Jordyn Woods, Hollywood gecelerinde
Jordyn Woods, Hollywood gecelerinde Kylie Jenner ile yakın arkadaşlığıyla tanıdığımız, bundan 1,5 yıl önce büyük bir skandala adı karışan Jordyn Woods, Batı Hollywood'da kendi markası için düzenlenen tanıtım gecesinde görüntülendi.
16.10.2020 Cadde
Jordyn Woods annesiyle yemekte
Jordyn Woods annesiyle yemekte Gösteri dünyasının en çok konuşulan skandallarından birinin kahramanı olan Jordyn Woods, annesi ve kardeşiyle çıktığı yemekte görüntülendi.
26.07.2020 Cadde
Kardashianlar’ı karıştıran kadın : Jordyn Woods
Kardashianlar’ı karıştıran kadın : Jordyn Woods 2019’da yaşanan en çok ses getiren magazin olayına imza atan isim Jordyn Woods. Çoğumuz Woods’un adını genç milyarder, televizyon yıldızı, girişimci ve model Kylie Jenner ile yakın arkadaşlığı sonucu tanıdık.
25.09.2019 Kaos
Khloe Kardashian ve Tristan Thompson: Aşk, aldatma ve skandalların hikayesi
Khloe Kardashian ve Tristan Thompson: Aşk, aldatma ve skandalların hikayesi Khloe Kardashian ve Tristan Thompson daha önce birbirlerini defalarca aldatsa da, bu kez affetmediler. Tristan Thompson bu kez, Kylie Jenner'in en yakın arkadaşı olan manken Jordyn Woods ile aldatınca, çocuğunun annesi Khloe Kardashian tarafından terk edildi. Halbuki daha önce Khloe (bildiğimiz kadarıyla) üç kez aldatılmıştı. Kafanız mı karıştı? O zaman buyurun pembe diziyi aratmayan hikayeye...
22.02.2019 İlişkiler
Kylie Jenner'ın kucağına oturdu
Kylie Jenner'ın kucağına oturdu Kardashian ailesinin en küçüğü Kylie Jenner, otel odasında ilginç paylaşımlarda bulundu.
29.04.2017 Cadde
Kylie Jenner'ın kucağına oturdu
Kylie Jenner'ın kucağına oturdu Kardashian ailesinin en küçüğü Kylie Jenner, otel odasında ilginç paylaşımlarda bulundu.
29.04.2017 Cadde