İsviçre Federal Mahkemesi

İsviçre Federal Mahkemesi

Son dakika isviçre federal mahkemesi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan isviçre federal mahkemesi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan isviçre federal mahkemesi haber sayfamızda...

İsviçre Federal Mahkemesi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 199 isviçre federal mahkemesi haberi bulunmuştur.
Samsunspor'un transfer yasağı yeniden aktifleşti!
Samsunspor'un transfer yasağı yeniden aktifleşti! FIFA tarafından 2 dönem transfer yasağı cezasına çarptırılan Samsunspor'un cezası yeniden aktif oldu. Kırmızı-beyazlılar kararı resmi siteden duyurdu.
21.03.2024 Samsunspor
Aziz Yıldırım: Fenerbahçe, UEFA'dan hiçbir ceza almamıştır
Aziz Yıldırım: Fenerbahçe, UEFA'dan hiçbir ceza almamıştır Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, gündemde yer alan konulara ilişkin açıklamalarda bulundu.
21.03.2024 Fenerbahçe
SON DAKİKA | Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Fenerbahçe'den istedikleri 3 futbolcuyu resmen açıkladı
SON DAKİKA | Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Fenerbahçe'den istedikleri 3 futbolcuyu resmen açıkladı Ara transfer döneminde Süper Lig kulüpleri transfer çalışmalarına hız verdi. Karadeniz temsilcisinin Başkanı Yüksel Yıldırım, sarı-lacivertli takımdan istedikleri 3 futbolcuyu duyurdu.
17.01.2024 Samsunspor
Samsunspor'da transfer yasağı kararı durduruldu!
Samsunspor'da transfer yasağı kararı durduruldu! Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, FIFA'dan verilen transfer yasağının İsviçre Federal Mahkemesi tarafından durdurulduğunu açıkladı.
15.01.2024 Samsunspor
IBA Başkanı Umar Kremlev: Boks olmazsa, olimpiyat kaybeder
IBA Başkanı Umar Kremlev: Boks olmazsa, olimpiyat kaybeder IBA Başkanı Umar Kremlev olimpik programdan çıkarılması tartışılan boks için IOC’ye meydan okudu, “Boks olimpiyattan çıkarılırsa, boks değil olimpiyat kaybeder. Çünkü boks dünyanın en popüler sporlarından biri” diye konuştu.
19.11.2023 Diğer
Erol Bulut'a 'Sala' engeli!
Erol Bulut'a 'Sala' engeli! Nantes takımından Cardiff City'ye imza atmaya giderken, uçağının düşmesiyle hayatını kaybeden Emiliano Sala'nın ödemelerindeki sıkıntı nedeniyle kulübe transfer yasağı geldi.
Ali Koç: 2010-11 şampiyonuyuz diyerek kendinizi kandırıyorsunuz
Ali Koç: 2010-11 şampiyonuyuz diyerek kendinizi kandırıyorsunuz Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Ülker Stadyumu 1907 Tribünü’nde gündeme dair açıklamalarda bulundu.
6.05.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe: Ahmet Ağaoğlu’nun açıklamalarını şaşkınlıkla takip ettik
Fenerbahçe: Ahmet Ağaoğlu’nun açıklamalarını şaşkınlıkla takip ettik Fenerbahçe Kulübü, Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun dün divan kurulunda yaptığı açıklamaları, büyük bir şaşkınlıkla takip ettiklerini açıkladı.
15.06.2021 Fenerbahçe
Ahmet Ağaoğlu: Yüzde 70 gelir kaybına rağmen borç artışını yüzde 30'larda frenledik
Ahmet Ağaoğlu: Yüzde 70 gelir kaybına rağmen borç artışını yüzde 30'larda frenledik Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, pandemi nedeniyle kulüplerin yüzde 70 gelir kaybına uğradığı süreçte borç artışını yüzde 30’larda tutmayı başardıklarını belirterek, “Son iki sene içerisinde gelirlerimizin yüzde 70 oranında azaldığı bir süreçte bu limitler içerisinde tutmayı başardık. Eleştiriler yapılırken içinde bulunduğumuz ekonomik ve sosyal şartların gerçekleri göz önünde bulundurularak yapılırsa o zaman çok daha sağlıklı bir şekilde değerlendirme imkanına sahip oluruz” dedi.
14.06.2021 Trabzonspor
Trabzonspor’dan ‘beraat’ kararlarına tepki
Trabzonspor’dan ‘beraat’ kararlarına tepki Trabzonspor Kulübü , ‘futbolda sözde şike’ duruşması sonrası alınan beraat kararlarının ardından bir açıklama yayınlayarak tepkisini dile getirdi.
6.11.2020 Trabzonspor
Ahmet Ağaoğlu: Leipzig, Sörloth'u ısrarla istiyor...
Ahmet Ağaoğlu: Leipzig, Sörloth'u ısrarla istiyor... Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, 2019-2020 sezonunda Medipol Başakşehir'e şampiyonluğu kaptırmanın hayal kırıklığını yaşadıklarını ama gelecek sezon için bunun camia ve takım üzerinde bir travma oluşturmayacağını söyledi. Ayrıca Ağaoğlu'ndan Sörloth ve Uğurcan Çakır açıklaması geldi...
28.08.2020 Trabzonspor
CAS'tan skandal karar!
CAS'tan skandal karar! Manchester City ve Paris Saint Germain’in cezalarını kaldıran Uluslararası Tahkim Mahkemesi (CAS) Trabzonspor’un haklı itirazını reddederek men cezasını onadı. Bordo-mavililer, kararın temyizi için İsviçre Federal Mahkemesi’ne gitmeye hazırlanıyor.
