Jean-Claude Van Damme

Jean-Claude Van Damme

Son dakika Jean-Claude Van Damme haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Jean-Claude Van Damme gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Jean-Claude Van Damme haber sayfamızda...

Jean-Claude Van Damme

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 141 jean-claude van damme haberi bulunmuştur.
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri Film dünyasının sevilen türleri arasında gerilim, komedi, macera ve aksiyon filmleri başı çekiyor. Her yaş grubundan bireylere uygun çekilen filmler izlerken kişiyi işlediği konuya adapte ediyor. Yönetmen koltuğunda dünyaca ünlü isimlerin oturduğu ve kadrosunda önemli isimlerin yer aldığım filmler bulunuyor. Aileniz veya arkadaşlarınızla izleyebileceğiz en iyi, en yeni, sürükleyici, tehlikeli ve macera içeren Türk ve yabancı aksiyon film önerileri için sizin için hazırladığımız aksiyon filmleri 2024 içeriğimize göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Kültür Sanat
'Hızlı ve Öfkeli' itirafı şaşırttı! 'Beni istemedi'
'Hızlı ve Öfkeli' itirafı şaşırttı! 'Beni istemedi' Aksiyon filmlerinin yıldız ismi Jean-Claude Van Damme, kariyeriyle ilgili çarpıcı bir itirafta bulundu. 63 yaşındaki Belçikalı dövüş sanatçısı ve oyuncu, uzun soluklu seri 'Hızlı ve Öfkeli'de rol almayı kaçırdığını ilk kez açıkladı. Belçikalı aktörün, teklife rağmen seride rol almaması dikkat çekti. İşte detaylar...
25.10.2023 Cadde
Acun Ilıcalı açıkladı! Beyaz Show ekranlara geri mi dönüyor?
Acun Ilıcalı açıkladı! Beyaz Show ekranlara geri mi dönüyor? Bir dönem cuma gecelerinin vazgeçilmez programı olan Beyaz Show'un ekranlara geri döneceğine dair haberler sosyal medyada gündem oldu. TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı, katıldığı YouTube programında, Beyaz Show hayranlarını sevindirecek haberi duyurdu.
11.10.2023 Cadde
Çemberin içinde olmak
Çemberin içinde olmak Şilili oyuncu Manuela Martelli’nin ilk uzun metraj yönetmenliği olan “1976”, diktatör Pinochet’nin darbeci yönetiminin, bir ev kadınının yaşamındaki etkisine ve farkındalığına odaklanıyor .
22.09.2023 Kültür Sanat
Beyazıt Öztürk'ten heyecanlandıran 'Beyaz Show' paylaşımı! 'Ben de özledim'
Beyazıt Öztürk'ten heyecanlandıran 'Beyaz Show' paylaşımı! 'Ben de özledim' Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda 'Beyaz Show'un yazın yeniden yayınlanacağını duyuran Beyazıt Öztürk, sosyal medya hesabından yaptığı nostaljik paylaşımla adından söz ettirdi. 'Beyaz Show'un yayınlandığı dönemden bir kareyi Instagram'dan paylaşan Öztürk'e, takipçilerinden ''Yoksa ilk konuklar mı?'' yorumu yağdı.
23.06.2023 Cadde
Beyazıt Öztürk’ten 'Beyaz Show' açıklaması
Beyazıt Öztürk’ten 'Beyaz Show' açıklaması Beyazıt Öztürk, ekran yolculuğu uzun yıllar süren 'Beyaz Show'un ardından yakın arkadaşı Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği 'O Ses Türkiye' adlı müzik yarışmasında jüri üyeliği yapmıştı. Öztürk, katıldığı bir canlı yayında 'Beyaz Show'un yazın yeniden yayınlanacağını duyurdu.
20.06.2023 Cadde
Hollywood yıldızlarının Türkiye'deki sesiydi! Sungun Babacan yaşamını yitirdi
Hollywood yıldızlarının Türkiye'deki sesiydi! Sungun Babacan yaşamını yitirdi Türkiye'nin en önemli dublaj sanatçılarından Sungun Babacan hayatını kaybetti. Acı haberi Yekta Kopan sosyal medya paylaşımıyla duyurdu. 63 yaşında vefat eden usta sanatçı, birçok sinema filmi ve dizide Tom Cruise, Mel Gibcon, Kevin Costner, Brad Pitt ve John Travolta gibi dünyaca ünlü oyuncuları seslendirmişti.
