Joseph Yobo

Joseph Yobo

Son dakika Joseph Yobo haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Joseph Yobo gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Joseph Yobo haber sayfamızda...

Joseph Yobo

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 676 joseph yobo haberi bulunmuştur.
Joseph Yobo: Fenerbahçe'de çalışmak istiyorum
Joseph Yobo: Fenerbahçe'de çalışmak istiyorum Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Nijeryalı Joseph Yobo, ileride Fenerbahçe başta olmak üzere Türkiye'deki takımlarda antrenör olarak çalışmak istediğini söyledi.
24.06.2021 Fenerbahçe
Attila Szalai, Fenerbahçe'nin ikinci Macar oyuncusu oldu
Attila Szalai, Fenerbahçe'nin ikinci Macar oyuncusu oldu Fenerbahçe'nin Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nin Apollon Limassol takımından kadrosuna kattığı Attila Szalai, kulüp tarihinin ikinci Macar futbolcusu oldu.
18.01.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin 3. Arjantinlisi Diego Perotti
Fenerbahçe'nin 3. Arjantinlisi Diego Perotti Fenerbahçe'nin İtalya'nın Roma kulübünden transfer ettiği Diego Perotti, sarı-lacivertli takımın tarihindeki 3. Arjantinli futbolcusu oldu.
6.10.2020 Fenerbahçe
Yobo'nun antrenörlük belgesinin olmadığı ortaya çıktı
Yobo'nun antrenörlük belgesinin olmadığı ortaya çıktı Geçtiğimiz günlerde Nijerya Milli Takım Yardımcı Antrenörlğk görevine getirilen eski Fenerbahçeli Joseph Yobo'nun antrenörlük belgesinin olmadığı ortaya çıktı.
1.07.2020 Futbol
Yobo Nijerya Milli Takımı'nda yardımcı antrenör oldu
Yobo Nijerya Milli Takımı'nda yardımcı antrenör oldu Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Joseph Yobo, Nijerya A Milli Takımı yardımcı antrenörlüğüne getirildi. 39 yaşındaki Yobo, Imama Amapakabo'nun yerine getirildiği görevde, teknik direktör Gernot Rohr'un yardımcılığını üstlendi.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Yobo: Fenerbahçe küme düşmez
Yobo: Fenerbahçe küme düşmez Fenerbahçe’nin eski yıldızı Joseph Yobo, sarı-lacivertlilerin zor bir dönemden geçtiğini ama bugünleri atlatacağını söyledi. Nijeryalı, “Fenerbahçe büyük bir kulüptür. Bu sıkıntılı durumdan nasıl kurtulması gerektiğini bilir” dedi.
30.06.2020 Fenerbahçe
Moses, Fenerbahçe'nin 5. Nijeryalısı...
Moses, Fenerbahçe'nin 5. Nijeryalısı... Fenerbahçe'nin Premier Lig ekibi Chelsea'den 1.5 yıllığına kiraladığı Moses, kulüp tarihinin 5. Nijeryalı futbolcusu oldu.
30.06.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe Beşiktaş maçı hangi kanalda canlı yayınlanıyor?
Fenerbahçe Beşiktaş maçı hangi kanalda canlı yayınlanıyor? Süper Lig'de sezonun ilk derbisinde Fenerbahçe, sahasında Beşiktaş'ı konuk ediyor. Büyük bir çekişmeye sahne olması beklenen zorlu maç öncesi her iki takımın taraftarları da Fenerbahçe Beşiktaş maçı hangi kanalda canlı olarak yayınlanıyor sorusunun cevabını arıyor. İşte zorlu mücadele ile ilgili merak edilen soruların cevapları ve ilk 11'ler...
1.07.2020 Futbol
Fenerbahçe, transferi yine son haftaya bıraktı
Fenerbahçe, transferi yine son haftaya bıraktı Sarı-lacivertliler, son 13 sezonda transfer dönemlerinin bitmesine az bir süre kala 26 futbolcu transferi yaptı.
30.06.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe transferi yine son haftaya bıraktı
Fenerbahçe transferi yine son haftaya bıraktı Fenerbahçe, transfer dönemlerinin kapanmasına az bir süre kala kadrosuna takviye yapmasıyla dikkati çekiyor.
30.06.2020 Fenerbahçe
Dirar, Fenerbahçe'nin 2. Faslı futbolcusu
Dirar, Fenerbahçe'nin 2. Faslı futbolcusu Sarı-lacivertlilerin Monaco'dan kadrosuna kattığı Nabil Dirar, kulüp tarihinin ikinci Faslı futbolcusu oldu...
30.06.2020 Fenerbahçe
Neden ayrıldı?
