Elmander önerdi, Fatih Terim kabul etti
Elmander önerdi, Fatih Terim kabul etti Devre arası için forvet arayışını sürdüren Galatasaray'a, bir öneri de Johan Elmander'den geldi.
30.06.2020 Galatasaray
Skorer TV Haber Bülteni 09 Kasım 2016
Skorer TV Haber Bülteni 09 Kasım 2016 2018 Dünya Kupası elemelerinde cumartesi günü Kosova ile karşılaşacak ay yıldızlılarda Fatih Terim, kadro konusunda ince eleyip sık dokuyor. Spor yorumcusu Ziya Şengül ise, özellikle Arda Turan ve Burak Yılmaz'ın Kosova maçında fark yaratacağını düşünüyor.   Spor yorumcusu Ümit Karan, Galatasaray'da geleceği tartışılan Jan Olde Riekerink ile ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.   Ara transfer öncesi çalışmalarına hız veren Fenerbahçe, rotasını Brezilya'ya çevirdi. Gündemde Cruzeiro'nun 10 numarası var.   Aboubakar, Cenk Tosun ve Ömer Şişmanoğlu'nun inişli-çıkışlı performansı yönetimi harekete geçirdi. Devre arasında Celta Vigo’lu John Guidetti için resmi temaslar yapılacak.
9.11.2016 Programlar
İspanya'da gecenin golü!
İspanya'da gecenin golü! İspanya Kral Kupası çeyrek final maçında Atletico Madrid'i 0-0'ın rövanşında 3-2 mağlup eden Celta Vigo'da John Guidetti gecenin en güzel gollerinden birisine imza attı.
28.01.2016 Futbol
Guidetti Galatasaray yolcusu! Transferin detayları burada...
Guidetti Galatasaray yolcusu! Transferin detayları burada... Huntelaar transferinde yüksek maliyet engeline takılan Galatasaray, bonservisi elinde olan İsveçli yıldız adayı için bastırıyor.
1.07.2020 Futbol
Sokak çocuğu Guidetti!
Sokak çocuğu Guidetti! İsveçli genç yıldız John Guidetti, sokakta arkadaşlarında top oynadı ve birbirinden şık hareketler ile izleyenleri büyülemeyi başardılar...
6.07.2015 Futbol
Süper Anadolu - Transfer
Süper Anadolu - Transfer - Teknik direktör Önder Özen’in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Kasımpaşa, rotasını  Hollanda’ya çevirdi.   - Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren ve bonservisini eline alan Selçuk Şahin’in Konyaspor’a gitmeyi kabul ettiği öğrenildi.    - Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen genel kurulda güvenoyu tazeleyerek yoluna devam eden başkan Mesut Hoşcan transfere hız verdi.    - Sezon başında, Bursaspor’da sözleşmesini uzatmadığı gerekçesiyle kadro dışı bırakılan Batuhan Altıntaş, Bundesliga ekiplerinden Hamburg ile anlaşma sağladı.   - Trabzonspor Cezayirli savunma oyuncusu Essaid Belkalem ile resmen yollarını ayırdı.   - Teknik direktör Sergen Yalçın’ın Beşiktaş’ın altyapısından tanıdığı 23 yaşındaki futbolcunun Karabük’ün küme düşmesinin ardından takımdan ayrılmak istediği öne sürülüyor.   - Oğuz Dağlaroğlu, Akhisar'daki futbol hayatına son verdi.   - Trabzonspor'un listesindeki en flaş isimlerden biri olan Guidetti'nin 1 yıldır teknik direktör Ersun Yanal'ın yakın takibinde olduğu öğrenildi.
5.06.2015 Programlar
Guidetti'den ağızları açık bırakan hareket!
Guidetti'den ağızları açık bırakan hareket! Manchester City'nin Celtic'e kiraladığı John Guidetti röportaj sırasında gazeteciye attığı çalım ile izleyenleri şaşkına çevirdi.
28.02.2015 Futbol
Skorer TV - Spor Bülteni | 11 Şubat 2015
Skorer TV - Spor Bülteni | 11 Şubat 2015 - Önümüzdeki sezonun transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, hücum hattı için İsveçli John Guidetti’yi yakın takibe aldı.   - Önümüzdeki sezonun planlamaları yapan Galatasaray’da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, iki futbolcuya artık son şanslarını veriyor.   - Beşiktaş'ın Senegalli  golcüsü Demba Ba'ya Arap takımlarından astronomik teklifler gelmeye devam ediyor.   - Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu maçında deplasmanda Trabzonspor’u  3-2 yenen Medicana Sivasspor çeyrek finale yükseldi.
11.02.2015 Haber Bülteni
Celtic Kupa'da farklı!
Celtic Kupa'da farklı! İskoçya Kupası 3. Tur maçında Celtic sahasında konuk ettiği Hearts'ı John Guidetti, Kris Commons ve Adam Eckersley(k.k)'nin golleri ile 3-0 mağlup etti.
25.09.2014 Futbol
Genç İsveçli'den Ronaldo golü!
Genç İsveçli'den Ronaldo golü! İsveç U21 ve Yunanistan U21 arasındaki maçta M.City'nin Celtic'e kiraladığı John Guidetti attığı muhteşem frikik golüyle Ronaldo'yu hatırlattı. Gol sevincini de Ronaldo'nun sevinciyle yaşadı...
6.09.2014 Futbol
Genç yetenek'ten Mariah Carey şarkısı
Genç yetenek'ten Mariah Carey şarkısı Manchester City'nin genç yeteneği John Guidette, City TV takipçilerine Mariah Carey'in 'All I Want For Christmas' şarkısı ile seslendi.
6.12.2013 Futbol
Manchester City'i gençten çılgın dans
Manchester City'i gençten çılgın dans Manchester City'nin İsveçli golcüsü John Guidetti soyunma odasında yaptığı dans ile dikkat çekti.
26.08.2013 Futbol
Genç City golcüsüne sulu şaka
Genç City golcüsüne sulu şaka Manchester City'nin genç yıldızı John Guidetti, City TV'ye verdiği röportaj sırasında takım arkadaşları Joe Hart ve Vincent Kompany'nin hışmına uğradı. İsveçli futbolcunun sonu serin sularda bitti.
21.07.2013 Futbol