Manisa’daki feci kazada bir acı haber daha! Ölü sayısı 4’e çıktı
Manisa’daki feci kazada bir acı haber daha! Ölü sayısı 4’e çıktı Manisa’nın Salihli ilçesinde kamyonetin, sabun yüklü TIR’a arkadan çarptığı ve aynı aileden 3 kişinin hayatını kaybettiği kazada ağır yaralanan 3 yaşındaki çocuk da tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
2.04.2024 Gündem
Vatandaşlar ilk teravih namazı için camilere akın etti! 'Dünyada bir yolcu gibi ol'
Vatandaşlar ilk teravih namazı için camilere akın etti! 'Dünyada bir yolcu gibi ol' Ramazan ayının ilk teravih namazı için vatandaşlar camilere akın etti. İstanbullular 'On bir Ayın Sultanı' Ramazan'ın ilk teravih namazı için Sultanahmet Cami'ne gitti.
10.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika İsveç ve F-16 açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika İsveç ve F-16 açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsveç'in NATO üyeliğinin onaylanması ve F-16 alım sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu.
26.01.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika İsveç ve F-16 açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika İsveç ve F-16 açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsveç'in NATO üyeliğinin onaylanması ve F-16 alım sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu.
26.01.2024 Gündem
Zorla girdiği evde küçük Behiye'yi öldürüp, annesini yaraladı! Amcadan yürek yakan sözler
Zorla girdiği evde küçük Behiye'yi öldürüp, annesini yaraladı! Amcadan yürek yakan sözler İzmir’in Karabağlar ilçesinde kapının camını kırarak zorla içeri giren yabancı uyruklu şahsın; anneyi bıçakla yaraladığı, çığlık atan 12 yaşındaki kızı da bıçaklayarak öldürdüğü olayda otopsi işlemleri tamamlanan yeğeninin cenazesini almaya gelen amca Beşir Ediz, “12 yaşındaki çocuğu hangi vicdan öldürebilir ki? Bunu değil bir insan bir yaratık bile yapamaz” dedi.
25.01.2024 Gündem
İstanbul’da kıskançlık cinayeti! Eski eşinin nişanlısını sokak ortasında öldürdü
İstanbul’da kıskançlık cinayeti! Eski eşinin nişanlısını sokak ortasında öldürdü Kağıthane’de 51 yaşındaki bir adam ile nişanlısının 46 yaşındaki eski eşi arasında kıskançlık nedeniyle kavga çıktı. Nişanlısının evinden çıkan adam, kadının eski eşi tarafından sokak ortasında sopalı saldırıya uğradı. Başından ağır yaralanan adam hastanede hayatını kaybederken, yaşananlar da kameralara yansıdı.
25.12.2023 Gündem
Trafik kazasında hayatını kaybeden AK Parti Gençlik Kolları Başkanı'na veda
Trafik kazasında hayatını kaybeden AK Parti Gençlik Kolları Başkanı'na veda Samsun'da 2 otomobilin çarpıştığı kazada AK Parti Artvin Gençlik Kolları Başkanı Doğukan İslamoğlu (25), Tolgahan Topuz (22) ve Nuhcan Çevik (22) hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden İslamoğlu son yolculuğuna uğurlandı.
3.12.2023 Gündem
Camiye ayakkabılarıyla girip namaz kıldıran imama bağırmıştı, açıklama yapıldı
Camiye ayakkabılarıyla girip namaz kıldıran imama bağırmıştı, açıklama yapıldı Isparta’da akşam namazı sırasında camiye ayakkabı ile giren şahıs hakkında Isparta Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan açıklama geldi.
28.09.2023 Gündem
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
İşte il il Ramazan imsakiyesi! En uzun orucun tutulacağı il
İşte il il Ramazan imsakiyesi! En uzun orucun tutulacağı il Müslümanlar için büyük öneme sahip üç aylardan Ramazan'ın ilk orucu için bu gece sahura kalkılacak ve yarın ilk iftar yapılacak.
22.03.2023 Gündem
İSTANBUL, ANKARA, İZMİR ve diğer illerin Namaz vakitleri 2023 Ezan saatleri | Bugün öğle, ikindi, akşam, yatsı namazı saat kaçta kılınacak, ezan kaçta okunuyor? (26 Ocak)
İSTANBUL, ANKARA, İZMİR ve diğer illerin Namaz vakitleri 2023 Ezan saatleri | Bugün öğle, ikindi, akşam, yatsı namazı saat kaçta kılınacak, ezan kaçta okunuyor? (26 Ocak) Bugün Regaip Kandili idrak ediliyor. İslam alemi için büyük anlam ve öneme sahip olan kandil günlerinde vatandaşlar ibadet yapıyor. Bu ibadetlerin başında namaz geliyor. Namaz vakitleri 2023 ezan saatleri araştırması bugün artıyor. Mübarek kandil gününde namaz kılmak isteyenler, bugün öğle, ikindi, akşam ve yatsı namazı saat kaçta kılınacak, ezan kaçta okunuyor? sorularına cevap arıyor. İşte 26 Ocak 2023 Perşembe gününe ait namaz vakitleri...
