Eski korgeneral İyidil'in beraat kararı için temyiz başvurusu
Eski korgeneral İyidil'in beraat kararı için temyiz başvurusu Ankara Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcılığı, eski Korgeneral Metin İyidil'e ilişkin Ankara Bölge Adliye Mahkemesi 20. Ceza Dairesince verilen beraat kararının, usul ve esastan bozulması talebiyle temyiz başvurusunda bulundu.
17.01.2020 Gündem
Son dakika! HSK Metin İyidil’e beraat kararı veren hakimleri görevden aldı
Son dakika! HSK Metin İyidil’e beraat kararı veren hakimleri görevden aldı HSK, eski korgeneral İyidil'in beraati ve tahliyesine karar veren Ankara Bölge Adliye Mahkemesi 20. Ceza Dairesi heyeti hakkında inceleme başlattı. Kurul, Ankara 20. Ceza Dairesi başkan ve üyelerini görevden alıp başka yere atadı. Bu daireye HSK tarafından yeni atamalar yapıldı. Tahliyesine itiraz üzerine gözaltına alınan eski Kara Kuvvetleri Muhabere ve Muharebe Eğitim Destek Komutanı korgeneral Metin İyidil tutuklandı.
16.01.2020 Gündem
Eski Korgeneral Metin İyidil istinaf mahkemesine sevk edildi
Eski Korgeneral Metin İyidil istinaf mahkemesine sevk edildi Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimine ilişkin yargılandığı davanın istinaf aşamasında hakkındaki "ağırlaştırılmış müebbet" cezası kaldırılan, beraatına ve tahliyesine karar verilen ancak itiraz üzerine tekrar gözaltına alınan eski Kara Kuvvetleri Komutanlığı (KKK) Eğitim ve Doktrin Komutanlığı (EDOK) Muhabere ve Muharebe Eğitim Destek Komutanı Korgeneral Metin İyidil'in emniyetteki işlemleri tamamlandı.
16.01.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri