Javier Tebas

Javier Tebas

Son dakika Javier Tebas haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Javier Tebas gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Javier Tebas haber sayfamızda...

Javier Tebas

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 73 javier tebas haberi bulunmuştur.
Fenerbahçe, La Liga'da yer alabilir mi? Marca Gazetesi açıkladı
Fenerbahçe, La Liga'da yer alabilir mi? Marca Gazetesi açıkladı İspanyol gazetesi, Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar sonrası sarı-lacivertlilerin ligden çekilme ihtimaline ve başka ligde yarışma ihtimalini değerlendirdi.
28.03.2024 Fenerbahçe
İspanya'da korsan yayın kararı! Harekete geçtiler
İspanya'da korsan yayın kararı! Harekete geçtiler Barcelona Ticaret Mahkemesi, futbol yayınlarını korsan yollarla izleyen tüketicelere yönelik yaptırım uygulama kararı aldı.
7.03.2024 İspanya La Liga
Suudi Arabistan'dan çılgın hamle! Kevin De Bruyne sürprizi
Suudi Arabistan'dan çılgın hamle! Kevin De Bruyne sürprizi Suudi Arabistan temsilcilerinin gelecek sezon başında Kevin De Bruyne'yi transfer etmek istediği öne sürüldü.
23.02.2024 Dünyadan Futbol
Javier Tebas: Kylian Mbappe için kimseyi satmak zorunda değiller!
Javier Tebas: Kylian Mbappe için kimseyi satmak zorunda değiller! La Liga Başkanı Javier Tebas, Kylian Mbappe'nin Real Madrid'e olası transferi hakkında konuştu.
23.02.2024 İspanya La Liga
Mahkemeden Avrupa Süper Ligi için tarihi karar! Şampiyonlar Ligi'ne darbe
Mahkemeden Avrupa Süper Ligi için tarihi karar! Şampiyonlar Ligi'ne darbe UEFA Şampiyonlar Ligi'ne rakip olmayı amaçlayan ve Real Madrid, Barcelona, Atletico Madrid, Juventus, Inter, Milan, Tottenham Hotspur, Manchester United, Manchester City, Liverpool, Chelsea ve Arsenal gibi kulüplerin başını çektiği Avrupa Süper Ligi için Avrupa Adalet Divanı'ndan karar çıktı.
21.12.2023 Dünyadan Futbol
Barcelona'ya Negreira davasında büyük şok! Küme düşme cezası
Barcelona'ya Negreira davasında büyük şok! Küme düşme cezası İspanya'da emniyet güçleri Hakemler Teknik Komitesinin ofislerinde arama yaptı. La Liga Başkanı Javier Tebas konuyla alakalı açıklama yaparken Barcelona'nın küme düşürülme ihtimali hakkında konuştu.
28.09.2023 İspanya La Liga
Real Madrid'in Kylian Mbappe transferini açıkladı! 'Olma ihtimali yüzde 80'in üzerinde'
Real Madrid'in Kylian Mbappe transferini açıkladı! 'Olma ihtimali yüzde 80'in üzerinde' La Liga Başkanı Javier Tebas, Real Madrid'in Fransız yıldız Kylian Mbappe'yi transfer etme olasılığının oldukça yüksek olduğunu açıkladı.
26.09.2023 İspanya La Liga
İspanya'daki skandal sonrası Vinicius'tan ayrılık kararı!
İspanya'daki skandal sonrası Vinicius'tan ayrılık kararı! Valencia ile Real Madrid'in Mestalla'da karşılaştığı mücadeleye Real Madrid'in Brezilyalı yıldızı Vinicius'a yapılan ırkçı saldırı damga vurdu. Valencia yönetimi ırkçı söylemde bulunan taraftara ömür boyu stada giriş yasağı verirken Vinicius ise flaş bir karar aldı.
23.05.2023 İspanya La Liga
PSG'den tarihi Messi kararı! Nasser Al-Khelaifi, Arjantinli yıldıza acımadı
