İzmir'de

İzmir'de

Son dakika İzmir'de haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan İzmir'de gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan İzmir'de haber sayfamızda...

İzmir'de

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.733 izmir'de haberi bulunmuştur.
2024 İZMİR İFTAR VE İMSAK VAKİTLERİ | İzmir'de bugün iftar/sahur saat kaçta olacak, iftara ne kadar kaldı, oruç ne zaman açılacak?
2024 İZMİR İFTAR VE İMSAK VAKİTLERİ | İzmir'de bugün iftar/sahur saat kaçta olacak, iftara ne kadar kaldı, oruç ne zaman açılacak? Mübarek Ramazan ayında sahur ve iftar vakitleri araştırılıyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da il il imsakiye 2024 araştırması gündemde. İzmir de merak edilen şehirler arasında. İzmir'de yaşayan ve oruç tutmak isteyen vatandaşlar, İzmir imsakiye araştırmasını yapıyor. Peki İzmir'de sahur vakti ve iftar saati kaçta? İşte 2024 İzmir imsakiye
18.03.2024 Bilgi Rehberi
Bakan Kacır'dan gençlere vergisiz telefon açıklaması
Bakan Kacır'dan gençlere vergisiz telefon açıklaması Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, gençlere vergisiz cep telefonu vaadiyle ilgili çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.
6.09.2023 Haberler
Bakan Kacır'dan gençlere vergisiz telefon açıklaması
Bakan Kacır'dan gençlere vergisiz telefon açıklaması Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, gençlere vergisiz cep telefonu vaadiyle ilgili çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.
6.09.2023 Ekonomi
Duruşmaya tekerlekli sandalye ile geldi! Yaşadığı kabus gününü bu sözlerle anlattı
Duruşmaya tekerlekli sandalye ile geldi! Yaşadığı kabus gününü bu sözlerle anlattı İzmirde eski eşi Aysel Aydemir'i (37) tabanca ile yaralamak suçundan tutuklu yargılanan Ferhat B. (41), ilk duruşmada; cezaevinde intihara teşebbüs ettiğini belirterek, bu nedenle kullandığı ilaçların etkisi altında olduğu için hiçbir şey hatırlamadığını ileri sürdü. Aysel Aydemir yaşadıklarını bu sözlerle anlattı.
1.09.2023 Gündem
Bakan Kirişci: İstanbul’un 3,5 aylık suyu kaldı
Bakan Kirişci: İstanbul’un 3,5 aylık suyu kaldı Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, "İstanbul’da barajların doluluk oranı yüzde 33,3. Hiç su gelmemesi halinde İstanbul’un 3,5 aylık ihtiyacını karşılayacak su rezervi bulunuyor." dedi.
9.01.2023 Haberler
Olay Göztepe-Altay maçı sonrası istifa kararı!
Olay Göztepe-Altay maçı sonrası istifa kararı! Spor Toto 1'inci Lig'de tribün terörü yüzünden tatil edilen Göztepe-Altay maçının yankıları sürerken, Altay'da yönetimden istifa geldi.
1.12.2022 1.Lig
Turne dönüşü korkunç kaza! Ünlü oyuncu Sergen Deveci'den ilk görüntü
Turne dönüşü korkunç kaza! Ünlü oyuncu Sergen Deveci'den ilk görüntü Karadeniz turnesinde olan “Baş Belası” oyunu ekibi dönüş yolunda kaza yaptı. Amasya’nın Merzifon ilçesinde yaşanan kazada tiyatro emekçileri Özgür Karataş, Tolga Güleryüz ve Burak Topçu hayatını kaybetti.
22.11.2022 Magazin
Göztepe'de yeni favori Mustafa Kaplan
Göztepe'de yeni favori Mustafa Kaplan Spor Toto 1inci Lig ekiplerinden Göztepede 2 haftadır bir türlü belli olmayan teknik direktör arayışları tam gaz sürerken, Mustafa Kaplan ismi ön plana çıktı.
