Dedektif gibi iz sürüp, köpeğini ezeni buldu
Dedektif gibi iz sürüp, köpeğini ezeni buldu Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde üniversite öğrencisi Burak Eren (25), evlerinin önünde 'Shiwa' isimli köpeğine çarparak ölümüne neden olan aracın sürücüsünü dedektif gibi iz sürerek buldu. Sokak üzerindeki işyerlerine ait 250 dakikalık güvenlik kamerası görüntülerini izleyen Eren, aracın plakasını tespit ederek, sürücüsü hakkında şikayette bulundu.Olay, bir hafta önce Çorlu ilçesi Reşadiye Mahallesi Mandıracı Sokak'ta meydana geldi. Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi son sınıf öğrencisi Burak Eren'in 3,5 yıldır beslediği 'Cavalier King Charles Spaniel' cinsi 'Shiwa' isimli köpeğine, evinin bulunduğu sokakta hafif ticari araç çarptı. Sürücü kaçarken, köpek ise telef oldu. Köpeğin ölümüyle derin üzüntü yaşayan Burak Eren, çarpan sürücüyü bulmak için dedektif gibi iz sürdü. Eren, sokak üzerinde bulunan 10 ayrı işyerine ait güvenlik kameralarının görüntülerini topladı. Yaklaşık 250 dakika görüntüyü izledikten sonra köpeğine çarpan aracın plakasını tespit eden Burak Eren, Cumhuriyet Polis Merkezi'ne giderek polise şikayetçi oldu. Eren, aracın köpeğine çarptığı görüntüleri de polise teslim etti.
11.09.2019 Yaşam
Nusret'i izlerken kalbi sıkışıyordu
Nusret'i izlerken kalbi sıkışıyordu Nusret'i izlerken kalbi sıkışıyordu
11.09.2019 Magazin
Bıçakla kendini kesmeye çalıştı, vatandaş toplanıp izledi
Bıçakla kendini kesmeye çalıştı, vatandaş toplanıp izledi Elazığ’da bir amatör spor kulübünde yönetici olan, F.A., elinde bıçakla valilik önünde intihar girişiminde bulundu, o sırada toplanan vatandaş ise olayı film izler gibi seyretti. Olay, merkez Çarşı mahallesi Hürriyet Caddesi Valilik binası önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Bir spor kulübünün yöneticilerinden olan F.A. isimli şahıs, üzerindeki kıyafeti çıkarıp bıçakla kendini kesmeye çalıştı. Durumu fark eden valilikte bulunan polisler olay müdahale etti. Yeterli gelmeyince takviye polis ve sağlık ekibi çağrıldı. Kendisini hafif yaralayan şahıs, polisin uzun uğraşları sonucu ikna edilerek, olay yerinde hazır bekletilen ambulansla Eğitim Araştırma Hastanesine götürüldü. Öteyandan meydanda toplanan vatandaşlar olayı film izler gibi baştan sona seyretti. Şahsın neden böyle bir olayı yaptığı ise henüz öğrenilemedi.
11.09.2019 Yaşam
Cinayet zanlısı polisin izlediği bin saatlik görüntüler ile yakalandı
Cinayet zanlısı polisin izlediği bin saatlik görüntüler ile yakalandı Malatya’da 2 ay önce işlenen bir cinayetin ardından kurulan özel ekip, yaklaşık bin saatlik güvenlik kamera kayıtlarını inceleyerek zanlıların izine rastladı. İstanbul ve Bursa’da gerçekleştirilen eş zamanlı operasyon ile cinayetin zanlısı 4 kişi kıskıvrak yakalandı. Malatya’da 16 Ekim günü Salköprü Mahallesi Arkadaş Sokak üzerinde bulunan bir otoparkta yaşanan olayda kimliği belirsiz kişilerce açılan ateş sonucu işletmeci Murat Uçkan (34) ağır yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmişti. Olayın ardından çok yönlü inceleme başlatan polis ekipleri, olayın şüphelilerinin yakalanması için titiz bir çalışmaya imza attı. Özel ekip kuruldu. Faili meçhul cinayetin ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği tarafından oluşturulan özel ekip, olayın yaşandığı adrese giden tüm sokak ve caddelerdeki ikamet, işyeri ve Mobese güvenlik kameraları ile bölgede o saatte seyreden özel araç ve belediye otobüslerinin güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı. 600 kameranin bin saatlik görüntüsü izlendi 600 adet kameranın yaklaşık bin saate yakın görüntüsünü titizlikle izleyen ekipler, olayın şüphelileri olarak Z.E., S.T., B.K. ve G.K.’nin kimliğine ulaştı. Şüphelilerin 3’nün İstanbul’da 1’inin ise Bursa’da olduğunun tespit edilmesi üzerine operasyon için düğmeye basıldı. Malatya’dan İstanbul ve Bursa’ya giden özel ekip, gerçekleştirilen eş zamanlı operasyon ile 4 şüpheliyi de kıskıvrak yakaladı. Kasten yaralama ile uyuşturucu kullanma ve ticaretini yapma suçlarından çok sayıda sabıkaları bulunan 4 şüpheli de gözaltına alınarak Malatya’ya getirildi. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğindeki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden B.K. adli kontrol kararı ile bırakılırken diğer şüpheliler Z.Eç, S.T. ve G.K. ise m tutuklanarak Malatya E Tipi Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.
