Benfica, Jan Vertonghen'i transfer etti
Benfica, Jan Vertonghen'i transfer etti Portekiz Birinci Futbol Ligi ekiplerinden Benfica, Belçikalı futbolcu Jan Vertonghen'i renklerine bağladı. 
14.08.2020 Futbol
Jan Vertonghen, Tottenham'dan ayrıldı
Jan Vertonghen, Tottenham'dan ayrıldı Belçikalı futbolcu Jan Vertonghen, İngiliz ekibi Tottenham'dan ayrıldı.  
Jan Vertonghen: Hırsızların evimden ne çaldığını söyleyemem
Jan Vertonghen: Hırsızların evimden ne çaldığını söyleyemem Tottenham'ın Belçikalı stoperi Jan Vertonghen'in Londra'da 3 milyon sterlin değerindeki evine hırsız girdi. Yıldız oyuncu daha sonra yaptığı açıklamada, "Hırsızların evimden ne çaldığını size açıklayamam" dedi.
Vertonghen, turnuvayı kapattı
Vertonghen, turnuvayı kapattı 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2016) çeyrek finalde Galler'le karşılaşacak Belçika Milli Takımı'nın savunma oyuncusu Jan Vertonghen, yaşadığı ayak bileği sakatlığından dolayı turnuvanın geri kalanında forma giyemeyecek.
30.06.2016 Euro2016
Tottenham'da imkansız görev!
Tottenham'da imkansız görev! Tottenham'ın yıldız isimleri Harry Kane, Jan Vertonghen, Christian Eriksen ve Danny Rose antrenmanda çok zor bir yarış içine girdiler.
17.03.2015 Futbol
Jan Vertonghen'den Erik Lamela vuruşu!
Jan Vertonghen'den Erik Lamela vuruşu! Tottenham'ın yıldız isimleri antrenmanda topu kale direğine asılmış bir çantaya sokma yarışına girdiler. Harry Kane ile Jan Vertonghen'in yarışmasında Harry Kane galip gelirken, Vertonghen'in rabona vuruşu yarışa damga vurdu.
25.10.2014 Futbol