İtalya Kupası

İtalya Kupası

Son dakika İtalya Kupası haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan İtalya Kupası gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan İtalya Kupası haber sayfamızda...

İtalya Kupası

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 7.969 italya kupası haberi bulunmuştur.
Misli'den Günün Şampiyon Tercihleri
Misli'den Günün Şampiyon Tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
24.04.2024 Futbol
Yenilginin ardından Ergin Ataman'dan emsali görülmemiş iddia: Panathinaikos'ta olmayacağım!
Yenilginin ardından Ergin Ataman'dan emsali görülmemiş iddia: Panathinaikos'ta olmayacağım! Maccabi Tel Aviv karşısında şok bir mağlubiyet alan Panathinaikos'ta Başantrenör Ergin Ataman, Maccabi Tel Aviv maçından sonra büyük iddiada bulundu.
Serdar Topraktepe: Turu geçeceğimize inanıyorum!
Serdar Topraktepe: Turu geçeceğimize inanıyorum! Beşiktaş Teknik Sorumlusu Serdar Topraktepe, Ankaragücü maçından değerlendirmelerde bulundu.
23.04.2024 Beşiktaş
Juventus skor avantajıyla İtalya Kupası'nda finale çıktı!
Juventus skor avantajıyla İtalya Kupası'nda finale çıktı! İtalya Kupası Yarı Final rövanşında Lazio, Juventus'u 2-1 mağlup etti. İlk maçı 2-0 kazanan Juventus, İtalya Kupası'nda finale yükseldi.
23.04.2024 Dünyadan Futbol
Lazio - Juventus maçından kareler
Lazio - Juventus maçından kareler Lazio, İtalya Kupası Yarı Final maçında Juventus'u konuk etti.
23.04.2024 Dünyadan Futbol
Massimiliano Allegri: Eleştiriler ilk kez olmuyor!
Massimiliano Allegri: Eleştiriler ilk kez olmuyor! Juventus Teknik Direktörü Massimiliano Allegri açıklamalarda bulundu.
18.04.2024 İtalya Serie A
Juventus'ta Kenan Yıldız'ın şaşırtan yeni maaşı ortaya çıktı!
Juventus'ta Kenan Yıldız'ın şaşırtan yeni maaşı ortaya çıktı! Juventus'ta forma giyen Milli futbolcu Kenan Yıldız'ın takımdaki geleceği netleşmeye başladı. İtalyan devinin 10 numaralı formayı emanet etmek istediği yıldız futbolcunun yeni sözleşme detayları ortaya çıktı.
17.04.2024 İtalya Serie A
Galatasaray'a İtalya'dan sürpriz orta saha! İşte transfer planı
Galatasaray'a İtalya'dan sürpriz orta saha! İşte transfer planı Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, bir yandan da gelecek sezonun transfer çalışmalarına başlamış durumda. İtalyan basını sarı-kırmızılı ekibin ilgilendiği orta sahayı duyururken takımdan ayrılacak isimler de ortaya çıktı. İşte detaylar...
11.04.2024 Galatasaray
Misli'den Günün Süper Tercihleri
Misli'den Günün Süper Tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
3.04.2024 Futbol
Juventus'tan Kenan Yıldız kararı! Görüşmeler başladı
Juventus'tan Kenan Yıldız kararı! Görüşmeler başladı İtalyan devi Juventus, Avrupa devlerinin dikkatini çeken Milli futbolcu Kenan Yıldız için kararını verdi. Genç futbolcuyla görüşmeler başladı. İşte detaylar...
9.03.2024 İtalya Serie A
Imoco şampiyon oldu! Daniele Santarelli'den VakıfBank mesajı
Imoco şampiyon oldu! Daniele Santarelli'den VakıfBank mesajı Kadınlar İtalya Kupası’nda şampiyon Imoco oldu. Başantrenör Daniele Santarelli mücadele sonrası hem geleceği hem de VakıfBank maçıyla ilgili konuştu.
19.02.2024 Voleybol
İtalya'da gündem Kenan Yıldız! 'Del Piero evlat edindi'
İtalya'da gündem Kenan Yıldız! 'Del Piero evlat edindi' Juventus'ta müthiş bir performans gösterek tüm dünyanın dikkatini çeken A Milli Takım'ın genç futbolcusu Kenan Yıldız, idolü olarak Del Piero'yu belirlemişti. Bizzat Del Piero'nun tebrik ettiği genç yıldız ile arasında başlayan arkadaşlığı İtalyan gazetesi La Gazetta dello Sport ayrıntılarıyla anlattı.
24.01.2024 İtalya Serie A
Inter'de Hakan Çalhanoğlu fırtınası! 14 gollük katkı
