Ivica Dacic

Ivica Dacic

Son dakika Ivica Dacic haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ivica Dacic gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ivica Dacic haber sayfamızda...

Ivica Dacic

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 68 ıvica dacic haberi bulunmuştur.
Kosova’ya Avrupa Konseyi yolu açıldı
Kosova’ya Avrupa Konseyi yolu açıldı Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi (AKPM) Siyasi İşler ve Demokrasi Komitesi, Kosova’nın Avrupa Konseyi üyeliğine davet edilmesini tavsiye eden raporu kabul etti.
29.03.2024 Dünya
Sırbistan'da iktidar partisi zaferini ilan etti
Sırbistan'da iktidar partisi zaferini ilan etti Sırbistan Başbakanı Ana Brnabic, bugün gerçekleştirilen erken genel ve yerel seçimleri açık farkla kazandıklarını açıkladı.
18.12.2023 Dünya
Sırbistan'da seçimlerin kazananı belli oldu
Sırbistan'da seçimlerin kazananı belli oldu Sırbistan Başbakanı Ana Brnabic, bugün gerçekleştirilen erken genel ve yerel seçimleri açık farkla kazandıklarını açıkladı.
17.12.2023 Dünya
Erdoğan’dan Beştepe’de kabuller
Erdoğan’dan Beştepe’de kabuller Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Neçirvan Barzani’yi kabul etti.
27.01.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sırbistan Dışişleri Bakanı Dacic'i kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sırbistan Dışişleri Bakanı Dacic'i kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sırbistan Başbakan Birinci Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Ivica Dacic'i kabul etti.
26.01.2023 Gündem
Meclis Başkanı Şentop: Savaşın uzamasının ağır bedelleri olacaktır
Meclis Başkanı Şentop: Savaşın uzamasının ağır bedelleri olacaktır TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Rusya-Ukrayna savaşına ilişkin, "1 yıldır süren savaşın daha da uzamasının, hepimiz açısından ağır bedelleri olacaktır. Savaşın tırmanma sarmalına girmesi, bölge açısından güvenlik tehdidini artıracaktır. Bu itibarla gayretlerimizi, müzakere edilmiş bir çözümü kolaylaştırma yönünde yoğunlaştırmalıyız" dedi.
26.01.2023 Gündem
Bakan Çavuşoğlu'ndan İsveç açıklaması: Bu alçakça eyleme izin vererek İsveç suça ortak oldu
Bakan Çavuşoğlu'ndan İsveç açıklaması: Bu alçakça eyleme izin vererek İsveç suça ortak oldu Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İsveç'te Kur'an'ı Kerim yakma provokasyonuyla ilgili açıklamalarda bulunuyor.
26.01.2023 Haberler
Bakan Çavuşoğlu'ndan İsveç açıklaması: Bu alçakça eyleme izin vererek İsveç suça ortak oldu
Bakan Çavuşoğlu'ndan İsveç açıklaması: Bu alçakça eyleme izin vererek İsveç suça ortak oldu Dışişleri Bakanı Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İsveç'te Kur'an'ı Kerim yakma provokasyonuyla ilgili açıklamalarda bulunuyor.
26.01.2023 Gündem
Sırp lider Vucic’ten Rusya’ya Wagner tepkisi!
Sırp lider Vucic’ten Rusya’ya Wagner tepkisi! Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic, Rusya’ya Rus paralı asker şirketi Wagner nedeniyle tepki göstererek, Rusya’nın Ukrayna’da savaşmak üzere Sırbistan’dan asker toplamaya son vermesini istedi.
17.01.2023 Dünya
Gerginliği tırmandıracak fotoğraflar! Yasağa rağmen kutladılar
Gerginliği tırmandıracak fotoğraflar! Yasağa rağmen kutladılar Bosna Hersek’te Anayasa Mahkemesi tarafından yasaklanan "Sırp Cumhuriyeti Günü" tüm uyarılara rağmen sözde askeri geçit töreniyle kutlandı.
9.01.2023 Haberler
Gerginliği tırmandıracak fotoğraflar! Yasağa rağmen kutladılar
Gerginliği tırmandıracak fotoğraflar! Yasağa rağmen kutladılar Bosna Hersek’te Anayasa Mahkemesi tarafından yasaklanan "Sırp Cumhuriyeti Günü" tüm uyarılara rağmen sözde askeri geçit töreniyle kutlandı.
9.01.2023 Dünya
Sırbistan’da yeni hükümet güvenoyu aldı
Sırbistan’da yeni hükümet güvenoyu aldı Sırbistan'da üst üste üçüncü dönem başbakanlık görevini üstlenecek olan Ana Brnabic liderliğindeki yeni hükümet güvenoyu aldı.
27.10.2022 Dünya
Bakan Çavuşoğlu, Sırbistan Meclis Başkanı Daçiç ile görüştü
Bakan Çavuşoğlu, Sırbistan Meclis Başkanı Daçiç ile görüştü Sırbistan’da bulunan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Sırbistan Ulusal Meclis Başkanı İvica Daçiç ile bir araya geldi.
16.06.2022 Siyaset
TBMM Başkanı Şentop: Türkiye ve Sırbistan arasındaki dostluk bizim için çok önemli
