Sıra İzmir elemesinde
Sıra İzmir elemesinde Bu yıl 22’ncisi gerçekleşecek olan Miss&Mr Model of Türkiye 2022 Yarışması’nın, İstanbul ön elemeleri W İstanbul Hotel’de gerçekleştirildi.
1.08.2022 Ege
Ö ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: Ö Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
Ö ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: Ö Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne ve baba adayları bebeklerinin cinsiyetini öğrendikten sonra isim verme konusu üzerinde derin bir araştırma içerisine giriyor. Bebeklerine hayat boyu taşıyacakları isim verirken anne ve baba adayları seçici oluyor. Karar verme sürecinde zorlanan ebeveynler yakınlarına danışırken internet üzerinden erkek isimleri ve anlamları konusunda bilgi alıyor. Popüler olması ve modern çağa uygun olmasını isteyen anne ve baba adayları nadir bulunan, keşfedilmemiş, güzel anlamlar olan isimleri vermek istiyor. Ö harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “Ö ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
5.01.2024 Bebek
İzmir'i sağanak vurdu! Ev ve iş yerlerini su bastı
İzmir'i sağanak vurdu! Ev ve iş yerlerini su bastı İzmir’in Çiğli ilçesinde etkili olan sağanak nedeniyle ev ve iş yerleri suyla doldu. Sürücüler de caddelerde biriken su nedeniyle araçlarıyla ilerlemekte zorlandı.
31.05.2023 Haberler
İzmir'i sağanak vurdu! Ev ve iş yerlerini su bastı
İzmir'i sağanak vurdu! Ev ve iş yerlerini su bastı İzmir’in Çiğli ilçesinde etkili olan sağanak nedeniyle ev ve iş yerleri suyla doldu. Sürücüler de caddelerde biriken su nedeniyle araçlarıyla ilerlemekte zorlandı.
31.05.2023 Gündem
Milli Eğitim Bakanlığından:
Milli Eğitim Bakanlığından: Milli Eğitim Bakanlığından:               Bakanlığımız personeli iken KHK ile kamu görevinden çıkarılan ya da Bakanlığımız adına yurtdışında resmi burslu öğrenci statüsünde öğrenim görmekte iken KHK ile   öğrencilikle ilişiği kesilen ve aşağıda bilgileri yer alan kişilerin ihraç işlemine karşın OHAL  İşlemleri İnceleme Komisyonuna yapmış olduğu başvuruları sonuçlandırılmıştır...
17.05.2023 Resmi İlanlar
Rayların izinde manzaranın peşinde
Rayların izinde manzaranın peşinde Tren yolculuğu daha ekonomik olmasının yanı sıra seyahat tutkunlarına yavaşlama, anı yaşama fırsatı veriyor. Türkiye’nin Avrupa’ya açılan demiryolu kapısı olarak bilinen Sofya Ekspresi’ne ilgi giderek artıyor.
6.11.2022 Pazar
İş dünyası nisanda şirket içi rotasyona odaklandı
İş dünyası nisanda şirket içi rotasyona odaklandı Türkiye’nin önde gelen şirketleri, ilk çeyreğin sonunda yönetici transfer performansını artırdı, kurumsal hedeflerine yönelik atamalarını sürdürdü. Yöneticiler, nisan ayında ağırlıkla mevcut şirketlerindeki yeni pozisyonlara transfer oldu, şirket içi rotasyon hız kazandı. Otomotiv, gıda ve ilaç sektöründe faaliyetlerini sürdüren şirketler, ağırlıkla insan kaynakları, pazarlama, finans alanlarında yönetici atamalar gerçekleştirdi. Data Expert tarafından derlenen nisan ayındaki dikkat çeken şirket görevlendirmeleri şöyle:
7.04.2022 Milliyet Executive
Kumpas mağdurlarına kritik görevler
Kumpas mağdurlarına kritik görevler Deniz Kuvvetleri’nde bu yıl ataması yapılan 36 amiralden 18’ini FETÖ kumpaslarından mağdur olan isimler oluşturdu. Atamalarla Deniz Kuvvetleri’nde oramiral sayısı ikiye çıktı
7.08.2020 Siyaset
MİLLİYET evde çalışıyor
MİLLİYET evde çalışıyor Milliyet ocak ayından itibaren koronavirüsü duyurdu. Salgın haberlerini verirken, tehdidin Türkiye’ye ulaşmasının ardından hızla harekete geçip riski azaltmak için evden çalışmaya başladık. Gazetemizi günlerdir evlerimizden hazırlıyoruz. Bugün de evden çalışma deneyimlerini paylaşan arkadaşlarımızın değerlendirmelerini sunuyoruz size...
