Jack Wilshere

Jack Wilshere

Son dakika Jack Wilshere haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Jack Wilshere gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Jack Wilshere haber sayfamızda...

Jack Wilshere

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 185 jack wilshere haberi bulunmuştur.
Jack Wilshere, MLS ekibinin radarında!
Jack Wilshere, MLS ekibinin radarında! Yaşadığı sakatlık problemleri nedeniyle futbol kariyerini erken sonlandıran ve Arsenal U-18 takımını çalıştıran Jack Wilshere, MLS ekibinin teknik direktör adayları arasında girdi.
13.10.2023 Dünyadan Futbol
Bojan Krkic futbolu bıraktı! Erken yaşta yeşil sahalara veda eden yıldızlar...
Bojan Krkic futbolu bıraktı! Erken yaşta yeşil sahalara veda eden yıldızlar... Barcelona'nın genç yaşta keşfettiği Bojan Krkic, 32 yaşında profesyonel futbol kariyerini noktaladığını açıkladı. Bojan Krkic'in futbolu bırakma kararı, sahalara erken veda eden yıldızları hafızalara getirdi.
24.03.2023 Futbol
Jack Wilshere, Arsenal'de idmanlara çıkıyor
Jack Wilshere, Arsenal'de idmanlara çıkıyor Henüz 29 yaşşında olmasına rağmen kendisine kulüp bulamayan ve boşta kalan Jack Wilshere, eski kulübü Arsenal'le idmana çıkmaya başladı.
11.10.2021 Futbol
Son dakika haberi: Giresunspor'dan Jack Wilshere hamlesi
Son dakika haberi: Giresunspor'dan Jack Wilshere hamlesi Bonservisi elinde olan 29 yaşındaki Jack Wilshere'le ilgili sürpriz bir transfer iddiası ortaya atıldı.
27.08.2021 Giresunspor
Jack Wilshere isyan etti: Sakatlanacağımı düşünmeyen bir kulüp arıyorum
Jack Wilshere isyan etti: Sakatlanacağımı düşünmeyen bir kulüp arıyorum 29 yaşındaki İngilliz oyuncu Jack Wilshere, herkesin kendisine önyargıyla baktığını ve hiç bir kulübün kendisini kadrosuna katmak istemediğini söyledi.
26.08.2021 Dünyadan Futbol
Son dakika - Bournemouth, Jack Wilshere'i kadrosuna kattı!
Son dakika - Bournemouth, Jack Wilshere'i kadrosuna kattı! İngiltere Championship ekiplerinden Bournemouth, serbest statüde olan İngiliz orta saha oyuncusu Jack Wilshere'i kadrosuna kattı.
Son Dakika | Karagümrük, Andrea Bertolacci transferini bitirmek üzere!
Son Dakika | Karagümrük, Andrea Bertolacci transferini bitirmek üzere! Süper Lig'de bu sezon gösterdiği performansla ses getiren Fatih Karagümrük, Fabio Borini'nin ardından diğer bir İtalyan yıldız Andrea Bertolacci'yi de kadrosuna katmak üzere.
20.12.2020 Karagümrükspor
Son dakika - Karagümrük, Wilshere ve Bertolacci ile görüşüyor
Son dakika - Karagümrük, Wilshere ve Bertolacci ile görüşüyor Fabio Borini'yi kadrosuna katarak büyük sükse yapan Fatih Karagümrük'ün Jack Wilshere ve Andrea Bertolacci ikilisinden birini transfer edeceği öne sürüldü.
19.12.2020 Karagümrükspor
Son Dakika  | Fenerbahçe'de büyük sevinç! İstanbul'a getirdi poz bile verdi ama...
Son Dakika | Fenerbahçe'de büyük sevinç! İstanbul'a getirdi poz bile verdi ama... Yeni sezona tam 18 transfer yaparak başlayan Fenerbahçe’nin yakın zamanda takımına katmaya çok yaklaştığı fakat olumsuz sonuçlanan transfer görüşmeleri de oldu. İşte detaylar...
5.11.2020 Fenerbahçe
Sergen Yalçın: "Daha fazla sakat adamla uğraşamam"
Sergen Yalçın: "Daha fazla sakat adamla uğraşamam" Jack Wilshere'in West Ham United'da geçirdiği 2 sezonluk dönem karşılıklı anlaşma ile sona ererken Beşiktaş sürprizi de vardı
7.10.2020 Beşiktaş
Transfer haberleri | Galatasaray'da Jack Wilshere sesleri...
Transfer haberleri | Galatasaray'da Jack Wilshere sesleri... Sarı-kırmızılılar Etebo'dan sonra merkez orta saha oyuncusu Jack Wilshere için temaslara başladı. İngiliz yıldızı 2018'de Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, İstanbul'a getirmiş, ancak transfer gerçekleşmemişti.
14.09.2020 Galatasaray
Transfer Haberleri | Galatasaray İngiliz yıldızı bedavaya getiriyor!
