İwatch

İwatch

Son dakika iwatch haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan iwatch gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan iwatch haber sayfamızda...

İwatch

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 61 iwatch haberi bulunmuştur.
Apple'ın tanıttığı iOS 12 ne gibi yenilikler getirecek?
Apple'ın tanıttığı iOS 12 ne gibi yenilikler getirecek? ABD'li teknoloji devi Apple, uygulamaları ve eski model cihazları çok daha hızlı biçimde çalıştıracak işletim sistemi iOS 12'yi duyurdu. Peki iOS 12 başka ne gibi yenilikler getirecek?
5.06.2018 Teknoloji
Apple'ın net kar ve geliri arttı! iPhone satışları yüzde 2.5 yükseldi
Apple'ın net kar ve geliri arttı! iPhone satışları yüzde 2.5 yükseldi Teknoloji devi Apple, bu yılın temmuz-eylül döneminde net kar ve gelirinin geçen yılın aynı dönemine göre yükseldiğini açıkladı. Şirketin geliri yüzde 12,2 artarak 52,58 milyar dolara, net karı da yüzde 18,9 yükselerek 10,71 milyar dolara ulaştı. iPhone satışları yüzde 2,5, iPad satışları yüzde 11,4 arttı
3.11.2017 Apple
iWatch 3’te bağlantı sorunu
iWatch 3’te bağlantı sorunu Teknoloji devi Apple’ın 12 Eylül’de piyasaya sürdüğü üçüncü nesil saatinde bağlantı problemleri olduğu açıklandı.
21.09.2017 Dünya
iPhone satışlarındaki patlama Apple hisselerini fırlattı
iPhone satışlarındaki patlama Apple hisselerini fırlattı iPhone, iPad ve iWatch satışlarındaki büyük artışın etkisiyle, ABD'li üretici Apple'ın hisseleri 159.10 dolar (562 lira) ile rekor düzeye tırmandı.
3.08.2017 Teknoloji
Yeni pet şişeler sizleri Messenger'dan arkadaş olmaya davet ediyor
Yeni pet şişeler sizleri Messenger'dan arkadaş olmaya davet ediyor Nestle Pure Life, Facebook Messenger için yeni bir bot uygulaması geliştirdi. Nestle Pure Life’in yaza özel şişelerinde yer alan kodların okutulmasıyla aktif hale gelen uygulama, aynı zamanda sporseverleri sağlıklı bir yaşam için hareket etmeye de teşvik ediyor.
2.08.2017 Teknoloji
Apple, Çin'deki 'iPhone' davasını kaybetti
Apple, Çin'deki 'iPhone' davasını kaybetti Zor günler geçiren dünya teknoloji devi Apple, Çin'de açtığı "iPhone" markasına ilişkin davayı kaybetti.
4.05.2016 Ekonomi
Uzak kumandalı vibratör üretildi
Uzak kumandalı vibratör üretildi Lovense firması Apple iWatch tarafından kontrol edilebilen vibratör üretti.
1.09.2015 Cinsel Sağlık
Steve Jobs’dan 5 Kitap Tavsiyesi
Steve Jobs’dan 5 Kitap Tavsiyesi Hayatının sonlanmasından sonra anlaşılana göre Jobs öldükten sonra ki hayata açık fikirlilikle yaklaşıyordu. Zamansız ölümünün ardından bir budist tarikatı Jobs’un eski ofisinin üzerinde hava asılı duran camdan bir sarayda kutsal-savaşçı...
25.06.2015 Teknoloji
iWatch için kuyruk zamanı!
iWatch için kuyruk zamanı! Apple’ın akıllı saati Watch, dokuz ülkede satışa çıktı. Saat farkıyla ilk Japonya’da başlayan satış için küçük de olsa kuyruklar oluştu.
24.04.2015 Ekonomi
Apple bombayı patlatacak mı?
Apple bombayı patlatacak mı? Uzun zamandır merakla beklenen Apple Watch bugün tanıtılıyor. Tanıtımı Milliyet.TV üzerinden canlı izleyebilir, Türkiye'de ilk Apple Watch sahibi olabilirsiniz. Yapmanız gerekenler ise haberimizde...
9.03.2015 Teknoloji
iPhone 6 ve iPhone 6 Plus satışa sunuldu
iPhone 6 ve iPhone 6 Plus satışa sunuldu iPhone 6 ve iPhone 6 Plus, bugün Avustralya, Japonya, Hong Kong, Singapur, İngiltere, Almanya, Fransa, Kanada ve ABD'de satışa sunuldu. İşte iPhone 6 ve iPhone 6 Plus satış fiyatı ve özellikleri...
22.09.2014 Teknoloji
iPhone 6 çılgınlığı başladı
iPhone 6 çılgınlığı başladı Apple'ın 9 Eylül'de tanıttığı iPhone 6 modelleri, bugün dokuz ülkede satışa çıktı. Avustralya saat farkıyla yeni iPhone'lara ilk kavuşan ülke olurken, ABD'de günlerdir sırada bekleyen kullanıcıları kapıların açılmasıyla Apple Store'lara hücum etti.
19.09.2014 Ekonomi
Karşınızda Apple'ın Akıllı Saati "Apple Watch"
Karşınızda Apple'ın Akıllı Saati "Apple Watch" Apple'ın 1.nesil akıllı saat modeli Watch, sonunda tanıtıldı! Hakkında her gün yeni bir sızıntı ile güne başladığımız Watch tüm detaylarıyla...
11.09.2014 Teknoloji
Apple hisselerinde büyük hareketlilik
