Jens Keller

Jens Keller

Son dakika Jens Keller haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Jens Keller gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Jens Keller haber sayfamızda...

Jens Keller

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 55 jens keller haberi bulunmuştur.
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
1.07.2020 Futbol
Eintracht Frankfurt’ta Tayfun Korkut sesleri...
Eintracht Frankfurt’ta Tayfun Korkut sesleri... Türk teknik adam Tayfun Korkut, Bundesliga’da görevine son verilen Eintracht Frankfurt’un deneyimli hocası Armin Veh’in yerine düşünüldüğü ifade ediliyor…
23.07.2020 Almanya Bundesliga
Frankurt'tan Tayfun Korkut sürprizi!
Frankurt'tan Tayfun Korkut sürprizi! Thomas Schaaf ile yolları ayıran Eintracht Frakfurt’un yeni hoca adayları arasında Tayfun Korkut da yer aldı. Korkut; Jens Keller, Armin Veh, Dirk Schuster, Andre Breitenreiter ve Alex Schur'la birlikte koltuğun en önemli adayları arasında gösterildi.
1.07.2020 Futbol
Hoca değişikliğinde Türkiye zirvede
Hoca değişikliğinde Türkiye zirvede Spor Toto Süper Lig, teknik direktör değişikliği yaşayan 12 kulüp ile Avrupa'nın önde gelen liglerini geride bıraktı. Ligde sadece 6 kulüp sezon başındaki çalıştırıcısıyla yoluna devam ediyor. En uzun süredir takımının başında bulunan teknik direktör Bilic oldu.
1.07.2020 Futbol
Borussia Dortmund Schalke 04 derbisi
Borussia Dortmund Schalke 04 derbisi Bundesliga'da 23.hafta Borussi Dortmund Schalke 04 derbisi oynanacak maç ile ilgili çıkan haberleri haberimizde bulabilirsiniz
1.07.2020 Futbol
Premier Lig'in istikrar farkı! Süper Lig...
Premier Lig'in istikrar farkı! Süper Lig... 20 haftası geride kalan İngiltere Premier Lig’de şu ana kadar yalnızca 2 takım teknik direktör değişikliğine giderken, Spor Toto Süper Lig’de ise bu rakam 10’u buldu. Ligin ikinci yarısında 2 teknik adam değişikliği daha yapılması halinde bu alandaki rekor da kırılmış olacak.
Bilic, Schalke'yi reddetti
Bilic, Schalke'yi reddetti Alman kulübünün, Roberto Di Matteo’dan önce Slaven Bilic’e teklif yaptığı ortaya çıktı. Menajeri Dikic, Hırvat teknik adamın, “Beşiktaş’ı bırakamam” diyerek, Schalke’nin teklifini geri çevirdiğini açıkladı.
30.06.2020 Beşiktaş
Kaan Ayhan: Geleceğimi Bundesliga'da görüyorum
Kaan Ayhan: Geleceğimi Bundesliga'da görüyorum Schalke 04'te forma giyen milli futbolcu Kaan Ayhan: "Bundesliga dünyanın en iyi liglerinden birisi, giderek popülaritesi ve kalitesi de yükseliyor. Ben de geleceğimi orada görüyorum" dedi.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Di Matteo resmen Schalke 04'te
Di Matteo resmen Schalke 04'te Schalke 04 Teknik Direktörü Di Matteo, "Kendimize olan güveni tekrar kazanmalıyız" dedi.
23.07.2020 Almanya Bundesliga
Lombardo, Schalke'nin yardımcı antrenörü oldu
Lombardo, Schalke'nin yardımcı antrenörü oldu Alman ekibi Schalke 04, yardımcı antrenörlük görevine eski bir Galatasaraylı'yı getirdi.
23.07.2020 Almanya Bundesliga
Schalke'de Keller gitti, Di Matteo geldi
Schalke'de Keller gitti, Di Matteo geldi Alman Bundesligası'na bu sezon iyi bir başlangıç yapamayan SChalke 04, teknik direktör Jens Keller'in görevine son verdi. Keller'in yerine göreve Roberto Di Matteo getirildi.
23.07.2020 Almanya Bundesliga
Sürpriz iddia! Eboue-Huntelaar takası...
