Jöle

Jöle

Son dakika jöle haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan jöle gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan jöle haber sayfamızda...

Jöle

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 354 jöle haberi bulunmuştur.
Fenerbahçe sonrası Karagümrük'te Tolunay Kafkas isyan etti: Pes yani!
Fenerbahçe sonrası Karagümrük'te Tolunay Kafkas isyan etti: Pes yani! Süper Lig'de Fenerbahçe, Karagümrük'ü 2-1 mağlup etti. Mücadele sonrasında Karagümrük Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ve kaleci Sirigu hakem kararlarına tepki gösterdi
14.04.2024 Karagümrükspor
Köpek İsimleri 2024: Yaratıcı, Duyulmamış, Yeni, Değişik, Popüler Yavru Dişi ve Erkek Köpek İsimleri
Köpek İsimleri 2024: Yaratıcı, Duyulmamış, Yeni, Değişik, Popüler Yavru Dişi ve Erkek Köpek İsimleri Sevimli görünüşleri, inşalarla kurdukları yakın dostluk ve bağ ile kendilerini sevdiren köpekler dünya üzerinden en çok sahiplenilen ikinci evcil hayvanlardır. Etçil ve memeli olan köpeklerin 400’den fazla ırkı olduğu tahmin edilmektedir. Günümüzde en çok sahiplenilen köpek cinsi ile fino türüdür. İlk köpek sahiplenildiğinde dişi veya erkek oluşuna göre isim verilir. Köpek sahipleri yeni dostlarına en güzel, duyulmamış, havalı isimleri vermek ister. Bazı evcil hayvan sahipleri köpeklerine yabancı isim vermek isterken bazıları da Türkçe isim tercih ederler. Köpeklere verilebilecek birbirinden güzel köpek isimleri vardır. En güzel, yaratıcı, duyulmamış, havalı, Türkçe, yabancı dişi ve erkek köpek isimleri ile ilgili içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
2.01.2024 Evcil Hayvan
Bebekler İçin Ninni Önerileri: 2024'ün En Güzel Bebek Ninnileri
Bebekler İçin Ninni Önerileri: 2024'ün En Güzel Bebek Ninnileri Bebekler eskilerden beri anne ninnisi ile büyümektedir. Çok eski zamanlardan beri bebek uyutma tekniğinden birisi olarak kabul görür. Bebekler için ninni tavsiyelerini sizler için derledik.
2.01.2024 Ebeveyn
2023'e damga vuran 6 garip gerçek! Beyni yok ama çarpa çarpa öğrendi
2023'e damga vuran 6 garip gerçek! Beyni yok ama çarpa çarpa öğrendi 'Balık hafızalı', 'kuş beyinli' gibi sıfatları tozlu sayfalara karıştıracak hayvanlar 2023'e damga vurdu. Ezber bozan yeteneklerinin ardındaki gerçeklerle şaşırtan canlılar içerisinde öyle bir tanesi vardı ki akılalmaz zekasıyla insanlık alemine duygusal bir veda bıraktı.
28.12.2023 Yaşam
Kapitalizmin zirvesinde... Cesur sıra dışı moda
Kapitalizmin zirvesinde... Cesur sıra dışı moda Bugünden geriye dönüp bakıldığında 1980’lerin modasının aşırılıkları zevksizlik olarak nitelendirilse de o yılların modası birçok yenilikçi trendi de beraberinde getirdi. Moda, sadece giyim değil aynı zamanda bir dönemin sosyal, kültürel ve politik yansımasıydı...
23.10.2023 Gündem
Reçeliniz sulu mu oldu? Dert etmeyin... Dökmenize gerek kalmadan reçeli koyulaştıran o teknik
Reçeliniz sulu mu oldu? Dert etmeyin... Dökmenize gerek kalmadan reçeli koyulaştıran o teknik Kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi reçeli evden yapmak isteyenlerin yaşadığı sorunlardan birisi de kıvam. Eğer reçeliniz sulu olduysa bu teknikle koyulaştırın.
4.10.2023 Yemek
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Güzellik uğruna saçınızdan olmayın! Evde 2 malzemeyle saç jölesi hazırlamanın yolu
Güzellik uğruna saçınızdan olmayın! Evde 2 malzemeyle saç jölesi hazırlamanın yolu Herkes saçlarının gün boyu güzel ve bozulmadan kalmasını ister ancak bunun için kullanılan sabitleyici jöleler, içlerindeki kimyasallar yüzünden fayda yerine saçlarınıza zarar verebilir. Birkaç basit malzemeyle kendi saç jölenizi kendiniz yapabilirsiniz. İşte evde jöle yapmanı püf noktaları.
16.08.2023 Saç Bakımı
AB’den ihracatçıya ‘kahvaltı’ uyarısı
AB’den ihracatçıya ‘kahvaltı’ uyarısı Avrupa’ya satılan meyve suyu, reçel, bala standart geliyor. AB’ye ‘Kahvaltı Direktiflerine’ uyan ürünler ihraç edilebilecek.
