Jgk

Jgk

Son dakika JGK haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan JGK gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan JGK haber sayfamızda...

Jgk

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 52 jgk haberi bulunmuştur.
JANDARMA UZMAN ERBAŞ ALIMI 2024 başvuru ekranı: JGK Lojistik ve Bando alt branşlı uzman erbaş alımı başvurusu nasıl yapılır?
JANDARMA UZMAN ERBAŞ ALIMI 2024 başvuru ekranı: JGK Lojistik ve Bando alt branşlı uzman erbaş alımı başvurusu nasıl yapılır? Jandarma Genel Komutanlığı bünyesinde lojistik ve bando alt branşlı sözleşmeli uzman erbaş alımı yapılıyor. Başvurular e-Devlet, vatandas.jandarma.gov.tr ve PTS üzerinden alınıyor. Jandarma Genel Komutanlığı 320 uzman erbaş alımı başvuru kılavuzunu da adaylarla paylaştı. Peki, JGK uzman erbaş alımı başvuru şartları nedir?
13.10.2023 Bilgi Rehberi
2023 Jandarma uzman erbaş başvuru sonuçları açıklandı mı? JGK uzman erbaş tayinleri (atama) ne zaman?
2023 Jandarma uzman erbaş başvuru sonuçları açıklandı mı? JGK uzman erbaş tayinleri (atama) ne zaman? 2023 Jandarma uzman erbaş tayinleri için bekleyiş devam ediyor. Binlerce kişi 11 Mayıs'tan bu yana başvuru sonuçları için heyecanla duyuru bekliyor. Sıkça yöneltilen soru "Jandarma uzman erbaş başvuru sonuçları açıklandı mı? JGK uzman erbaş tayinleri (atama) ne zaman?" şeklinde...
27.05.2023 Bilgi Rehberi
Jandarma uzman erbaş başvuru sonuçları açıklandı mı? JGK uzman erbaş tayinleri (atama) ne zaman?
Jandarma uzman erbaş başvuru sonuçları açıklandı mı? JGK uzman erbaş tayinleri (atama) ne zaman? Jandarma Genel Komutanlığı 500 uzman erbaş alımı yapacak. Başvurular yaklaşık iki hafta önce sona erdi şimdi binlerce kişi sonuçları merak ediyor. Bu nedenle de "Jandarma uzman erbaş başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?" diye soruluyor. İşte son durum...
24.05.2023 Bilgi Rehberi
Yeni gelişme var mı? 2023 Jandarma subay – astsubay başvuru sonuçları açıklandı mı, hangi tarihte açıklanıyor?
Yeni gelişme var mı? 2023 Jandarma subay – astsubay başvuru sonuçları açıklandı mı, hangi tarihte açıklanıyor? Jandarma subay - astsubay sonuçları için bekleyiş devam ediyor. Mart ayının ilk haftasını geride bırakırken adaylar sonuç tarihine odaklanmış durumda… Bilgi almak adına sık sık “Jandarma subay – astsubay başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?” sorusu geliyor. Peki, duyuru geldi mi?
10.03.2023 Bilgi Rehberi
JGK SUBAY - ASTSUBAY ALIM SONUÇLARI AÇIKLANDI MI? || 2023 Jandarma astsubay ve subay başvuru sonuçları sorgulama ekranı...
JGK SUBAY - ASTSUBAY ALIM SONUÇLARI AÇIKLANDI MI? || 2023 Jandarma astsubay ve subay başvuru sonuçları sorgulama ekranı... Jandarma astsubay ve subay alım sonuçları için bekleyiş sürüyor. Binlerce kişi başvurularını tamamladı, sonuçlara odaklandı. Sıkça "Jandarma astsubay ve subay başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?" sorusu geliyor. Peki herhangi bir duyuru yapıldı mı?
24.02.2023 Bilgi Rehberi
BAYKAR paylaştı! Yüzyılın felaketi havadan böyle görüntülendi
BAYKAR paylaştı! Yüzyılın felaketi havadan böyle görüntülendi Kahramanmaraş Pazarcık merkezli gerçekleşen ve birçok ili etkileyen depremin hemen ardından Şanlıurfa ve Batman’dan kalkan 2 adet Bayraktar AKINCI TİHA, görev uçuşları için havalandı. Deprem bölgesi AKINCI'nın kamerası ile görüntülendi.
9.02.2023 Gündem
JANDARMA ASTSUBAY ALIMI 2023 Başvuru Sonuçları ne zaman açıklanacak? 1680 sözleşmeli astsubay alımı sonuç sorgulama ekranı...
