Izet Hajrovic

Izet Hajrovic

Son dakika Izet Hajrovic haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Izet Hajrovic gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Izet Hajrovic haber sayfamızda...

Izet Hajrovic

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 351 ızet hajrovic haberi bulunmuştur.
Sehic, Visca ve Hajradinovic'e milli davet
Sehic, Visca ve Hajradinovic'e milli davet Bosna Hersek'in 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2020) Elemeleri'nde İtalya ve Liechtenstein ile oynayacağı maçların aday kadrosuna Türk takımlarında forma giyen İbrahim Sehic, Edin Visca ve Haris Hajradinovic de çağrıldı.
1.07.2020 Milli Takım
Visca, Bajic ve Sehic'e milli davet
Visca, Bajic ve Sehic'e milli davet Bosna Hersek'in 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2020) Elemeleri'nde Finlandiya ve Yunanistan ile oynayacağı maçların aday kadrosuna Türk takımlarında forma giyen Edin Visca, Riad Bajic ve İbrahim Sehic de davet edildi.
1.07.2020 Milli Takım
33.7 milyon havaya uçtu!
33.7 milyon havaya uçtu! Galatasaray, son 5 yıllık dönemde bonservis bedeli ödeyerek aldığı birçok futbolcusunu bedelsiz olarak gönderdi.
1.07.2020 Futbol
Izet Hajrovic'ten Galatasaray ve FIFA cevabı!
Izet Hajrovic'ten Galatasaray ve FIFA cevabı! Dinamo Zagreb'in Bosnalı yıldızı Izet Hajrovic, Fenerbahçe ile oynayacakları maç öncesi açıklamalarda bulundu.
30.06.2020 Galatasaray
UEFA Avrupa Ligi'nde 10 takım yenilgisiz
UEFA Avrupa Ligi'nde 10 takım yenilgisiz UEFA Avrupa Ligi'nde 4'üncü hafta maçları tamamlanırken çeşitli gruplardan tam 10 takım yollarına yenilgsiz olarak devam ediyor.
1.07.2020 UEFA Avrupa Ligi
Hajrovic'ten Galatasaraylıları kızdıracak açıklama!
Hajrovic'ten Galatasaraylıları kızdıracak açıklama! UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe ile aynı grupta mücadele eden Dinamo Zagreb'in Bosna Hersekli futbolcusu, Hırvatistan basınına yaptığı açıklamada Galatasaray taraftarını kızdıracak bir açıklamada bulundu.
30.06.2020 Fenerbahçe
Hajrovic: 'Türkiye'nin en büyük derbisi Fenerbahçe-Galatasaray'
Hajrovic: 'Türkiye'nin en büyük derbisi Fenerbahçe-Galatasaray' Galatasaray'ın eski futbolcusu Izet Hajrovic, Hırvat basınına Türkiye'de geçirdiği günlere dair konuştu.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Spartak Trnava - Anderlecht: 1-0
Spartak Trnava - Anderlecht: 1-0 UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe'nin grubunda yer alan Slovakya temsilcisi Spartak Trnava evinde Anderlecht'i 1-0 mağlup etti.
30.06.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe'ye golleri atınca Türkiye kadrosuna çağırılıyor!
Fenerbahçe'ye golleri atınca Türkiye kadrosuna çağırılıyor! Avrupa Ligi'nde Dinamo Zagreb'in Fenerbahçe'yi 4-1 yendiği maçta 2 gol atan Hajrovic'e Bosna Hersek Milli Takımı teknik direktörü Roberts Prosinecki'den övgü dolu sözler geldi
30.06.2020 Fenerbahçe
Beşiktaşlı Roco haftanın en iyi 11'inde
Beşiktaşlı Roco haftanın en iyi 11'inde UEFA Avrupa Ligi ilk hafta maçlarının en iyi 11'inde Beşiktaş'tan Şilili Enzo Roco da yer aldı.
30.06.2020 Beşiktaş
Hajrovic 5 yıl sonra ilki gerçekleştirdi
Hajrovic 5 yıl sonra ilki gerçekleştirdi Fenerbahçe filelerini havalandıran Izet Hajrovic, beş yıl sonra bir ilki gerçekleştirdi. Uzun süredir performansı düşüşte olan Boşnak futbolcu, en son 2013’te bir maçta iki gol atma başarısı göstermişti. Grasshoppers formasıyla o yılın temmuz ayında Aarau filelerini havalandıran Hajrovic, o günden sonra bir daha bir maçta iki gol atamamıştı.
30.06.2020 Fenerbahçe
Hajrovic: 'Fenerbahçe'yi 4-1 yenmeyi beklemiyorduk'
Hajrovic: 'Fenerbahçe'yi 4-1 yenmeyi beklemiyorduk' Galatasaray'ın eski futbolcusu İzet Hajrovic, attığı iki golle Fenerbahçe maçının yıldızı oldu...
1.07.2020 Futbol
Izet Hajrovic, Fenerbahçe'yi üzdü
Izet Hajrovic, Fenerbahçe'yi üzdü Hırvatistan ekibi Dinamo Zagreb’de eski Galatasaraylı Izet Hajrovic oynadı, Fenerbahçe’ye 2 gol attı.
30.06.2020 Fenerbahçe
Dinamo Zagreb - Fenerbahçe: 4-1
