Jessica May

Jessica May

Son dakika Jessica May haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Jessica May gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Jessica May haber sayfamızda...

Jessica May

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 208 jessica may haberi bulunmuştur.
Özel bireylerle iftar buluşması
Özel bireylerle iftar buluşması Mehmet Topal, 21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü’nde özel bireyler için iftar yemeği düzenledi.
22.03.2024 Cadde
Mehmet Topal'dan down sendromlular için anlamlı gece
Mehmet Topal'dan down sendromlular için anlamlı gece Futbolculuk kariyerinde Galatasaray, Valencia, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta da forma giyen Mehmet Topal, down sendromlu bireyler için özel bir buluşma düzenledi.
21.03.2024 Skorer
Jessica May'in atını yılan soktu! '14 yaşımdan beri bizimleydi'
Jessica May'in atını yılan soktu! '14 yaşımdan beri bizimleydi' Fotoğrafçı Hüseyin Kaya ile 2018 yılında nikâh masasına oturan ve 2022'de Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığı hakkı kazanan Brezilya asıllı oyuncu Jessica May, önceki gün Beşiktaş'ta görüntülendi.
24.02.2024 Cadde
‘Türkiye beni sahiplendi’
‘Türkiye beni sahiplendi’ Jessica May, eşinin doğum günü hediyesi olan 40 günlük Brezilya tatilinden döndü.
4.02.2024 Cadde
Jessica May: Türkiye beni sahiplendi, bir kızı olarak gördü!
Jessica May: Türkiye beni sahiplendi, bir kızı olarak gördü! Fotoğrafçı Hüseyin Kaya ile 2018 yılında nikâh masasına oturan ve 2022'de Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığı hakkı kazanan oyuncu Jessica May, Türkiye'ye olan sevgisini dile getirdi.
2.02.2024 Cadde
‘Coğrafyaya uygun değil’
‘Coğrafyaya uygun değil’ Türk isimler, Amerikalı oyuncu Cameron Diaz’ın mutlu evlilik için ayrı yataklarda uyuma fikrinin coğrafyaya uygun olmadığını dile getirdi.
26.12.2023 Cadde
Jessica May 10 kilo zırh giydi
Jessica May 10 kilo zırh giydi Fotoğrafçı Hüseyin Kaya ile 2018 yılında nikâh masasına oturan ve 2022'de Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığı hakkı alan oyuncu Jessica May, 30'uncu yaş gününü dostları ile birlikte kutladı. May, eşinin aldığı iki hediyeden bahsetti.
7.12.2023 Cadde
Jessica May: Evlilik harika gidiyor
Jessica May: Evlilik harika gidiyor Fotoğrafçı Hüseyin Kaya ile 2018 yılında nikâh masasına oturan ve 2022'de Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığı hakkı alan oyuncu Jessica May, önceki gün Akmerkez'de görüntülendi.
14.10.2023 Cadde
Set yorgunu Jessica May
Set yorgunu Jessica May Fotoğrafçı Hüseyin Kaya ile 2018 yılında nikâh masasına oturan ve 2022'de Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığı hakkı alan Brezilya doğumlu oyuncu Jessica May, önceki gün Zorlu AVM'de görüntülendi.
16.09.2023 Cadde
Jessica May kick boks'a başladı
Jessica May kick boks'a başladı Uluslararası bir sanat filmiyle ekranlara gelmeye hazırlanan Jessica May, hem formda kalmak hem de aksiyonu yüksek sahnelerde rahat edebilmek için yeniden spora başladı. Oyuncu, kick boks dersi aldığı fotoğrafları sosyal medyada paylaştı.
16.08.2023 Cadde
Jessica May'in tarih merakı! Elindeki kitaplar dikkat çekti
Jessica May'in tarih merakı! Elindeki kitaplar dikkat çekti 'Yeni Gelin' dizisiyle adını duyuran Jessica May, önceki gün Akmerkez'deydi. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığı için yaptığı başvuru Mart 2022'de kabul edilen Brezilyalı oyuncu, elinde Türk tarihi ile ilgili kitaplarla görüntülendi.