JANDARMA ASTSUBAY ALIMI 2023 Başvuru Sonuçları ne zaman açıklanacak? 1680 sözleşmeli astsubay alımı sonuç sorgulama ekranı... Jandarma Genel Komutanlığı tarafından 1.680 farklı branşlarda muvazzaf/sözleşmeli erkek ve kadın olmak üzee astsubay temini yapılıyor. Astsubay alımına dair başvuru süreçleri 30 Aralık 2022 - 15 Ocak 2023 tarihleri arasında alındı. Adayların gözleri ise JGK astsubay alımı başvuru sonuçları tarihine çevrildi! Peki, astsubay alımı 2023 sonuçları ne zaman açıklanacak?
19.01.2023 Bilgi Rehberi
Sancaktepe’de otomobiller kafa kafaya çarpıştı
Sancaktepe’de otomobiller kafa kafaya çarpıştı Sancaktepe'de 2 otomobil kafa kafaya çarpıştı. Bir kişinin yaralandığı kaza nedeniyle yoğun trafik oluştu.
20.12.2022 Gündem
JGK 250 uzman erbaş alımı başvuru şartları neler? Jandarma Uzman erbaş alımı başvuru tarihleri...
JGK 250 uzman erbaş alımı başvuru şartları neler? Jandarma Uzman erbaş alımı başvuru tarihleri... Jandarma Uzman Erbaş alımı başvuruları hakkında araştırmalar sürüyor. 8-24 Nisan tarihleri arasında 250 lojistik alt branşlı sözleşmeli uzman erbaş temin edileceği Resmi Gazete'de yayımlanan ilan ile duyuruldu. Başvurular ise bugün alınmaya başlandı. Peki Jandarma Uzman erbaş alımı başvuru şartları neler?
8.04.2022 Gündem
Bekçilik başvurusu başladı mı? 2022 Bekçi alımı ne zaman, şartları neler? İşte, bekçi maaşları...
Bekçilik başvurusu başladı mı? 2022 Bekçi alımı ne zaman, şartları neler? İşte, bekçi maaşları... 2022 Çarşı ve Mahalle Bekçiliği başvurusu için adayların gözü Polis Akademisi'nden gelecek açıklamada. Bekçi alımı başvuru kılavuzu bekleniyor. 10 bin bekçi alımı ne zaman, bekçilik başvuru şartları neler?
15.02.2022 Gündem
Jandarma Uzman Erbaş başvurusu bitti mi, son gün ne zaman? 5 bin sözleşmeli Jandarma Uzman Erbaş alımı başvuru şartları
Jandarma Uzman Erbaş başvurusu bitti mi, son gün ne zaman? 5 bin sözleşmeli Jandarma Uzman Erbaş alımı başvuru şartları Jandarma Genel Komutanlığı 2022 yılı için 5 bin Sözleşmeli Jandarma Uzman Erbaş temini yapacak. Başvuru kılavuzu yayımlandı. 1 Ekim'de başlayan başvurular için son gün 10 Ekim 2021. İşte Jandarma Uzman Erbaş başvuru şartları.
9.10.2021 Gündem
Jandarma Uzman erbaş alımı başvuru şartları neler 2022, başvurular başladı mı? 5 bin Sözleşmeli Jandarma Uzman Erbaş alımı başvuru kılavuzu
Jandarma Uzman erbaş alımı başvuru şartları neler 2022, başvurular başladı mı? 5 bin Sözleşmeli Jandarma Uzman Erbaş alımı başvuru kılavuzu Jandarma Genel Komutanlığına, 2022 yılı için Sözleşmeli Jandarma Uzman Erbaş temini için başvuru kılavuzunu yayımladı. Toplam 5 bin sözleşmeli personel temini yapacak olan Jandarma Genel Komutanlığı, branş dağılımı ve başvuru şartlarını paylaştı. İşte, 2022 Jandarma sözleşmeli uzman erbaş alımı başvuru ekranı...
3.10.2021 Gündem
Bekçilik başvurusu ne zaman, nasıl yapılacak? 2021 Bekçi alımı başvuru şartları nedir, maaşı ne kadar oluyor?
Bekçilik başvurusu ne zaman, nasıl yapılacak? 2021 Bekçi alımı başvuru şartları nedir, maaşı ne kadar oluyor? Bekçi alımı ile ilgili meraklı arayış başladı. Bekçi olmak isteyen vatandaşlar bekçi alımı 2021 başvuru formu yayımlandı mı öğrenmek istiyor. Polis Akadedemisi Başkanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından alımı yürütülen bekçilik şartları nelerdir?
