Ümit Ünker

Ümit Ünker

Son dakika Ümit Ünker haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ümit Ünker gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ümit Ünker haber sayfamızda...

Ümit Ünker

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 22 ümit ünker haberi bulunmuştur.
Çalışan anneler için etkili zaman yönetimi
Çalışan anneler için etkili zaman yönetimi Ünlü Eğitmen ve Yazar Ümit ÜNKER’den ‘’Çalışan Anneler için Etkili Zaman Yönetimi’’ hakkında işinize çok yarayacak detaylı bilgiler.
7.03.2020 Ebeveyn
Birol Güven'den 'Dijital Esaret'
Birol Güven'den 'Dijital Esaret' Yapımcılığını ve senaristliğini Birol Güven’in üstlendiği, yönetmenliğini Emre Kavuk’un yaptığı, 'Mandıra Filozofu’nun çekildiği koyda çekilen 'Dijital Esaret' filmi, 10 Nisan’da vizyonda olacak.
3.03.2020 Cadde
B2B Nedir? Avantajları Nelerdir?
B2B Nedir? Avantajları Nelerdir? Ünlü Eğitmen Ve Yazar Ümit ÜNKER’in kaleminden yine işinize çok yarayacak özel bir yazı. B2B (Business to Business) işletmeden işletmeye ne demek? Avantajları nelerdir? Sizler için şimdi yayında.
14.01.2020 Teknoloji
Etkinlik sektörünün geleceği
Etkinlik sektörünün geleceği Ünlü Eğitmen ve Yazar Ümit ÜNKER bu hafta da sizler için özel bir röportaj gerçekleştirdi. Bu haftaki konuğu etkinlik sektörünün yükselen yıldızı İbrahim AKOVA, kendisi ile yaptığı bu keyifli röportajı aşağıda bulabilirsiniz.
6.01.2020 Kültür Sanat
Turizmde altın fırsatlar
Turizmde altın fırsatlar Ünlü Eğitmen ve Yazar Ümit ÜNKER sizler için Turizm sektöründen üst düzey yönetici olan Hakan ARSLAN ile keyifli ve bilgilendirici bir röportaj gerçekleştirdi. İnsanlar niçin Turizmde kariyerlerine başlamalı? Bu alanda ne tür fırsatlar var? 2020 yılı Turizm sektörü için nasıl geçecek? Genç Turizmcilere tavsiyeler gibi sorularını cevaplayan Hakan ARSLAN’dan herkese tavsiyeler. İşte Turizm Sektöründeki Altın Fırsatlar soruları ve cevapları.
23.12.2019 Tatil
Dijital dünyanın geleceği ve Türkiye
Dijital dünyanın geleceği ve Türkiye Türkiye Cumhuriyeti 82 Milyon nüfusa sahip dünyanın önemli ülkelerinden biridir. Türkiye nüfusu demografik açıdan ülke ekonomisi üzerinde son derece olumlu bir etkiye sahiptir ve yatırımcılar için pek çok fırsat sunmaktadır. Avrupa’da yaşlanan ve azalan nüfus gibi önemli zorluklarla karşı karşıya olan yatırımcılar, Türkiye'nin genç ve eğitimli nüfusunu önemli bir avantaj olarak değerlendirmektedir.
Öncelik etkisi ve kelimelerin sihri
Öncelik etkisi ve kelimelerin sihri Ünlü Eğitmen ve Yazar Ümit ÜNKER’in kaleminden işinize çok yarayacak bir yazı daha. Bir iş görüşmesinde ya da bir işe girmek istediğinizde, hayatınızın her anında faydasını göreceğiniz bir etki ‘’Öncelik Etkisi’’ aynı zamanda ‘’Kelimelerin Sihri’’ size yol gösterecek. Daha önce bakmadığınız açılardan bakmanızı sağlayacak. Kelimeleri ve sıralarını doğru şekilde kullanarak nasıl da insanları kolayca ikna edebileceğinize siz de inanamayacaksınız.
