Jack Ma

Jack Ma

Son dakika jack ma haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan jack ma gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan jack ma haber sayfamızda...

Jack Ma

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 95 jack ma haberi bulunmuştur.
Jack Ma geldi hisseler coştu
Jack Ma geldi hisseler coştu Alibaba’nın kurucusu Jack Ma uzun bir aradan sonra ortaya çıktı, e-ticaret devinin hisseleri uçuşa geçti.
12.04.2024 Ekonomi
Haftalardır kayıp olan Çin Dışişleri Bakanı görevinden alındı
Haftalardır kayıp olan Çin Dışişleri Bakanı görevinden alındı Yasak aşk haberlerinin uluslararası medya tarafından sayfalara taşınmasından günler sonra, Pekin yönetimi harekete geçti.
25.07.2023 Dünya
Çinli bakan 3 haftadır ortalıkta yok! Yasak aşk iddiaları dünya basınında
Çinli bakan 3 haftadır ortalıkta yok! Yasak aşk iddiaları dünya basınında Çin Dışişleri Bakanı Qin Gang’dan 3 haftadır haber alınamamasının ardından bakanının yasak aşk yaşadığı iddiaları dünya basınında bomba etkisi yarattı.
20.07.2023 Dünya
ABD, Çin ve Türkiye’de e-ticaret
ABD, Çin ve Türkiye’de e-ticaret E-ticaret kanunu yüce Meclis’ten geçeli bir sene oluyor. Yaklaşık 6 aydır da yürürlükte. E-ticaret işiyle uğraşanlar, kanunun etkilerinin hissedilmeye başlandığını, özellikle aşırı reklam harcamalarıyla oluşturulan giriş engellerinin azaldığını söylüyor. Kanun ile ilgili son safha Anayasa Mahkemesi’ne yapılan itiraz. Mahkeme tüm tarafları dinledi ve yakında kararını verecek.
11.07.2023 Milliyet Rekabet
Japonya’ya kaçmış
Japonya’ya kaçmış Çin’de yönetimi eleştirmesinin ardından kurduğu e-ticaret devi Alibaba’ya yönelik baskının hedefi olan milyarder Jack Ma’nın Japonya’da gizlendiği öne sürüldü. Ma’nın ailesi yanındaymış.
1.12.2022 Dünya
TOGG CEO'su net konuştu! İşte aracın caddelere çıkacağı tarih
TOGG CEO'su net konuştu! İşte aracın caddelere çıkacağı tarih Son dakika haberlere göre, Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) CEO'su Mehmet Gürcan Karakaş, yeni otomobilin caddelere çıkacağı tarihi açıkladı.
19.05.2022 Ekonomi
Türkiye - Ermenistan arasında 3. görüşme
Türkiye - Ermenistan arasında 3. görüşme Türkiye - Ermenistan arasındaki "normalleşme" sürecine dair yapılan görüşmelerin üçüncüsü, Viyana'da gerçekleştirildi.
3.05.2022 Gündem
Yatırımcılar yanlış anladı! Piyasalarda 'Jack Ma' düşüşü
Yatırımcılar yanlış anladı! Piyasalarda 'Jack Ma' düşüşü Çin'de bir teknoloji şirketinin "Ma" adlı yöneticisinin, ulusal güvenliği tehlikeye atan faaliyetlerde bulunduğu gerekçesiyle gözaltına alındığına dair haber borsa yatırımcılarının kafasını karıştırdı.
3.05.2022 Ekonomi
Jack Ma'nın risk raporu istendi
Jack Ma'nın risk raporu istendi Çin, bankalar ve şirketlerden Jack Ma'nın Ant Group'daki risklerini raporlamalarını istedi.
22.02.2022 Uzmanpara
Girişimcilik Nedir, Avantajları Ve Türleri Nelerdir? Örnek Olarak Girişimcilik Fikirleri
Girişimcilik Nedir, Avantajları Ve Türleri Nelerdir? Örnek Olarak Girişimcilik Fikirleri Herhangi bir alanla ilgili olan yeni ürünler ya da projeler ortaya koymak teknolojinin gelişmesi ile daha kolay bir hal almaktadır. Özellikle üretim faktörlerinin yeni fırsatlara dönüştürülmesi işi son zamanlarda oldukça popüler bir hal almaktadır. Bu durum girişimcilik kavramı ile ifade edilmektedir. Peki, girişimcilik nedir, avantajları ve türleri nelerdir? Örnek olarak girişimcilik fikirleri neler olmaktadır? İşte, girişimcilik hakkında merak edilen tüm detayları derledik.
18.02.2022 Eğitim
Ünlülere ve zenginlere savaş açtı! Çin'de yeni bir katliam korkusu
Ünlülere ve zenginlere savaş açtı! Çin'de yeni bir katliam korkusu Pekin yönetimi, manevi değerleri yok ettiği gerekçesiyle 'Batı'nın takipçileri' olmakla suçladığı elitlere savaş açtı. Kara listelerin oluşturulmaya başlanması, daha önce 'kültürel devrim' adı altında 400 bin ila 2 milyon insanın öldüğü 'tasfiye' sürecinin yeniden başlayacağı korkularının artmasına sebep oldu.
2.09.2021 Dünya
Alibaba kurucusu gözden düştü mü?
Alibaba kurucusu gözden düştü mü? Çinli online perakende devi Alibaba Group’un kurucusu Jack Ma Çin devlet gazetesinin girişimci liderler listesinden çıkarıldı. Reuters’ın haberine göre bu hamle Ma’nın Pekin’in gözünden düştüğü şeklinde yorumlanıyor.
3.02.2021 Ekonomi
