Jermain Jones

Jermain Jones

Son dakika Jermain Jones haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Jermain Jones gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Jermain Jones haber sayfamızda...

Jermain Jones

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 30 jermain jones haberi bulunmuştur.
Eski Beşiktaşlı Jones hakeme saldırdı!
Eski Beşiktaşlı Jones hakeme saldırdı! Eski Beşiktaşlı Jermain Jones, ABD'de formasını giydiği New England Revolotion ile çıktığı DC United maçında yaşanan bir pozisyonun ardından sinirlerine hakim olamayarak hakemin üzerine yürüdü. Penaltı bekleyen Jones'in itirazları sert olunca hakem kırmızı kart gösterdi.
29.10.2015 Futbol
Son kurban Jose Sosa
Son kurban Jose Sosa Beşiktaş’ta adeta son yıllarda kronik hale gelen sakatlara Jose Sosa’nın eklenmesi, siyah-beyazlı yönetimi ayağa kaldırdı.
30.06.2020 Beşiktaş
Jermain Jones, ABD'ye geri döndü!
Jermain Jones, ABD'ye geri döndü! Amerikan Ulusal Futbol Ligi (MLS) ekiplerinden New England Revolution, geçen sezon Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Jermaine Jones'u kadrosuna kattı.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Almanya ile ABD el ele turladı!
Almanya ile ABD el ele turladı! 2014 Dünya Kupası G Grubu maçında Almanya, ABD'yi 1-0 yendi.
1.07.2020 Dünya Kupası
Jermaine Jones'dan muhteşem gol!
Jermaine Jones'dan muhteşem gol! Beşiktaş'ya yarım sezon kiralık oynayan ve bekleneni veremeyen Jermaine Jones, dün Portekiz'e attığı muhteşem golle kendinden söz ettirdi.
1.07.2020 Dünya Kupası
Jones kadroda, Donovan yok!
Jones kadroda, Donovan yok! Brezilya'nın evsahipliğinde 12 Haziran-13 Temmuz tarihlerinde yapılacak 2014 FIFA Dünya Kupası'nda mücadele edecek ABD Milli Takımı'nın 23 kişilik nihai kadrosu açıklandı.
1.07.2020 Dünya Kupası
Beşiktaş'ın vazgeçilmezi Tolga Zengin
Beşiktaş'ın vazgeçilmezi Tolga Zengin Trabzonspor'dan transfer edilen milli kaleci, 2013-2014 futbol sezonunda 2 bin 970 dakika sahada kalarak, takımının en istikrarlı futbolcusu oldu. Takıma katıldığı geçen sezon ligdeki tüm maçlarda forma giyen Olcay Şahan, bu sezon da 34 maçın tamamında sahada yer aldı.
30.06.2020 Beşiktaş
Bilic'e sevgi seli!
Bilic'e sevgi seli! Fikret Orman, yönetim kurulu ve futbolcuları protesto eden taraftarlar, teknik direktör Slaven Bilic'e ise destek verdi.
30.06.2020 Beşiktaş
Jermain Jones özür diledi!
Jermain Jones özür diledi! Beşiktaş'ın orta saha oyuncusu Jones maç sonu özür diledi.
30.06.2020 Beşiktaş
İşte Beşiktaş'ın muhtemel 11'i!
İşte Beşiktaş'ın muhtemel 11'i! Süper Lig'in 30. haftasında oynanacak Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi öncesi Beşiktaş'ın muhtemel 11'i...
30.06.2020 Beşiktaş
Jones: "F.Bahçe'nin şampiyonluk kutlamasını istemiyoruz"
Jones: "F.Bahçe'nin şampiyonluk kutlamasını istemiyoruz" Beşiktaş’ın bugün gerçekleştirdiği antrenmanı sonrası açıklamalarda bulunan siyah-beyazlı futbolcu Jermain Jones, Fenerbahçe’nin kendi evlerinde şampiyonluk kutlamasını istemediklerini söyledi.
16.04.2014 Futbol
Beşiktaş derbi öncesi moral arıyor!