25.11.2019 Yaşam
Otomotiv sektöründe satışları artırmanın stratejik yolları
Otomotiv sektöründe satışları artırmanın stratejik yolları Eğitmen ve yazar Ümit Ünker, otomotiv sektöründe satışları artırabilmenin nasıl mümkün olduğunu yeni yazısında inceliyor.
18.11.2019 Otomobil
Zor insanlarla başa çıkmanın altın kuralları
Zor insanlarla başa çıkmanın altın kuralları Ünlü Eğitmen ve Yazar Ümit ÜNKER’in kaleminden sizler için harika bir yazı daha ‘’Zor İnsanlarla Başa Çıkmanın Altın Kuralları’’ her kesimden insan için gerçek verilere dayanan, kesin sonuçlu yaklaşımları bu makalesinde bulabilirsiniz.
26.10.2019 Püf Noktası
Eğer istersen yapabilirsin, vazgeçebilirsin, başarabilirsin
Eğer istersen yapabilirsin, vazgeçebilirsin, başarabilirsin Ünlü Eğitmen ve Yazar Ümit ÜNKER ’den Orijinali Azeri Türkçesi ile hazırlanmış “Görəcəyiniz Mənzərə Baxış bucağınızdan asılıdır! (10/90)” adlı eserden sizler için hayatınızı değiştirecek 90/10 sırrı. Bir çoğumuzun başına gelen bin bir türlü olaylara karşı bakış açısını nasıl da farklı bir perspektiften bakarak değiştirebileceğimizi gösteren harika bir yaklaşım.
21.10.2019 Yaşam
Topluluk önünde strese girmeden rahatça konuşun
Topluluk önünde strese girmeden rahatça konuşun Topluluk önünde konuşurken dikkat edilmesi gereken önemli noktalar olduğunu söyleyen Ünlü Eğitmen & Yazar Ümit ÜNKER topluluk önünde konuşmanın püf noktalarını anlattı.
15.10.2019 Yaşam
Zamanı etkili şekilde kullanarak hayatınıza fark katın!
Zamanı etkili şekilde kullanarak hayatınıza fark katın! Ünlü Eğitmen ve Yazar Ümit Ünker, Etkili Zaman Yönetiminin nasıl yapılması gerektiğini, kolay, anlaşılır ve günlük hayatta kullanılabilir şekilde okurları için kaleme aldı.
7.10.2019 Yaşam
Mülakatlarda en sık sorulan 25 soru ve öz geçmiş yerine öz gelecek
Mülakatlarda en sık sorulan 25 soru ve öz geçmiş yerine öz gelecek Ünlü Eğitmen ve Yazar Ümit ÜNKER, sizler için iş görüşmelerinde yapılan mülakatlarda en sık sorulan 25 soruyu açıklıyor. Bu sorulara vereceğiniz tatmin edici cevaplar kaderinizi değiştirebilir, sizi diğerlerinden farklılaştırarak ayrıştırabilir ve o işi kapmanızı sağlayabilir.
1.10.2019 Yaşam
Swot analizi nedir? Rekabet avantajını yakalayın
Swot analizi nedir? Rekabet avantajını yakalayın ‘’SWOT Analizi, bir projede ya da bir ticari girişimde kurumun, tekniğin, sürecin, durumun veya kişinin güçlü (Strengths) ve zayıf (Weaknesses) yönlerini belirlemekte, iç ve dış çevreden kaynaklanan fırsat (Opportunities) ve tehditleri (Threats) saptamak için kullanılan stratejik bir tekniktir.’’ diye açıklanır. Çoğu zaman şirketler bir pazara girmeden ve/veya bir ürün ya da hizmeti pazara sunmadan onunla alakalı olarak Swot çalışırlar. SWOT Analizi diye bilinen bu yön gösterici matris, kişisel başarınız için de kullanılabilir. Kişisel farkındalıkta rekabet açısından önemlidir. Örneğin; okumak istediğiniz bir bölüm için dahi Swot çalışabilirsiniz ya da yapmak istediğiniz bir iş ile ilgili de bu çalışma size harita olacaktır.