PSG'den tarihi Messi kararı! Nasser Al-Khelaifi, Arjantinli yıldıza acımadı Paris Saint Germain'de Messi şoku yaşanıyor. Arjantinli yıldızın Lorient maçının ardından izinsiz bir şekilde Suudi Arabistan'a yaptığı ziyaret, PSG Başkanı Nasser Al-Khelaifi'yi çileden çıkardı. Arjantinli yıldız için çok konuşulacak bir karar alındı.
3.05.2023 Fransa Ligue 1
La Liga Başkanı Javier Tebas'tan Lionel Messi açıklaması! Transfer sorusuna cevap verdi
La Liga Başkanı Javier Tebas'tan Lionel Messi açıklaması! Transfer sorusuna cevap verdi Paris Saint Germain'deki geleceği merak konusu olan Lionel Messi konusunda sıcak bir gelişme yaşandı. Arjantinli oyuncunun yeniden geri dönmesi beklenen Barcelona konusunda La Liga Başkanı Javier Tebas'tan cevap geldi.
20.04.2023 İspanya La Liga
Barcelona'ya transfer yasağı! Başkan duyurdu
Barcelona'ya transfer yasağı! Başkan duyurdu La Liga Başkanı Javier Tebas, Barcelona'nın ekonomik durumu hakkında konuştu ve Katalan kulübüne kötü haberi verdi.
3.03.2023 İspanya La Liga
La Liga'nın yeni yayıncı kuruluşu belli oldu
La Liga'nın yeni yayıncı kuruluşu belli oldu LaLiga’nın yayın haklarını 2022–23 sezonundan itibaren 5 yıl süreyle Saran Media Group'ta.
21.07.2022 İspanya La Liga
Fransa Ligue 1'den Javier Tebas’a Mbappe tepkisi!
Fransa Ligue 1'den Javier Tebas’a Mbappe tepkisi! İsmi Real Madrid gibi büyük kulüplerle anılan PSG'nin Fransız yıldızı Mbappe'nin kulüpte kalacağını açıklaması futbol dünyasından geniş yankı uyandırdı. La Liga Başkanı Javier Tebas’ın sözlerine Ligue 1 Başkanı Vincent Labrune'den cevap geldi
27.05.2022 Fransa Ligue 1
TFF Başkanı Servet Yardımcı'dan kura çekimi vurgusu! 'Avrupa futboluna katacağımız değerler de var'
TFF Başkanı Servet Yardımcı'dan kura çekimi vurgusu! 'Avrupa futboluna katacağımız değerler de var' Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Servet Yardımcı, TFF Başkanlığına aday olup olmayacağı ile ilgili "Amacımız TFF’yi sağ salim limana yanaştırmak” dedi. Başkan Yardımcı, yayın ihalesi ile ilgili görüşmelerin ise sürdüğünü belirtti.
28.04.2022 Süper Lig
Real Madrid ve Barcelona güçlerini birleştiriyor! Transferde El Clasico
Real Madrid ve Barcelona güçlerini birleştiriyor! Transferde El Clasico Avrupa futbolunda geriye düşen La Liga’nın marka değerini artırmak için ezeli rakipler Real Madrid ve Barcelona güçlerini birleştiriyor. Mbappe’nin Bernabeu’ya, Haaland’ın da Nou Camp’a gelmesi hedefleniyor.
9.01.2022 İspanya La Liga
Avrupa Ligler Birliği Genel Kurulu, 28-29 Nisan'da İstanbul'da gerçekleşecek
Avrupa Ligler Birliği Genel Kurulu, 28-29 Nisan'da İstanbul'da gerçekleşecek Kulüpler Birliği'nin üyesi olduğu Avrupa Ligler Birliği Genel Kurulu, 28-29 Nisan'da İstanbul'da gerçekleşecek.
22.10.2021 Futbol
Javier Tebas, transfer piyasasında yüksek rakamların olmayacağını söyledi
Javier Tebas, transfer piyasasında yüksek rakamların olmayacağını söyledi İspanya'da 1. ve 2. futbol liglerindeki kulüplerinin üyesi olduğu LaLiga kurumunun başkanı Javier Tebas, transfer piyasasında rakamların eskisi kadar yüksek olmayacağını söyledi.
28.06.2021 İspanya La Liga
Boris Johnson kararlı!
Boris Johnson kararlı! İngiltere sınırları içerisinde Avrupa Süper Ligi maçlarını oynattırmayacağını açıklayan ve hükümet olarak yasa çıkaracaklarını belirten İngiltere Başbakanı Johnson, çalışmaların aksamasını istemiyor.
