JİHA destekli göçmen kaçaklığı operasyonu! 6 kişi tutuklandı
JİHA destekli göçmen kaçaklığı operasyonu! 6 kişi tutuklandı İstanbul’dan yasa dışı yollarla Yunan adalarına geçmek üzere İzmir'e getirilen 84 kaçak göçmen, jandarmanın insansız hava araçlarıyla (JİHA) izlenerek yakalandı. Organizatör 6 şüpheli ise tutuklandı.
3.10.2022 Gündem
‘Çoğu gitti azı kaldı’
‘Çoğu gitti azı kaldı’ Bitlis’te Sehi Ormanları’nda tespit edilen 6 teröristin öldürüldüğünü Twitter hesabından duyuran Bakan Soylu, “Çoğu gitti, azı kaldı” ifadesini kullandı
7.09.2020 Siyaset
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu açıkladı! "JİHA ile yakalandılar"
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu açıkladı! "JİHA ile yakalandılar" Son dakika haberi... İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ağrı'nın Doğubeyazıt ilçesinde otomobille yanına yaklaştıkları İ.E. adlı kişiyi tabancayla öldürüp, kaçan 3 kişinin, Jandarma İnsansız Hava Aracının (JİHA) takibiyle yakalandığını açıkladı. İ.E.'nin vurulma ve şüphelilerin yakalanma anına ilişkin görüntüler de ortaya çıktı. Öte yandan Soylu, 'Türkiye içerisindeki son terörist rakamı 438'dir. İnşallah çok yakın bir zamanda 400'ün altına, 300'ün altına, ondan sonra topyekün hepsinin kaçtığını göreceğiz' dedi.
17.06.2020 Haberler