Jared Leto

Jared Leto

Son dakika Jared Leto haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Jared Leto gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Jared Leto haber sayfamızda...

Jared Leto

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 139 jared leto haberi bulunmuştur.
Moda dünyasının Oscar'ı Met Gala'nın konuk listesi şekilleniyor!
Moda dünyasının Oscar'ı Met Gala'nın konuk listesi şekilleniyor! Mayıs ayının ilk Pazartesi günü gerçekleşecek olan, tüm magazin dünyasının gözünü çevireceği Met Gala'nın bu yılki konuk listesi şekillenmeye başladı.
16.04.2024 Cadde
Mini dizilik bir girişim macerası
Mini dizilik bir girişim macerası Paylaşımlı bir ofis alanı yaratma hayaliyle başlayan, değeri milyarlarca dolara yükselen WeWork sonra inişe geçerek nasıl mini dizi ve kitap konusu oldu, birlikte inceleyelim...
5.04.2024 Milliyet Executive
Anne Hathaway sahnede düşük yaptığını açıkladı! 'Her şey yolundaymış gibi davranıyordum'
Anne Hathaway sahnede düşük yaptığını açıkladı! 'Her şey yolundaymış gibi davranıyordum' Dünya yıldızları arasında yer alan ve 2012 yılında Adam Shulman ile nikâh masasına oturan Anne Hathaway, büyük oğlu Jonathan'a hamile kalmadan önce 2015'te düşük yaptığını açıkladı. 41 yaşındaki oyuncu, yaşadığı zorlu süreç hakkında konuştu.
26.03.2024 Cadde
Bilim Kurgu Filmleri 2024 - Gelmiş Geçmiş En İyi, En Heyecanlı, Sürükleyici Bilim Kurgu Filmleri Listesi
Bilim Kurgu Filmleri 2024 - Gelmiş Geçmiş En İyi, En Heyecanlı, Sürükleyici Bilim Kurgu Filmleri Listesi Zaman yolculuğu, uzay, farklı gezegen veya uzak ve yakın gelecek ile ilgili konuları ele alan bilim kurgu filmlerinin sayısı her geçen gün artıyor. Özellikle teknolojinin gelişmesi ile birlikte bilim kurgu filmlerinin görselleri de giderek daha kaliteli olmaya başladı. Dünya üzerinde belki de bilim kurgu alanında binlerce film bulunuyor. Birbirinden farklı konuları ile dünya listelerine adını yazdıran bu filmler günümüzde de izlenmeye devam ediyor. En iyi ve en güzel bilim kurgu film önerileri için “Bilim Kurgu Filmleri 2024” içeriğimize detaylı göz atabilirsiniz.
3.01.2024 Kültür Sanat
Kırmızı halıda miyavladılar!
Kırmızı halıda miyavladılar! Hollywood yıldızlarının şıklık yarışına girdiği kırmızı halı, bu sene birbirinden ilginç kıyafetlerle hafızalara kazındı. Modanın sınırlarını zorlayan ünlü isimler, aldıkları risklerle 2023’e damga vurdu.
31.12.2023 Cadde
DC Filmleri İzleme Sırası 2023: DC Comics Filmleri Kronolojik Olarak Hangi Sırayla İzlenir?
DC Filmleri İzleme Sırası 2023: DC Comics Filmleri Kronolojik Olarak Hangi Sırayla İzlenir? DC Comics Marvel’dan sonra dünyanın en büyük çizgi roman yayıncısıdır. Superman, Batman, Wonder Woman, Green Lantern, Supergirl, Flash, Aquaman, Cyborg, Shazam, Martian Manhunter, Zatanna, Static Shock, Hawkman, Hawkgirl ve Green Arrow gibi dünyaca ünlü karakterleri vardır. Karakterlerini sinemaya uyarlayan DC’nin yapımları dünya genelinde ses getirirken filmlerinin pek çoğu gişe rekoru kırdı. DC Comics’in çok fazla yapımı olduğu için filmlerin izleme sırası kafa karışıklığına neden olabilir. DC filmleri izleme sırası nasıldır? “DC Filmleri 2023” içeriğimizden konu ile ilgili detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Kültür Sanat
Her yaştan seyirciye her zevke göre film
Her yaştan seyirciye her zevke göre film Animasyonlardan yerli ve cinli filmlere, ajan macerasından perili ev komedisine ve klasiklere kadar bu vizyon haftasında her yaştan seyirciye ve her zevke göre film var.