6.08.2022 Cadde
Senden önce, senden sonra
Senden önce, senden sonra Bilim kurgu türü genellikle mücadele, çarpışma ve hatta şiddetle anlatır geleceğin dünyasını. Arada nadiren çıkan yapımlarda ise sükunet ve melankoli ağır basar. “After Yang/Yang’dan Sonra” da bu nadir yapımlardan biri…
1.07.2022 Kültür Sanat
Caner Özyurtlu: İlk mahkeme deneyimim kira yüzünden oldu!
Caner Özyurtlu: İlk mahkeme deneyimim kira yüzünden oldu! Meriç Aral ve Efe Tunçer’in podcast serisi 'Teras Noir'a konuk olan oyuncu, yapımcı ve yönetmen Caner Özyurtlu, ilk mahkeme deneyiminin kira sebebiyle olduğunu anlattı.
9.11.2021 Cadde
Jean-Claude Van Damme'ın 'Friends' tecrübesi pek de güzel geçmemiş!
Jean-Claude Van Damme'ın 'Friends' tecrübesi pek de güzel geçmemiş! Belçikalı aktör Jean-Claude Van Damme, şöhretinin zirvesinde dönemin en büyük dizilerinden 'Friends'e konuk olmuştu. Ancak son gelen bir itiraftan sonra aktörün bu konuk oyunculuk tecrübesinin aslında çok da pozitif geçmediği ortaya çıktı. Gelin Van Damme'lı 'Friends' bölümünün detaylarına Molatik olalım...
27.10.2021 Ekran
Bilinmezlerin adamı Kim Jong-un
Bilinmezlerin adamı Kim Jong-un Kuzey Kore lideri Kim Jong-un, dünya kamuoyu tarafından bu kadar dikkatle takip edilmesine rağmen hakkındaki bilinmezlerin en fazla olduğu isim. İşte Kim hakkındaki en ilginç bilgiler ve iddialar...
24.10.2021 Dünya
Sınav filmi oyuncuları kimler? Sınav filmi konusu nedir?
Sınav filmi oyuncuları kimler? Sınav filmi konusu nedir? Sınav filmi bu akşam Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşuyor. Komedi türünde olan filmin oyuncu kadrosunda birçok isim yer alıyor. Peki Sınav filmi oyuncuları kimler ve konusu nedir?
27.08.2021 Cadde
Kana Kan Hesaplaşma filmi oyuncuları kimler? Kana Kan Hesaplaşma filmi konusu nedir?
Kana Kan Hesaplaşma filmi oyuncuları kimler? Kana Kan Hesaplaşma filmi konusu nedir? Kana Kan Hesaplaşma filmi televizyon izleyicilerle buluşacak. Dimitri Logothetis, Kana Kan Hesaplaşma filminin yönetmenliğini gerçekleştirdi.Peki Kana Kan Hesaplaşma filmi oyuncuları kimler?
31.07.2021 Cadde
Cehennem Melekleri 2 oyuncuları ve konusu! Cehennem Melekleri 2 filmi hakkında...
Cehennem Melekleri 2 oyuncuları ve konusu! Cehennem Melekleri 2 filmi hakkında... Sylvester Stallone'nin son döneme damga vuran seri filmlerinden olan Cehennem Melekleri 2 oyuncu kadrosuyla hayli dikkat çekti. Televizyon ekranlarında film severler karşısına çıkan Cehennem Melekleri 2 filmi, 2012 yılında vizyona girdi. İşte, oyuncu kadrosu...
18.07.2021 Cadde
Kana Kan Hesaplaşma oyuncuları kimler? Kana Kan Hesaplaşma konusu nedir?
Kana Kan Hesaplaşma oyuncuları kimler? Kana Kan Hesaplaşma konusu nedir? Kana Kan Hesaplaşma filmi bu akşam izleyicilerle buluşacak. Birçok ismin yer aldığı filmin oyuncuları ve konusu izleyiciler tarafından araştırılıyor. Peki Kana Kan Hesaplaşma filmi konusu nedir? İşte Kana Kan Hesaplaşma filmi oyuncuları...
4.06.2021 Cadde
Temel Fıkraları Oku: Okurken güldüren ve düşündüren komik Temel fıkraları
Temel Fıkraları Oku: Okurken güldüren ve düşündüren komik Temel fıkraları Ülkemizde anlatılan fıkraların en tanınmış ismi Temel. Temel, Karadenizli bir komik bir karakter ve verdiği cevaplarla hepimizi güldürüyor: Seçtiğimiz 3 Temel fıkrası seni bekliyor.