26.01.2023 Bilgi Rehberi
Şehit Sekin’in babasının cenaze töreninde duygulandıran an
Şehit Sekin’in babasının cenaze töreninde duygulandıran an Şehit Fethi Sekin’in babasının cenaze töreninde 7 yaşındaki bir çocuğun, park alanında oyun oynamayı bırakıp kaydırağın üstünde namaz kılması duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu.
15.11.2022 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kraliçe Elizabeth'in cenaze törenine katılacak mı? Açıklama yaptı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kraliçe Elizabeth'in cenaze törenine katılacak mı? Açıklama yaptı "Kraliçe Elizabeth'in cenaze törenine katılacak mısınız?" sorusuna yanıt veren Erdoğan, İstanbul'da yakalanan DEAŞ'lı teröristle ilgili yargının gereğini yapacağını söyledi.
9.09.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 15 Temmuz’un yıl dönümünde İstanbul Saraçhane Meydanı’nda olacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 15 Temmuz’un yıl dönümünde İstanbul Saraçhane Meydanı’nda olacağız Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, "Darbe girişiminden büyük bir destana tebdil ettiğimiz, vatanımıza uzanan habis elleri boşa çıkardığımız 15 Temmuz’un yıl dönümünde İstanbul Saraçhane Meydanı’nda olacağız. Şanlı mücadelemizi ve aziz şehitlerimizi yâd edeceğimiz buluşmamıza tüm vatandaşlarımı davet ediyorum." ifadelerini kullandı.
14.07.2022 Siyaset
Erdoğan’ın 15 Temmuz programı belli oldu! Saraçhane Meydanı’ndan millete seslenecek
Erdoğan’ın 15 Temmuz programı belli oldu! Saraçhane Meydanı’ndan millete seslenecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 6. yıl dönümünde, gaziler ve şehit yakınlarıyla birlikte Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde 15 Temmuz Anıtı’na çiçek bırakacak; ardından Millet Camii’nde cuma namazı kılacak. Erdoğan daha sonra katılacağı TBMM’deki programın ardından İstanbul Saraçhane Meydanı’nda millete seslenecek.
14.07.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz'da hem İstanbul hem Ankara'da programlara katılacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz'da hem İstanbul hem Ankara'da programlara katılacak Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığınca, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü çerçevesinde “Türkiye Aşkına” temasıyla Türkiye genelinde ve yurt dışında 9 bin anma etkinliği düzenlenecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara ve İstanbul'da gerçekleşecek etkinliklere katılacak ve vatandaşlara hitap edecek.
13.07.2022 Gündem
TERAVİH NAMAZI KAÇTA BUGÜN? Teravih namazı en az kaç rekat, evde kılınır mı? Teravih namazı kılınışı - duaları
TERAVİH NAMAZI KAÇTA BUGÜN? Teravih namazı en az kaç rekat, evde kılınır mı? Teravih namazı kılınışı - duaları Teravih namazı, Ramazan ay ile birlikte camilerde cemaat ile idrak edilen nafile namazlardan. Camide olduğu kadar evlerde de kıllınan teravih namazı toplam 20 rekat olarak eda ediliyor. Peki, Teravih namazı en az kaç rekat, saat kaçta kılınıyor?
5.04.2022 Ramazan
Akşam ezanı saat kaçta? 2 Şubat akşam namazı İstanbul, Ankara, İzmir! İl il akşam ezanı vakti...
Akşam ezanı saat kaçta? 2 Şubat akşam namazı İstanbul, Ankara, İzmir! İl il akşam ezanı vakti... Akşam ezanı saat kaçta okunuyor? Ramazan ayının habercisi olan üç aylar 2 Şubat itibariyle başladı. Namaz saatleri Diyanet İşleri resmi internet sitesinde il il yayınlanıyor. İşte İstanbul başta olmak üzere tüm illerin akşam ezanı saatleri.
2.02.2022 Gündem
Cinayeti önce itiraf edip ardından 'Şaka yaptım' demiş
Cinayeti önce itiraf edip ardından 'Şaka yaptım' demiş İzmir’de, Özler Yörük'ü (33) üzerine kaynar su döken, 3 gün boyunca işkence yapıp boğarak öldürdükten sonra cesedini ormanda yaktığı ileri sürülen Olcay Altundağ'ın (31) eski kız arkadaşı M.T.'nin (28) ifadesi ortaya çıktı. M.T., Altundağ'ın kendisine cinayeti itiraf ettiğini, daha sonra 'şaka yaptım' dediğini söyledi. Altundağ'ın annesinin de cinayeti bildiğini ileri süren M.T., "Olcay'ın annesi, oğlunun Özler'i döverek öldürdüğünü, o esnada evde 3 kişinin daha bulunduğunu, cesedin B.Ö.'nün arabasıyla götürülüp yakıldığını bana anlattı" dediği belirtildi.
