Jeyhun Bayramov

Jeyhun Bayramov

Son dakika Jeyhun Bayramov haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Jeyhun Bayramov gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Jeyhun Bayramov haber sayfamızda...

Jeyhun Bayramov

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 28 jeyhun bayramov haberi bulunmuştur.
Bakan Fidan ile görüşen Azerbaycan Dışişleri Bakanı'ndan anlamlı hediye
Bakan Fidan ile görüşen Azerbaycan Dışişleri Bakanı'ndan anlamlı hediye Bakan Fidan, Türkevi'nde düzenlenen Türk Devletleri Teşkilatı (TDT) Dışişleri Bakanları Gayriresmi Toplantısı'na katıldı. Toplantıda Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov, Türkevi'nde kullanılmak üzere Bakan Fidan'a Karabağ halısı hediye etti.
22.09.2023 Gündem
Çavuşoğlu'ndan Azerbaycanlı mevkidaşı Bayramov'a 'başsağlığı' telefonu
Çavuşoğlu'ndan Azerbaycanlı mevkidaşı Bayramov'a 'başsağlığı' telefonu Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Azerbaycan Dışişleri Bakanı Jeyhun Bayramov'u arayarak; Azerbaycan-Ermenistan sınırında yaşanan saldırıda şehit olan Azerbaycan askerleri için başsağlığında bulundu.
12.04.2023 Dünya
Bakan Çavuşoğlu, Azerbaycanlı mevkidaşı ile görüştü
Bakan Çavuşoğlu, Azerbaycanlı mevkidaşı ile görüştü Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Azerbaycan Dışişleri Bakanı Bayramov ile görüştü.
25.03.2023 Gündem
Deprem sonrası dayanışma diplomasisi
Deprem sonrası dayanışma diplomasisi Kahramanmaraş merkezli iki depremin ardından Türkiye’ye yapılan diplomatik dayanışma ziyaretleri sürüyor.
27.02.2023 Gündem
Bakan Çavuşoğlu, Azerbaycanlı mevkidaşı Bayramov ile görüştü
Bakan Çavuşoğlu, Azerbaycanlı mevkidaşı Bayramov ile görüştü Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Azerbaycan Dışişleri Bakanı Jeyhun Bayramov ile telefonda görüştü.
24.02.2023 Gündem
Bakan Çavuşoğlu ABD'li mevkidaşı ile görüştü
Bakan Çavuşoğlu ABD'li mevkidaşı ile görüştü Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle birçok ülkeden gelen taziye telefonlarını kabul ediyor.
10.02.2023 Gündem
Elçilikte kan aktı!
Elçilikte kan aktı! İran’ın başkenti Tahran’da bulunan Azerbaycan Büyükelçiliği’ne silahlı saldırı düzenlenirken, saldırıda bir kişi hayatını kaybetti. Saldırı, iki ülke arasındaki gerilimi bir kez daha gün ışığına çıkardı.
28.01.2023 Dünya
Azerbaycan’ın Tahran Büyükelçiliğine gerçekleştirilen silahlı saldırının görüntüleri ortaya çıktı
Azerbaycan’ın Tahran Büyükelçiliğine gerçekleştirilen silahlı saldırının görüntüleri ortaya çıktı İran'daki Azerbaycan Büyükelçiliği'ne silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda koruma müdürünün şehit olduğu bildirilirken Azerbaycan Dışişleri Bakanlığı'ndan açıklama yapıldı. Öte yandan saldırı anına ilişkin görüntüler de ortaya çıktı.
28.01.2023 Haberler
Tahran'da Azerbaycan Büyükelçiliği'ne silahlı saldırı
Tahran'da Azerbaycan Büyükelçiliği'ne silahlı saldırı İran'daki Azerbaycan Büyükelçiliği'ne silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda koruma müdürünün şehit olduğu bildirilirken Azerbaycan Dışişleri Bakanlığı'ndan açıklama yapıldı.