30.09.2019 Teknoloji Haberleri
İşte çok para kazanmanızı sağlayacak meslekler
İşte çok para kazanmanızı sağlayacak meslekler Bu başlık ilginizi çekti mi? Çekmiş olmalı ki şu an bu yazıyı okuyorsunuz. Ünlü Eğitmen & Yazar Ümit ÜNKER sizler için Geleceğin mesleklerini kaleme aldı ve gelecekte daha fazla kazanmanızın yollarını bu yazısında açıkladı.
24.09.2019 Teknoloji Haberleri
Etkili bir CV oluşturmanın sırrı
Etkili bir CV oluşturmanın sırrı Çoğumuz henüz mezun olmadan nerede çalışmak istediğimizi belirleriz, hayalini kurduğumuz şirkete bir fırsatını bulup girmek en önemli önceliğimizdir o yıllarda ya da kariyerimizi başka bir rotaya sürmek için farklı işlere başvurmak istemişizdir. Diğer yandan ise henüz bir iş edinemediysek ya da bir şekilde uzun zamandır iş bulamadıysak ilanlara başvuru yapar ve bizi çağırmalarını bekleriz. Eğitmen ve Yazar Ümit Ünker, dar alan ve zor alan ekonomilerde işsizliğin ciddi oranda arttığı dönemlerde etkili bir Cv oluşturmanın sırrı’nı sizler için paylaştı.
İstediğiniz işi kapmak için iş görüşmelerinde yapmanız gereken 5 önemli adım
İstediğiniz işi kapmak için iş görüşmelerinde yapmanız gereken 5 önemli adım Yazar ve Eğitmen Ümit Ünker, iş görüşmelerinde öne çıkabileceğiniz en önemli 5 stratejik adımı paylaştı.
Ümit Ünker'in 'Çocuklar Duymasın' şaşkınlığı
Ümit Ünker'in 'Çocuklar Duymasın' şaşkınlığı 'Çocuklar Duymasın' dizisinin 'Ümit'i Ümit Ünker, sokakta adının söylenmesine hala alışamadığını söyledi.
26.10.2018 Cadde
Ümit Ünker'in 'Çocuklar Duymasın' şaşkınlığı
Ümit Ünker'in 'Çocuklar Duymasın' şaşkınlığı 'Çocuklar Duymasın' dizisinin 'Ümit'i Ümit Ünker, sokakta adının söylenmesine hala alışamadığını söyledi.
26.10.2018 Cadde
O kitabın yazarı, 'Çocuklar Duymasın'da
O kitabın yazarı, 'Çocuklar Duymasın'da Artırılmış Gerçeklik teknolojisi ile yazdığı 'Değer Odaklı Satış' kitabı ile yapımcı ve senarist Birol Güven’in dikkatini çeken Ümit Ünker, Kanal D'nin fenomen dizisi 'Çocuklar Duymasın’ın kadrosuna katıldı.
10.10.2018 Cadde
O kitabın yazarı Çocuklar Duymasın'a katıldı
O kitabın yazarı Çocuklar Duymasın'a katıldı Artırılmış Gerçeklik teknolojisi ile yazdığı “Değer Odaklı Satış” kitabıyla ünlü yapımcı ve senarist Birol Güven’in dikkatini çeken “Ödüllü Satış Eğitmeni ve Danışman” Ümit Ünker,ekranların fenomen dizisi Çocuklar Duymasın’ın kadrosuna katıldı.
9.10.2018 TV-Rehberi
İstanbul'un 25 ilçesinde elektrik kesintisi uygulanacak!
İstanbul'un 25 ilçesinde elektrik kesintisi uygulanacak! İstanbul'un Adalar, Ataşehir, Beykoz, Çekmeköy, Kadıköy, Kartal, Maltepe, Pendik, Sancaktepe, Sultanbeyli, Şile, Tuzla, Ümraniye ve Üsküdar ilçelerinin bazı mahallelerine 26 Mayıs'ta elektrik verilemeyecek. İşte elektrik kesintisi ile ilgili detaylı bilgiler...
25.05.2016 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ümit Ünker ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.