İstikşafi görüşme ne demek? TDK istikşafi kelime anlamı - İstikşafi nedir?
İstikşafi görüşme ne demek? TDK istikşafi kelime anlamı - İstikşafi nedir? İstikşafi görüşme nedir? Yunanistan ile Ege ve Akdeniz'deki sorunların ele alınacağı istikşafi görüşmelerin 61. turu İstanbul'da başladı. 5 yıl aradan sonra yapılan istikşafi görüşmelerin başlamasıyla istikşafi görüşme nedir, İstikşafi kelime anlamı nedir araştırılıyor. Peki, istikşafi görüşme nedir? İşte TDK açıklaması.
26.01.2021 Gündem
Son dakika... Türkiye-Yunanistan istikşafi görüşmesi sona erdi
Son dakika... Türkiye-Yunanistan istikşafi görüşmesi sona erdi İstanbul'da beş yıl sonra gerçekleşen randevuya Ankara ve Atina üst düzey isimlerle katıldı, görüşme üç saat sürdü. Diplomatik kaynaklardan ilk açıklama geldi, görüşmeye katılan Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın ise bir Twitter mesajı paylaştı.
25.01.2021 Dünya
İstikşafi anlamı nedir, ne demek? İstikşafi görüşmesi ne demek?
İstikşafi anlamı nedir, ne demek? İstikşafi görüşmesi ne demek? Yunanistan ile istikşafi görüşmelerinin yeniden başlayacağının duyurulmasının ardından İstikşafi nedir, ne anlama gelmektedir soruları gündeme geldi. Türkiye ile Yunanistan arasında İstikşafi görüşmelerinin 61. turunun 25 Ocak'ta duyurulmasının ardından vatandaşlar İstikşafi anlamı nedir, ne demek sorularına yanıt aramaya başladı. İşte TDK tarafından yapılan İstikşafi açıklaması...
12.01.2021 Eğitim
Nefesler tutuldu... İstanbul'da başlıyor!
Nefesler tutuldu... İstanbul'da başlıyor! Türkiye ile Yunanistan arasındaki istikşafi görüşmeler başlıyor. 4 yıl sonra müzakere masası yeniden kurulurken, 61'inci toplantı, İstanbul'da gerçekleştirilecek. Peki, istikşafi görüşmelerin yol haritası nasıl olacak?
24.09.2020 Dünya