John Ratcliffe

John Ratcliffe

Son dakika John Ratcliffe haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan John Ratcliffe gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan John Ratcliffe haber sayfamızda...

John Ratcliffe

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 31 john ratcliffe haberi bulunmuştur.
Savaş gemilerine ‘UFO’ takibi!
Savaş gemilerine ‘UFO’ takibi! ABD Donanması’na ait savaş gemilerinin yüksek teknolojiye sahip gizemli insansız hava aracı (İHA) filosu tarafından takip edildiği bildirildi. Söz konusu İHA’ların hızının mevcut teknolojinin ötesinde olduğunu belirleyen yetkililer, UFO şüphesi üzerine olayla ilgili soruşturma başlattı
26.03.2021 Dünya
‘Açıklanmayan daha çok UFO olayı var’
‘Açıklanmayan daha çok UFO olayı var’ ABD’nin eski başkanı Donald Trump’ın Ulusal İstihbarat Direktörü olarak görev yapan John Ratcliffe, halka açıklanandan çok daha fazla UFO (tanımlanamayan uçan cisim) olduğunu söyledi.
23.03.2021 Dünya
Son Dakika: Kanıtlar bir bir açıklanıyor! UFO görüntüleri...
Son Dakika: Kanıtlar bir bir açıklanıyor! UFO görüntüleri... Son dakika haberien göre, Donald Trump'ın Ulusal İstihbarat Direktörü olarak görev yapan John Ratcliffe, Fox News ekranlarına çıkarak deprem etkisi yaratan açıklamalarda bulundu. Gizli dosyaların açıklanacağını söyleyen Eski Ulusal İstihbarat Direktörü, kanıtların açıklanacağını söyledi ve bombayı patlattı: "Halka açıklanandan çok daha fazla!"
22.03.2021 Dünya
Biden: Yalnız başımıza aşamayız
Biden: Yalnız başımıza aşamayız ABD başkanlığına seçilen Joe Biden, CNN televizyonuna verdiği mülakatta önemli açıklamalar yaptı.
5.12.2020 Dünya
ABD istihbaratının 1 numarası: Çin özgürlüğe karşı en büyük tehdit
ABD istihbaratının 1 numarası: Çin özgürlüğe karşı en büyük tehdit ABD'nin en üst düzey istihbarat yetkilisi Ulusal İstihbarat Direktörü John Ratcliffe, Çin'in İkinci Dünya Savaşı'ndan bu yana 'demokrasi ve özgürlüğe en büyük tehdit olduğunu' söyledi.
4.12.2020 Dünya
ABD tehdit e-postalarının ardında İran’ın olduğunu açıkladı
ABD tehdit e-postalarının ardında İran’ın olduğunu açıkladı ABD ulusal güvenlik yetkilileri, Demokrat seçmenlere gönderilen tehdit e-postalarının ardında İran’ın olduğunu açıkladılar.
23.10.2020 Teknoloji
‘Seçime Rusya ve İran müdahale ediyor’ iddiası
‘Seçime Rusya ve İran müdahale ediyor’ iddiası ABD istihbaratı, Rusya ve İran’ın seçimlere müdahale etmeye çalıştığının belirlendiğini açıkladı. DNI, iki ülkenin bazı seçmen bilgilerini ele geçirip, göz korkutmayı amaçlayan elektronik postalar attıklarını iddia etti
23.10.2020 Dünya
'Çin de ABD seçimlerine müdahale etmeye çalıştı'
'Çin de ABD seçimlerine müdahale etmeye çalıştı' Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı Robert O'Brien, İran ve Rusya'nın yanı sıra Çin ve başka birkaç ülkenin de ABD'de 3 Kasım'da yapılacak başkanlık seçimlerine müdahale etmeye çalıştığını tespit ettiklerini açıkladı.
22.10.2020 Dünya
İran, ABD'nin seçim suçlamaları üzerine İsviçre Büyükelçisi'ni bakanlığa çağırdı