24.02.2021 Eğlence
Tuba Büyüküstün Sefirin Kızı'nda! Tuba Büyüküstün kimdir, kaç yaşında, boyu kaç, nereli, eşi kim?
Tuba Büyüküstün Sefirin Kızı'nda! Tuba Büyüküstün kimdir, kaç yaşında, boyu kaç, nereli, eşi kim? Tuba Büyüküstün Sefirin Kızı kadrosuna dahil oldu. Oyuncu Neslihan Atagül'ün sağlık sorunları nedeniyle başrolünde yer aldığı diziye veda etmesinin ardından yerine gelen Tuba Büyüküstün oldu. Sefirin Kızı dizisinin kadrosuna dahil olan Tuba Büyüküstün hakkında meraklı arayış başladı. Peki Tuba Büyüküstün kimdir, kaç yaşında, boyu kaç ve nereli? Tuba Büyüküstün hangi diziler ve filmlerde oynadı? İşte Tuba Büyüküstün biyografisi haberimizde...
25.01.2021 Cadde
Tuba Büyüküstün kimdir? Tuba Büyüküstün nereli, kaç yaşında, evli mi?
Tuba Büyüküstün kimdir? Tuba Büyüküstün nereli, kaç yaşında, evli mi? Genç oyuncu Tuba Büyüküstün biyografisi son günlerin merak edilen konularından. Ihlamurlar Altında, Gönülçelen ve Kara Para Aşk gibi dizilerdeki performansıyla çok konuşuldu ve birçok ödüle de layık görüldü. Onur Saylak ile evlilik gerçekleştiren Büyüküstün'ün iki kızı bulunuyor. Tuba Büyüküstün sevgilisi kim?
19.01.2021 Cadde
Cehennem Melekleri 2 filmi konusu nedir, başrol oyuncuları kimlerdir? Cehennem Melekleri 2 nerede, ne zaman, kaç yılında çekildi?
Cehennem Melekleri 2 filmi konusu nedir, başrol oyuncuları kimlerdir? Cehennem Melekleri 2 nerede, ne zaman, kaç yılında çekildi? Cehennem Melekleri 2 orijinal adı ile The Expandables 2, bu akşam ekranlara geliyor. Çekimleri Bulgaristan'da gerçekleştirilen ve yıldızlar topluluğu oyuncu kadrosuyla büyük bir ilgi gören Cehennem Melekleri 2 filmi ile ilgili merak edilenleri bir araya getirdik. Peki Cehennem Melekleri 2 filmi konusu nedir, başrol oyuncuları kimlerdir?
23.05.2020 Cadde
Türkiye hayranı
Türkiye hayranı Jean Claude Van Damme, Bodrum tatiline devam ediyor.
21.07.2019 Cadde
‘Türkiye sihirli’
‘Türkiye sihirli’ Aktör Jean Claude Van Damme, tatilini Bodrum’da yapıyor.
21.07.2019 Ege
Van Damme, Bodrum’da
Van Damme, Bodrum’da Jean Claude Van Damme, özel jetle Bodrum Milas Havalimanı’na iniş yaptı. Dünyaca ünlü Belçikalı oyuncu, kalacağı otele VIP aracıyla gitti.
20.07.2019 Cadde
"Türkiye'de bir sihir olduğuna inanıyorum"
"Türkiye'de bir sihir olduğuna inanıyorum" Dünyaca ünlü aktör Jean Claude Van Damme, Türkiye'ye her gelişinde çok güzel karşılandığını ve çok sevildiğini belirterek, "Türkiye'de bir sihir olduğuna inanıyorum. Bunu da Türkiye'ye inerken hissettim, onun için geliyorum." dedi.
19.07.2019 Gündem
Jean Claude Van Damme’ın ilk isteği Türk kahvesi oldu
Jean Claude Van Damme’ın ilk isteği Türk kahvesi oldu Özel jeti ile dün akşam Bodrum’a gelen Jean Claude Van Damme’ın otele girer girmez ilk isteği sade Türk kahvesi oldu. Van Damme'ı karşısında gören yerli ve yabancı turistler şaşkınlık yaşadı.
11.09.2019 Magazin
Jean Claude Van Damme’ın ilk isteği Türk kahvesi oldu
Jean Claude Van Damme’ın ilk isteği Türk kahvesi oldu Özel jeti ile dün akşam Bodrum’a gelen Jean Claude Van Damme’ın otele girer girmez ilk isteği sade Türk kahvesi oldu. Van Damme'ı karşısında gören yerli ve yabancı turistler şaşkınlık yaşadı.
19.07.2019 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Jean-Claude Van Damme ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.