Sürpriz iddia! Eboue-Huntelaar takası... Schalke 04, Galatasaray'ın Fildişili yıldızı Emmanuel Eboue'ye talip olunca Galatasaray da Alman ekibinden Klaas-Jan Huntelaar'ı istedi.
30.06.2020 Galatasaray
Bundesliga'nın en iyisi Reus!
Bundesliga'nın en iyisi Reus! Almanya Birinci Futbol Ligi'nde (Bundesliga) sezonun ''en iyi futbolcusu Borussia Dortmund'da forma giyen Marco Reus seçildi.
23.07.2020 Almanya Bundesliga
Kaan Ayhan üç büyükleri peşinden koşturuyor!
Kaan Ayhan üç büyükleri peşinden koşturuyor! Şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray bir yandan da yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarına devam ediyor.
23.07.2020 Almanya Bundesliga
Fiyasko, felaket ve utanç
Fiyasko, felaket ve utanç Real Madrid’in deplasmanda Schalke’yi altı golle hezimete uğratması Almanlar’ı çıldırttı
1.07.2020 Şampiyonlar Ligi
Jens Keller: B.k gibi maçtı
Jens Keller: B.k gibi maçtı Schalke 04'ün 6-1'lik hezimetinin ardından Alman ekibinin teknik direktörü ağzını bozup "Bizim için b.k gibi bir maçtı" dedi.
23.07.2020 Almanya Bundesliga
Schalke Boateng ile güçlendi
Schalke Boateng ile güçlendi Jens Keller yönetimindeki Schalke 04, Milan'ın yıldız ismini kadrosunu katmayı başardı.
23.07.2020 Almanya Bundesliga
UEFA, Terim’i locaya çağırdı
UEFA, Terim’i locaya çağırdı Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, UEFA Elit Teknik Direktörler Forumu’na 3. kez davet edildi. Tecrübeli hoca, Milli Takım’daki görevi nedeniyle 4-5 Eylül’de Nyon’da yapılacak toplantıya 1 günlüğüne katılmayı planlıyor
30.06.2020 Galatasaray
UEFA'dan Terim'e büyük onur
UEFA'dan Terim'e büyük onur UEFA'dan Fatih Terim'e davet... Galatasaray ve A Milli Takım'ın yeni teknik direktörü Fatih Terim, UEFA'nın davetiyle İsviçre'de elit teknik direktörler forumuna katılacak.
30.06.2020 Galatasaray
Kocaman'a Alman kancası!
Kocaman'a Alman kancası! Aykut Kocaman'ı bir süredir mercek altına alan Alman kulüpleri teklif sunmaya hazırlanıyor. Özellikle Schalke, Jens Keller'in yerine Türk hocayı getirmeyi planlıyor. Werder Bremen ise Kocaman için nabız yokluyor.
24.04.2013 Futbol
Avrupa alkışladı
Avrupa alkışladı Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale adını yazdıran Galatasaray, Avrupa basınının alkışını topladı. Gazeteler, Aslan’ın başarısını manşetlerine taşıdı
30.06.2020 Galatasaray
Keller: "Maçı ilk yarıda kaybettik"
Keller: "Maçı ilk yarıda kaybettik" Schalke 04 Teknik Direktörü Jens Keller, Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'a elenerek büyük hayalkırıklığı yaşadıklarını söyledi.
13.03.2013 Futbol
Keller: "Maçı ilk yarıda kaybettik"
Keller: "Maçı ilk yarıda kaybettik" Schalke 04 Teknik Direktörü Jens Keller, Şampiyonlar Ligi'nde Galataaray'a elenerek büyük hayalkırıklığı yaşadıklarını söyledi.
30.06.2020 Galatasaray
Şampiyonlar Ligi’nde ilk
Şampiyonlar Ligi’nde ilk Cim-Bom, Şampiyonlar Ligi tarihinde grupta oynadığı ilk 2 maçı kaybetmesine rağmen çeyrek finale çıkan ilk takım oldu.
30.06.2020 Galatasaray
Keller: Defans yapmayacağız
Keller: Defans yapmayacağız Schalke Teknik Direktörü Jens Keller, Galatasaray önünde Huntelaar’ın yokluğunu hissetmeyeceklerini savundu.
1.07.2020 Şampiyonlar Ligi

Benzer Haber Etiketleri

Jens Keller ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.