24.09.2022 1.Lig
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan faiz açıklaması: Yüksek faize halkımızı ezdirmeyeceğiz
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan faiz açıklaması: Yüksek faize halkımızı ezdirmeyeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir’de “Alsancak Stadı ile 96 Tesisin Toplu Açılış Töreni”nde konuştu. Erdoğan, Bu faizler düşecek. Biz, yüksek faize halkımızı da çiftçimizi de ezdirmeyeceğiz. Yüksek faizmiş, düşük kurmuş, IMF reçeteleriymiş; bunların hiçbiri bizim insanımızın işinden, aşından, geleceğinden daha önemli değildir. Halkıma inanıyorum, Türkiye büyüyecek, zenginleşecek, bu nedenle 2023 çok önemli, halkımızın tercihini mandacılardan yana kullanmayacağına inanıyorum.' dedi.
26.11.2021 Siyaset
Bucaspor’un sağlığı Medicana’ya emanet
Bucaspor’un sağlığı Medicana’ya emanet TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Bucaspor 1928’in Medicana International İzmir Hastanesi ile gerçekleştirdiği sağlık sponsorluğu anlaşması, 2021-2022 sezonu için de yenilendi.
27.08.2021 Ege
Müteahhitler kentsel dönüşüm için birleşti
Müteahhitler kentsel dönüşüm için birleşti Müteahhitler Federasyonu (MÜFED), üyelerinin ortaklığıyla birlikte yeni bir şirket kuruluşu daha gerçekleştirdi. Den Gayrimenkul Geliştirme Yapı San. Aş., sektörel güçbirliği mantığıyla kentsel dönüşüm ve büyük projelere imza atmak için kolları sıvadı.
16.08.2021 Ege
Bayram dönüşü önlemi! 15'er km aralıklarla bekliyorlar
Bayram dönüşü önlemi! 15'er km aralıklarla bekliyorlar İstanbul'da polis ekiplerince, bayram tatili dönüşü trafik kurallarını ihlal eden sürücülere yönelik helikopter destekli denetim yapıldı. İzmir Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, Kurban Bayramı tatilinin sonuna doğru yoğunluğu artan karayollarında sorun yaşanmaması için denetimleri artırdı. Karayolunda belirli bölgelerde tedbir alan ekiplere, Havacılık Şube Müdürlüğü helikopterle destek verdi. Denetimlerde, 2 saat içinde 1117 araç sorgulandı, 546 adet cezai işlem uygulandı.
24.07.2021 Gündem
Uğurcan Çakır ve Şenol Güneş'e hakaret paylaşımları yapan 7 kişiye işlem
Uğurcan Çakır ve Şenol Güneş'e hakaret paylaşımları yapan 7 kişiye işlem TRABZON İl Emniyet Müdürlüğünce A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş ile kaleci Uğurcan Çakır hakkında sosyal medyada hakaret içerikli paylaşım yaptıkları öne sürülen 7 kişi hakkında resen işlem başlatıldığı duyuruldu.
23.06.2021 Futbol
Deprem mi oldu, nerede deprem oldu 20 Mayıs? Kandilli son depremler
Deprem mi oldu, nerede deprem oldu 20 Mayıs? Kandilli son depremler Deprem mi oldu? En son deprem nerede, kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD son depremler listesini güncellemeye devam ediyor. Dün İzmir'de peş peşe meydana gelen depremler bölgedekileri korkuttu. Peki, bugün deprem oldu mu? 20 Mayıs son dakika son depremler listesi...
20.05.2021 Gündem
İzmir için umut veren haber! Dikkat çeken düşüş
İzmir için umut veren haber! Dikkat çeken düşüş İzmir'de, vaka sayılarında geçen haftaya göre dikkat çeken düşüş yaşandı. 17- 23 Nisan haftasındaki verilere göre İzmir'de 100 bin nüfusa karşılık gelen vaka sayısı, 335.09 olarak belirlenmişti. Bakan Koca'nın açıkladığı 24- 30 Nisan verilerinde ise bu rakam 223.34 olarak bildirildi.
5.05.2021 Gündem
Sağlık sigortasında ileri yaştakilere ve çocuklara yeni hizmet
Sağlık sigortasında ileri yaştakilere ve çocuklara yeni hizmet Sigorta şirketi Allianz Türkiye, sağlık sigortalarında iki yeni hizmeti hayata geçirdiğini duyurdu. Bu kapsamda İkinci Bahar programı ile ileri yaştaki sigortalılara avantaj sağlanırken, Çocuğum Evimde Güvende kitiyle de bebeklerin ev kazalarına karşı korunması hedefleniyor.
