakladım" dedi. Gözaltına alınan A.K.’nin çok sayıda suçtan kaydı bulunduğu ifadesinin ardından Çocuk Şube Müdürlüğüne teslim edileceği öğrenildi. 20 dakika sora olay yerine gelen ambulans ile Bursa Devlet Hastanesine kaldırılan Tanju K.’nın tedavisinin devam ettiği belirtildi.
11.09.2019 Haberler
Kız istetti, vermeyince öldürdü!
Kız istetti, vermeyince öldürdü! Gümüşhane’nin Şiran ilçesinde korkunç olay! Ailesini gönderip 20 yaşındaki kızı istetti, olumsuz yanıt alınca silaha sarıldı!
2.09.2014 Gündem
Kız istemede kan aktı!
Kız istemede kan aktı! UŞAK'ta evlilik girişimi olumsuz sonuçlanan M.S., sevdiği kız arkadaşı ile annesinin bulunduğu minibüsün önünü keserek av tüfeği ile ateş açtı. Açılan ateş sonucu minibüsle köylerde seyyar satıcılık yapan anne Döne Bulut (60) yaralanırken, kızı Ayşe Bulut (27) hayatını kaybetti, M.S. ise yakalanarak gözaltına alındı.
11.09.2019 Yaşam
Bartın'da kız isteme kavgas: 2 ölü, 4 yaralı
Bartın'da kız isteme kavgas: 2 ölü, 4 yaralı BARTIN’da oturan Gülay ve Hakan Çelikkıran çifti, oğulları 19 yaşındaki Yusuf’un evlenmek istediği 17 yaşındaki lise öğrencisi kızın ailesinden "Daha evlenecek yaşta değil" yanıtını alınca öfkelendi. İddiaya göre Hakan Çelikkıran, gece tekrar gittiği evde kızın babası Atilla Yaşar Demirkıran’ı dövdü. Bunun üzerine Demirkıran Ailesi’nin fertleri biraraya gelerek, Çelikkıran’ın evini bastı. Taraflar sopa, demir çubuklarla birbirlerine saldırırken, av tüfekleri de ateşlendi. Ortalık savaş alanıan dönreken, olayda 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.
11.09.2019 Haberler

Benzer Haber Etiketleri