4.07.2023 Ekonomi
Volkan Demirel şampiyonluk favorisini açıkladı! Genç oyuncuyu Haaland'a benzetti
Volkan Demirel şampiyonluk favorisini açıkladı! Genç oyuncuyu Haaland'a benzetti Uzun yıllar Fenerbahçe forması giydikten sonra kariyerine teknik direktör olarak devam eden Hatayspor'un başarılı teknik direktörü Volkan Demirel FANATİK'e konuştu. Birçok konuda iddialı açıklamalara imza atan Demirel, gelecek hedeflerinden bahsetti. Başta Fenerbahçe olmak üzere Emre Belözoğlu, Arda Güler, Emre Mor ve Altay Bayındır sorularını samimiyetle yanıtlayan Volkan Demirel, geleceğin yeni Haaland'ını da açıkladı.
27.11.2022 Hatayspor
Hakan Altun'dan 'Magazin D'ye çok özel itiraflar!
Hakan Altun'dan 'Magazin D'ye çok özel itiraflar! Arabesk müziğin taçsız prensi Hakan Altun, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda An Epic Symphony Orkestrası ile verdiği konser öncesi Magazin D'den Asiye Acar'a samimi itiraflarda bulundu. 'Şarkılar Bizi Söyler'in başarısının sırrını anlatan Hakan Altun, mzük ziyafeti sunduğu için konserleri için bir anlamda emeklilik sinyali verdi. Özel hayatından sahne yaşamına işte ünlü sanatçının bilinmeyenleri...
25.10.2022 Cadde
Gökten yağmur gibi et yağdı! Altında yatan sebep çok başkaymış
Gökten yağmur gibi et yağdı! Altında yatan sebep çok başkaymış Güneşli bir mart günü hayat olağan akışında devam ediyordu. Allen Crouch bahçesinde sabun yapıyor, kasabadakiler ise gündelik işleriyle ilgileniyordu. Ancak bir anda herkes eşine benzerine pek rastlanılmayan bir olaya şahitlik etti. Öyle ki gökten düşen et parçaları hâlâ tarihin en büyük gizemlerinden biri olmayı sürdürüyor.
10.10.2022 Dünya
Jeffery Dahmer: Sayısız işkenceler yapıp kurbanlarını yiyen katil
Jeffery Dahmer: Sayısız işkenceler yapıp kurbanlarını yiyen katil Jeffery Dahmer her seri katil gibi ihmale uğramış ve ilgisiz bırakılmıştı. Fakat işlediği cinayetler ve yaptığı işkenceler herkesin yapabileceği türden değildi! Dahmer’ın hayatı filmleri aratmadı.
28.09.2022 Kaos
Dakika dakika idam! Karısı da izledi, son sözleri...
Dakika dakika idam! Karısı da izledi, son sözleri... ABD'nin Arizona eyaletinde Frank Atwood (66) 1984 yılında 8 yaşındaki Vicki Lynne Hoskinson adındaki küçük kızı öldürdüğü için zehirli iğne ile Türkiye saatiyle gece yarısı 00.10'da idam edildi. Atwood'un karısı ve öldürdüğü kızın annesi idamı dakika dakika izlerken, Atwood'un son sözleri ise şaşkınlık yarattı.
9.06.2022 Dünya
'Geriye sadece Tanya kaldı!' Sadece 11 yaşındaydı
'Geriye sadece Tanya kaldı!' Sadece 11 yaşındaydı Leningrad Kuşatması emri verildiğinde orada yaşayan kimse tam 872 gün boyunca kuşatma altında kalacağını bilmiyordu. 2 yıldan fazla süren kuşatmada yaşananlar kelimenin tam anlamıyla bir insanlık dramını gözler önüne getirdi. Leningrad’daki insanların açlıkla mücadelesi ağızları açık bıraktı.
31.05.2022 Dünya
Yasemin Sakallıoğlu: Zaman her şeyin ilacı!
Yasemin Sakallıoğlu: Zaman her şeyin ilacı! Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren Yasemin Sakallıoğlu, yıllar önce çekilen fotoğrafını takipçileriyle paylaşarak eski günleri andı. Ünlü isim ardından "Kime benziyorum?" diye sordu.
22.05.2022 Cadde
Zooplankton Nedir, Çeşitleri Nelerdir? Zooplankton Ne İşe Yarar?
Zooplankton Nedir, Çeşitleri Nelerdir? Zooplankton Ne İşe Yarar? Su içerisinde yaşayan ve akıntıya bağlı bir şekilde hareket eden canlılara verilen isim planktondur. Genellikle tek hücreli ve mikroskobik boyutta canlılar olarak bilinse de okyanus bilimciler tarafından kopmuş yosun ya da denizanaları da plankton olarak tanımlanmaktadır. Hayvansal sınıfa giren zooplankton nedir, çeşitleri nelerdir? Zooplankton ne işe yarar tüm detaylarıyla derledik.
13.01.2022 Yaşam
Çığır açan gelişme! Erimeyen buz üretildi...
