İzel Çelik Ercan

İzel Çelik Ercan

Son dakika İzel Çelik Ercan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan İzel Çelik Ercan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan İzel Çelik Ercan haber sayfamızda...

İzel Çelik Ercan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 155 izel çelik ercan haberi bulunmuştur.
34 yıl sonra yeniden!
34 yıl sonra yeniden! İzel-Çelik-Ercan, Bostancı Gösteri Merkezi’nde konser verdi. Saatçi, “Bostancı’da sahne almayalı 30 yıldan fazla oldu.
11.03.2024 Cadde
Ünlü isimler ölüm yıl dönümünde Aysel Gürel'i andı
Ünlü isimler ölüm yıl dönümünde Aysel Gürel'i andı Türk müziğinin unutulmaz söz yazarlarından Aysel Gürel'in, vefatının üzerinden 16 yıl geçti. Ünlü isimler, 17 Şubat 2008'de 79 yaşındayken hayatını kaybeden Gürel'i andı.
19.02.2024 Cadde
Çelik: Herkes birinci olmak için yaşar
Çelik: Herkes birinci olmak için yaşar Birçoğumuz onun şarkılarıyla büyüdü… Onun şarkılarıyla aşık oldu, onun şarkılarıyla aşk acısı çekti. Türk pop müziğinin en önemli isimlerinden Çelik Erişçi ile Milliyet Youtube kanalında yayınlanan Ünlü Sohbetleri programımız için buluştuk.
16.02.2024 Gündem
30 yıllık hasret bitti!
30 yıllık hasret bitti! İzel-Çelik-Ercan, Girne Rocks Hotel’de sahne aldı.
11.12.2023 Cadde
İlk kez AVM’de çıktılar
İlk kez AVM’de çıktılar İzel-Çelik-Ercan, Akmerkez’de sahne aldı.
2.12.2023 Cadde
Fotoğrafına gelen yorumlara isyan etti: Yüzümdeki çukurların silinmesini istedim!
Fotoğrafına gelen yorumlara isyan etti: Yüzümdeki çukurların silinmesini istedim! Geçtiğimiz günlerde konser öncesi çekilen karelerini sosyal medya hesabından paylaşan ünlü şarkıcı İzel Çeliköz'e yorum yağmıştı. Takipçilerinin yüzüne Photoshop yapmasını ve kilo almasını eleştirdiği Çeliköz, doğal haliyle çekilen bir karesini paylaşarak gelen mesajlara isyan etti.
28.09.2023 Cadde
Kuruçeşme Açıkhava 11. kez Serdar Ortaç hayranlarıyla doldu
Kuruçeşme Açıkhava 11. kez Serdar Ortaç hayranlarıyla doldu Pop müziğinin başarılı ismi Serdar Ortaç, Demirören Medya Grubu medya sponsorluğu ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri’nde 11'inci kez sahne aldı.
27.09.2023 Cadde
İzel, photoshop'u abarttı! 'Kendisi olduğuna inanıyor mu?
İzel, photoshop'u abarttı! 'Kendisi olduğuna inanıyor mu? Ünlü şarkıcı İzel'in konser tarzıyla paylaştığı fotoğraflar sosyal medyada gündem oldu. Yüzüne yoğun filtre yapan şarkıcı, sosyal medya kullanıcıları tarafından onlarca yorum aldı.
17.09.2023 Cadde
‘Onlara minnettarız’
‘Onlara minnettarız’ Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi, önceki akşam dördüncü kez İzel, Çelik, Ercan’ı ağırladı.
17.09.2023 Cadde
İzel-Çelik-Ercan'dan karnaval tadında konser
İzel-Çelik-Ercan'dan karnaval tadında konser Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi, dün akşam dördüncü kez İzel-Çelik-Ercan'ı ağırladı. Fenomen grup, Boğaz'ın ışıkları altında renkli yorumuyla enerjisini müzikseverlerle buluşturdu.
16.09.2023 Cadde
İzel-Çelik-Ercan sahnede! 'Çok genç hissediyoruz'
İzel-Çelik-Ercan sahnede! 'Çok genç hissediyoruz' Türk pop müziğin efsane müzik grubu İzel-Çelik-Ercan, Maximum Uniq Açıkhava'da sevenleriyle buluştu. Konser öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen İzel-Çelik-Ercan, turnelerinin dolu dizgin devam ettiğini söyledi.
2.09.2023 Cadde
'Hepsi'nin üyelerinden Yasemin Yürük, Bodrum'da!
'Hepsi'nin üyelerinden Yasemin Yürük, Bodrum'da! Bir döneme damga vuran 'Hepsi' grubunun üyelerinden Yasemin Yürük, arkadaşıyla birlikte Bodrum Yalıkavak'ta görüntülendi. Ünlü ismin sörf tahtasındaki eğlenceli anları, kameralara yansıdı.
26.08.2023 Cadde
Turne heyecanı
Turne heyecanı İzel-Çelik- Ercan, Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi’nde konser verdi.
7.08.2023 Cadde
Behzat Uygur: Her oyunda 1-2 kilo veriyoruz
Behzat Uygur: Her oyunda 1-2 kilo veriyoruz 18 Kasım 2013 tarihinde hayatını kaybeden usta sanatçı Nejat Uygur'un oğulları Behzat Uygur ve Süheyl Uygur, önceki gün Akmerkez'de görüntülendi. Birlikte alışverişe geldiklerini söyleyen ünlü tiyatrocular, ayaküstü gazetecilerle sohbet etti.
4.08.2023 Cadde