18.10.2021 Gündem
Son Dakika Haberi: Türkiye yangın kabusu yaşıyor! Yol ulaşıma kapandı
Son Dakika Haberi: Türkiye yangın kabusu yaşıyor! Yol ulaşıma kapandı Gelen son dakika haberine göre, Türkiye birbiri ardına çıkan orman yangınlarıyla sarsılıyor. Yangınlarda şu ana kadar 3 kişi yaşamını yitirirken, 138 kişi de yaralandı. Öte yandan Bakan Pakdemirli, THK uçaklarıyla ilgili çıkan tartışmalara ilişkin açıklama yaptı. Marmaris Datça yolu Yeşilbelde mevkiinde ise yangının şiddetini artırması üzerine yol ulaşıma kapandı. Muğla'nın Fethiye ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alındı. İşte Türkiye'nin yüreğini yakan orman yangınlarıyla ilgili dakika dakika tüm gelişmeler...
31.07.2021 Gündem
Yatsı ezanı saat kaçta okunuyor? Yatsı namazı ne zaman? Diyanet açıkladı...
Yatsı ezanı saat kaçta okunuyor? Yatsı namazı ne zaman? Diyanet açıkladı... Yatsı ezanı saat kaçta? İstanbul, Ankara, İzmir başta olmak üzere tüm illerin namaz saatlerini haberimizde derledik. Diyanet tarafından yayınlanan namaz vakitlerine göre illerindeki namaz saatlerini araştıran vatandaşlar yatsı ezanı saat kaçta okunuyor, sorusuna yanıt arıyor? Peki bu akşam yatsı namazı ne zaman, saat kaçta kılınacak?
17.02.2022 Ramazan
Akşam ezanı saat kaçta, ne zaman 2021? İstanbul, Ankara, İzmir ve il il akşam ezanı saatleri burada...
Akşam ezanı saat kaçta, ne zaman 2021? İstanbul, Ankara, İzmir ve il il akşam ezanı saatleri burada... Akşam ezanının saati araştırılmaya başlandı. Bugün Ramazan ayının ilk günü idrak ediliyor. Müslüman alemi için önemli aylar arasında bulunan Ramazan ayında oruç ibadeti gerçekleştiriliyor. İlk gün oruç tutan vatandaşlar iftar açmak için akşam namazı saatini merak ediyorlar. İstanbul, İzmir, Ankara, Adana ve diğer şehirlerin akşam ezanı saati araştırılıyor. Peki akşam ezanı saat kaçta, ne zaman 2021? İşte il il akşam ezanı vakitleri...
13.04.2021 Gündem
Cuma namazı saat kaçta? 12 Mart İstanbul, Ankara, İzmir başta olmak üzere il il cuma namazı vakitleri...
Cuma namazı saat kaçta? 12 Mart İstanbul, Ankara, İzmir başta olmak üzere il il cuma namazı vakitleri... Cuma namazı saat kaçta sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. İslam aleminde çok özel bir yere sahip olan cuma gününde kılınacak olan farz namaz öncesinde vatandaşlar ikamet ettikleri illerdeki namaz vakitlerini araştırmaya devam ediyor. Peki Cuma namazı bugün saat kaçta kılınacak? İşte il il cuma namazı vakitleri...
12.03.2021 Gündem
Cuma kaçta? Cuma namazı saat kaçta, ne zaman bitiyor? (5 Mart 2021)
Cuma kaçta? Cuma namazı saat kaçta, ne zaman bitiyor? (5 Mart 2021) Yurt genelinde kılınacak olan Cuma namazının hazırlıkları başladı. Ankara, İstanbul, İzmir ve diğer illerin cuma namazı saati merakla araştırılıyor. Her hafta değişen namaz vakitlerinde bugün cuma namazı saat kaçta? Diyanet İşleri Başkanlığı il il cuma namazı saatlerini paylaştı. İşte cuma saati kaçta başlıyor, kaçta bitiyor sorularının cevapları...
5.03.2021 Gündem
Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Boğaziçi açıklaması: Bu işin içinde o da var!
Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Boğaziçi açıklaması: Bu işin içinde o da var! Gelen bir son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma namazı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. ABD'nin Boğaziçi açıklamalarına sert tepki gösteren Erdoğan, "Seçim öncesinde ülkenizde yaşananlardan utanmıyor musunuz? Bu işi bir daha Gezi olaylarıyla aynı yere getiremeyecekler." dedi. Melih Bulu'yu istifaya çağıran çevreler için ise Erdoğan, "Melih Bey kimdir? İstifa etmelidir' diyorlar. Yürekleri yetse 'Cumhurbaşkanı da istifa etsin' diyecekler. Osman Kavala denilen, Soros'un temsilcisi olan kişinin karısı da aynı şekilde bu provokatörlerin içerisinde yer alıyor." ifadelerini kullandı. Açıklamaların ardında Cumhurbaşkanı Erdoğan, 7 ile bağlantıyla katıldı. Erdoğan, "Bizim iki kırmızı çizgimiz vardır. Birincisi 'Rabia'mızdır. İkinci kırmızı çizgimiz inancımızı da bedenimizi oluşturan ailelerimizdir." açıklamalarında bulundu. Boğaziçi olaylarındaki provokasyonlara değinen Erdoğan, "Teröre bulaşanların gözünün yaşına bakmayacağız" dedi.
5.02.2021 Siyaset