Dinamo Zagreb - Fenerbahçe: 4-1 UEFA Avrupa Ligi D Grubu'ndaki ilk maçında Fenerbahçe deplasmanda Hırvatistan'ın Dinamo Zagreb takımına 4-1 yenildi.
30.06.2020 Fenerbahçe
Liderlik şansı
Liderlik şansı Şampiyonlar Ligi’nden elenerek gelen ve 2. torbadan giren Fenerbahçe, Belçika’dan Anderlecht, Hırvatistan’dan Dinamo Zagreb ve Slovakya’dan S.Trnava ile eşleşti.
30.06.2020 Fenerbahçe
Onyekuru, Galatasaray'ın 2. Nijeryalı futbolcusu
Onyekuru, Galatasaray'ın 2. Nijeryalı futbolcusu Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Henry Onyekuru’yu renklerine bağladı. Galatasaray'ın İngiliz ekibi Everton'dan bir yıllığına kiraladığı Henry Onyekuru, sarı-kırmızılı kadroya dahil edilen 2. Nijeryalı futbolcu oldu.
30.06.2020 Galatasaray
Izet Hajrovic geri dönüyor
Izet Hajrovic geri dönüyor Werder Bremen'le olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek Izet Hajrovic'le; Deportivo, Dinamo Moskova ve Trabzonspor'un ilgilendiği öne sürüldü.
30.06.2020 Trabzonspor
Bosna Hersek'in aday kadrosu açıklandı
Bosna Hersek'in aday kadrosu açıklandı Bosna Hersek Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Mehmed Bazdarevic, 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde Belçika ve Estonya ile oynayacakları maçların aday kadrosunu açıkladı.
1.07.2020 Dünya Kupası
Kulüpler ara transferde para saçtı
Kulüpler ara transferde para saçtı Süper Lig kulüpleri, 2016-2017 sezonu ikinci transfer ve tescil döneminde bonservis bedellerine ödediği 95,4 milyon lirayla son yılların en yüksek harcamasını yaptı.
1.07.2020 Futbol
Bosna Hersek, Yunanistan maçından umutlu
Bosna Hersek, Yunanistan maçından umutlu Bosna Hersek A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Mehmed Bazdarevic, 2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri'nde Yunanistan ile pazar günü oynayacakları karşılaşmayı kazanacaklarına i?nandığını söyledi.
1.07.2020 Dünya Kupası
Bosna Hersek'in aday kadrosu açıklandı
Bosna Hersek'in aday kadrosu açıklandı Bosna Hersek'in 2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri H Grubu'nda Belçika ve Kıbrıs Rum Kesimi ile oynayacağı maçların aday kadrosu açıklandı.
1.07.2020 Dünya Kupası
Skorer TV Spor Bülteni - 22 Eylül 2016
Skorer TV Spor Bülteni - 22 Eylül 2016 Spor yazarları Hıncal Uluç ve Metin Tekin, Beşiktaş-Galatasaray derbisi öncesi favorilerini açıkladılar. Uluç, özellikle Şenol Güneş'e sert eleştiriler yöneltti.    Fenerbahçe'de eski teknik direktör Pereira ile olduğu gibi yeni hoca Advocaat'la da sorunlar yaşayan Robin Van Persie, Kasımpaşa maçının kadrosuna alınmayınca isyan bayrağını çekti.   Beşiktaş Kulübü'nün, UEFA Stat Komitesi'ni, Şampiyonlar Ligi maçlarını  Vodafone Arena'da oynamak için güçlükle ikna ettiği ortaya çıktı.   İspanya 1. Futbol Ligi'nin 5. haftasında Arda Turan'lı Barcelona, sahasında Atletico Madrid ile 1-1 berabere kaldı.   Galatasaray'ın büyük umutlar ile kadrosuna kattığı ve daha sonra istediği performansı alamadığı eski oyuncusu İzet Hajroviç, Werder Bremen forması ile Mainz'e attığı harika gol ile maça damga vurdu.
22.09.2016 Programlar
Yunus Mallı attı, Mainz kazandı!
Yunus Mallı attı, Mainz kazandı! Almanya Bundesliga'da milli futbolcumuz Yunus Mallı'nın forma giydiği Mainz 05, Werder Bremen'i 2+1 mağlup ederken galibiyeti getiren gollerden birinide Yunus Mallı kaydetti.
22.09.2016 Futbol
Almanlar Hajroviç'in füzesini konuşuyor!
Almanlar Hajroviç'in füzesini konuşuyor! Galatasaray'ın büyük umutlar ile kadrosuna kattığı ve daha sonra istenilen performansı alamadığı eski oyuncusu İzet Hajroviç, Werder Bremen forması ile Mainz'e attığı harika ile maçın en çok konuşulan isimlerinden biri olmayı başardı
22.09.2016 Futbol
Izet Hajrovic 3. Lig'de!
Izet Hajrovic 3. Lig'de! Bir dönem Galatasaray'ın büyük umut beslediği Izet Hajrovic, Werder Bremen'de kadro dışı kalarak 3. ligin yolunu tutuyor.
30.06.2020 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Izet Hajrovic ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.