Jason Derulo

Jason Derulo

Son dakika Jason Derulo haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Jason Derulo gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Jason Derulo haber sayfamızda...

Jason Derulo

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 44 jason derulo haberi bulunmuştur.
Bodrum keyfi
Bodrum keyfi Amerikalı şarkıcı Jason Derulo, ‘Regnum Live in Concert’ serisi kapsamında, Regnum Carya’da izleyici karşısına çıktı.
1.08.2023 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Kadınlar zirvede! Spotify müzik platformunda Sertab Erener ve Sıla rüzgârı...
6.09.2022 Cadde
Hayali Boğaz’da konser vermek
Hayali Boğaz’da konser vermek İstanbul Kent Festivali’nde sahne almaya hazırlanan Jason Derulo, hayalinin Boğaz’da konser vermek ve vapura binmek istediğini söyledi
23.05.2022 Cadde
Dünyaca ünlü R&B yıldızı Jason Derulo İstanbul'a geliyor
Dünyaca ünlü R&B yıldızı Jason Derulo İstanbul'a geliyor Pop ve R&B müziğin sevilen ismi Jason Derulo, İstanbul Kent Festivali kapsamında Türkiye'ye geliyor.
15.04.2022 Kültür Sanat
Jason Derulo geliyor!
Jason Derulo geliyor! Dünyaca ünlü şarkıcı Jason Derulo, İstanbul Kent Festivali kapsamında ülkemize gelecek
15.04.2022 Cadde
Spor sonrası
Spor sonrası Jason Derulo, önceki gün Tarzana’da birkaç arkadaşıyla spor salonu çıkışında görüntülendi.
26.01.2022 Cadde
Ayrıldılar
Ayrıldılar Şarkıcı Jason DeRulo, oyuncu sevgilisi Jena Frumes ile yollarını ayırdıklarını duyurdu.
25.09.2021 Cadde
Bebek müjdesi
Bebek müjdesi Jason Derulo, sevgilisi Jena Frumes ile ilk bebeklerini beklediklerini açıkladı.
30.03.2021 Cadde
Magazin Haberleri Bülteni (29 Mart 2021)
Magazin Haberleri Bülteni (29 Mart 2021) İşte magazin gündeminin öne çıkan başlıkları;
29.03.2021 Magazin
Milliyet'te Gündem (29 Mart 2021)
Milliyet'te Gündem (29 Mart 2021) İşte Türkiye'de ve dünyada gündemin öne çıkan başlıkları;
29.03.2021 Haberler
Jason Derulo'dan yarışmacılara güldüren lavabo sorusu
Jason Derulo'dan yarışmacılara güldüren lavabo sorusu Merakla beklenen Survivor 2021 birleşme partisi son bölümde ekrana geldi. Dünyaca ünlü yıldız Jason Derulo'nun sahne aldığı Survivor'da Ünlüler ve Gönüllüler şarkı yarışmasında performanslarını sergilediler. Birinci olanın seneye 3 yakınıyla Dominik'e geleceği yarışmada kazanan belli oldu. Öte yandan ünlü yıldız Jason Derulo'un sorusu güldürdü.
29.03.2021 Cadde
Jason Derulo kim, nereli? Survivor birleşme partisinde sahne alacak Jason Derulo şarkıları
Jason Derulo kim, nereli? Survivor birleşme partisinde sahne alacak Jason Derulo şarkıları Survivor 2021 sezonunun Birleşme Partisi ekrana geliyor. Acun Ilıcalı tarafından duyurulan tarih geldi ve birleşme partisine katılacak ünlü isimler araştırılmaya başladı. Jason Derulo'nun Birleşme Partisinde şarkıları ve sohbeti ile yarışmacılara keyifli anlar yaşatacak. Peki Jason Derulo kimdir, nereli? İşte Survivor Birleşme Partisinde sahne alacak Jason Derulo şarkıları...
28.03.2021 Cadde
Survivor 2021 birleşme partisi ne zaman, saat kaçta? Survivor birleşme partisine kimler katılacak?
Survivor 2021 birleşme partisi ne zaman, saat kaçta? Survivor birleşme partisine kimler katılacak? Survivor birleşme partisi saat kaçta sorusu programın takipçileri tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Bu sene de Ünlüler-Gönüllüler konsepti ile ekrana gelen Survivor 2021'de birleşme partisi için geri sayım devam ediyor. Peki Survivor birleşme partisi ne zaman, parti ne zaman olacak? Partiye kimler katılacak?
28.03.2021 Cadde
Survivor Birleşme Partisi ne zaman 2021? Survivor Birleşme Partisine kim, hangi ünlü gelecek?
Survivor Birleşme Partisi ne zaman 2021? Survivor Birleşme Partisine kim, hangi ünlü gelecek? Survivor 2021 sezonunun birleşme partisi için geri sayım başladı. TV8 kanalında büyük mücadele verilen Survivor yarışmasının en eğlenceli, en renkli anlarından biri olan birleşme partisi izleyenleri ekrana kilitlemeye hazırlanıyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da ünlü isimler katılım sağlayacak. İzleyicileri ise şimdiden
26.03.2021 Cadde