Transfer Haberleri | Galatasaray İngiliz yıldızı bedavaya getiriyor! Dün oynanan karşılaşmada Gaziantep FK'yı 3-1'lik skorla geçen Galatasaray'da orta sahayı güçlendirme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.
13.09.2020 Galatasaray
Jack Wilshere'den eşine sert faul...
Jack Wilshere'den eşine sert faul... Bir dönem Fenerbahçe'nin de transfer gündeminde yer alan West Ham United'lı Jack Wilshere eşiyle futbol oynadığı anları paylaştı. İngiliz futbolcunun videonun sonunda eşine sert bir faul yaptığı görülüyor.
6.04.2020 Futbol
Jack Wilshere Declan Rice'ın aklını alıyordu!
Jack Wilshere Declan Rice'ın aklını alıyordu! Bournemouth'ta oynayan İngiliz futbolcu Jack Wilshere Declan Rice'a yaptığı şaka ile sosyal medyada gündem oldu.
14.01.2020 Futbol
Jack Wilshere MLS yolunda
Jack Wilshere MLS yolunda Bir dönem Fenerbahçe’nin listesine giren Jack Wilshere’in adı MLS kulüpleriyle geçiyor. Ayrıca Çin ve Hindistan kulüplerinin ad da öne çıkıyor.
30.06.2020 Fenerbahçe
Wilshere az kalsın futbolu bırakıyormuş
Wilshere az kalsın futbolu bırakıyormuş Geçtiğimiz sezon transfer döneminin en çok konuşulan isimlerinden olan Jack Wilshere kendisi adına çok zor geçen sezon hakkında The Sun’a konuştu.
Avrupa Gündemi - Jack Wilshere’in kabusu bitmiyor!
Avrupa Gündemi - Jack Wilshere’in kabusu bitmiyor! Jack Wilshere’in kabusu bitmiyor!      Seria A'da liderlik koltuğunda bulunan Juventus, İspanyol devi Real Madrid'in yıldızı için sezon sonunu bekliyor!    Balotelli’den sürpriz karar! Marsilya'nın yıldız golcüsü Mario Balotelli, geleceğine dair önemli açıklamalarda bulundu.     Real Madrid’in 18’lik yıldızı, Barcelona’ya gözdağı verdi.     Gelecek sezona iddialı girmek isteyen Manchester United, yaz döneminde 230 milyon euro'luk transfer bütçesi hazırlayacak.
5.02.2019 Programlar
Jack Wilshere’ın kâbusu bitmiyor
Jack Wilshere’ın kâbusu bitmiyor Fenerbahçe’ye transfer olmanın ucundan dönen Jack Wilshere, yaşadığı sakatlığı bir türlü atlatıp sahalara dönemiyor.
Milli futbolcu Çağlar Söyüncü'ye büyük şok!
Milli futbolcu Çağlar Söyüncü'ye büyük şok! Sezon başında Alman ekibi Freiburg'dan, İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Leicester City'e transfer olan milli futbolcu Çağlar Söyüncü, Ada'da geçtiğimiz yaz yapılan en kötü transferler listesine girdi.
Fenerbahçe ucuz kurtuldu, Wilshere yine sakatlandı
Fenerbahçe ucuz kurtuldu, Wilshere yine sakatlandı Sarı lacivertliler, sezon başında bonservisi elinde olan ve İstanbul'a getirdiği İngiliz yıldız Jack Wilshere yine sakatlandı.
30.06.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de büyük pişmanlık! Bas Dost, Bamba...
Fenerbahçe'de büyük pişmanlık! Bas Dost, Bamba... Sarı-lacivertli ekipte Slimani ve Andre Ayew performanslarıyla hayal kırıklığı yarattı. Fenerbahçe yönetiminin bu isimlerden önce görüşmeler yaptığı ancak mutlu sona ulaşamadığı Sporting Lizbon’lu Bas Dost ve Lille’e giden Jonathan Bamba adeta döktürdü.
30.06.2020 Fenerbahçe
Nasri dünyaları istedi! 5 milyon pound...
Nasri dünyaları istedi! 5 milyon pound... Bir dönem Antalyaspor'da da forma giyen Samir Nasri'nin 18 aylık doping cezası geçen ay sona erdi. West Ham'ın istediği Fransız yıldızın talep ettiği yıllık ücret dudak uçuklattı: 5 milyon pound...
Wilshere altı hafta yok!
Wilshere altı hafta yok! Fenerbahçe'nin transfer etmek için İstanbul'a getirdiği ve son anda İngiliz ekibi West Ham'a imza atan Wilshere sakatlandı...
West Ham'da Wilshere şoku! 3 ay yok...
West Ham'da Wilshere şoku! 3 ay yok... Fenerbahçe'nin transfer döneminde kadrosuna katmak istediği ve West Ham'a imza atan Jack Wilshere'in sakatlandığının ve durumunun ciddi olduğunu belirtildi.
Phillip Cocu ortada kaldı!
Phillip Cocu ortada kaldı! Fenerbahçe'nin Hollandalı hocası Phillip Cocu, kafasındaki sistemi uygulayabileceği orta saha kurgusunu bir türlü oturtamadı.
30.06.2020 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Jack Wilshere ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.