Son dakika... Füzeli mesaj bıraktılar! Saldırı bekleniyor
Son dakika... Füzeli mesaj bıraktılar! Saldırı bekleniyor Kasım Süleymani'nin ölüm yıldönümünde İsrail gazetesi Jerusalem Post hacker saldırısına uğradı. İngiliz ordusu tarafından denetlenen bir grup ise, Yemen kıyıları veya Kızıl Deniz'de muhtemel bir saldırı olabileceğini belirtiyor.
3.01.2022 Dünya
İsrail basını terörist Karayılan'la röportaj yaptı! CHP itirafı...
İsrail basını terörist Karayılan'la röportaj yaptı! CHP itirafı... İsrail merkezli Jerusalem Post gazetesi PKK'lı terörist Murat Karayılan ile röportaj yaptı. PKK elebaşı Murat Karayılan, "AK Parti ile MHP ittifakına karşı çıktığı için CHP ile aynı fikirdeyiz" ifadelerini kullandı.
27.11.2020 Dünya
Son dakika: İsrail'den Türkiye karşıtı yeni hamle! Böyle duyurdular...
Son dakika: İsrail'den Türkiye karşıtı yeni hamle! Böyle duyurdular... Son dakika haberine göre; Türkiye’yi bölgede saf dışı bırakma çabaları kapsamında Yunanistan öncülüğünde Doğu Akdeniz Forumu’na imza atan İsrail, şimdi de Lübnan ile deniz sınırlarıyla ilgili görüşme yapmaya hazırlanıyor. 10 yıldan uzun süredir devam eden anlaşmazlığın çözümü için İsrail’in girişimde bulunduğu zamanlama dikkat çekiyor.
27.09.2020 Dünya
"Erdoğan, İsrail'i özür dilediğine pişman etti"
"Erdoğan, İsrail'i özür dilediğine pişman etti" İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun Türkiye’den özür dilemesine baştan sıcak bakmadığını belli eden İsrail Ekonomi ve Ticaret Bakanı Naftali Bennet, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın İsrail’i özür dilediğine "pişman ettiğini" iddia etti.
28.03.2013 Dünya
'Türkiye'ye bir ders vermenin zamanı geldi'
'Türkiye'ye bir ders vermenin zamanı geldi' Jerusalem Post’un köşe yazarı ve Başbakan Netanyahu’nun eski danışmanı Michael Freund, Başbakan Erdoğan'ın "Siyonizm" konuşmasını sert dille eleştirirken, "Erdoğan’ın davranışını değiştirmek için ABD ve Avrupa ülkelerinin siyasi, ekonomik ve diplomatik kartları kullanmalarını" istedi.
5.03.2013 Dünya