Zara'nın naif sesine Boğaz eşlik etti
Zara'nın naif sesine Boğaz eşlik etti Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri, dün akşam evrensel müziğin güçlü sesi Zara’yı ağırladı. Sanatçı, eski ve yeni şarkılarının yanı sıra Türk müziğine damga vurmuş birçok şarkıya da yer verdiği geniş repertuarıyla sevenlerine tam bir müzik ziyafeti yaşattı.
21.07.2023 Cadde
Ahmet Şafak, Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde
Ahmet Şafak, Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava sahnesi, önceki akşam özgün Türk Müziği’nin güçlü sesi Ahmet Şafak’ı ağırladı. Binlerce müzikseverin koro halinde seslendirdiği şarkılar Boğaz’da yankılandı. Uzun bir aradan sonra İstanbul’da konser veren başarılı sanatçı, unutulmaz bir performansa imza attı.
18.07.2023 Cadde
Boğaz'ın ışıkları altında İzel-Çelik-Ercan'la müzik dolu gece
Boğaz'ın ışıkları altında İzel-Çelik-Ercan'la müzik dolu gece Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava, dün akşam 90’lı yıllara damga vurmuş İzel, Çelik, Ercan’ı ağırladı. Kuruçeşme seyircisiyle bu sezon ikinci kez buluşan fenomen grup geleneği bozmadı. Boğaz'ın muhteşem atmosferinde kalabalık orkestrası ve hitleriyle mekanı bir kez daha hınca hınç doldurdu.
18.07.2023 Cadde
İzel-Çelik-Ercan, Kuruçeşme'de 90'lı yılları yeniden yaşattı
İzel-Çelik-Ercan, Kuruçeşme'de 90'lı yılları yeniden yaşattı Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi, önceki akşam 90’lı yıllara damga vurmuş İzel-Çelik-Ercan’ı ağırladı. Fenomen grup, Boğaz'ın ışıkları altında tam anlamıyla nostalji rüzgarı estirdi. Muhteşem bir konsere imza atan efsane grup, en sevilen şarkılarını binlerce hayranı ile birlikte seslendirdi.
10.06.2023 Cadde
Ercan Saatçi: Sahnede ayaklarımız titredi
Ercan Saatçi: Sahnede ayaklarımız titredi 90’lara damga vuran İzel, Çelik, Ercan, yıllar sonra tekrar bir araya geldi ve geçen yaz Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi'nde müzikseverlerle buluştu. Fenomen grubundan Ercan Saatçi, önceki gün Etiler'de bir mekandan çıkarken görüntülendi.
3.06.2023 Cadde
Şarkıcı İzel'in acı günü!
Şarkıcı İzel'in acı günü! İzel Çeliköz'ün annesi Habibe Çeliköz hayatını kaybetti. Çelik Erişçi ve Ercan Saatçi ile 90'lara damga vurdukları müzik grubu ile yıllar sonra sahnelere dönen ünlü şarkıcı, sosyal medya hesabı üzerinden acı haberi duyurdu.
26.05.2023 Cadde
Boğaz’da yıldızlar geçidi
Boğaz’da yıldızlar geçidi Her sene olduğu gibi bu yıl da Kuruçeşme Açıkhava Konserleri serisinde yıldızlar geçidi yaşanacak.
6.05.2023 Cadde
Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri başlıyor
Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri başlıyor Poll Production By Polat Yağcı organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşecek olan Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri için geri sayım başladı. Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi, Boğaz’ın eşsiz manzarası eşliğinde Türkiye’nin yıldız sanatçılarını müzikseverlerle buluşturacak.
5.05.2023 Cadde
Ağlamıyorum gözüme ‘90’lar kaçtı
Ağlamıyorum gözüme ‘90’lar kaçtı “Sahnede ‘90’lar” sergisinden ‘90’lar Türkiye’sinin fon olduğu “Aftersun”a, İzel-Çelik-Ercan’ın 30 yıl sonra bir araya gelmesinden yayımlanan ‘90’lı yıllar temalı kitaplara... Esen ‘90’lı yıllar rüzgârını ardımıza alıp 10 yılın sanatta yarattığı dönüşüme baktık.
15.01.2023 Kültür Sanat
Eğlenceli sahneler!
Eğlenceli sahneler! Türkiye’nin ünlü isimleri 2023’ü sahnede karşıladı. Konserlerde eğlenceli anlar yaşandı...
2.01.2023 Cadde
Demet Özdemir hamile mi? Açıklama geldi
Demet Özdemir hamile mi? Açıklama geldi Oyuncu Demet Özdemir (30) ile şarkıcı Oğuzhan Koç (37), 28 Ağustos 2022 tarihinde İstanbul'da aileleri ve yakın dostlarının katıldığı görkemli bir törenle dünyaevine girmişti. Kariyerlerinin yanı sıra özel hayatlarıyla da magazin gündeminden düşmeyen ünlü çiftten Demet Özdemir, hakkında çıkan hamilelik iddiasına sosyal medya hesabından yanıt verdi.
19.12.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

İzel Çelik Ercan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.