Çığır açan gelişme! Erimeyen buz üretildi... Araştırmacılar, gıda teknolojisinde devrim yaratabilecek, erimeyen ve küf tutmayan buz küpleri icat etti. Jöle kıvamındaki buz küpleri antimikrobiyal ve doğada tamamen çözünebiliyor.
27.12.2021 Dünya
Orman meyveli ekler pasta
Orman meyveli ekler pasta MALZEMESİ Choux (şu) hamuru için: 250 ml su 130 g tereyağı 1 tatlı kaşığı şeker 5 g tuz 175 g un 4 yumurta Pastacı kreması için: 4 adet yumurta sarısı 500 ml süt 100 g şeker 30 gr mısır nişastası 70 g un 1 paket vanilya 30 g tereyağı 100 g krema Orman meyveli jöle için: 250 g taze çilek 60 g şeker Yarım su bardağı su Yarım limonun suyu 10 g yaprak jelatin Süslemek için: Orman meyvesi ve çilek YAPILIŞI: Choux (şu) hamuru için; suyu, tereyağını, tuzu ve şekeri bir tencereye alıp kaynatıyoruz...
10.10.2021 Pazar
Pelte Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir? Pelte Kıvamı Ne Demek?
Pelte Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir? Pelte Kıvamı Ne Demek? Dilimize Farsçadan geçmiş olan Pelte kelimesi ‘’palude’’ sözcüğünden türetilmiştir. Bu sözcük günlük hayatta hem gerçek hem de mecazi anlamda kullanılır. Pelte, çeşitli meyvelerle ve pekmezle pratik bir şekilde hazırlanan bir sütlü tatlıdır. Mecazen ise bir adım dahi atamayacak kadar yorulmak anlamına gelir. Pelte nedir, TDK sözlük anlamı ne demek tüm detayları ile derledik.
27.08.2021 Eğitim
J İle Başlayan Kelimeler Nelerdir? J Harfiyle Başlayan En Çok Kullanılan Kelimeler
J İle Başlayan Kelimeler Nelerdir? J Harfiyle Başlayan En Çok Kullanılan Kelimeler Türkçe alfabesi toplam 29 kelimeden oluşur. Latin alfabesi olan Türkçe alfabede toplam 8 sesli, 21 sessiz harf bulunur. Sessiz harflerden biri "J" harfidir. Bu harf alfabemizde 13. sırada olan harftir. Peki "J" ile başlayan kelimeler nelerdir? J harfiyle başlayan en çok kullanılan kelimeler hangileridir? İşte, bilinmesi gereken tüm detaylar.
1.05.2021 Eğitim
Sosyal izolasyon sürecinde boyun fıtığına dikkat!
Sosyal izolasyon sürecinde boyun fıtığına dikkat! Sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu ve birçok insanın evinden çalıştığı bu günlerde hareketli kalmak pek mümkün olmuyor. Alışveriş, fatura ödemesi gibi ihtiyaçlar internet üzerinden gerçekleştirilirken, akıllı telefonlarla sosyal medyada geçirilen sürelerin de arttığı gözlemleniyor. Ancak boynu uzun süreler boyunca aşağıya doğru eğmek, omurlara fazla yük binmesine ve fıtık başta olmak üzere pek çok sağlık sorununa neden oluyor. Boyundan kola doğru yayılan ağrı, güçsüzlük, uyuşma ve hareket kısıtlılığı boyun fıtığının belirtileri arasında yer alıyor. Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Prof. Dr. Engin Çakar, boyun fıtığı ve ameliyatsız tedavi yöntemleri hakkında bilgi verdi.
6.04.2021 Genel Sağlık
Akdeniz çevresinde de görülmüştü... Sırrı çözüldü!
Akdeniz çevresinde de görülmüştü... Sırrı çözüldü! 1985'ten beri Norveç ve Akdeniz çevresinde yaklaşık 100 dev baloncuk görüldü. Bilim insanları deniz tabanında bulunan dev baloncukların sırrını çözdü.
5.04.2021 Dünya
Milyonlarcası kıyıya vurdu... Sırrı çözüldü!
Milyonlarcası kıyıya vurdu... Sırrı çözüldü! Yeni araştırmaya göre Velella isimli denizanaları, iklim değişikliğinden fayda sağlıyor. Ancak bu fayda kıyılardaki ceset sayısını artırıyor.
25.03.2021 Dünya
Pektin Nedir, Sağlığa Yararları Nelerdir? Pektin Nasıl Hazırlanır?
Pektin Nedir, Sağlığa Yararları Nelerdir? Pektin Nasıl Hazırlanır? Dilimize Fransız dilinden geçen pektin ifadesi özellikle salgın hastalıkların artması ile birlikte çok aranan ve çok sorgulanan bir madde olarak göze çarpmaktadır. Bitki dokularında bulunan etken madde olarak bilinen ve çeşitli karışımlar hazırlanarak sağlanan ve bazı hastalıklara iyi geldiği bilinen malzemelerin yapımında kullanılan etken bir maddedir. Peki bu etken madde, karışımlarda neden kullanılmaktadır? Tercih edilmesinin sebebi nedir? İşte, pektin kullanımı ve hazırlanması.
15.03.2021 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Jöle ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.