2.04.2020 Gündem
Devlet yönetimini kaçırma  planı 10 günde hazırlanmış
Devlet yönetimini kaçırma planı 10 günde hazırlanmış FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişimi gecesi devlet yöneticilerini derdest etme planıyla ilgili, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede dikkat çekici bilgiler yer aldı.
25.01.2019 Gündem
Aralık ayında hangi filmler vizyona giriyor?
Aralık ayında hangi filmler vizyona giriyor? 2018 Aralık ayında vizyona girecek olan filmleri sizin için listeledik. Yeni yıla girerken 40 film bizi karşılıyor. Peki, 2018'in son ayında hangi filmler vizyona giriyor? İşte, Aralık ayı filmleri...
29.11.2018 Kültür Sanat
Antalyaspor - Yomraspor: 4-1
Antalyaspor - Yomraspor: 4-1 Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında Antalyaspor sahasında Yomraspor'u penaltılarla 4-1 yenerek gruplara yükseldi.
1.07.2020 AntalyaSpor
Mithat Aynacı’nın cezası belli oldu
Mithat Aynacı’nın cezası belli oldu FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişiminde İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün işgal teşebbüsü ile Esenler Birlik Köprüsü'ndeki olaylarda 5 kişinin şehit edilmesine ilişkin, 67 sanığın yargılandığı davada, "anayasayı ihlal" suçundan 10 sanığa ağırlaştırılmış ömür boyu, 1 sanığa ömür boyu hapis cezası verildi. Tankın içinden çıkan eski Emniyet Müdürü Mithat Aynacı da ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası aldı.
22.05.2018 Gündem
İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nü işgal girişimi davasında 10 sanığa ağırlaştırılmış müebbet
İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nü işgal girişimi davasında 10 sanığa ağırlaştırılmış müebbet Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe  girişiminde İstanbul Emniyet Müdürlüğünün işgal teşebbüsü ile Esenler Birlik  Köprüsü'ndeki olaylarda 5 kişinin şehit edilmesine ilişkin, aralarında tankın  içinden çıkan eski Emniyet Müdürü Mithat Aynacı'nın da bulunduğu 67 sanığın  yargılandığı davada, "anayasayı ihlal" suçundan 10 sanığa ağırlaştırılmış  müebbet, 1 sanığa müebbet hapis cezası verildi.
21.05.2018 Gündem
İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nü işgal girişimi davasında mütalaa
İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nü işgal girişimi davasında mütalaa Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe  girişimi sırasında İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün işgal girişimi ile Esenler  Birlik Köprüsü'ndeki olaylarda 5 kişinin şehit edilmesine ilişkin, aralarında  tankın içinden çıkan eski Emniyet Müdürü Mithat Aynacı'nın da bulunduğu, 18'i  tutuklu 67 sanığın yargılandığı davada mütalaasını sunan savcı, 21 sanık hakkında  ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istedi.
14.05.2018 Gündem
Askeri okullarla ilgili şok iddia!
Askeri okullarla ilgili şok iddia! Savcılık, Ö.B.’nin itiraflarıyla FETÖ’nün Marmara bölgesi jandarma yapılanmasının şemasını çıkardı. Örgütün ‘jandarma okulları imamı’nın Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı çalışanı olduğu öğrenildi
18.02.2017 Gündem
Demokrasinin nöbetçileri anlattı
Demokrasinin nöbetçileri anlattı Demokrasi nöbetinin 21’inci gecesinde Taksim ve Kısıklı meydanlarında devam eden nöbetlere katıldık. Toplumun her kesiminden insanlarla deneyimlerini ve düşüncelerini konuştuk...