Neden ayrıldı? Advocaat’ın ayrılmak istemesindeki en önemli sebep ailesi. İlk teklifi de bu yüzden kabul etmeyen deneyimli çalıştırıcı ikinci teklifi geri çevirememişti. Ailesini ülkesinde bırakan ve burada tek başına kalan Advocaat artık ailesi ve torunuyla zaman geçirme kararı aldı.
30.06.2020 Fenerbahçe
Yüzde 100 yenilik!
Yüzde 100 yenilik! Fenerbahçe’de yeni bir dönemin adımları resmen atıldı. Geçen sezon başından bu yana yerli oyunculardaki sirkülasyon ön plana çıktı. 2011 ve 2014’te zirveye çıkan takımın iskeletinin tamamına yakını ayrıldı, Salih, Ozan Tufan ve Alper Potuk gibi gençlerin başını çektiği bir süreç başladı
30.06.2020 Fenerbahçe
Yobo futbola geri döndü!
Yobo futbola geri döndü! Yıldız futbolcuların katıldığı jübile maçıyla futbolu bırakan Joseph Yobo, Kano Pillars'a transfer oldu, tekrar yeşil sahalara döndü.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Aatıf Chahechouhe Fenerbahçe'nin ilk Faslı futbolcusu oldu
Aatıf Chahechouhe Fenerbahçe'nin ilk Faslı futbolcusu oldu Fenerbahçe'nin yeni transferi Aatıf Chahechouhe, kulüp tarihinin ilk Faslı futbolcusu unvanını aldı.
30.06.2020 Fenerbahçe
Samuel Eto'o'ya jet şoku!
Samuel Eto'o'ya jet şoku! Joseph Yobo'nun jübilesinde boy gösteren Samuel Eto'o, maçın ardından derhal havaalanına gitti. Ancak özel jeti bağlayan yetkililer, yıldız futbolcuya ızdırap çektirdi.
1.07.2020 AntalyaSpor
Emenike hat-trick yaptı!
Emenike hat-trick yaptı! Fenerbahçe formasıyla başarılı sezonlar geçiren Joseph Yobo ülkesinin formasını 2014’ten bu yana giyme fırsatı bulamamıştı. Nijerya, Yobo’nun emekliliğinin ardından özel bir maçla 35 yaşındaki yıldızı onurlandırdı. Nijerya Milli Takımı ve Dünya Karması oynanan maçta Emenike hat-trick yaparken gollerden bir tanesinin asistini Yobo yaptı
29.05.2016 Futbol
Emenike: Bu bir hakaret!
Emenike: Bu bir hakaret! Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Joseph Yobo'nun jübilesiyle aynı güne maç koyan Nijeryalı yetkililere Emenike ateş püskürdü, federasyon sert yanıt verdi.
30.06.2020 Fenerbahçe
Yobo'nun maçına gidecek tek Fenerli
Yobo'nun maçına gidecek tek Fenerli Joseph Yobo jübile maçını basın toplantısıyla duyurdu, Fenerbahçeli Emenike ve Samuel Eto'o isimlerini açıkladı.
30.06.2020 Fenerbahçe
Vazgeçilmez güç!
Vazgeçilmez güç! Yönetim sözleşmesi biten Bruno Alves’i yeni sezonda da takımda tutmak isterken, Portekizli oyuncu takım içindeki liderliği, tecrübesi ve istikrarı ile son dönemde büyük takdir topluyor.
30.06.2020 Fenerbahçe
Yobo'dan futbolu bırakma kararı!
Yobo'dan futbolu bırakma kararı! Bir dönem Fenerbahçe’de de forma giyen Nijeryalı savunma oyuncusu Joseph Yobo, emeklilik kararı aldı ve bir jübişe maçı düzenleneceğini duyurdu.
30.06.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den transfere 162 milyon euro!
Fenerbahçe'den transfere 162 milyon euro! Türkiye değil Avrupa'da da dikkatleri üzerine çeken Fenerbahçe, son 6 yılda futbolcu bonservisleri için kasasından yaklaşık 162 milyon euro çıkarmak zorunda kaldı.
30.06.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den son 12 yılın transfer rekoru!
Fenerbahçe'den son 12 yılın transfer rekoru! Transferin hızlı takımı Fenerbahçe, şu ana kadar 8 futbolcuyu kadrosuna katarak, son 12 yılın en hareketli yaz transfer dönemini geçiriyor.
30.06.2020 Fenerbahçe
Kjaer, Fenerbahçe'nin 109. yabancısı!
Kjaer, Fenerbahçe'nin 109. yabancısı! Fransa'nın Lille takımından Danimarkalı futbolcu Simon Kjaer'i transfer eden Fenerbahçe, tarihindeki 109. yabancı oyuncuyu kadrosuna dahil etti.
30.06.2020 Fenerbahçe
Üçlü zirve
Üçlü zirve Başkan Aziz Yıldırım, Emmanuel Emenike krizine el atıyor.
1.07.2020 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Joseph Yobo ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.