11.08.2023 Kültür Sanat
Sıkıysa Iskala 12: Bishop Briggs, Thirty Seconds To Mars, Venbee
Sıkıysa Iskala 12: Bishop Briggs, Thirty Seconds To Mars, Venbee Sıkıysa Iskala'nın 12'nci konukları 'Champion' şarkısıyla Türkiye'de de keşfedilen ve çok sevilen Bishop Briggs'in yeni single'ı 'Baggage', ABD'li aktör Jared Leto'lu Thirty Seconds To Mars grubunun 'It's The End Of The World But It's A Beautiful Day' albümlerinin çıkış şarkısı 'Stuck' ve prodüktör Goddard ile kaydettiği 'Messy In Heaven' ile büyük çıkış yakalayan İngiliz şarkıcı Venbee'nin yeni hit adayı 'Gutter'... Sıkıysa ıskalayın, hadi bakalım!
8.06.2023 Müzik
Lagerfeld gecesinde kedisi ‘başroldeydi’
Lagerfeld gecesinde kedisi ‘başroldeydi’ 2019’da ölen efsanevi modacı Karl Lagerfeld’e ithaf edilen bu yılki Met Gala’ya çok sevdiği kedisi Choupette katılamadı. Ama geceye katılan konuklar Lagerfeld konseptini yaşattılar.
3.05.2023 Dünya
Met Gala 2023'te şıklık yarışı! İşte gecenin en çok konuşulan ünlüleri
Met Gala 2023'te şıklık yarışı! İşte gecenin en çok konuşulan ünlüleri New York’taki Metropolitan Sanat Müzesi’nin Kostüm Enstitüsü’ne yardım amacıyla düzenlenen ve moda dünyasının en prestijli gecesi olarak bilinen Met Gala, dün gece birbirinden ilginç ve dikkat çekici kostümlere sahne oldu. Dört sene önce hayatını kaybeden modacı Karl Lagerfeld'in onuruna giyinen ünlüler, birbirinden şık ve ilginç tarzlarıyla magazin gündemine damga vurdu.
2.05.2023 Cadde
Bütün yıldızlar toplandık
Bütün yıldızlar toplandık Bir filmin başrollerini yıldız isimlerin paylaşması gayet normal ama bazı yapımlar var ki neredeyse tüm kadrosu starlardan oluşuyor.
2.04.2023 Kültür Sanat
Keyif günü
Keyif günü Jared Leto, önceki gün St. Tropez’de objektiflere takıldı.
7.07.2022 Cadde
Aleyna Tilki: Annem benden çok konuşuluyor!
Aleyna Tilki: Annem benden çok konuşuluyor! Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel, Instagram paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettirmeyi başarıyor. Sosyal medyayı aktif kullanan 44 yaşındaki Öztel, şimdilerde şarkıcılık kariyeriyle gündemde. 'Bergen'e Saygı' albümünün ikinci serisinde şarkı söylemeye hazırlanan ve "Kızım çok istiyordu, ben de onu kıramayıp, albüme dahil oldum. Bu konuda çok da iddialıyım" diyen Havva Öztel hakkında kızı Aleyna Tilki'den açıklama geldi.
7.04.2022 Cadde
2022 Grammy Ödülleri sahiplerini buldu!
2022 Grammy Ödülleri sahiplerini buldu! Müzik dünyasının iki yıldır büyük bir özlem duyduğu buluşma sonunda gerçekleşti. Koronavirüs pandemisi nedeniyle önceki yıl online bağlantıyla, geçen yıl da çok sert güvenlik önlemleri altında ve az sayıda konuğun katılımıyla yapılan Grammy Ödülleri, 2022 yılında eski pırıltısına kavuştu. Ödüller sahiplerini bulurken, kırmızı halıda adeta şıklık yarışı yaşandı. Ukrayna Lideri Volodimir Zelenskiy'nin online olarak bağlandığı gecede yaptığı konuşma ise törene damga vurdu.
5.04.2022 Cadde
Galaya kot pantolonla katılan Aleyna Tilki'den eleştirilere yanıt!