TBMM Başkanı Şentop: Türkiye ve Sırbistan arasındaki dostluk bizim için çok önemli TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Sırbistan Kültür ve Enformasyon Bakanı Maja Gojkovic ile gerçekleştirdiği görüşmede, "Türkiye ve Sırbistan arasındaki dostluk bizim için çok önemli" dedi.
22.12.2021 Siyaset
TBMM Başkanı Şentop: 'Balkanlarda istikrarın kalıcı olması Avrupa ve dünya barışı açısından da önemli'
TBMM Başkanı Şentop: 'Balkanlarda istikrarın kalıcı olması Avrupa ve dünya barışı açısından da önemli' TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Belgrad’da Ulusal Meclis Başkanı Ivica Daçiç ile gerçekleştirdiği basın toplantısında, 'Balkanlarda barış ve istikrarın kalıcı ve devamlı olmasının, sadece bölge ülkeleri ve Balkan ülkeleri bakımından değil Avrupa ve dünya barışı açısından da önemli olduğunu düşünüyoruz' dedi.
22.12.2021 Siyaset
TBMM Başkanı Şentop, Sırbistan Başbakanı Brnabiç ile görüştü
TBMM Başkanı Şentop, Sırbistan Başbakanı Brnabiç ile görüştü TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Belgrad temasları kapsamında Sırbistan Başbakanı Ana Brnabiç ile bir araya geldi.
22.12.2021 Siyaset
Güçlü Türkiye silüeti ufukta
Güçlü Türkiye silüeti ufukta Cumhurbaşkanı Erdoğan, işçilerle buluşmasında “Büyük ve güçlü Türkiye silüeti ufukta gözükmüştür. Biz millet olarak birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize sıkı sıkıya sahip çıktığımız müddetçe bu hedefe ulaşmamıza kimse engel olamaz” dedi
15.09.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Daçiç'i kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Daçiç'i kabul etti Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sırbistan Ulusal Meclis Başkanı Ivica Daçiç'i kabul etti.
14.09.2021 Siyaset
TBMM Başkanı Şentop: Sırbistan ile ticaret hacmi 2 milyar dolara yaklaştı
TBMM Başkanı Şentop: Sırbistan ile ticaret hacmi 2 milyar dolara yaklaştı TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Türkiye ile Sırbistan arasındaki ikili ticaret hacminin kısa vadede 2 milyar dolara yaklaştığını söyledi.
13.09.2021 Siyaset
Bakan Çavuşoğlu, Sırbistan Ulusal Meclis Başkanı Daçiç ile bir araya geldi
Bakan Çavuşoğlu, Sırbistan Ulusal Meclis Başkanı Daçiç ile bir araya geldi Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, resmi ziyarette bulunduğu Sırbistan'da Ulusal Meclis Başkanı İvica Daçiç ile bir araya geldi, Doğuş Holding tarafından yenilenen spor salonunun açılışını gerçekleştirdi.
1.09.2021 Siyaset
Bakan Çavuşoğlu: Türkiye, Yeni Pazar’da Başkonsolosluk açan ilk ülke olacak
Bakan Çavuşoğlu: Türkiye, Yeni Pazar’da Başkonsolosluk açan ilk ülke olacak Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Sırbistan'daki Politika gazetesine konuştu. Çavuşoğlu, "Yeni Pazar Başkonsolosluğumuzun resmi açılışını yarın değerli dostum Nikola Selakovic ile birlikte yapacağız. Böylece Türkiye, Yeni Pazar’da Başkonsolosluk açan ilk ülke olacak." dedi. Afganistan'daki gelişmelerle ilgili konuşan Çavuşoğlu, "Dolayısıyla uluslararası toplum Afganistan konusunda birlik ve dayanışma içinde hareket etmeli. Nüfusun yarısı acil insani yardıma ihtiyaç duyuyor. Uluslararası toplumun yardım ve destek çabalarını arttırması gerekiyor. Yardımların halka ulaştırılması için BM ve diğer yardım kuruluşlarının çalışmalarının kesintisiz sürdürülmesi şart." ifadelerini kullandı.
31.08.2021 Siyaset
Bakan Çavuşoğlu, Sırbistan'ın yeni Meclis Başkanı ile görüştü
Bakan Çavuşoğlu, Sırbistan'ın yeni Meclis Başkanı ile görüştü Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Sırbistan'ın yeni Meclis Başkanı Ivica Dacic ile telefonda görüştü.
24.10.2020 Siyaset
Çavuşoğlu, Bulgar mevkidaşıyla telefonda görüştü
Çavuşoğlu, Bulgar mevkidaşıyla telefonda görüştü Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Bulgaristan Dışişleri Bakanı Ekaterina Zaharieva ile telefon görüşmesi yaptı.
25.03.2020 Siyaset
Çavuşoğlu, Sırbistanlı mevkidaşıyla telefonda görüştü
Çavuşoğlu, Sırbistanlı mevkidaşıyla telefonda görüştü Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Sırbistan Dışişleri Bakanı Ivica Dacic ile telefon görüşmesi yaptı.
25.03.2020 Siyaset
Son dakika | Obradovic ve ailesi, Sırbistan'a dönüyor
Son dakika | Obradovic ve ailesi, Sırbistan'a dönüyor Sırbistan Dışişleri Bakanlığı, Zeljko Obradovic ve ailesini ülkelerine götürecek.
1.07.2020 Basketbol

Benzer Haber Etiketleri

Ivica Dacic ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.