2.09.2021 Gündem
Bekçi alımı başvurusu başladı mı? 2021 Jandarma ve EGM bekçi alımı ne zaman?
Bekçi alımı başvurusu başladı mı? 2021 Jandarma ve EGM bekçi alımı ne zaman? Jandarma Genel Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde görevlendirilimek üzere 10 bin bekçi alımı yapılacağı açıklanmıştı. Çarşı ve Mahalle bekçisi, sokaklardaki huzuru ve güveni sağlayan kolluk kuvvetleri arasında bulunuyor. Peki, Jandarma bekçi alımı ne zaman, başvurular başladı mı?
24.08.2021 Gündem
2021 Bekçi alımı ne zaman? Bekçilik şartları ve maaşı nedir?
2021 Bekçi alımı ne zaman? Bekçilik şartları ve maaşı nedir? Bekçi alımı ne zaman yapılacak? 2021 yılında yapılacak bekçi alımına ilişkin detaylar merakla bekleniyor. İşte bekçilik şartları ve bekçi maaşı ile ilgili detaylar.
22.08.2021 Gündem
Jandarma 912 öğrenci alımı başvuru ekranı! JGK subay ve astsubay öğrenci alımı başvuru kılavuzu ve başvuru şartları
Jandarma 912 öğrenci alımı başvuru ekranı! JGK subay ve astsubay öğrenci alımı başvuru kılavuzu ve başvuru şartları Jandarma Genel komutanlığı bünyesinde Jandarma ve Sahil Akademisi Güvenlik Bilimleri Fakültesi'ne öğrenci temini gerçekleştirilecek. 200 erkek öğrenci, Jandarma Astsubay Meslek Yüksekokulu'na da 712 erkek öğrenci olmak üzere toplam 912 öğrenci alımı yapılacak. İşte, JGK Jandarma ve Sahil Akademisi Güvenlik Bilimleri Fakültesi başvuru kılavuzu...
11.07.2021 Gündem
Son dakika: Vali duyurdu! Mesai saati açıklaması...
Son dakika: Vali duyurdu! Mesai saati açıklaması... Gelen son dakika haberine göre, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, koronavirüs kısıtlamaları kapsamında alınan mesai saati kararıyla ilgili bir açıklama yaptı. Vali Yerlikaya, "Kıymetli İstanbullular, kamu kesiminde; güvenlik, sağlık, acil çağrı, arama/kurtarma hizmetleri hariç, mesai saatleri 10.00-16.00 olarak belirlenmiştir. İdari izin kapsamındaki personele gerekli kolaylık gösterilecektir" dedi. İşte koronavirüs salgınıyla ilgili bilmeniz gereken her şey...
15.04.2021 Gündem
Son dakika! İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'dan mesai saati açıklaması
Son dakika! İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'dan mesai saati açıklaması Gelen bir son dakika haberine göre; İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, koronavirüs nedeniyle alınan kısmi kapanma kararlarına ilişkin bir mesai düzenlemesi açıklaması yayınladı. İstanbul'da kamu kesiminde mesai saatlerinin 10.00-16.00 saatleri arasında uygulanacağını açıklandı.
14.04.2021 Gündem
Jandarma uzman erbaş alımı başvuru sonuçları açıklandı! İşte sonuç sorgulama ekranı...
Jandarma uzman erbaş alımı başvuru sonuçları açıklandı! İşte sonuç sorgulama ekranı... Jandarma Genel Komutanlığı 5 bin sözleşmeli uzman erbaş alacak. Başvuruların üzerinden yaklaşık iki hafta geçerken gözler sonuç tarihinde... Her gün bir duyuru var mı diye merak edenler "Jandarma uzman erbaş alımı başvuru sonuçları açıklandı mı? JGK sonuçları ne zaman açıklanır?" sorusuna yanıt ararken az önce müjdeli haber geldi.
17.02.2021 Gündem
2021 Jandarma uzman erbaş alımı sonuçları ne zaman açıklanacak? JGK sınavı ne zaman?
2021 Jandarma uzman erbaş alımı sonuçları ne zaman açıklanacak? JGK sınavı ne zaman? 2021 Yılı İçin Jandarma Genel Komutanlığına Sözleşmeli Uzman Erbaş alacak. Başvurular 31 Ocak'ta bitti ve gözler sonuçlarda... Başvuru sonuçlarının ardından adayları yazılı sınav bekliyor. Peki, Jandarma (JGK) Uzman Erbaş alımı sonuçları ne zaman açıklanacak? Sınav ne zaman?