Galaya kot pantolonla katılan Aleyna Tilki'den eleştirilere yanıt! Sosyal medya paylaşımları ve yaptığı açıklamalarla gündemden düşmeyen Aleyna Tilki, Jared Leto'nun başrolünde oynadığı 'Morbius' filminin prömiyerine katıldı. Leto ile verdiği pozu takipçileriyle paylaşan Tilki'nin stiline eleştiri yağdı. Gelen yorumlara kayıtsız kalmayan ünlü isim, verdiği cevapla adından söz ettirdi.
27.03.2022 Cadde
Anne Hathaway ve Jared Leto'nun gala stili
Anne Hathaway ve Jared Leto'nun gala stili Oscar ödüllü oyuncular Anne Hathaway (39) ve Jared Leto (50), başrolü paylaştıkları sekiz bölümlük 'WeCrashed' dizisinin Los Angeles'ta gerçekleşen galasına katıldı.
19.03.2022 Cadde
2022 SAG Ödülleri'nde kırmızı halı şıklığı! Törene Selena Gomez'in düşüşü damga vurdu
2022 SAG Ödülleri'nde kırmızı halı şıklığı! Törene Selena Gomez'in düşüşü damga vurdu Los Angeles'ta dün akşam düzenlenen törenle 28'inci SAG Ödülleri (Screen Actors Guild - Ekran Oyuncuları Birliği) sahiplerini buldu. Ödüllerin yanı sıra; törendeki ünlü konukların kırmızı halı şıklığı da dikkat çekti. Geceye, Selena Gomez'in kırmızı halıda düştüğü an sosyal medyada gündem oldu.
1.03.2022 Cadde
Sean Penn Ukrayna'da
Sean Penn Ukrayna'da Rusya'nın Ukrayna'ya işgal harekatı başlatmasının ardından birçok Hollywood yıldızı, ünlü şarkıcı ve mankenden Ukrayna'ya destek yağdı. Sean Peen başkent Kiev'e gitti, Javier Bardem protesto gösterisine katıldı.
26.02.2022 Dünya
Altın Ahududu adayları açıklandı: En kötüsü hangisi?
Altın Ahududu adayları açıklandı: En kötüsü hangisi? Oscar Ödülleri’nin tersi olarak senenin en kötülerini belirleyen 42. Razzie Ödülleri yani Altın Ahududu’lar için adaylar açıklandı.
9.02.2022 Kültür Sanat
Milliyet Sanat 50 yaşında
Milliyet Sanat 50 yaşında İlk sayısını Eylül 1972’de çıkaran Milliyet Sanat, 2022’de 50. yaşını kutluyor. 50. yılın ilk sayısı raflardaki yerini aldı.
4.01.2022 Kültür Sanat
Soundtrack yayında
Soundtrack yayında Başrollerinde Lady Gaga, Jared Leto, Adam Driver, Al Pacino gibi ünlü isimlerin oynadığı ‘House of Gucci’ filminin soundtrack albümü yayımlandı.
28.12.2021 Cadde
Şaka ise hiç komik değil
Şaka ise hiç komik değil Senenin iddialı filmlerinden “House of Gucci”, Lady Gaga başta olmak üzere abartılı performans sergileyen yıldız oyuncu kadrosuyla bir moda devinin tuhaf ve trajik geçmişini anlatıyor
26.11.2021 Kültür Sanat
Entrikalarla dolu moda devi: Gucci
Entrikalarla dolu moda devi: Gucci Gucci hanâdanının hikayesi anlatan film sayesinde, seyircinin Gucci ailesine olan merakı arttı. Filmin vizyon tarihine sayılı günler kala moda devi Gucci’nin kuruluşu, yükselişi ve bilinmeyenlerini derledik...
7.11.2021 Dünya
Jared Leto aşı karşıtı protestoda göz yaşartıcı gazdan etkilendi
Jared Leto aşı karşıtı protestoda göz yaşartıcı gazdan etkilendi Ünlü aktör Jared Leto, Roma sokaklarında tesadüfen arasına karıştığı aşı karşıtı protestoda göz yaşartıcı gazdan etkilendiğini gösteren video ve fotoğraflar yayınladı.
13.10.2021 Cadde
Jared Leto farklı maske tedbiriyle bile tanındı
Jared Leto farklı maske tedbiriyle bile tanındı Oscarlı oyuncu Jared Leto (49) önceki gün ABD New York'ta tebdil-i kıyafetle gezintideydi. Kafasına kar maskesini andıran neon yeşil bir başlık geçiren Leto sıradışı görüntüsüne rağmen paparazziler tarafından tanındı.
13.09.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Jared Leto ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.