Ünlü iş insanına kötü haber! Ülkesinin gözünden düştü
Ünlü iş insanına kötü haber! Ülkesinin gözünden düştü Alibaba Group'un kurucusu Jack Ma Çin devlet gazetesinin girişimci liderler listesinden çıkarıldı. Bu hamle Ma'nın Pekin'in gözünden düştüğü şeklinde yorumlandı.
2.02.2021 Ekonomi
Jack Ma ortaya çıktı!
Jack Ma ortaya çıktı! Hakkında 'kayboldu' iddiaları ortaya atılan Alibaba'nın kurucusu Jack Ma uzun süredir ilk kez kamuoyunda görüldü.
20.01.2021 Uzmanpara
Son dakika: Çinliler şokta! Dünya bu adamı arıyor
Son dakika: Çinliler şokta! Dünya bu adamı arıyor Gelen son dakika haberine göre; Çinli internet şirketi Alibaba'nın kurucusu Jack Ma'nın gizemli şekilde ortadan kaybolduğu iddialarının ardından Ma'nın öldürüleceği veya hapse atılacağının tahmin edildiği bir video, sosyal medyada yüzlerce hesap tarafından paylaşıldı.
5.01.2021 Ekonomi
Alibaba’nın kurucusu 2 aydır kayıp
Alibaba’nın kurucusu 2 aydır kayıp Çinli e-ticaret devi Alibaba’nın kurucusu Jack Ma’nın, 24 Ekim’de ülkesinin finansal regülatörlerini ve devlet bankalarını eleştirerek reform çağrısı yaptığı konuşmasından bu yana, 2 ayı aşkın bir süredir nerede olduğu bilinmiyor.
5.01.2021 Ekonomi
Jack Ma kimdir? Jack Ma kaç yaşında, nereli? İşte, Jack Ma hayatı...
Jack Ma kimdir? Jack Ma kaç yaşında, nereli? İşte, Jack Ma hayatı... Alibaba kurucusu Jack Ma biyografisi, kullanıcıların araştırdığı konular arasında bulunuyor. Diğer yandan Jack Ma serveti de sorgulanan konulardan. Çin'de doğan Ma, ilk olarak turist rehberliği yaptı. Üniversite sınavını üst üste iki kez kazanamadı. Peki, Jack Ma işi nedir?
4.01.2021 Gündem
Son dakika: Flaş iddia! Ünlü iş insanı Jack Ma ortadan kayboldu
Son dakika: Flaş iddia! Ünlü iş insanı Jack Ma ortadan kayboldu Son dakika haberlere göre, Çinli internet şirketi Alibaba'nın kurucusu, iş adamı Jack Ma'nın ekim ayında Çin'deki piyasa düzenleyici kurumları ve kamu bankalarını eleştiren bir konuşma yapmasının ardından gizemli şekilde ortadan kaybolduğu iddia edildi.
4.01.2021 Ekonomi
Alibaba hakkında 'tekelcilik' soruşturması
Alibaba hakkında 'tekelcilik' soruşturması Çin Devlet Konseyi'ne bağlı Devlet Piyasa Denetleme ve Düzenleme İdaresi (SAMR), e-ticaret devi Alibaba hakkında tekelcilik soruşturması başlattı.
24.12.2020 Uzmanpara
Çinli internet girişimcileri salgın döneminde servetlerini arttırdı
Çinli internet girişimcileri salgın döneminde servetlerini arttırdı Çinli internet girişimcileri, tüm dünyada yeni tip koronavirüs salgınının etkisinin hissedildiği 2020 yılında, ülkede serveti en çok artan kişiler oldu.
21.10.2020 Ekonomi
Jack Ma'nın finans teknoloji şirketi Ant Group halka açılıyor
Jack Ma'nın finans teknoloji şirketi Ant Group halka açılıyor Çin merkezli e-ticaret şirketi Alibaba'nın sahibi Jack Ma'nın finans teknoloji şirketi Ant Financial Services Group, halka açılmak için Hong Kong ve Shanghai borsalarına başvurdu.
25.08.2020 Uzmanpara
6 Afrika ülkesinde corona virüs tespit edilmedi
6 Afrika ülkesinde corona virüs tespit edilmedi Çin'de ortaya çıkan ve birçok ülkeye yayılan yeni tip corona virüs (Covid-19), Afrika'nın 6 ülkesinde henüz tespit edilmedi.
31.03.2020 Dünya
Alibaba, Afrika ülkelerine 5.5, Avrupa’ya ise 2 milyon maske bağışladı
Alibaba, Afrika ülkelerine 5.5, Avrupa’ya ise 2 milyon maske bağışladı Çinli internet devi Alibaba’nın kurduğu Alibaba Vakfı ve Jack Ma Vakfı, Avrupa’nın COVID-19’a karşı mücadelesine destek olmak amacıyla  iki milyon maske ve korona test kitleri türünden bir dizi sağlık  malzemesi bağışlamış bulunuyor.
18.03.2020 Ekonomi
Zenginler koronavirüs bağışı için sıraya girdi
Zenginler koronavirüs bağışı için sıraya girdi Dünyada hızla yayılan kornavirüs salgınını önlemek için zenginler de harekete geçti. Bill Gates, Jack Ma gibi dünyanın en zengin iş insanları virüsten çok sert bir şekilde etkilenen ülkelere yardım yapıyor.
17.03.2020 Ekonomi
Etiyopya ve Alibaba arasında e-ticaret anlaşması
Etiyopya ve Alibaba arasında e-ticaret anlaşması Etiyopya hükümeti ve Çinli e-ticaret devi Alibaba, Etiyopya'da elektronik dünya ticaret platformu (eWTP) merkezi kurulması için mutabakat zaptı imzaladı.
25.11.2019 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Jack Ma ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.