6.08.2016 Pazar
Bayram öncesi peş peşe acı haberler!..
Bayram öncesi peş peşe acı haberler!.. Ramazan Bayramı tatilinin ilk gününde şehirler arası yollarda yoğunluk yaşanırken, yurdun farklı illerinde meydana gelen trafik kazalarında 12 kişi öldü, 130 kişi yaralandı.
6.09.2016 Gündem
Son Dakika Haberleri: CHP'nin milletvekili aday listesi belli oldu!
Son Dakika Haberleri: CHP'nin milletvekili aday listesi belli oldu! Erken seçim öncesi merakla beklenen CHP milletvekili aday listesi belli oldu. CHP Genel Başkan Yardımcısı Murat Özçelik aday gösterilmedi; ayrıca Kolay Çalışkan da listeye giremedi. İşte CHP'nin milletvekili aday listesi...
19.09.2015 Siyaset
CHP belediye başkan adayları (Kesinleşen)
CHP belediye başkan adayları (Kesinleşen) CHP'nin 2014 seçimleri öncesi başkan adayları kimler oldu? CHP'de Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun başkanlığında toplanan CHP PM'de belediye başkan adayları oylandı ve kesinleşti. İstanbul, Ankara, İzmir... İşte yerel seçimler öncesi CHP'nin belediye başkan adayları listesi
11.02.2014 Siyaset
Galatasaray Tokatspor golleri burada (Galatasaray Tokatspor maç özeti)
Galatasaray Tokatspor golleri burada (Galatasaray Tokatspor maç özeti) Ziraat Türkiye Kupası 5. hafta maçında Galatasaray, Tokatspor'u deplasmanda 3-0 yendi. Galatasaray yedekleri göz doldurdu. Galatasaray'ın Tokatspor'u 3-0 yendiği maçın detayları Milliyet'te, Galatasaray'ın gollerini izlemek için lütfen video linkine tıklayınız.
30.06.2020 Galatasaray
Tokatspor Galatasaray: 0-3
Tokatspor Galatasaray: 0-3 Ziraat Türkiye Kupası 5. hafta maçında Galatasaray, Tokatspor'u deplasmanda 3-0 yendi.
1.07.2020 Türkiye Kupası
2025’e kadar cezaevindeler
2025’e kadar cezaevindeler Yargıtay’ın aldığı Balyoz kararı uyarınca 20 yıl hapis cezası alan Çetin Doğan, Halil İbrahim Fırtına ve Özden Örnek bu cezalarının dörtte üçünü çekecek. Üç isim af çıkmadığı takdirde 2025’te tahliye olabilecek
9.10.2013 Gündem
Balyoz'da son karar verildi
Balyoz'da son karar verildi Balyoz Davası'nda 33 kişinin beraati onandı. Yargıtay, 24 sanığa mahkumiyet hükümlerini bozdu. Yargıtay 9. Ceza Dairesi, Balyoz Planı davasında 24 sanık hakkında verilen mahkumiyet kararını, beraatlarına karar verilmesi istemiyle bozdu,tutuklu sanıkların tahliyesine karar verdi. Yargıtay 9. Ceza Dairesi, Balyoz Planı davasında, Çetin Doğan, Halil İbrahim Fırtına, Bilgin Balanlı, Engin Alan, Ergin Saygun, Nejat Bek, Süha Tanyeri, Şükrü Sarıışık, Özden Örnek hakkında verilen mahkumiyet kararlarını düzelterek onadı. Yargıtay 9. Ceza Dairesi, Balyoz Planı davasında, hakkında mahkumiyet kararı verilen 63 sanığın eylemlerinin "suç için anlaşma suçu" kapsamında kalması nedeniyle bu kişiler hakkındaki kararı bozdu, tutuklu sanıkların tahliyesine karar verdi.
9.10.2013 Gündem
Altın Koza başlıyor
Altın Koza başlıyor Adana’da bugün başlayacak olan 20’nci Altın Koza Film Festivali’nin açılışına, ’Türk sinemasının 4 yapraklı yoncası’ olarak anılan Türkan Şoray, Fatma Girik, Filiz Akın ve Hülya Koçyiğit de katılacak.
16.09.2013 Kültür Sanat