Beşiktaş derbi öncesi moral arıyor! Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında yarın Torku Konyaspor ile deplasmanda karşılaşacak Beşiktaş, zorlu maçtan 3 puan alarak zirve yarışını sürdürmeyi ve Fenerbahçe derbisi öncesi moral bulmayı hedefliyor.
30.06.2020 Beşiktaş
Jones: 'Kazan' diye bir mekana gittim
Jones: 'Kazan' diye bir mekana gittim Beşiktaş'ın ABD'li futbolcusu Jermaine Jones, Beşiktaş semtinde bulunan 'Kazan' adlı mekana gittiğini söyledi.
30.06.2020 Beşiktaş
Jermain Jones: Fenerbahçe'yi kesinlikle yenmeliyiz
Jermain Jones: Fenerbahçe'yi kesinlikle yenmeliyiz Beşiktaş'ın ABD'li orta saha oyuncusu Jermaine Jones, kritik maçlarda kaybettikleri önemli puanlara rağmen şampiyonluk şanslarının sürdüğünü söyledi.
30.06.2020 Beşiktaş
PEKİ SİZİN HİÇ SUÇUNUZ YOK MU?
PEKİ SİZİN HİÇ SUÇUNUZ YOK MU? Drogba’yı anlamsızca kadroya almayan Galatasaray’ın teknik patronu, Rize deplasmanında Sneijder ile Sabri’yi değiştirirken, Hajrovic’i 90’da, Emre’yi 90+1’de oyuna aldı. Necip’ten sağ bek yaratmaya çalışan Beşiktaş’ın hocası ise 3-5 kilo fazlası ve bir yığın maç eksiği olan Jones’a, Antalya’ya karşı 11’de forma vererek sınıfta kaldı.
1.07.2020 Futbol
Bilic'ten talimat
Bilic'ten talimat Beşiktaş'ta cumartesi günü Galatasaray derbisinde sergilenen başarılı oyuna karşın sahadan yenilgiyle ayrılınması keyifleri kaçırırken, teknik direktör Slaven Biliç takımının moralini yükseltmek için harekete geçti.
30.06.2020 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Tolga Zengin idmanı yarıda bıraktı!
Beşiktaş'ta Tolga Zengin idmanı yarıda bıraktı! Beşiktaş'ta Galatasaray maçı hazırlıkları sürerken Siyah-beyazlı ekibe bir iyi ve bir de kötü haber geldi.
30.06.2020 Beşiktaş
Jones ve Almeida idmana katılmadı!
Jones ve Almeida idmana katılmadı! Beşiktaş 11 Şubat Salı günü yapacağı Kasımpaşaspor tekrar maçının hazırlıklarına teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde bugün başladı.
30.06.2020 Beşiktaş
Beşiktaş ve Sergen karşılaşıyor! 56. randevu!
Beşiktaş ve Sergen karşılaşıyor! 56. randevu! Beşiktaş, deplasmanda Gaziantepspor'u yenerek 3 puan almak istiyor.
30.06.2020 Beşiktaş
Beşiktaş'a Jones'dan kötü haber!
Beşiktaş'a Jones'dan kötü haber! Beşiktaş'ta hafta sonu Gaziantepspor ile oynanacak maç öncesi sakatlıklar moralleri bozdu.
1.07.2020 Futbol
Jermain Jones İnönü'de!
Jermain Jones İnönü'de! Beşiktaş'ın yeni transferi Jermain Jones, inşaatı süren İnönü Stadı'nın önünde fotoğraf çektirdi.
30.06.2020 Beşiktaş
Ronaldinho gelmedi ama zirveye oturdu!
Ronaldinho gelmedi ama zirveye oturdu! Bu yıl futboldaki ara transfer dönemi oldukça hareketli günlere sahne oldu.
30.06.2020 Beşiktaş
Bilic'ten Jermaine Jones yorumu
Bilic'ten Jermaine Jones yorumu Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, yeni transferleri Jermaine Jones'un deneyimli ve iyi bir oyuncu olduğunu söyledi.
30.06.2020 Beşiktaş
Beşiktaş Jermain Jones ile imzaladı! İşte ücret...
Beşiktaş Jermain Jones ile imzaladı! İşte ücret... Beşiktaş Jermain Jones ile sözleşme imzaladı. Siyah-beyazlı ekip Jermain Jones için Schalke 200.000 Euro fesih bedeli öderken oyuncu bu sezon sonuna kadar 700.000 Euro kazanacak.
30.06.2020 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Jermain Jones ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.