Transferde sürpriz! Boca Juniors'un hedefi Muslera...
Transferde sürpriz! Boca Juniors'un hedefi Muslera... Arjantin ekibi Boca Juniors'ın ikinci başkanı Juan Roman Riquelme, Avrupa'ya transfer gündemde olan kaleci Esteban Andrada'nın yerine Galatasaray ile sözleşme uzatma görüşmelerini sürdüren Fernando Muslera'yı transfer etmek istiyor.
30.06.2020 Galatasaray
Palermo ve Riquelme makara yaptı!
Palermo ve Riquelme makara yaptı! Boca Juniors'ta Sebastian Battaglia'nın jübile maçında Martin Palermo takımın efsane isimlerinden olan rakibine bacak arası atınca takım arkadaşı Riquelme alkışlamak için oyunu durdurdu.
9.07.2015 Futbol
36'lık Riquelme klasını konuşturdu!
36'lık Riquelme klasını konuşturdu! Argentinos Juniors fomrası giyen efsane futbolcu Juan Roman Riquelme, Boca Unidos karşısında çok klas bir gole imza attı.
31.10.2014 Futbol
Riquelme'den muhteşem gol!
Riquelme'den muhteşem gol! Argentinos Juniors ve Boca Unidos arasında oynanan maçta Arjantinli yıldız Juan Roman Riquelme muhteşem bir gole imza attı...
10.08.2014 Futbol
Riquelme'den 90'da muhteşem gol
Riquelme'den 90'da muhteşem gol Boca Juniors forması giyen efsane isim Juan Roman Riquelme, Atletico Tigre karşısında 90. dakikada attığı muhteşem golle takımına 3 puanı getirdi.
21.04.2014 Futbol
La Bombonera'dan River Plate geçti!
La Bombonera'dan River Plate geçti! Arjantin'de nefeslerin tutulduğu Superclasico'da River Plate konuk olduğu Boca Juniors'u 2-1 mağlup etti. Maçta deplasman temsilcisine galibiyeti Manuel Lanzini ve Ramiro Funes Mori kaydetti. Boca Juniors'un tek golü ise efsane isim Juan Roman Riquelme'den geldi.
31.03.2014 Futbol
Riquelme bu hareketi ile gönüllleri fethetti
Riquelme bu hareketi ile gönüllleri fethetti Arjantinli efsane futbolcu Juan Román Riquelme, forması giydiği Boca Juniors ile Argentinos Juniors maçında korner sırasında yaptığı hareketler gönüllleri bir kez daha fethetti.
18.03.2014 Futbol
Ronaldinho bu kez en kötüler listesinde
Ronaldinho bu kez en kötüler listesinde Dünya futbolunun önemli isimlerinde Ronaldinho, Pato, Riquelme gibi isimler bu kez en kötüler listesinde yer aldı. İşte Güney Amerika'nın en kötü penaltıları...
20.12.2013 Futbol
Riquelme varsa sorun yok!
Riquelme varsa sorun yok! Arjantin açılış ligi 2. hafta maçında Boca Juniors sahasında Atletico Rafaela'yı 2-1 mağlup ederken, Juan Roman Riquelme attığı gol ile galibiyette önemli pay sahibi oldu.
19.08.2013 Futbol
Boca Juniors galibiyetle başladı
Boca Juniors galibiyetle başladı Arjantin Ligi'nin açılış haftasında Boca Juniors deplasmanda Belgrano'yu 2-1 mağlup ederek lige 3 puanla başladı. Riquelme ve Daniel Diaz'ın golleri Boca'ya galibiyeti getirirken, Sebastian Carrera ev sahibi ekibin tek golünü atan isim oldu.
8.08.2013 Futbol
Elano da iyi ama Ronaldinho zirvede!
Elano da iyi ama Ronaldinho zirvede! Ronaldinho'nun sırladığı Atletico Mineiro Libertadores Kupası'nda şampiyonluğa uzanırken, Brezilyalı yıldızda turnuvanın en güzel golüne imza attı. Elano ve Riquelme gibi isimleri sollayan Ronaldinho bu alanda da zirvede yer aldı.
29.07.2013 Futbol
Riquelme yıkıldı!
Riquelme yıkıldı! Arjantin'de oynanan Boca Juniors - Arsenal maçında ev sahibi Boca Juniors'un yıldız ismi Juan Roman Riquelme, ceza sahası dışından yaptığı usta işi vuruşun direkten dönmesi üzerine adeta yıkıdı.
17.06.2013 Futbol
Riquelme Boca'ya 3 puanı getirdi
Riquelme Boca'ya 3 puanı getirdi Libertadores Kupası 1. Grup maçında Nacional'e konuk olan Boca Juniors 10 kişi kaldığı maçtan 3 puanı yıldızı Juan Roman Riquelme ile kurtardı.
15.03.2013 Futbol
Riquelma Binachi'ye acımadı!
Riquelma Binachi'ye acımadı! Boca Juniors forması giyen Juan Roman Riquelme yapılan antrenmanda hocası Carlos Bianchi'yi tam kafasından vurdu.
26.02.2013 Futbol