Survivor birleşme partisi ne zaman 2021? Survivor 2021 Ünlüler-Gönüllüler birleşmesi hangi tarihte?
Survivor birleşme partisi ne zaman 2021? Survivor 2021 Ünlüler-Gönüllüler birleşmesi hangi tarihte? Survivor 2021 sezonu TV8'de tüm hızıyla sürerken heyecan yaratan birleşme partisi bekleniyor. Sevilen zorlu yarışmada elenen isimlerin yerine bir süre yedek yarışmacılar geliyor. Peki, Survivor 2021 birleşme ne zaman olacak? Adalar ne zaman birleşecek? Acun Ilıcalı canlı yayında birleşme partisi tarihi açıkladı...
21.03.2021 Cadde
Dünyaca ünlü yıldız birleşme partisine geliyor! Acun Ilıcalı bombayı patlattı
Dünyaca ünlü yıldız birleşme partisine geliyor! Acun Ilıcalı bombayı patlattı Survivor 2021 Ünlüler - Gönüllüler yarışması hız kesmeden devam ediyor. Ekrana gelen son bölümde yarışmacılar market ve dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi. Daha sonra eleme adayı çıkarmak için yarışmacılar konseye geldi. Acun Ilıcalı burada yaptığı açıklamada birleşme partisine gelecek ünlü ismi Instagram hesabından paylaştığını ifade etti.
21.03.2021 Cadde
Jason Derulo 'Take You Dancing'le 'Pop ölmedi' dedirtiyor
Jason Derulo 'Take You Dancing'le 'Pop ölmedi' dedirtiyor Her ne kadar dijital müzik platformlarında küresel çapta bir rap müzik kuşatması altında olsak da mis gibi pop şarkılar da karşımıza çıkıyor. ABD'li popçu Jason Derulo'nun 'Take You Dancing'i "Pop ölmedi" dedirtiyor. Şarkı, Türkiye'de yabancı müzik yayınlayan TV ve radyo kanallarında da sıklıkla bizlerle buluşuyor...
14.09.2021 Müzik
2020 Yaz aylarının en çok dinlenen şarkıları belli oldu
2020 Yaz aylarının en çok dinlenen şarkıları belli oldu 2020 yazı diğerlerinden çok farklıydı ama müzik ve podcast yayınları bu sene de yaz mevsiminin her anına durmaksızın eşlik etti. Spotify’ın 1 Haziran-15 Ağustos tarihleri arasındaki verilerine göre DaBaby’nin Roddy Ricch ile birlikte seslendirdiği “ROCKSTAR” tüm dünya genelinde 2020 yazının en çok dinlenen şarkısı olurken, Türkiye’de ise ilk sırada Oğuzhan Koç’un “Kendime Sardım” şarkısı yer aldı.
26.08.2020 Kültür Sanat
Jason Derulo-Jena Frumes çifti gecelerde
Jason Derulo-Jena Frumes çifti gecelerde Haiti kökenli Amerikalı şarkıcı Jason Derulo, yaklaşık 4 aydır aşk yaşadığı Jena Frumes ile Los Angeles gecelerinde görüntülendi.
16.06.2020 Cadde
Jason Derulo, TikTok çekerken dişlerini parçaladı!
Jason Derulo, TikTok çekerken dişlerini parçaladı! Amerikalı ünlü şarkıcı Jason Derulo, son dönemlerin en popüler sosyal medya uygulamalarından TikTok'taki bir video akımına uyarken dişlerini kırdı.
28.05.2020 Haberler
Jason Derulo, TikTok çekerken dişlerini parçaladı!
Jason Derulo, TikTok çekerken dişlerini parçaladı! Amerikalı ünlü şarkıcı Jason Derulo, son dönemlerin en popüler sosyal medya uygulamalarından TikTok'taki bir video akımına uyarken dişlerini kırdı.
28.05.2020 Cadde
Haftanın paylaşımları
Haftanın paylaşımları Dünyaca ünlü yıldızlar, kendi hayatlarını sosyal medya platformlarında takipçilerine yansıtıyor. Kimi zaman çok beğenilen fotoğraflar, kimi zaman da eleştiri yağmuruna tutuluyor. İşte hafta boyunca, ünlülerin Instagram hesaplarından paylaştığı, dikkat çeken kareler...
18.11.2019 Cadde
Anne Marie'nin 5 günlük tatili 74 bin TL
Anne Marie'nin 5 günlük tatili 74 bin TL 'Rockabye' şarkısıyla dikkat çeken İngiliz şarkıcı Anne Marie, konserinin ardından 5 gün boyunca Antalya'da tatil yapacak. Regnum Live in Concertin kapanış konserinde sahne alacak olan şarkıcı, 11 bin 500 euroluk (yaklaşık 74 bin TL) konaklama ücretini ise kendi cebinden ödedi.
24.08.2019 Cadde
BOĞAZ’IN PÜR YENİSİ
BOĞAZ’IN PÜR YENİSİ Ersoy Çetin’in klasik olmuş Park Şamdan’ın ‘park’ından çıkarmasıyla başlayan Les Ottomans sosyalliği, bu yıl Pür’ün açılmasıyla zirvede...
15.07.2019 Cadde
‘Türkiye’yi çok sevdim, tekrar geleceğim’
‘Türkiye’yi çok sevdim, tekrar geleceğim’ Dünyaca ünlü şarkıcı Jason Derulo; 'Live in Concert' serisi kapsamında dünya starlarını ağırlayan Regnum Carya sahnesinde performans sergiledi.
12.07.2019 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Jason Derulo ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.