İstinye Park

İstinye Park

Son dakika İstinye Park haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan İstinye Park gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan İstinye Park haber sayfamızda...

İstinye Park

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.775 istinye park haberi bulunmuştur.
Hülya Avşar alışveriş turunda
Hülya Avşar alışveriş turunda Hülya Avşar, önceki gün İstinye Park'ta objektiflere yansıdı. Alışverişe geldiğini söyleyen ünlü sanatçı, neşeli tavırlarıyla dikkat çekti.
30.03.2024 Cadde
Simge Ünal: 'İnşallah ölürsün' mesajları atanlar bile oluyor!
Simge Ünal: 'İnşallah ölürsün' mesajları atanlar bile oluyor! Simge Ünal'ın geçtiğimiz günlerde İstinye Park AVM'de 1 milyon 321 bin 920 TL'ye ceket satmasıyla gündeme gelen markadan alışveriş yaptığı ortaya çıktı. Modelin, aynı markadan aldığı ceketi Instagram'da paylaşması üzerine hakaretlere maruz kalan ünlü isim, yaşadıklarını anlattı.
30.01.2024 Cadde
Hakaret yağdı
Hakaret yağdı Simge Ünal’ın geçtiğimiz günlerde İstinye Park AVM’deki lüks bir mağazada 1 milyon 321 bin 920 liraya satılan ceketle gündeme gelen markadan alışveriş yaptığı ortaya çıktı.
30.01.2024 Cadde
Lezzet haritasına yeni bir soluk
Lezzet haritasına yeni bir soluk Türk mutfağının karakteristik lezzetlerinin yer aldığı menüsüyle Kitchen Local, geleneksel tariflerle hazırlanan yemekleri modern bir sunumla servis ediyor.
27.01.2024 Pazar
Renkli açılış
Renkli açılış Clove, İstinye Park’ta kapılarını açtı.
1.12.2023 Cadde
İndirime akın
İndirime akın Eski hakem Erman Toroğlu ve eşi Ezgi Yavuz, önceki gün İstinye Park’ta görüntülendi.
27.11.2023 Cadde
Demet Akalın kutlama yemeğine çıktı
Demet Akalın kutlama yemeğine çıktı Sunucu Jess Molho ile yeni bir gündüz kuşağı programına başlayacak olan şarkıcı Demet Akalın, hem meslektaşı hem de yakın arkadaşı Esra Balamir'la birlikte İstinye Park'ta görüntülendi.
6.10.2023 Cadde
Ece Erken: Çılgınca spor yapıyorum, hedefim büyük!
Ece Erken: Çılgınca spor yapıyorum, hedefim büyük! Ünlü sunucu Ece Erken, önceki gün bir AVM'de kameralara yansıdı. Ayaküstü gazetecilerle konuşan erken, spor yapmaya ağırlık verdiğini açıkladı.
20.09.2023 Cadde
Alkışlanacak hareket
Alkışlanacak hareket Merve Mermer, Liselere Geçiş Sınavı’ndan (LGS) 494 puan alarak, Türkiye ikincisi olan Elazığlı çoban Muhammet Halil Yazar’la İstinye Park’ta görüntülendi.
11.09.2023 Cadde
Hamdi Alkan'ın yeni proje heyecanı
Hamdi Alkan'ın yeni proje heyecanı Yönetmen ve oyuncu Hamdi Alkan, önceki gün İstinye Park’ta objektiflere poz verdi.
13.08.2023 Cadde
DAP’ın Yeni Levent’i yeniliklerle geliyor
DAP’ın Yeni Levent’i yeniliklerle geliyor Yeni Levent projesiyle şehrin merkezinde country yaşam kuran Dap Gayrimenkul Geliştirme, projede aynı zamanda kentsel planlama örneği sunarak, iyi yaşam alanlarını şekillendiren kriterlerini de açıklıyor.
26.07.2023 Ekonomi
İstanbul'da ünlü AVM'de yangın! İşte ilk görüntüler
İstanbul'da ünlü AVM'de yangın! İşte ilk görüntüler İstanbul Sarıyer'de bulunan İstinye Park AVM’de yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.
25.05.2023 Haberler
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Enerjilerini birleştirdiler Son dönemde haklarında çıkan aşk dedikodularını yalanlayan Hadise ile Murda, sürpriz bir projeye imza attı...
20.05.2023 Cadde
Aşıklar ilk kez  görüntülendi
Aşıklar ilk kez görüntülendi Melis Sezen, iş insanı sevgilisi Atilla Bingöl’le İstinye Park Zuma’da baş başa yemekteydi.
1.05.2023 Cadde
Melis Sezen ve Atilla Bingöl aşkı belgelendi!
Melis Sezen ve Atilla Bingöl aşkı belgelendi! Melis Sezen, aradığı aşkı iş insanı Atilla Bingöl’de buldu. İki sevgili, önceki akşam İstinye Park'ta baş başa yemeğe çıktı. Mekan çıkışı gazetecileri bir anda karşılarında gören Sezen ve Bingöl, kısa süreli şaşkınlık yaşadı.
1.05.2023 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Hadise zirvede Hadise, geçtiğimiz cuma günü çıkardığı ‘Feryat’ eseriyle zirveye yerleşti...
17.04.2023 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde İzdihama yol açtı Gülşen, Antalya’da Nirvana Otel’in Cosmos Theatre sahnesinde hayranlarının karşısına çıktı...
6.02.2023 Cadde
İkinci çocuğa ikinci cip
İkinci çocuğa ikinci cip  Ümit Erdim, İstinye Park’ta objektiflere takıldı.
4.02.2023 Cadde
50. şubesi hizmette
50. şubesi hizmette 41 yıldır bebek, çocuk ve genç odası sektörüne yön veren firmalar arasında yer alan Güler Orpak ve Zekeriya Orpak’ın sahibi olduğu Caploonba, 50’nci mağazasını İstinye Park AVM’de açtı.
1.02.2023 Ege
Alkışlar Narlıdere’nin yetenekli çocuklarına
Alkışlar Narlıdere’nin yetenekli çocuklarına Sanatla büyüyen nesillerin yetişmesi ve genç yeteneklere destek olmak amacıyla kurulan Narlıdere Belediyesi Çocuk Senfoni Orkestrası, son konserini İstinye Park Alışveriş Merkezi’nde verdi.
16.01.2023 Ege
Ameliyat buluşturdu
Ameliyat buluşturdu Sekiz yıllık evliliklerini tek celsede sonlandıran Hamdi Alkan ile Selen Görgüzel, İstinye Park’ta objektiflere takıldı.
5.01.2023 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde ‘Yeni bir başlangıç’ Doutzen Kroes, sosyal medya hesabından insanlığın yeni bir başlangıç içinde olduğunu söyledi...
17.12.2022 Cadde
İzmir’e yeni yatırım
İzmir’e yeni yatırım Hyatt Hotels, Türkiye’de hizmet veren otellerine bir yenisini daha ekleyecek.
14.12.2022 Ege
Hayranları sıraya girdi
Hayranları sıraya girdi Demet Özdemir, İstinye Park’ta görüntülendi.
17.11.2022 Cadde
Müstakbel Damat, İzmirlilerle buluştu
Müstakbel Damat, İzmirlilerle buluştu İstinyePark İzmir’de açılan Renk Sineması, ‘Müstakbel Damat’ filminin galasına ev sahipliği yaptı. 
17.11.2022 Ege

Benzer Haber Etiketleri

İstinye Park ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.