29.07.2023 Cadde
‘Doğanın dengesini bozmayın’
‘Doğanın dengesini bozmayın’ Jessica May, oturduğu semt Beşiktaş’ta sokak hayvanlarının ablası oldu.
18.07.2023 Cadde
‘Botoksla donmuş bir yüz istemeyiz’
‘Botoksla donmuş bir yüz istemeyiz’ Kate Winslet ve Helena Bonham Carter gibi ödüllü yıldızlar “Ben bir oyuncuyum, alnımdaki kırışıklığa ihtiyacım var” diyerek botoksa karşı çıkıyor...
4.06.2023 Cadde
Jessica May'in ehliyet sorunu çözüldü!
Jessica May'in ehliyet sorunu çözüldü! Fotoğrafçı Hüseyin Kaya ile 2018 yılında nikâh masasına oturan ve 2022'de Türk vatandaşı olan Jessica May, sürücü belgesi ile ilgili bir sıkıntı yaşadı. Sorunu çok geçmeden çözülen Brezilya asıllı oyuncu, "Problemsiz bir şekilde her şeyi hallettik" dedi.
15.04.2023 Cadde
Jessica May: Bol bol muhlama yedim
Jessica May: Bol bol muhlama yedim Geçtiğimiz yıl mart ayında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığı hakkı alan oyuncu Jessica May ile eşi Hüseyin Kara, önceki akşam Kuruçeşme'deki bir mekan çıkışında objektiflere yansıdı.
21.01.2023 Cadde
‘Bol bol muhlama yedik’
‘Bol bol muhlama yedik’ Jessica May ve eşi Hüseyin Kara, önceki akşam Kuruçeşme Oligark’tan çıkarken görüntülendi.
21.01.2023 Cadde
Tutankhamun’a yoğun ilgi
Tutankhamun’a yoğun ilgi Magazin ve cemiyet hayatının ünlü isimleri, Türkiye’de ilk defa sergilenen Firavun Tutankhamun’un ‘Çocuk Kral’ın Hazineleri’ sergisinin açılış davetinde buluştu.
20.01.2023 Cadde
Jessica May: O gün benim doğum günümdü
Jessica May: O gün benim doğum günümdü 5 Aralık'ta 29 yaşına basan Jessica May, 26 yıl önce doğum gününde babaannesi ve dedesi ile birlikte çekilen fotoğrafını paylaşarak eskileri yad etti.
12.01.2023 Cadde
Jessica May: Beni makyajsız yakaladınız!
Jessica May: Beni makyajsız yakaladınız! Rol aldığı diziler ile Türkiye'de şöhreti yakalayan ve Hüseyin Kara ile mutlu bir evlilik sürdüren Jessica May, önceki gün Etiler'de kameralara yansıdı. Ayaküstü gazetecilerle sohbet etmeyi ihmal etmeyen güzel oyuncu May, "Beni makyajsız yakaladınız, umarım kötü görünmüyorumdur" ifadelerini kullandı.
10.12.2022 Cadde
‘Umarım kötü görünmüyorumdur’
‘Umarım kötü görünmüyorumdur’  Jessica May, önceki gün Etiler’deydi.
10.12.2022 Cadde
Doğa mesajı
Doğa mesajı Jessica May, bir keçiyi severken çektirdiği kareleri Instagram’dan paylaştı.
16.11.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Beverly Hills buluşması Yaşamlarını dünya jet setinin buluşma noktası Bevery Hills’de sürdüren Begüm Şen, davetlerin aranılan ismi oluyor...
11.11.2022 Cadde
Katakulli: Gözükaralar oyuncuları kim, konusu nedir? Katakulli: Gözükaralar filmi oyuncu kadrosu
Katakulli: Gözükaralar oyuncuları kim, konusu nedir? Katakulli: Gözükaralar filmi oyuncu kadrosu Serinin ikinci filmi olan Katakulli: Gözükaralar, TV ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor. Filmin başrollerinde ise Yağızcan Konyalı, Jessica May, Kubilay Pembeklioğlu gibi isimler yer alıyor. 2022 yapımı Katakulli Gözükaralar filmi oyuncu kadrosunda kimler var, konusu nedir?
17.10.2022 Bilgi Rehberi
Ülkesinden teklif aldı
Ülkesinden teklif aldı Oyuncu Jessica May, ülkesi Brezilya’dan reklam teklifi aldı.
31.08.2022 Cadde
Görkemli açılış
Görkemli açılış Tülin Şahin, Jessica May ve Didem Soydan’ın da aralarında bulunduğu 50 model, 9. Laleli Fashion Shopping Festivali’nin açılış defilesinde yürüdü.
10.08.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Jessica May ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.