15 yaşındaki Cori Gauff'a ABD Açık'ta "wildcard"
15 yaşındaki Cori Gauff'a ABD Açık'ta "wildcard" Sezonun üçüncü grand slam tenis turnuvası Wimbledon'a ortaya koyduğu performansla damga vuran ABD'li Cori Gauff, 26 Ağustos'ta başlayacak ABD Açık'tan özel davetiye (wildcard) aldı.
1.07.2020 Tenis
Federer'den sıradışı sayı!
Federer'den sıradışı sayı! Tenisin dünya üzerindeki en iyi isimleri bir yardım organizasyonunda bir araya geldi. Çift erkekler maçında görülmemiş bir şova imza atan Roger Federer ve Jack Sock mücadelesinin kazananı Federer oldu.
7.03.2018 Diğer Sporlar
Amerikalı tenisçi Jack Sock yarı finalde
Amerikalı tenisçi Jack Sock yarı finalde İngiltere'nin başkenti Londra'daki O2 Arena'da düzenlenen ATP Finalleri'nde üçüncü yarı finalist Amerikalı Jack Sock oldu.
1.07.2020 Tenis
Paris'te şampiyon Sock
Paris'te şampiyon Sock Paris Masters Tenis Turnuvası finalinde Sırp rakibi Filip Krajinovic'i 2-1 yenen ABD'li Jack Sock, şampiyonluğa ulaştı.
1.07.2020 Tenis
Böyle centilmenlik yok! Maçı kaybetme pahasına...
Böyle centilmenlik yok! Maçı kaybetme pahasına... Amerikalı tenisçi Jack Sock, Lleyton Hewitt ile karşı karşıya geldiği Hopman Kupası maçında, kortlarda ender görülen bir centilmenlik örneği sergiledi. Sock, maçı kaybetme pahasına, rakibinin sayısının geçersiz sayılmasına göz yummadı.
7.01.2016 Diğer Sporlar
ABD Açık'ta korkulu anlar!
ABD Açık'ta korkulu anlar! Tenisseverlerin heyecanla takip ettiği ABD Açık'ta herkesi endişelendiren bir olay yaşandı.ABD'nin gelecek vadeden genç tenisçilerinden biri olarak gösterilen 28 numaralı seribaşı Jack Sock, Belçikalı Ruben Bemelmans karşısında 2-1 öndeyken baygınlık geçirdiği için maçı bırakmak zorunda kaldı.
4.09.2015 Diğer Sporlar