Apple hisselerinde büyük hareketlilik Teknoloji meraklılarının sabırsızlıkla beklediği iPhone 6 modelleri ve iWatch adlı giyilebilir akıllı saatin tanıtılmasının ardından, Apple'ın hisselerinde büyük hareketlilik yaşandı.
9.09.2014 Gündem
Apple Watch'ın Fiyatı Ne Kadar?
Apple Watch'ın Fiyatı Ne Kadar? Apple Watch'ın fiyatı ne kadar? Apple Watch'u kullanmak için iPhone sahibi olmak gerekiyor. Apple Watch pembe, mavi ve beyaz renk modellerine sahip.
10.09.2014 Gündem
Apple'dan bir bomba daha! İşte Apple Watch iWatch
Apple'dan bir bomba daha! İşte Apple Watch iWatch Apple, iPhone 6 ve iPhone 6 Plus'ın ardından akıllı saati iWatch'u da tanıttı.
11.09.2019 Haberler
Apple, AppleWatch'ı tanıttı.
Apple, AppleWatch'ı tanıttı. Apple, iPhone 6 tanıtımından sonra yeni bir ürününü daha tanıttı. İsminin iWatch olması beklenen yeni nesil saate AppleWatch ismi verildi.
9.09.2014 Gündem
Apple 6 ve İOS 8 Etkinliği
Apple 6 ve İOS 8 Etkinliği Beklenen büyük gün geldi çattı. Apple, milyonların merakla beklediği iPhone 6’sını ve daha fazlasını tanıtacak. Etkinlik saat 8'de başlayacak
10.09.2014 Gündem
Apple Etkinliğini Canlı İzleyin!
Apple Etkinliğini Canlı İzleyin! Beklenen büyük gün geldi çattı. Apple, milyonların merakla beklediği iPhone 6’sını ve daha fazlasını tanıtacak.
9.09.2014 Teknoloji
Apple’ın ‘akıllı saati’ İsviçre’nin baş belası
Apple’ın ‘akıllı saati’ İsviçre’nin baş belası ABD’li teknoloji devi Apple’ın 9 Eylül’de yapacağı toplantıda yeni akıllı cep telefonu iPhone 6’nın yanı sıra akıllı saati iWatch’ı da tanıtması bekleniyor.
5.09.2014 Ekonomi
iPhone 6 geliyor rakip telefonlar tam takım hazır!
iPhone 6 geliyor rakip telefonlar tam takım hazır! Apple’ın iPhone 6 modeli cep telefonu şimdiden içeriden sızan özellikleriyle pazarda öne çıkacak gibi duruyor.
30.08.2014 Ekonomi
Nabız yokluyor
Nabız yokluyor ABD’li teknoloji devi Apple merakla beklenen akıllı saati iWatch’ı 9 Eylül’de tanıtmaya hazırlanıyor.
28.08.2014 Ekonomi
Milliyet.TV Günün Gelişmeleri - 28.08.2014
Milliyet.TV Günün Gelişmeleri - 28.08.2014 Hükümeti kurmakla görevlendirilecek Ahmet Davutoğlu'nun kabinede önemli değişiklikler yapması bekleniyor.Davutoğlu kabinesini yarın Köşk'ün onayına sunacak.. Adana'da, aralarında il emniyet müdür yardımcısı ve şube müdürleri de bulunan yaklaşık 10 kişi Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından gözaltına alındı. İstanbul’da taksilerin taksimetre açılış ücreti 2,95 liradan 3,20 liraya, kilometre başına ücret ise 1,83 liradan 2 liraya çıkartıldı. Diyarbakır ‘da görevli polis memuru Süleyman Biçer, ailesinin de içinde bulunduğu otomobil ile kaza yaptı. Kazada polis memuru Biçer ile 7 yaşındaki oğlu hayatını kaybetti. Bartın’da serinlemek için girdiği denizde dalgalara kapılarak kaybolan 30 yaşındaki Kenan Köklü, yapılan aramalara rağmen bulunamadı. İsveç'de bir kadın, yağmurdan sonra ortaya çıkan gökkuşağını evinin balkonundan görüntülemek istedi. Tam o sırada, evinin yanına yıldırım düşmesi ile neye uğradığını şaşıran kadın, şok geçirdi! Eyüp, Karadolap mahallesinde son günlerde hırsızlık olaylarının artması üzerine vatandaşlar sokak başlarında nöbet tutmaya başladı. Nevşehir’in Gülşehir ilçesinde 50 hektarlık bir alan içerisinde gerçekleştirilen kazı çalışmalarında günümüzden binlerce yıl öncesine ait bir yerleşim merkezine ve bu merkeze ait kaleye ulaşıldı. israil’de  yayın yapan  bir  haber kanalı, bazı İsraillilerin yiyecek devi Strauss’un ‘Elite Türk Kahvesi’ adlı ürününe savaş açtığını açıkladı. Apple’ın uzun zamandır beklenen ve iWatch olarak anılan giyilebilir cihazı, 9 Eylül tarihinde iki yeni iPhone ile birlikte duyurulabilir.
11.09.2019 Haberler
Apple'ın Akıllı Saati Bu Tarihte Geliyor!
Apple'ın Akıllı Saati Bu Tarihte Geliyor! Merakla beklenen iWatch ’ın tanıtım tarihide hemen hemen kesinleşti!
28.08.2014 Teknoloji
Apple iWatch Hakkında Son Dakika Gelişmesi!
Apple iWatch Hakkında Son Dakika Gelişmesi! Apple’ın akıllı cihazları için söylentiler her gün farklı bir şekil alıyor! Akıllı saat modeli iWatch'ı biraz daha beklememiz gerekebilir!
22.08.2014 Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

İwatch ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.