11.09.2019 Yaşam
Film izler gibi patlama izlediler
Film izler gibi patlama izlediler ANTALYA’da bir bankta unutulan bayan çantası panik yarattı. Polis çantayı fünye ile patlatırken vatandaşların olayı anbean izlemesi dikkat çekti.
11.09.2019 Yaşam
İntihar girişimini film gibi izlediler!
İntihar girişimini film gibi izlediler! Edinilen bilgiye göre, Seyitgazi Mahallesi'nde E.A.'nın, Kayseri ve Civarı Elektrik Şirketi T.A.Ş.'nin 4 metre yükseklikteki duvarına çıkarak intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi. Yapılan ihbar sonrasında olay yerine polis, itfaiye ve 112 ekipleri sevk edildi. Yaklaşık bir saat süren ikna girişimleri sırasında E.A., elindeki jiletle kendine zarar verdi. Bu sırada meraklı vatandaşlar cep telefonları ile olanı biteni görüntülemeye çalışırken, iş yerindeki çalışanlar da pencerelerden ikna çalışmalarını izledi. Yapılan ikna çabaları sonrasında 200 TL karşılığında inmeyi kabul eden E.A.'ya ilk müdahale olay yerinde bulunan 112 ekipleri tarafından yapıldı. Yapılan müdahale sonrasında E.A., Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.
11.09.2019 Yaşam
Cadde ortasında bileklerini kesti!
Cadde ortasında bileklerini kesti! Adana’da bonzai içtiği iddia edilen bir genç, cadde ortasında kesici bir aletle bileklerini kesti. Vatandaşlar ise kriz geçiren genci büyük bir merakla izledi. Olay, Seyhan ilçesi Atatürk Caddesi’nde meydana geldi. Bonzai içtiği iddia edilen C.G. (17), cadde üzerinde elindeki kesici aleti vatandaşlara salladı. C.G., daha sonra krize girerek kesici aletle bileklerini kesti. Vatandaşlar, kaldırıma düşen C.G.’yi kendine daha fazla zarar vermemesi için tuttu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri C.G.’yi kendine getirmeye çalıştı ancak başarılı olamadı. Ambulans gelene kadar C.G.’yi kendinde tutmaya çalışan ekipler, meraklı vatandaşları dağıtmakta bir hayli zorlandı. Vatandaşlar, yerde kriz geçiren C.G.’yi büyük bir merakla izledi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, C.G.’yi Adana Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.
11.09.2019 Yaşam
Kahroldu, evinin yanmasını böyle izledi
Kahroldu, evinin yanmasını böyle izledi Karabük’te, 2 katlı evin üst katında yangın çıktı. 7 aylık bebeğini alarak daşıraya çıkan Songül Gündüz, itfaiyenin söndürme çalışmalarını gözyaşları içinde izledi.
30.09.2014 Gündem
İnsanlık ölmüş!
İnsanlık ölmüş! Sokakta kız arkadaşını evire çevire döven genç adamın yaptıklarını gören insanların öylece yürüyüp gitmesi, izleyenlere 'insanlık ölmüş' dedirtti...
11.09.2019 İlginç Videolar
Ablasının ölümünü izledi!
Ablasının ölümünü izledi! Karabük'te zihinsel engelli adam, kendisi gibi zihinsel engelli kardeşini, baltayla yaraladı, saatlerce ölümünü izledi.
16.01.2014 Gündem
Bahçesindeki domuzları kamerayla izledi
Bahçesindeki domuzları kamerayla izledi RİZE’nin Çayeli İlçesi’nde yaz aylarında yaşadığı köy evine internet üzerinden çalışan kameralar yerleştiren Bahadır Mahmutoğlu, bahçeye doluşan domuz sürüsünü İstanbul’daki evinden izleyip görüntüleri sosyal paylaşım sitesiyle yayınladı.
11.09.2019 Yaşam
Köylüler temizledi, tatilciler izledi
Köylüler temizledi, tatilciler izledi Çanakkale’nin tatil beldesi olan Güzelyalı köyünde yaşayanlar, köy sahilinde temizlik çalışması yaptı. Denize girip güneşlenen bazı tatilciler temizliğe destek verirken, bazıları yerlerinden bile kalkmadı.
11.09.2019 Yaşam
Real'in yıldızı Kadıköy'de
Real'in yıldızı Kadıköy'de R.Madrid’in 27 yaşındaki futbolcusu Lass Diarra'nın, geçen hafta F.Bahçe’yle ilk ciddi teması sağladığı iddia edildi
11.04.2012 Skorer

Benzer Haber Etiketleri