10.02.2021 Gündem
Jandarma uzman erbaş alımı başvurusu nasıl yapılır? JGK 5 bin uzman erbaş alımı şartları ve boy-kilo tablosu...
Jandarma uzman erbaş alımı başvurusu nasıl yapılır? JGK 5 bin uzman erbaş alımı şartları ve boy-kilo tablosu... Jandarma uzman erbaş başvuruları devam ediyor. Jandarma 5 bin sözleşmeli uzman erbaş alımı başvuruları 21 Ocak tarihinde başladı ve 31 Ocak 2021 tarihine kadar devam edecek. JGK uzman erbaş başvuru şartları ile ilgili detaylar araştırılıyor. Peki jandarma uzman erbaş alımı başvuruları nasıl yapılır? İşte JGK uzman erbaş alımı şartları ve boy-kilo tablosu...
29.01.2021 Gündem
Jandarma uzman erbaş alımı başvurusu nasıl yapılır 2021, boy-kilo tablosu nedir? 5 bin JGK personel temin başvuru şartları neler?
Jandarma uzman erbaş alımı başvurusu nasıl yapılır 2021, boy-kilo tablosu nedir? 5 bin JGK personel temin başvuru şartları neler? Jandarma uzman erbaş alımı başvuruları geçtiğimiz günlerde başladı. Başvuruların açılmasından sonra başvuru formu adaylar tarafından araştırılmaya başlandı. Şartlar ve boy ile kilo tablosu yayımlandı. Jandarma Genel Komutanlığına çeşitli pozisyonlarda toplamda 5 bin uzman erbaş alımı yapılacak. Peki jandarma uzman erbaş alımı nasıl yapılır, başvuru şartları neler 2021?
26.01.2021 Gündem
Jandarma uzman erbaş alımı başvuru ekranı (personel temin) için TIKLA: 5 bin JGK uzman erbaş alımı şartları neler?
Jandarma uzman erbaş alımı başvuru ekranı (personel temin) için TIKLA: 5 bin JGK uzman erbaş alımı şartları neler? Jandarma uzman erbaş alımı başvuruları ile ilgili detaylar merak ediliyor. JGK uzman erbaş alımı başvurusu için kılavuz yayımlandı. 5 bin sözleşmeli uzman erbaş alımı başvurusunun nasıl yapılacağı araştırılıyor. Peki jandarma uzman erbaş alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte 5 bin JGK başvuru ekranı ayrıntıları...
25.01.2021 Gündem
2021 Jandarma uzman erbaş alımı başvuru formu TIKLA: JGK (personel temin) uzman erbaş alımı boy-kilo tablosu ve başvuru şartları neler?
2021 Jandarma uzman erbaş alımı başvuru formu TIKLA: JGK (personel temin) uzman erbaş alımı boy-kilo tablosu ve başvuru şartları neler? Jandarma uzman erbaş alımı başvuruları 21 Ocak 2021 tarihinde başladı. Jandarma 5 bin sözleşmeli uzman erbaş alımı ile ilgili ayrıntılar başvuru kılavuzunda yer aldı. 31 Ocak 2021 tarihine kadar jandarma uzman erbaş alımı için başvurular devam edecek. Jandarma personel temini ile ilgili ayrıntılar merak konusu. Peki JGK uzman erbaş alımı şartları ve boy-kilo detayları neler? İşte jandarma uzman erbaş alımı başvuru formu ile ilgili ayrıntılar...
24.01.2021 Gündem
Jandarma uzman erbaş alımı başvurusu nasıl yapılır, şartları neler, kimler başvurabilir? JGK 5 bin uzman erbaş alımı başvuru şartları...
Jandarma uzman erbaş alımı başvurusu nasıl yapılır, şartları neler, kimler başvurabilir? JGK 5 bin uzman erbaş alımı başvuru şartları... Jandarma Genel Komutanlığı bünyesine 5 bin sözleşmeli uzman erbaş alımı yapılacağının duyurulmasının ardından kılavuz yayımlanmış ve başvurularda dün itibariyle alınmaya başlanmıştı. Başvuruda henüz bulunmayan ve başvuru yapmak isteyen binlerce aday Jandarma uzman erbaş alımı başvuruları nasıl yapılır, başvuru şartları neler sorularına yanıt aramayı sürdürüyor. Peki Jandarma Genel Komutanlığı 5 bin uzman erbaş alımı başvuru şartları neler? İşte ayrıntılar...
22.01.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Jgk ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.