Oğuzhan Koç 'jawline dolgusu' yaptırdı!
Oğuzhan Koç 'jawline dolgusu' yaptırdı! Demet Özdemir ile bir süre önce nikah masasına oturan Oğuzhan Koç'un estetik yaptırdığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Mutlu bir evliliği olan Oğuzhan Koç, daha sert bir yüz hattına sahip olmak istedi. Koç, iddiaya göre "jawline" adı verilen çene dolgusu yaptırdı.
15.03.2023 Cadde
Jawline Dolgu Nedir, Neden Yapılır? Jawline Dolgusu Kalıcı Mıdır?
Jawline Dolgu Nedir, Neden Yapılır? Jawline Dolgusu Kalıcı Mıdır? Güçlü, oyulmuş bir çene çizgisini ve mükemmel orantılı bir çeneyi kim istemez? Bazı insanlarda bu yapı tamamen genetiktir. Fakat günümüzde dolgu uygulaması ile şekilli bir çene sahibi olabilirsiniz. Nasıl mı? Jawline dolgu teknolojisi tam olarak bu işe yarıyor. İşte, merak edilen tüm detaylar.
30.03.2021 Güzellik
Son yılların en popüler uygulaması: Jawline nedir, neden yapılır?
Son yılların en popüler uygulaması: Jawline nedir, neden yapılır? Özellikle son dönemde ünlülerin tercih etmesi dolayısıyla adından sıkça bahsettiren 'jawline dolgu' uygulamasına dair merak edilenleri Medikal Estetik Hekimi Dr. Kemali Güneş anlattı
29.12.2020 Estetik
Dr. Cem Hamidi anlattı: Çene hattı estetiği hakkında her şey
Dr. Cem Hamidi anlattı: Çene hattı estetiği hakkında her şey Çene hattı boynumuzu yüzümüzden ayıran en önemli sınır ve keskin bir çene hattı günümüz güzellik algısının en başında yer alıyor. Telefonlarda kullandığımız güzelleştirme aplikasyonlarına dikkat edersiniz minik dokunuşlar ile çeneniz hep daha keskin yapılır. Binlerce enjektör çene dolgusu yapmış Dr. Cem Hamidi'ye çene dolgusu ile ilgili merak edilenleri sorduk.
19.10.2020 Estetik
'Jawline' estetiği nedir? Kimlere yapılır?
'Jawline' estetiği nedir? Kimlere yapılır? Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op.Dr.Diren Çelik, yüze şekil vermek ve çene bölgesini tanımlamak için çene çizgisi üzerine yapılan ufak müdahale olarak adlandırılan ''Jawline'' ya da ''çene dolgusu'' işlemi hakkında tüm merak edilenleri anlattı.
21.05.2020 Estetik

Benzer Haber Etiketleri