Jojo

Jojo

Son dakika Jojo haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Jojo gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Jojo haber sayfamızda...

Jojo

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 115 jojo haberi bulunmuştur.
Yapımcılar kilo vermesini istememiş! 'Şişman kızı oynadığımda para kazanıyorlardı'
Yapımcılar kilo vermesini istememiş! 'Şişman kızı oynadığımda para kazanıyorlardı' Son olarak 'The Almond and the Seahorse' adlı yapımda yer alan dünyaca ünlü oyuncu Rebel Wilson, geçtiğimiz yıllarda verdiği kilolarla çok konuşulmuştu. Wilson, yeni çıkan kitabında yapımcılar tarafından kilon vermesinin istenmediğini açıkladı.
5.04.2024 Cadde
Ünlü oyuncu 36 kilo vermişti! İlaç kullandığını itiraf etti
Ünlü oyuncu 36 kilo vermişti! İlaç kullandığını itiraf etti Son olarak 'The Almond and the Seahorse' adlı yapımda yer alan dünyaca ünlü oyuncu Rebel Wilson, geçtiğimiz yıllarda verdiği kilolarla çok konuşulmuştu. Wilson, kilo vermesine yardımcı olması için kısa bir süreliğine de olsa ünlüler arasında popüler olan bir tip 2 diyabet ilacı kullandığını itiraf etti.
2.04.2024 Cadde
Kiralık katiller anlattı! Korkunç gerçek: 'Üniformasını çıkarıp veren polis var'
Kiralık katiller anlattı! Korkunç gerçek: 'Üniformasını çıkarıp veren polis var' Dünyanın farklı bölgelerinde yeraltı dünyasını inceleyen Portekizli gazeteci Mariana van Zeller, 1 Nisan’da izleyiciyle buluşacak olan ‘Trafficked’ adlı belgesel dizisinin son bölümünde kiralık katil ‘piyasasını’ mercek altına aldı. ABD’den Güney Afrika’ya uzanan araştırma sürecinde anlatılanlar, duyanları şoke edecek cinsten.
30.03.2024 Yaşam
Edebiyat
Edebiyat Umut hem var hem yok! Jojo Moyes’in kaleme aldığı “Sevgilinden Son Mektup”, zaman algımızı değiştiriyor...
2.07.2023 Kültür Sanat
Hadise'nin ayna pozu dikkat çekti
Hadise'nin ayna pozu dikkat çekti Son dönemde özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Hadise, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Ünlü şarkıcı, son olarak ayna karşısında çektiği bir pozunu takipçilerinin beğenisine sundu.
1.02.2023 Cadde
Scarlet Johansson: Her zaman arzu nesnesi kadını oynadım, bunun için yetiştirildim!
Scarlet Johansson: Her zaman arzu nesnesi kadını oynadım, bunun için yetiştirildim! 'Lucy', 'Jojo Rabbit' ve 'Ghost in the Shell' gibi yapımlarda yer alan Hollywood yıldızı Scarlett Johansson, katıldığı bir podcast programında ekibinin oyunculuk kariyerinin başında kendisini 'sarışın bomba' rollerini üstlenmesi için yetiştirdiğini fark ettiğini itiraf etti. Konuyla ilgili "Her zaman arzu nesnesini oynuyordum" diyen Johansson, Marvel Evreni'ndeki 'Black Widow' rolüyle ilgili de dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
15.12.2022 Cadde
Scarlett Johansson: 'Yaşlı' olduğumu düşündükleri için cinselleştirildim!
Scarlett Johansson: 'Yaşlı' olduğumu düşündükleri için cinselleştirildim! 'Lucy', 'Jojo Rabbit' ve 'Ghost in the Shell' gibi yapımlarda yer alan Hollywood yıldızı Scarlett Johansson, katıldığı bir podcast programında kariyerinin ilk yıllarına dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Yönetmen ve senaristlerin aslında olduğundan 'daha yaşlı' olduğunu düşündükleri için istediği rolleri oynayamadığını açıklayan aktris, yine bu sebepten dolayı 'cinselleştirildiğini' söyledi.
12.10.2022 Cadde
Unique Life Style Hotel  birinci yaşını kutladı
Unique Life Style Hotel birinci yaşını kutladı Kuşadası’nda kişiye özel hizmet anlayışıyla denizin büyüsünü, doğanın saf dokusunu ve Ege’nin huzurunu aynı çatı altında buluşturan Unique Life Style Hotel, 1. yılını seçkin davetli topluluğunun katıldığı parti ile kutladı.