İran, ABD'nin seçim suçlamaları üzerine İsviçre Büyükelçisi'ni bakanlığa çağırdı İran, başkanlık seçimlerine müdahale etmeye çalıştığına dair ABD istihbarat kurumları tarafından yöneltilen suçlamalar üzerine ABD'nin İran'daki temsilcisi konumunda olan İsviçre'nin Tahran Büyükelçisi'ni Dışişleri Bakanlığı'na çağırdı. 
22.10.2020 Dünya
FBI: İran ve Rusya ABD'li seçmen bilgilerini elde etti
FBI: İran ve Rusya ABD'li seçmen bilgilerini elde etti ABD istihbarat yetkilileri, 3 Kasım'da yapılacak başkanlık seçimleri öncesi İran ve Rusya'nın bazı ABD'li seçmenlerin iletişim bilgilerini elde ettiklerini açıkladı. Yetkililer İran'ı Demokrat Partili seçmenlere tehdit içeren e-maillar göndermekten de sorumlu tuttu.
22.10.2020 Dünya
ABD, Rusya ve İran'ın seçimlere müdahale etmeye çalıştığının belirlendiğini açıkladı
ABD, Rusya ve İran'ın seçimlere müdahale etmeye çalıştığının belirlendiğini açıkladı ABD Federal Soruşturma Bürosu (FBI) ile Ulusal İstihbarat Direktörlüğü (DNI), Rusya ve İran'ın ABD'de 3 Kasım'da yapılacak başkanlık seçimlerine müdahale etmeye çalıştığını ve bazı seçmenlerin bilgilerinin ele geçirildiğinin tespit edildiğini bildirdi.
22.10.2020 Dünya
'Biden'ın oğlunun bilgisayarı FBI'ın elinde'
'Biden'ın oğlunun bilgisayarı FBI'ın elinde' Üst düzey yetkililer, Fox News'a yaptıkları açıklamada, Biden'ın Başkan Yardımcılığı yaptığı dönemde, oğlu Hunter Biden'ın yaptığı uluslararası iş anlaşmalarında rolü olduğunu gösterdiği iddia edilen e-postaların olduğu bilgisayarın şu anda FBI tarafından incelendiğini söyledi.
21.10.2020 Dünya
Son dakika haberi: ABD'yi bekleyen büyük tehlike! İç savaş mı çıkacak?
Son dakika haberi: ABD'yi bekleyen büyük tehlike! İç savaş mı çıkacak? Son dakika haberlere göre ABD'de yapılan anketlerde, ülke nüfusunun yarıya yakınının 3 Kasım'da yapılacak Başkanlık seçimlerinin adil ve dürüst olacağına inanmadığı ve sonuçların şiddet olaylarına yol açabileceğinden endişe ettiği ortaya çıktı. Öte yandan ABD Başkanı Donald Trump, Demokratları, 2016 Başkanlık Seçimleri'nde kendisinin seçim kampanyasına "casusluk" yaparak, "darbe" girişiminde bulunmakla suçladı.
8.10.2020 Dünya
ABD Başkanı Trump'tan şoke eden iddia: Darbe yapmak istediler
ABD Başkanı Trump'tan şoke eden iddia: Darbe yapmak istediler ABD Başkanı Donald Trump, Demokratları, 2016 Başkanlık Seçimleri'nde kendisinin seçim kampanyasına "casusluk" yaparak, "darbe" girişiminde bulunmakla suçladı.
7.10.2020 Dünya
Trump harekete geçti! Gizlilik kaldırılıyor
Trump harekete geçti! Gizlilik kaldırılıyor ABD Başkanı Donald Trump, Rusya Soruşturması ve 2016'daki başkanlık seçimlerindeki rakibi Hillary Clinton'ın e-mail skandalına ilişkin tüm belgelerin gizlilik derecesinin kaldırılması için gerekli makamlara yetki verdiğini açıkladı.
7.10.2020 Dünya
Clinton'un Trump planı eski CIA direktörünün not defterinde
Clinton'un Trump planı eski CIA direktörünün not defterinde ABD Ulusal İstihbarat Direktörlüğünün Kongre'ye sunduğu eski Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA) Direktörü John Brennan'ın notlarında, 2016 başkan seçimlerinde Demokrat aday Hillary Clinton'ın dikkatleri kendi e-mail skandalından uzaklaştırmak için Donald Trump'ı Rusya ile ilişkilendirme planından bahsettiği ortaya çıktı.