19.04.2021 Sigorta
Viyadükler kaldırılıyor
Viyadükler kaldırılıyor İzmirde 1990’lı yılların başlarında İzmir- Çeşme Otoyolu’na bağlantı yolu ayağı olması amacıyla yapımına başlanan ancak tamamlanmayan Alsancak Limanı’ndaki viyadükler, Kordon’da görüntü kirliliğine neden olduğu gerekçesiyle kaldırılıyor.
13.02.2021 Ege
‘Tarihe geçecek’
‘Tarihe geçecek’ AK Parti İzmir İl Kadın Kolları 6. Olağan Kongresi, partililer ve vatandaşların katılımıyla Celal Atik Spor Salonu’nda yapıldı.
6.02.2021 Ege
Çiğli Tramvayı Hattı'nın temeli atıldı
Çiğli Tramvayı Hattı'nın temeli atıldı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çiğli Tramvay Hattı'nın temel atma törenine katıldı. 14 istasyonlu hat, 2 yıl sonra hizmete girecek.
6.02.2021 Siyaset
Halikarnas'ın manevi oğlu yaşamını yitirdi
Halikarnas'ın manevi oğlu yaşamını yitirdi Halikarnas Balıkçısı Cevat Şakir Kabaağaçlı'nın manevi oğlu Prof. Dr. Şadan Gökovalı (82), tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. İzmir'de yaşayan Gökovalı'nın ölümü büyük üzüntü yarattı.
31.01.2021 Gündem
Akılalmaz yöntem! Ülkeye kedi maması gibi soktular
Akılalmaz yöntem! Ülkeye kedi maması gibi soktular Türkiye'ye Hindistan ve Çin gibi ülkelerden kedi maması ambalajlarının içinde vücut geliştirme hapı hammaddesi getiren ve sağlıksız koşullarda üretim yapanlara yönelik İzmir ve İstanbul'da gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda, aralarında vücut geliştirme sporu Türkiye şampiyonluğu bulunan 5 kişi gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen 5 şüpheliden 4'ü, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Diğer şüphelinin ise yakalandığı İstanbul'da işlemlerinin sürdüğü bildirildi.
15.01.2021 Gündem
Kayserisporlu taraftarlardan depremzedelere yardım
Kayserisporlu taraftarlardan depremzedelere yardım Süper Lig takımlarından Hes Kablo Kayserispor'un taraftar grubu Kapalıkale üyeleri, İzmir'deki depremde mağdur olan ailelere  gıda, kıyafet ve battaniye yardımında bulundu.
3.11.2020 Kayserispor
Bursaspor kupada Karşıyaka'yı ağırlıyor
Bursaspor kupada Karşıyaka'yı ağırlıyor Son yıllarda Ziraat Türkiye Kupasına erken veda eden Bursaspor, 3üncü Tur mücadelesinde sezona iyi başlayan Karşıyaka'yı ağırlayacak. Yeşil-beyazlılar, tek maç eleme usulüne göre oynanacak maçı kazanarak yoluna devam etmeyi planlıyor.
3.11.2020 Türkiye Kupası
Dokuz Eylül Üniversitesi tatil mi, kaç gün tatil? Dokuz Eylül Üniversitesi uzaktan eğitim var mı?
Dokuz Eylül Üniversitesi tatil mi, kaç gün tatil? Dokuz Eylül Üniversitesi uzaktan eğitim var mı? 30 Ekim 2020 Cuma günü İzmir'de meydana gelen şiddetli deprem sonrasında, İzmir'de ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine bir hafta tatil verildi. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından verilen bu haber öğrencilerin merakını giderirken, üniversite öğrencileri ise arayışa geçti. Peki İzmir'de bulunan Dokuz Eylül Üniversitesi tatil mi, kaç gün tatil? Dokuz Eylül Üniversitesi uzaktan eğitim var mı? İşte okul tarafından yapılan resmi açıklama...
31.10.2020 Gündem
MEB son dakika: İzmir'de okullar tatil mi? Okullar ne zaman açılacak?
MEB son dakika: İzmir'de okullar tatil mi? Okullar ne zaman açılacak? İzmir'de okullar tatil mi? 30 Ekim 2020 tarihinde yaşanan 6.6'lık depremin ardından İzmir'de okullar tatil oldu mu, vatandaşlar araştırıyor. Milli eğitim Bakanlığı'ndan son dakika açıklaması geldi. Peki, okullar tatil edildi mi?
31.10.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İzmir'de ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.