5.08.2022 Ege
Sırma saçlım al pelerinlim
Sırma saçlım al pelerinlim Chris Hemsworth’ün yeniden süper kahraman kostümü kuşandığı “Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü”, “Thor: Ragnarok”un eğlencesine ulaşamıyor ama kötü kahramanıyla dikkat çekiyor.
8.07.2022 Kültür Sanat
Gökçe Bahadır film ve dizileri || Gökçe Bahadır kimdir kaç yaşında aslen nereli?
Gökçe Bahadır film ve dizileri || Gökçe Bahadır kimdir kaç yaşında aslen nereli? Gökçe Bahadır kaç yaşında? Bahadır, O Ses Türkiye Yılbaşı programında. Oyunculuğu ile büyük bir hayran kitlesi olan Gökçe Bahadır sesi ile de herkesi büyülüyor. Peki, Gökçe Bahadır kimdir, kaç yaşında? İşte Gökçe Bahadır'ın hayatı ile ilgili merak edilenler.
1.01.2022 Cadde
Rebel Wilson uğradığı tacizi yıllar sonra anlattı
Rebel Wilson uğradığı tacizi yıllar sonra anlattı 'Pitch Perfect', 'Bridesmaids' ve 'Jojo Rabbit' gibi filmlerle tanınan oyuncu Rebel Wilson, yıllar sonra bir itirafta bulundu. Biri yönetmen ve diğeri oyuncu olmak üzere iki kez tacize uğradığını açıklayan Wilson, olay sırasında yanındaki arkadaşlarının ise gülerek olup biteni izlediğini anlattı.
10.12.2021 Cadde
5. Vişegrad Kültürel Program Serisi, İzmir'de devam ediyor
5. Vişegrad Kültürel Program Serisi, İzmir'de devam ediyor Macar Kültür Merkezi, Macaristan’ın Vişegrad Grubu başkanlığını devralması sonrasında sürdürdüğü 5. Vişegrad Kültürel Program Serisi’nin ikinci ayağını Hezarfen Film Galeri ve İzmir Mimarlık Merkezi işbirliğiyle İzmir’de gerçekleştiriyor. Film gösterimleri, sergi ve performanstan oluşan etkinlikler 26 Ekim-02 Kasım tarihleri arasında İzmir Mimarlık Merkezi’nde sanatseverleri bekliyor.
22.10.2021 Kültür Sanat
Bu filmleri mutlaka seyredin
Bu filmleri mutlaka seyredin Sinema Yazarları Derneği’nin Atlas Sineması’nda eylül ayı boyunca izleyiciyle buluşacak seçkisinde yakın dönemin dikkat çeken filmleri yer alıyor
24.08.2021 Kültür Sanat
Can Aydoğdu: Online konserler bir nebze de olsa insanları rahatlattı
Can Aydoğdu: Online konserler bir nebze de olsa insanları rahatlattı Pandemi süreci hayatın her alanını olduğu gibi sanatı ve sanatın icra edilme biçimlerini de etkiledi. Pandemi öncesinde her akşam farklı mekanlarda her akşam onlarca konsere ev sahipliği yapan İstanbul'da, bu süreçte salgının yayılımını durdurmak için alınan tedbirler doğrultusunda etkinlikler uzun bir süre ara verildi. Çevrimiçi konserler bu süreçte dinleyicilerin tabiri caizse imdadına yetişti. Hatta bu konserlerin gerçekleştirildiği platformlar da kuruldu. Bunlardan biri de Jojo. Pandemi sürecinde insanları çevrimiçi platformda müzikle buluşturmak için yola çıkan JoJo'nun CEOsu Can Aydoğdu ile bu yolculuklarını konuştuk.
29.06.2021 Kültür Sanat
Rebel Wilson kilo verme sırlarını anlattı
Rebel Wilson kilo verme sırlarını anlattı 'Pitch Perfect', 'Bridesmaids' ve 'Jojo Rabbit' gibi filmlerle tanınan oyuncu Rebel Wilson, yorucu egzersizler yapmadan ve hiç aç kalmadan 30 kilo verdiğini açıkladı. 2020'yi 'Sağlık Yılı' ilan eden Wilson, son bir senede adeta bambaşka biri oldu.