31.07.2020 Trabzonspor
Son dakika | CAS, Trabzonspor'un itirazını reddettiğini açıkladı!
Son dakika | CAS, Trabzonspor'un itirazını reddettiğini açıkladı! CAS, Trabzonspor'un Avrupa kupalarından men cezasına yaptığı itirazı reddetti. Bordo-mavili yönetim, CAS'ın ret kararı sonrası İsviçre Federal Mahkemesi'ne başvuracak. CAS'ın verdiği skandal karara sert tepki gösteren Trabzonspor Başkan Ahmet Ağaoğlu, 'Gerekçeli kararı görmeden kararla alakalı bir yorum yapmamız mümkün değil. Ancak kararın ilgili taraflarla paylaşılmadan önce CAS tarafından kamuoyuyla paylaşılması tek cümle ile ciddiyetsizlik ve saygısızlıktır' dedi.
30.07.2020 Trabzonspor
Son dakika | Ahmet Ağaoğlu: 4 futbolcuyla ön protokol imzaladık
Son dakika | Ahmet Ağaoğlu: 4 futbolcuyla ön protokol imzaladık Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, TRT Spor canlı yayınında soruları yanıtladı. Ağaoğlu, "Trabzonspor önümüzdeki sezon en avantajlı kulüp. Şu ana kadar ön protokol imzaladığımız 4 futbolcu var" dedi.
18.07.2020 Trabzonspor
Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'nden Platini'ye ret!
Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'nden Platini'ye ret!   Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi, futboldan 4 yıl men edilen eski UEFA Başkanı Michel Platini'nin cezasına yaptığı itirazı reddetti.  
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Trabzonspor, İsviçre Federal Mahkemesi'ne başvurdu
Trabzonspor, İsviçre Federal Mahkemesi'ne başvurdu Trabzonspor Kulübü, 2010-11 sezonuna ilişkin FIFA, UEFA ve CAS’ta alınan kararların hukuka aykırı olduğu gerekçesiyle İsviçre Federal Mahkemesi’ne başvuru yaptı.
30.06.2020 Trabzonspor
Caster Semenya'ya mahkemeden kötü haber
Caster Semenya'ya mahkemeden kötü haber İsviçre Federal Mahkemesi yeniden yürürlüğe koyduğu kural değişikliği uyarınca olimpiyat ve dünya şampiyonu atlet Semenya, Dünya Atletizm Şampiyonası'nda 800 metrede yarışamayacak.
1.07.2020 Diğer
Semenya, 800 metrede yarışabilecek
Semenya, 800 metrede yarışabilecek İsviçre Federal Mahkemesi, Güney Afrikalı atlet Caster Semenya'nın 800 metrede yarışmasını engelleyen kadın sporcularda testosteron hormonu sınırlamasına yönelik kural değişikliğini askıya aldı.
1.07.2020 Diğer
Peru, 36 yıl sonra yeniden Dünya Kupası'nda...
Peru, 36 yıl sonra yeniden Dünya Kupası'nda... Rusya'nın ev sahipliği yapacağı 21. FIFA Dünya Kupası'nda mücadele edecek Peru Milli Takımı, 36 yıl aranın ardından turnuvada yeniden boy gösterecek.
1.07.2020 Dünya Kupası
Guerrero, Dünya Kupası'nda oynayabilecek
Guerrero, Dünya Kupası'nda oynayabilecek Aldığı 14 aylık men cezası İsviçre Federal Mahkemesi tarafından dondurulan Perulu futbolcu Guerrero, Dünya Kupası'nda forma giyebilecek
1.07.2020 Dünya Kupası
IOC, Rus sporcuların doping davasını mahkemeye taşıyacak
IOC, Rus sporcuların doping davasını mahkemeye taşıyacak Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC), Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS) tarafından doping yaptıklarına ilişkin yeterli kanıt bulunamadığı gerekçesiyle 28 Rus sporcunun cezasının kaldırılması kararının, İsviçre Federal Mahkemesi'ne taşınacağını duyurdu.
1.07.2020 Diğer
Herakles Lahdi  Türkiye’ye dönüyor
Herakles Lahdi Türkiye’ye dönüyor İsviçre’den iadesi konusunda anlaşma sağlanan Herakles Lahdi, 6 Eylül’de Türkiye’ye geri geliyor. Herakles Lahdi, iadesinin ardından Antalya Müzesi Müdürlüğü’ne teslim edilecek
18.08.2017 Gündem
Michel Platini'ye bir şok daha!
Michel Platini'ye bir şok daha! İsviçre Federal Mahkemesi, futboldan 4 yıl men edilen eski UEFA Başkanı Michel Platini'nin cezasını onadı.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Trabzonspor'da FIFA kararı!
Trabzonspor'da FIFA kararı! Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta Kocaeli’nin Gebze ilçesinde önemli açıklamalarda bulundu. Usta, “Sabah avukat arkadaşlarla birlikte şike süreci ile ilgili İsviçre’ye gidiyoruz. Gelinen süreçte iki yol kalmış gibi gözüküyor. Birisi direk FIFA’ya başvurmak, diğeri İsviçre Federal Mahkemesi ardından FIFA’ya başvurmak. Onu değerlendireceğiz” dedi.
30.06.2020 Trabzonspor
TS Club'ın yeni mağazasını Başkanı Usta ile kaptan Onur açtı
TS Club'ın yeni mağazasını Başkanı Usta ile kaptan Onur açtı Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, ''Çok net şekilde söylüyorum Trabzonspor FIFA'ya tabii ki gidecek'' dedi.
30.06.2020 Trabzonspor

Benzer Haber Etiketleri

İsviçre Federal Mahkemesi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.