Jamie Oliver

Jamie Oliver

Son dakika Jamie Oliver haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Jamie Oliver gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Jamie Oliver haber sayfamızda...

Jamie Oliver

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 97 jamie oliver haberi bulunmuştur.
'Karım altıncı çocuğu istiyor ama kalabalık ailemiz beni yordu!'
'Karım altıncı çocuğu istiyor ama kalabalık ailemiz beni yordu!' Ünlü şef Jamie Oliver, 24 yıllık eşi Jools'un altıncı çocuk konusunda istekli olduğunu açıkladı. Geçtiğimiz aylarda en büyük kızları erkek arkadaşıyla seyahate çıkmak üzere evden ayrılan Oliver, eşine şakayla karışık sitem ederek yedi kişilik ailelerinden dolayı 'yorgun' olduğunu söyledi.
17.02.2024 Cadde
MasterChef Emre kimdir? MasterChef All Star Emre Büber kaç yaşında, evli mi?
MasterChef Emre kimdir? MasterChef All Star Emre Büber kaç yaşında, evli mi? MasterChef Türkiye 2021 yarışmacıları arasında bulunan Emre Büber'in özel yaşamı merak konusu oldu. Hırsı ve başarısı ile dikkat çeken isimler arasında bulunan MasterChef Emre kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte MasterChef Emre'nin biyografisi haberimizde...
25.06.2023 TV Rehberi
Alışveriş artık canlı yayında
Alışveriş artık canlı yayında Alışveriş alışkanlıklarımız hiç görülmemiş bir hızla değişiyor: Canlı yayın alışverişine doğru kanatlanmaya hazır mıyız?
6.02.2022 Pazar
"1 euroya" ev alanlar kasabayı kalkındırdı
"1 euroya" ev alanlar kasabayı kalkındırdı İtalya'da "1 euroya ev" kampanyalarında mülk satın alan yabancılar, şimdi kasabayı kalkındırmak için harekete geçti.
25.11.2021 Dünya
Tik Tok şefleri mutfakta
Tik Tok şefleri mutfakta Mutfak zenginliğimizin, yerel ürünlerimizin sınır tanımayan Tik Tok ile çok daha geniş kitlelere ulaşması mümkün mü?
22.05.2021 Cumartesi
Aile boyu pijama
Aile boyu pijama İngiltere’de kitapları satış rekoru kıran dünyaca ünlü aşçı Jamie Oliver’in iki kızı ve eşiyle bir örnek pijama takımı giyerek verdiği pozların ardından moda olan bu akım, tüm hızıyla sürüyor...
4.01.2021 Cadde
“Halkın Mutfağı” onlardan sorulur
“Halkın Mutfağı” onlardan sorulur Gastronominin iki önemli ismi Cüneyt Asan ve Adnan Şahin, “Emek olmadan yemek olmaz” diyor ve Anadolu’nun bereketli topraklarının binlerce yıllık öyküsünü ekranlara taşıyor
12.12.2020 Cumartesi
Toro Latin GastroBar: Bir Nikkei mutfağı hikayesi
Toro Latin GastroBar: Bir Nikkei mutfağı hikayesi Ünlü şeflerin ilham kaynağı İstanbul, dünyaca ünlü ödüllü şef Richard Sandoval’ın Latin Amerika ve Asya yemeklerini yorumladığı Toro Latin GastroBar ile yeni bir konsept restorana kavuştu
29.02.2020 Cumartesi
Dünya devi iflas başvurusu yapıyor!
Dünya devi iflas başvurusu yapıyor! İngiltere'nin bebek ürünleri perakendecisi Mothercare'in iflas başvurusunda bulunmaya hazırlandığı bildirildi.
4.11.2019 Ekonomi
İngiliz restoran zinciri mali krizde
İngiliz restoran zinciri mali krizde İngiltere’nin en büyük restoran zincirleri arasında yer alan Pizza Express, yaklaşık 1,1 milyar sterlin seviyesindeki borçlarının yeniden yapılandırılması için kreditörlerle görüşüyor.
8.10.2019 Ekonomi
Nusret Gökçe'nin hayatı bir kitap haline gelmeyi hak etmiyor mu?
Nusret Gökçe'nin hayatı bir kitap haline gelmeyi hak etmiyor mu? Nusret Gökçe'nin önlenemez yükselişi devam ediyor. 'Tuz serpme' hareketiyle tüm dünyanın ilgisini çekmeyi başaran sosyetik kasap, iddialara göre kitap hazırlığı içinde...
10.06.2019 Geyik
Ünlü şef Jamie Oliver iflas etti
Ünlü şef Jamie Oliver iflas etti Ünlü İngiliz şef Jamie Oliver’ın restoran imparatorluğu iflas ederek çöktü. Uluslararası finansal danışmanlık şirketi KPMG, Londra’da bulunan 23 Jamie’s Italian restoranının yanı sıra 2002’de açtığı ilk restoran olan Fifteen’e kayyum olarak atandı.