6.10.2020 Dünya
ABD bu iddia ile çalkalanıyor! Pentagon'dan açıklama geldi
ABD bu iddia ile çalkalanıyor! Pentagon'dan açıklama geldi ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon), ellerinde "Rus istihbaratının Afganistan’da ABD’ye ve Koalisyon kuvvetlerine yönelik saldırı için Taliban ve bağlantılı örgütlere para ödediğine dair" iddiaları doğrulayan kanıt bulunmadığını açıkladı.
30.06.2020 Dünya
ABD'yi sallayan iddia için Pelosi'den istihbarat kuruluşlarına çağrı
ABD'yi sallayan iddia için Pelosi'den istihbarat kuruluşlarına çağrı ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi, Rusya'nın, Taliban bağlantılı militanlara, Afganistan'daki Amerikan askerlerini öldürmeleri için gizlice para teklif ettiğine yönelik iddialara ilişkin Amerikan istihbarat kuruluşlarından kongrede brifing vermesini istedi.
29.06.2020 Dünya
ABD Senatosu Trump'ın adayını onayladı
ABD Senatosu Trump'ın adayını onayladı ABD Senatosu, Başkan Donald Trump'ın Ulusal İstihbarat Direktörü (DNI) adayı John Ratcliffe'i onayladı.
21.05.2020 Dünya
Trump'ın Ulusal İstihbarat Direktörü adayına onay
Trump'ın Ulusal İstihbarat Direktörü adayına onay ABD Senatosu İstihbarat Komitesi, Başkan Donald Trump'ın Ulusal İstihbarat Direktörü (DNI) adayı John Ratcliffe'yi onayladı.
19.05.2020 Dünya
Trump'tan kritik görev tanıdık isim! Yine aynı ismi aday gösterdi...
Trump'tan kritik görev tanıdık isim! Yine aynı ismi aday gösterdi... ABD Başkanı Donald Trump, Ulusal İstihbarat Direktörlüğü (DNI) için Temsilciler Meclisi'nde Teksas'ı temsil eden Cumhuriyetçi John Ratcliffe'i aday göstereceğini açıkladı.
28.02.2020 Dünya
Son dakika | ABD Senatosu, 'Trump için hızlı bir yargı süreci' öngörüyor
Son dakika | ABD Senatosu, 'Trump için hızlı bir yargı süreci' öngörüyor ABD Senatosu Çoğunluk Lideri Cumhuriyetçi Mitch McConnell'ın hazırladığı tasarıya göre, Başkan Donald Trump'ın yargılanacağı Senatodaki duruşmalarda davacı ve savunma taraflarına tezlerini ortaya koymaları için 24'er saat söz hakkı verildi.
21.01.2020 Dünya
Trump'la ilgili bomba iddia! ABD askerlerini 2020 seçimlerine kadar çekmek istiyor
Trump'la ilgili bomba iddia! ABD askerlerini 2020 seçimlerine kadar çekmek istiyor Kasım 2020'de yapılacak başkanlık seçimlerine kadar ABD Başkanı Donald Trump'ın Afganistan'daki tüm Amerikan askerlerini geri çekmek istediği iddia edildi.
2.08.2019 Dünya
Son dakika | Trump'tan 5 gün önce aday gösterdiği isme şok! Geri çekti
Son dakika | Trump'tan 5 gün önce aday gösterdiği isme şok! Geri çekti ABD Başkanı Donald Trump, pazar günü Ulusal İstihbarat Direktörlüğü'ne (DNI) aday gösterdiği Cumhuriyetçi Kongre üyesi John Ratcliffe'i aday göstermeyeceğini duyurdu.
2.08.2019 Dünya
Trump birini  daha gönderiyor!
Trump birini daha gönderiyor! ABD Başkanı Donald Trump, Ulusal İstihbarat Direktörü Coats’ın görevi bırakacağını ve bu makama, Kongre üyesi John Ratcliffe’i aday göstereceğini duyurdu.
30.07.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

John Ratcliffe ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.