27.01.2023 Haberler
Tahran'da Azerbaycan Büyükelçiliği'ne silahlı saldırı
Tahran'da Azerbaycan Büyükelçiliği'ne silahlı saldırı İran'daki Azerbaycan Büyükelçiliği'ne silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda koruma müdürünün şehit olduğu bildirilirken Azerbaycan Dışişleri Bakanlığı'ndan açıklama yapıldı.
27.01.2023 Haberler
Tahran'da Azerbaycan Büyükelçiliği'ne silahlı saldırı, yeni görüntüler ortaya çıktı
Tahran'da Azerbaycan Büyükelçiliği'ne silahlı saldırı, yeni görüntüler ortaya çıktı İran'daki Azerbaycan Büyükelçiliği'ne silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda koruma müdürünün şehit olduğu bildirilirken Azerbaycan Dışişleri Bakanlığı'ndan açıklama yapıldı. Öte yandan saldırı anına ilişkin görüntüler de ortaya çıktı. Öte yandan İranlı polisin tepkisiz kalması ise görüntülere yansıdı.
27.01.2023 Dünya
Dünya liderlerinden Türkiye'ye taziye mesajı
Dünya liderlerinden Türkiye'ye taziye mesajı İstanbul Taksim'de bulunan İstiklal Caddesi'nde meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre 6 kişi hayatını kaybetti, 2'si ağır 81 kişi de yaralandı. Patlamanın ardından dünya liderleri Türkiye'ye taziyelerini iletti.
14.11.2022 Dünya
'Ermenistan'dan geniş çaplı provokasyon' Azerbaycan: 50 askerimiz şehit oldu
'Ermenistan'dan geniş çaplı provokasyon' Azerbaycan: 50 askerimiz şehit oldu Akşam karanlığında sınıra sızmaya çalışan Ermenistan birlikleri havadan izleniyordu. Dağlık Karabağ'da bir kez daha silah sesleri duyuldu, hem Azerbaycan hem de Ermenistan kayıpları olduğunu açıkladı.Azerbaycan Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, 12 Eylül gecesi ve 13 Eylül sabahı Ermenistan Silahlı Kuvvetlerinin provokasyonu sonucu çıkan çatışmada 50 askerin şehit edildiği belirtildi. MSB'den yapılan açıklamada "Ermenistan, yıllardır süregelen provokatif ve saldırgan tutumunu tamamen terk etmeli ve kendisine uzatılan barış elini bir fırsat bilmelidir. Türkiye olarak her zaman öz kardeşlerimizin yanındayız ve daima da yanında olacağız" ifadeleri yer aldı.
14.09.2022 Haberler
Çavuşoğlu, Azerbaycanlı mevkidaşı ile görüştü!
Çavuşoğlu, Azerbaycanlı mevkidaşı ile görüştü! Azerbaycan-Ermenistan sınırında gece saatlerinde çatışma çıktı. Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, "Ermenistan artık tahrikleri bırakmalı" dedi ve Azerbaycanlı mevkidaşı ile kritik bir görüşme gerçekleştirdi.
13.09.2022 Dünya
Bakan Çavuşoğlu, Azerbaycanlı mevkidaşıyla görüştü
Bakan Çavuşoğlu, Azerbaycanlı mevkidaşıyla görüştü Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Azerbaycan Dışişleri Bakanı Jeyhun Bayramov ile telefonda görüştü.
22.05.2022 Siyaset
Tam gaz diplomasi! Krizin çözümü için gözler Türkiye'de
Tam gaz diplomasi! Krizin çözümü için gözler Türkiye'de Ukrayna-Rusya savaşının başladığı 24 Şubat’tan bu yana yoğun diplomatik temasları sürdüren Türkiye, savaşın sona erdirilmesi amacıyla girişimlerini artırıyor. Savaşın başladığı günden bu yana 20'yi aşkın liderle yüz yüze ve telefonda görüşen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Polonya Cumhurbaşkanı Andrzej Duda'yı Ankara'da ağırladı. Moskova'ya giden Çavuşoğlu ise Rus mevkidaşı Lavrov'la görüştü.
