Erkek arkadaşının evinde terastan düşen Derya: Manzarayı seyrederken dengem şaştı
Erkek arkadaşının evinde terastan düşen Derya: Manzarayı seyrederken dengem şaştı İzmir’in Konak ilçesinde, erkek arkadaşı Deniz Özarslan'ın (35) evinin terasından düşen Derya Kılıç'ın (24) tedavisi, hastaneden taburcu olduktan sonra evinde sürüyor. Ölümden dönen Kılıç, yaptığı açıklamada, "Ne intihar ettim ne de kimse beni aşağıya itti, olay tamamen kazaydı. Manzarayı seyrederken dengem şaştı, düştüm. İfademi vereli 5-6 gün olduğu halde, Deniz hala hapiste. Deniz için adalet istiyorum" dedi. Kılıç, ameliyattan çıktıktan sonra bir süre hafıza kaybı yaşadığını da söyledi.
30.05.2021 Gündem
4. kattan düşen sevgilisinin başında ağlayan gençle ilgili karar çıktı
4. kattan düşen sevgilisinin başında ağlayan gençle ilgili karar çıktı Bursa’da kız arkadaşını ittiği iddiasıyla müebbet hapis cezası talebiyle yargılanan sanık, kız arkadaşının ifadesini değiştirmesiyle beraat etti. İlk olarak kendisini sevgilisinin attığını iddia eden genç kız, ardından gözyaşları içerisinde sanığın kendisini itmediğini söyledi.
3.11.2019 Haberler
Ona kimse 'Sen ne yapıyorsun?' demedi!
Ona kimse 'Sen ne yapıyorsun?' demedi! Ona kimse 'Sen ne yapıyorsun?' demedi!
11.09.2019 Nevidyo
Çekici değil itici
Çekici değil itici ANTALYA'da iki motosikletliden biri ayağını egzozuna dayadığı diğer motosikleti iterek götürmeye çalıştı. Can güvenliklerini tehlikeye atıp, trafik kurallarının hiçe sayan sürücüler kendilerini görüntüleyen vatandaşa da tepki gösterdi.
11.09.2019 İlginç Videolar
Tokat’ta tehlikeli yolculuk
Tokat’ta tehlikeli yolculuk Tokat-Turhal yolunda meydana gelen olayda yolda kalan bir araca yardım etmek isteyen kişilerin kullandıkları yöntemle hem kendilerinin hem de trafikte seyreden diğer sürücülerin hayatlarını tehlikeye attığı görülüyor. Görüntülerde, yolda kalan aracın arkasına geçen çalışır durumdaki aracın kaputuna oturan bir kişinin, öndeki aracı bacaklarını kullanarak ittiği görülüyor.
11.09.2019 Yaşam
Lüks aracı iten genç kız fenomen oldu
Lüks aracı iten genç kız fenomen oldu Lüks aracı iten genç kız fenomen oldu
11.09.2019 İlginç Videolar
Krallar da araba iter…
Krallar da araba iter… Ürdün Kralı Abdullah başkent Amman’da aşırı yağış nedeniyle kara saplanan otomobilini bizzat iterek kurtarmak zorunda kaldı. Kralın yoldan geçen vatandaşlarla birlikte otomobiline omuz verdiği anlar, cep telefonu kamerasıyla böyle görüntülendi.
11.09.2019 Haberler