Spor Günlüğü | 27 Ağustos 2016
Spor Günlüğü | 27 Ağustos 2016 Spor Toto Basketbol Ligi ekiplerinden Darüşşafaka Doğuş, milli oyuncu Semih Erden’in sözleşmesini bir yıl daha uzattığını açıkladı.   Yeni sezon öncesi çalışmalarını Abdi İpekçi Arena’da sürdüren Galatasaray Odeabank’ta Baş Antrenör Ergin Ataman, Galatasaray TV’ye açıklamalarda bulundu.   Türkiye’de forma giydikten sonra Çin'e giden Justin Carter, tekrar Avrupa'ya döndü.   Spor Toto Basketbol Ligi takımlarından Demir İnşaat Büyükçekmece, daha önce ön eleme oynayacağı açıklanan FIBA Avrupa Kupası'na doğrudan katılacak.
27.08.2016 Programlar
Spor Günlüğü | 24 Ocak 2016
Spor Günlüğü | 24 Ocak 2016 - Spor Toto Basketbol Ligi ekiplerinden Pınar Karşıyaka,  Justin Carter'la yollarını ayırırken, oyun kurucu Lazeric Jones ile prensip  anlaşmasına vardı.   - THY Euroleague Top 16 turu dördüncü hafta maçlarının ardından iki oyuncu birden MVP seçildi. Fenerbahçe'den Jan Vesely ile Laboral Kutxa'dan Ioannis Bourousis 30 indeks puanıyla zirveyi paylaştı.    - Nba’de normal sezon heyecanı bu sabaha karşı oynanan 9 karşılaşma ile devam etti.Milli basketbolcu Ömer Aşık’ın forma giydiği New Orleans Pelicans  Milwaukee Bucks'ı 116-99 mağlup etti.
24.01.2016 Programlar
Justin Carter'dan uçuşa kapalı bölge!
Justin Carter'dan uçuşa kapalı bölge! THY Euroleague'de gruplarda oynanan son maçların ardından gecenin bloğu Pınar Karşıyaka yıldızı Justin Carter'dan geldi.
1.07.2020 Basketbol
Spor Günlüğü - 10 Temmuz 2015
Spor Günlüğü - 10 Temmuz 2015 Türkiye Basketbol Ligi'nin son şampiyonu Pınar Karşıyaka, Galatasaray'ın iki yıldızı Kerem Gönlüm ve Justin Carter ile sözleşme imzaladı.    Anadolu Efes, bir süredir gündeminde yer alan Jon Diebler ile anlaşma sağladı. Beşiktaş ise, Bayern Münihli yıldız Heiko Schaffartzik'ten olumsuz yanıt aldı.    Tenis takviminin üçüncü Grand Slam turnuvası Wimbledon'da tek kadınlarda Serena Williams, Maria Şarapova'yı iki sette geçerek adını finale yazdırdı.
10.07.2015 Programlar
Geceye damga vuran Galatasaraylı
Geceye damga vuran Galatasaraylı THY Avrupa Ligi Top 16 turu E Grubu 8. hafta maçında deplasmanda Zalgiris Kaunas ile karşılaşan Galatasaray Liv Hospital, karşılaşmadan 72-59 mağlup ayrıldı. Galatasaray'ın yıldızı Justin Carter'ın smacı ise geceye damga vurdu
1.07.2020 Basketbol
Spor Günlüğü | 2 Ocak 2015
Spor Günlüğü | 2 Ocak 2015 - Türkiye Basketbol Ligi ekiplerinden Uşak Sportif, Galatasaray'a verdijkeri Justin Carter'ın yerine, sezon sonuna kadar Hakan Demirel ile anlaştı.   - NBA ekiplerinden Cleveland Cavaliers'ta, Lebron James'in sakatlık şoku yaşanıyor.    - NBA'de normal sezon heyecanı bu sabaha karşı oynanan iki karşılaşma ile devam etti. Pau Gasol'ün kariyer blok rekoru kırdığı maçta, Chicago Bulls, Denver Nuggets'ı mağlup etmeyi başardı.
2.01.2015 Programlar
Justin Carter sağlık kontrolünden geçti
Justin Carter sağlık kontrolünden geçti Galatasaray Liv Hospital oyuncusu Justin Carter sağlık kontrolünden geçti.
Justin Carter İstanbul'da!
Justin Carter İstanbul'da! Galatasaray Liv Hospital, Uşak Sportif'ten ABD'li oyuncu Justin Carter'ı İstanbul'a getirdi.
1.07.2020 Basketbol
Spor Günlüğü - 25 Aralık 2014
Spor Günlüğü - 25 Aralık 2014 Türkiye Basketbol Ligi'nin 12. haftasında Pınar Karşıyaka, konuğu Galatasaray Liv Hospital'ı mağlup etmeyi başardı.    Uşak Sportif'te Galatasaray Liv Hospital'ın istediği ABD'li yıldız Justin Carter'ın menajerlik şirketi, oyuncunun alacaklarını gerekçe göstererek sözleşmeyi fesih işlemlerine başladı.    Daha Önce Efes ve Ülkerspor formaları giyen, ve Mirsad Türkcan ile girdiği kavga ile gündem yaratan Marcus Haislip, Eskişehir Basket ile anlaştı.    NBA takımlarından Detroit Pistons ile yollarını ayıran Josh Smith Houston Rockets'a imza attı. Cleveland Cavaliers forması giyen Anderson Varejao ise, sakatlığı nedeni ile sezonu kapattı.
25.12.2014 Programlar
Spor Günlüğü
Spor Günlüğü Galatasaray Liv Hospital’da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Uşak Sportif'ten Justin Carter'ı gündemine alan Sarı kırmızılılar, yıldız oyuncu için istenen ücreti karşılamanın hesaplarını yapıyor.    NBA'de normal sezon heyecanı bu sabaha karşı oynanan 11 karşılaşma ile devam etti. Kobe Bryant'sız Los Angeles Lakers, Golden State Warriors'ı geçmeyi başardı.    100 ve 200 metrenin rekortmen sprinteri Usain Bolt, gece hayatında da hız kesmeyince, eleştirilerin hedefi oldu.
25.12.2014 Programlar
Oyun Oynarken Kendini Hapiste Buldu!
Oyun Oynarken Kendini Hapiste Buldu! Artık hem sosyal medya hem de online oynanan oyunlarda klavyenizden çıkan her sözünüz gerçekten büyük önem taşıyor. Hatta artık o kadar önem taşıyor ki söylediğiniz bir söz, geri dönülmez olabiliyor ve sizi hakim karşısına çıkarabiliyor.
2.07.2013 Oyun