17.03.2022 Siyaset
'Ev sahipliği yapmak isteriz'
'Ev sahipliği yapmak isteriz' Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ukrayna krizine ilişkin "liderler düzeyinde bir görüşme gerçekleşirse buna memnuniyetle ev sahipliği yaparız" ifadesini kullandı. Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov da, "Putin ile Zelenskiy’nin görüşmelerinin önünde bir engel yok" dedi.
17.03.2022 Dünya
Son dakika: Bakan Çavuşoğlu, ABD'li mevkidaşı ile görüştü
Son dakika: Bakan Çavuşoğlu, ABD'li mevkidaşı ile görüştü Son dakika haberine göre; Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ve Azerbaycan Dışişleri Bakanı Jeyhun Bayramov ile ayrı ayrı telefon görüşmesi gerçekleştirdi.  Blinken, Ukrayna'daki son gelişmeleri görüştü.
16.03.2022 Siyaset
Bakan Çavuşoğlu, Azerbaycanlı mevkidaşı Bayramov ile görüştü
Bakan Çavuşoğlu, Azerbaycanlı mevkidaşı Bayramov ile görüştü Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Azerbaycan Dışişleri Bakanı Jeyhun Bayramov ile telefonda görüştü.
5.02.2022 Siyaset
Bakan Çavuşoğlu, Azerbaycanlı mevkidaşı ile görüştü
Bakan Çavuşoğlu, Azerbaycanlı mevkidaşı ile görüştü Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Azerbaycan Dışişleri Bakanı Jeyhun Bayramov ile telefonda görüştü.
6.01.2022 Siyaset
Bakan Çavuşoğlu, Azerbaycanlı mevkidaşı ile görüştü
Bakan Çavuşoğlu, Azerbaycanlı mevkidaşı ile görüştü Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Azerbaycan Dışişleri Bakanı Jeyhun Bayramov ile telefonda görüştü.
25.12.2021 Siyaset
Bakan Çavuşoğlu'ndan 'Afganistan' görüşmeleri
Bakan Çavuşoğlu'ndan 'Afganistan' görüşmeleri Dışişleri Bakanlığı, Bakan Mevlüt Çavuşoğlu'nun NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile Azerbaycan, Almanya, Danimarka ve Gürcistanlı mevkidaşları ile Afganistan'daki son duruma ilişkin görüşme gerçekleştirdiğini duyurdu.
16.08.2021 Gündem
TBMM Başkanı Mustafa Şentop Azerbaycan’a gitti
TBMM Başkanı Mustafa Şentop Azerbaycan’a gitti Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop, Azerbaycan-Pakistan-Türkiye Üçlü Parlamento Başkanları Birinci Toplantısı’na katılmak üzere Azerbaycan’ın başkenti Bakü’ye gitti.
26.07.2021 Siyaset
TBMM Başkanı Şentop Azerbaycan’a gidiyor
TBMM Başkanı Şentop Azerbaycan’a gidiyor TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Azerbaycan-Pakistan-Türkiye Üçlü Parlamento Başkanları Birinci Toplantısı’na katılmak üzere bugün Azerbaycan’a gidecek.
26.07.2021 Siyaset
Tüm dünyadan Türkiye'ye taziye ve destek mesajları
Tüm dünyadan Türkiye'ye taziye ve destek mesajları İzmir'de meydana gelen depremin ardından Çavuşoğlu'nu arayan ve sosyal medya üzerinden mesaj paylaşan çok sayıda ülkenin dışişleri bakanları ile misyon ve misyon şefleri, taziye ve geçmiş olsun dileğinde bulunarak Türkiye ile dayanışma vurgusu yaptı.
31.10.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Jeyhun Bayramov ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.