Inter'de Hakan Çalhanoğlu fırtınası! 14 gollük katkı Son olarak Napoli'yi devirerek İtalya Süper Kupası’nda şampiyon olan Inter'de forma g,yen Milli yıldız Hakan Çalhanoğlu, performansıyla dikkat çekmeye devam ediyor.
24.01.2024 İtalya Serie A
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Süper Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın!
19.01.2024 Diğer
Misli'den günün süper tercihleri
Misli'den günün süper tercihleri Misli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün süper tercihleri…
19.01.2024 Futbol
Türk futbolunda 'altın' jenerasyon! Arda Güler, Kenan Yıldız...
Türk futbolunda 'altın' jenerasyon! Arda Güler, Kenan Yıldız... Kenan Yıldız, Arda Güler, Semih Kılıçsoy, Ali Turap Bülbül gibi genç yetenekler, bugün futbol piyasasının manşetlerinde... Hepsinin ortak özelliği, U16 Milli Takımı’ndan itibaren birlikte görev almaları ve 2005 jenerasyonu olmaları... Teknik adam da, şu an U19’un başında bulunan Soykan Başar.
13.01.2024 Futbol
İtalya'da gündem Kenan Yıldız! 'O bir mücevher, gerçek bir inci'
İtalya'da gündem Kenan Yıldız! 'O bir mücevher, gerçek bir inci' İtalya Kupası çeyrek finalinde sahasında Frosinone'yi konuk eden Juventus, Milik (3) ve Kenan Yıldız'ın golleriyle rakibini 4-0 mağlup ederek yarı finale yükseldi. İtalyan basını Kenan Yıldız'a övgüler yağdırdı.
12.01.2024 İtalya Serie A
Juventus'ta Kenan Yıldız durdurulamıyor! Muhteşem gol
Juventus'ta Kenan Yıldız durdurulamıyor! Muhteşem gol İtalya Kupası çeyrek finalinde Juventus ile Frosinone karşı karşıya geldi. Milli futbolcu Kenan Yıldız mücadeleye damgasını vurdu. İşte detaylar...
11.01.2024 Dünyadan Futbol
Misli'den Günün Süper Tercihleri
Misli'den Günün Süper Tercihleri Misli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün süper tercihleri…
10.01.2024 Futbol
Avrupa’da derbi fırtınası! Dev maçlara Türkiye’nin ek yüksek oranları yine Misli’de!
Avrupa’da derbi fırtınası! Dev maçlara Türkiye’nin ek yüksek oranları yine Misli’de! Avrupa’da derbi günü, Türkiye’nin en yüksek oranları ile Misli’de yaşanacak. 3 kupada oynanacak 3 muhteşem derbi ile futbol heyecanı doruğa çıkarken çekişme dolu maçları Süper Oran ayrıcalığı ile Misli’de oynayabileceksiniz.
10.01.2024 Futbol
SON DAKİKA | Galatasaray'da milli yıldızın transferi için düğmeye basıldı! Sözleşme feshi için geri sayım
SON DAKİKA | Galatasaray'da milli yıldızın transferi için düğmeye basıldı! Sözleşme feshi için geri sayım Galatasaray, Ocak transferinde yerli oyunculara yöneldi. Sezon başında Genoa'ya kiraladığı Berkan Kutlu'yu geri çağıran sarı-kırmızılılar, bir yerli takviyesi için daha düğmeye bastı. Galatasaray'da yıldız oyuncunun sözleşmesinin feshi için de geri sayıma geçildi.
10.01.2024 Galatasaray
Galatasaray'da Berkan Kutlu geri dönüyor!
Galatasaray'da Berkan Kutlu geri dönüyor! Cim-Bom’un sezon başında İtalya Seri A takımlarından Genoa’ya kiraladığı Berkan Kutlu’nun ara transfer döneminde Galatasaray’a dönebileceği belirtildi. Genç futbolcunun yeterli süre alamaması nedeniyle mutsuz olduğu vurgulandı.
10.01.2024 Galatasaray
Misli'den günün süper tercihleri
Misli'den günün süper tercihleri Misli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün süper tercihleri…
7.01.2024 Diğer
Yok artık Kenan Yıldız! Juventus formasıyla resital sundu
Yok artık Kenan Yıldız! Juventus formasıyla resital sundu İtalya Kupası'nda Salernitana'yı 6-1 mağlup eden Juventus'ta oyuna 66'ncı dakikada giren Kenan Yıldız, maçın kahramanı oldu.
5.01.2024 Dünyadan Futbol
Kenan Yıldız şov yaptı! Juventus, İtalya Kupası'nda turladı
Kenan Yıldız şov yaptı! Juventus, İtalya Kupası'nda turladı İtalya Kupası Son 16 Turu'nda Juventus, Salernitana'yı 6-1 mağlup etti.
4.01.2024 Dünyadan Futbol

Benzer Haber Etiketleri

İtalya Kupası ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.