11.06.2021 Cadde
JoJo'dan gençlik konseri
JoJo'dan gençlik konseri Sunduğu teknoloji ve özellikleriyle konser deneyimine farklı bir boyut kazandıran yeni nesil etkinlik platformu JoJo, Akbank Gençlik Haftası kapsamında “Akbank Gençlik Konseri”ne ev sahipliği yapıyor.
19.05.2021 Kültür Sanat
Suzan Kardeş'ten JoJo'da Hıdırellez konseri
Suzan Kardeş'ten JoJo'da Hıdırellez konseri Kendine has renkli tarzı ve sevilen yorumları, hikayeleriyle Suzan Kardeş 5 Mayıs akşamı Jolly Joker Vadistanbul sahnesinden canlı yayınla hıdırellezi kutlayacağı konsepti Suzan’ın Hıdırellez Bahçesi’yle JoJo’da olacak.
4.05.2021 Kültür Sanat
Rita Ora hayranlarını heyecanlandırdı
Rita Ora hayranlarını heyecanlandırdı İngiliz şarkıcı Rita Ora, son pozuyla hayranlarını heyecanlandırdı. Bu pozun ardından Ora'nın, Tavşan Jojo adlı filmiyle tanınan yönetmen Taika Waititi ile aşk yaşadığı iddialarının ortaya atılmasına yol açtı.
28.04.2021 Cadde
70 kilo veren Rebel Wilson, ayna önü selfie’siyle bir kez daha herkesi şaşırttı
70 kilo veren Rebel Wilson, ayna önü selfie’siyle bir kez daha herkesi şaşırttı 2020 yılında iddialı bir kilo verme programına giren oyuncu Rebel Wilson, şimdiye kadar tam 70 kilo verdi. Kilo verdiği günden beri sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanmaya başlayan oyuncu çarpıcı kilo kaybını bir kez daha gözler önüne serdi.
28.04.2021 Cadde
Biletler satışta!
Biletler satışta! Suzan Kardeş, her yıl birbirinden renkli etkinliklerle kutladığı Hıdırellez Bayramı’nı, bu sene 5 Mayıs’ta Jojo Live Sahnesi’ne taşıyor.
27.04.2021 Cadde
JoJo'da Sevgililer Günü'ne özel Pinhani Konseri
JoJo'da Sevgililer Günü'ne özel Pinhani Konseri JoJo platformu “Sevgililer Günü” özel konserinde aşk şarkılarının vazgeçilmez grubu Pinhani’yi ve konuğu Sakiler’i ağırlıyor.
9.02.2021 Kültür Sanat
JoJo'nun yeni konukları Ozbi ve Yaşlı Amca
JoJo'nun yeni konukları Ozbi ve Yaşlı Amca Hayata geçtiği ilk ayında 100 bin üzerinde müziksevere ulaşan, online konser ve etkinliklere, sunduğu özelliklerle daha önce deneyimlenmemiş bir boyut kazandıran JoJo bu hafta sonu Jolly Joker Vadistanbul sahnesinden rap müziğini tiyatral bir tarz ile yorumlayan Ozbi’yi, cumartesi akşamınızı keyifli hale dönüştürecek Yaşlı Amca’yı ağırlayacak.
13.01.2021 Kültür Sanat
JoJo'da Hafta Sonu 90'lar Partisi
JoJo'da Hafta Sonu 90'lar Partisi JoJo yeni haftada 8 Ocak akşamı Hedonutopia ve 9 Ocak akşamı Emir Can İğrek’i 10 Ocak’ta ise 90’lar canlı parti ile Reyhan Karaca, Metin Özülkü, Sibel Alaş, Ömür Gedik, Ümit Sayın’ı Jolly Joker Vadistanbul sahnesinden ağırlıyor.
6.01.2021 Kültür Sanat
27 Aralık 2020 Magazin Haberleri Bülteni
27 Aralık 2020 Magazin Haberleri Bülteni 27 Aralık 2020 Magazin Haberleri Bülteni
27.12.2020 Magazin
Sahnede sürpriz
Sahnede sürpriz Ziynet Sali, JoJo platformunun eğlenceyi en gerçekçi haliyle dijital ortamda sunduğu konserler serisi kapsamında sahneye çıktı.
27.12.2020 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Jojo ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.