Dalaman'dan kalkan yolcu uçağını jetler Londra'ya indirdi
Dalaman'dan kalkan yolcu uçağını jetler Londra'ya indirdi İngiliz ordusu Typhoon jetlerine kalkış emri verdi, Manchester'a doğru giden yolcu uçağının yönü değiştirildi. Polis, uçakta bir tehlikeye rastlanılmadığını belirtiyor.
13.10.2022 Dünya
Antalya uçağını birbirine katan yolcu sessizliğini bozdu! Özür dileyerek her şeyi anlattı
Antalya uçağını birbirine katan yolcu sessizliğini bozdu! Özür dileyerek her şeyi anlattı Jet2 Havayolları'na ait Manchester-Antalya seferini gerçekleştiren uçakta geçtiğimiz günlerde gergin dakikalar yaşandı. Bebek ağlamasına dayanamayarak yolcular ile uçuş görevlilerine saldıran ve uçağın seferini aksatarak Viyana’ya inmesine sebep olan İngiliz yolcu ilk kez konuştu. Catherine Bush adlı yolcunun sözleri, havada yaşanan panik anlarına farklı bir bakış açısı getirdi.
2.04.2022 Haberler
Londra-Dalaman uçağında olay çıkarmıştı... Kabul etti!
Londra-Dalaman uçağında olay çıkarmıştı... Kabul etti! Jet2 Havayolları uçağının kokpitine girmeye çalışan ve uçağın savaş jetleri eşliğinde geri dönmesine yol açan Chloe Haines çıkarıldığı mahkemede suçunu kabul etti.
23.12.2019 Dünya
Londra-Dalaman uçağında olay çıkaran İngiliz yolcuya 85 bin sterlin para cezası
Londra-Dalaman uçağında olay çıkaran İngiliz yolcuya 85 bin sterlin para cezası Jet2 Havayolları uçağının kokpitine girmeye çalışan ve uçağın savaş jetleri eşliğinde geri dönmesine yol açan Chloe Haines'e, ömür boyu uçuş yasağı da getirildi.
18.07.2019 Dünya