23.04.2021 Dünyadan Futbol
LaLiga Başkanı Javier Tebas: Avrupa Süper Ligi için 25 yıl beklediler 48 saatte bitti
LaLiga Başkanı Javier Tebas: Avrupa Süper Ligi için 25 yıl beklediler 48 saatte bitti İspanya'da futbolda 1. ve 2. lig kulüplerinin üyesi olduğu LaLiga kurumunun başkanı Javier Tebas, "Avrupa Süper Ligi için 25 yıl beklediler 48 saatte bitti." dedi.
22.04.2021 İspanya La Liga
İspanya ve Fransa'dan Avrupa Süper Ligi kurma girişimine tepki
İspanya ve Fransa'dan Avrupa Süper Ligi kurma girişimine tepki İspanya'da LaLiga, "Avrupa Süper Ligi" kurma girişimini kınadı: "Avrupa'da elit ve ayrımcı bir lig kurulması girişimi, ulusal ve Avrupa futbol ekosisteminin temel taşları olan açık rekabet ve sportif liyakat ilkelerine saldırıdır."  
19.04.2021 İspanya La Liga
La Liga Başkanı Tebas, Messi'ye Barcelona'da kalmasını tavsiye etti:
La Liga Başkanı Tebas, Messi'ye Barcelona'da kalmasını tavsiye etti: İspanya'da 1. ve 2. futbol liglerindeki kulüplerin bağlı olduğu La Liga kurumunun başkanı Javier Tebas, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Arjantinli futbolcu Lionel Messi'ye Barcelona'da kalmasını tavsiye etti.
25.03.2021 İspanya La Liga
Son dakika | Nihat Özdemir: Süper Kupa finalini Katar'da yapmak istiyoruz
Son dakika | Nihat Özdemir: Süper Kupa finalini Katar'da yapmak istiyoruz Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş için yapılan eleştirilerin ağır olduğunu belirterek, "Çok değil sadece bir yıl önce bizi Avrupa Şampiyonası finallerine taşıyan Şenol Güneş hocamıza yapılan ağır ve haksız eleştirileri üzüntüyle takip ettik. Öncelikle vurgulamak isterim ki, hocamızın aldığı ücretle ilgili ortaya atılan rakamlar tamamen ve tamamen gerçek dışıdır. Kendisinin sözleşmesi TL cinsindendir ve Euro olarak yazılan, söylenen rakamlara hiçbir zaman itibar etmeyiniz. Şenol Güneş, Türk futbolunun çok önemli bir değeridir" dedi.
26.11.2020 Süper Lig
Son dakika - Javier Tebas La Liga'nın kaybını açıkladı! 490 milyon avro...
Son dakika - Javier Tebas La Liga'nın kaybını açıkladı! 490 milyon avro... İspanya'da 1. ve 2. futbol liglerindeki kulüplerin bağlı olduğu LaLiga kurumunun başkanı Javier Tebas, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınından dolayı 490 milyon avro kayıplarının olduğunu söyledi. 
14.11.2020 İspanya La Liga
LaLiga Başkanı Javier Tebas hakkında soruşturma talebi
LaLiga Başkanı Javier Tebas hakkında soruşturma talebi LaLiga kurumunun başkanı Javier Tebas, geçen sezon Fuenlabrada takımında çıkan Kovid-19 vakalarını önceden bilmesine rağmen deplasmandaki Deportivo La Coruna maçına gitmelerine izin vermekle suçlandı. 
7.09.2020 İspanya La Liga
FITCH: "UEFA’nın kuralları uygulama yeterliliği şüphelidir”
FITCH: "UEFA’nın kuralları uygulama yeterliliği şüphelidir” Avrupa’dan men kararı Trabzonspor’da ‘yanlış ve adil olmayan bir karar’ olarak karşılanırken, uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu FITCH de “UEFA’nın kuralları uygulama yeterliliği şüphelidir” değerlendirmesinde bulundu
8.08.2020 Trabzonspor

Benzer Haber Etiketleri

Javier Tebas ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.