22.05.2019 Dünya
İngiliz şef Oliver'in restoran zincirine kayyum atandı
İngiliz şef Oliver'in restoran zincirine kayyum atandı Dünyaca ünlü İngiliz şef Jamie Oliver'in İngiltere'deki 25 restoranlık zincirine kayyum atandığı bildirildi.
21.05.2019 Ekonomi
Şehrin iki İsmet'i
Şehrin iki İsmet'i Dünyada da itibar gören bir değerlendir-medir ‘restoran şefi’ ve ‘TV şefi’ ayrımı! Televizyonlarda programı olan Jamie Oliver, Rachael Ray ve James Martin gibi şefler
11.03.2019 Cadde
Bayraklar asılsın: Jamie Oliver da Nusret'e hastaymış!
Bayraklar asılsın: Jamie Oliver da Nusret'e hastaymış! Yaptığı televizyon programlarıyla geniş kitlelere ulaşan Şef Jamie Oliver, verdiği bir röportajda Nusret Gökçe'ye hayran olduğunu ve bir gün onunla yemek yapmak istediğini söyledi. Asın bayrakları!
7.11.2018 Trend
Jamie Oliver İtalyan lezzetleriyle 24Kitchen’da
Jamie Oliver İtalyan lezzetleriyle 24Kitchen’da Jamie Oliver ve Gennaro Contaldo’nun İtalyan ninelerden öğrendikleri geleneksel lezzetlerle “Jamie ile İtalyan İşi”, 28 Ekim’den 16 Aralık’a kadar her pazar saat 20.00’de sadece 24Kitchen ekranlarında.
25.10.2018 TV-Rehberi
Gıdada israfa karşı en taze hareket
Gıdada israfa karşı en taze hareket Beyaz eşya markası Hotpoint, gıda israfına karşı yürüttüğü çalışmalara yenisini ekledi. Ünlü Şef Jamie Oliver, Hotpoint’in Londra’daki ‘kafe’sinde artan gıdalardan sofra donattı.
12.10.2018 Ekonomi
Müşteri egosu mu, yatırımcı sabırsızlığı mı?
Müşteri egosu mu, yatırımcı sabırsızlığı mı? 'Best of 50 Restaurant’ta, Mehmet Gürs’ün 44’üncülüğü kadar, Türkiye’de tutmayan Massimo Boturra’nın restoranının üst üste ikinci yıl da birinci seçilmesi konuşuldu. Evet, bizim gibi mutfak kültürü oturmuş şehirlerde dışarıdan birinin başarılı olması çok zor; Botturra olsan bile...
1.07.2018 Cadde
Jamie ve Jimmy’nin düellosu 24Kitchen’da!
Jamie ve Jimmy’nin düellosu 24Kitchen’da! Lezzet dünyasının eğlenceli ikilisi Jamie Oliver ve Jimmy Doherty, “Jamie ve Jimmy ile Yemek Düellosu” ile 18 Haziran’dan itibaren her pazartesi saat 23.00’te 24Kitchen ekranlarına dönüyor.
14.06.2018 TV-Rehberi
Türk lezzetlerini dünyaya tanıtıyor
Türk lezzetlerini dünyaya tanıtıyor Yaşamını Londra’da sürdüren şef Özlem Warren, Yaşar Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü’nün konuğu oldu, Pınar’ın katkılarıyla basılan Ozlem’s Turkish Table kitabının nasıl ortaya çıktığını ve Türk mutfağının yurtdışındaki yerini anlattı...
24.05.2018 Ege
İsrafa “tekno” fren
İsrafa “tekno” fren Gıda israfını önlemek konusunda Hotpoint ile işbirliği yapan İngiliz şef Jamie Oliver mutfağa girip yemek yaparken yeni teknojilerle gıdayı doğru muhafaza etmenin ipuçlarını paylaştı
20.04.2018 Cumartesi
Ünlü şef Jamie Oliver otomobilini mobil mutfağa dönüştürdü
Ünlü şef Jamie Oliver otomobilini mobil mutfağa dönüştürdü İngiliz asıllı ünlü şef ve televizyon sunucusu Jamie Oliver, SUV model otomobilini tam donanımlı bir mutfağa çevirdi.
13.03.2018 Hayat
Aşkları belgelendi
Aşkları belgelendi Leyla Lydia Tuğutlu, önceki gün Zorlu AVM’de sevgilisi Ceyhun Engin’le görüntülendi. El ele yürüyen ikili, fotoğraflarının çekildiğini fark edince ayrılmak zorunda kaldı
20.02.2017 Cadde
Nusret'le dalga geçen inşaat işçisi sosyal medyayı salladı
Nusret'le dalga geçen inşaat işçisi sosyal medyayı salladı Nusret videolarının sonu gelmiyor. Ama bizi en çok eğlendiren kesinlikle bu son sanatsal çalışma oldu :))
12.03.2018 Trend
Baba - oğul takılmaca
Baba - oğul takılmaca 8 Ağustos’ta beşinci çocuğunu kucağına alan dünyaca ünlü aşçı Jamie Oliver, dün oğlunun fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı.
11.08.2016 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Jamie Oliver ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.