Kaan Kançal

Kaan Kançal

Son dakika Kaan Kançal haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Kaan Kançal gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Kaan Kançal haber sayfamızda...

Kaan Kançal

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 88 kaan kançal haberi bulunmuştur.
Galatasaray'ın eski başkanı Mustafa Cengiz kabri başında anıldı
Galatasaray'ın eski başkanı Mustafa Cengiz kabri başında anıldı Galatasaray Kulübü'nün 37'nci Başkanı Mustafa Cengiz, vefatının 2'nci yıl dönümünde kabri başında anıldı.
28.11.2023 Galatasaray
Süper Lig'e damga vurdular! 'Avcı başarılıysa, Nuri Şahin ne?'
Süper Lig'e damga vurdular! 'Avcı başarılıysa, Nuri Şahin ne?' Milliyet Gazetesi spor editörlerinden Mustafa Anıklı, bugün kaleme aldığı 'Nefret sarmaşıkları' başlıklı köşe yazısında Galatasaray'daki ibrasızlık, tüzük tartışmaları ve başkanlık seçimini, Süper Lig'de sonradan göreve gelip büyük başarı yakalayan teknik direktörleri ve Yeni Malatyaspor'un küme düşmesini değerlendirdi.
12.04.2022 Galatasaray
Galatasaray'da Faruk Süren sürprizi! Abdurrahim Albayrak kararı
Galatasaray'da Faruk Süren sürprizi! Abdurrahim Albayrak kararı Galatasaray'da 30 Nisan'da gerçekleşecek olağanüstü kongre öncesinde başkan adaylarının son durumu netlik kazandı. Burak Elmas ve kurmaylarının ibra edilmemesi sonrasında gerçekleşecek seçim öncesi adaylarda son durum şu şekilde...
5.04.2022 Galatasaray
Mustafa Cengiz'in oğlu Sarper Cengiz: Sadece babamı değil, rehberimi kaybettim
Mustafa Cengiz'in oğlu Sarper Cengiz: Sadece babamı değil, rehberimi kaybettim Galatasaray'ın eski başkanı Mustafa Cengiz'in oğlu Sarper Cengiz, sadece babasını değil, rehberini kaybettiğini söyledi.
28.11.2021 Galatasaray
Son dakika haberleri: Galatasaray'da Mustafa Cengiz idari açıdan ibra edilmedi
Son dakika haberleri: Galatasaray'da Mustafa Cengiz idari açıdan ibra edilmedi Galatasaray Kulübü'nün 2019 yılı olağan genel kurulunda Mustafa Cengiz başkanlığındaki yönetim kurulunun faaliyetleri mali yönden ibra edilirken, idari yönden ibra edilmedi.
16.10.2021 Galatasaray
Galatasaray'ın 2019 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı başladı
Galatasaray'ın 2019 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı başladı Galatasaray Kulübü’nün 2019 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı başladı.
16.10.2021 Galatasaray
Son dakika haberleri: Burak Elmas'tan sert tepki! Morutan transferi için konuştu
Son dakika haberleri: Burak Elmas'tan sert tepki! Morutan transferi için konuştu Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas, iptal edilen Florya projesi kaynaklı alınan kredi için yaklaşık 130 milyon lira faiz ödendiğini söyledi.
14.10.2021 Galatasaray
Son dakika - Kaan Kançal: "Galatasaray'ın borcu 2 milyar 162 milyon lira"
Son dakika - Kaan Kançal: "Galatasaray'ın borcu 2 milyar 162 milyon lira"  Galatasaray Kulübünün mayıs ayı olağan divan kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Uzun süre sonra kulübün mali yapısıyla ilgili sunum yapan başkan yardımcısı Kaan Kançal, sarı-kırmızılıların borcunun 31 Aralık 2020 itibarıyla 2 milyar 162 milyon lira olduğunu söyledi. 
12.06.2021 Galatasaray
Yiğit Şardan: "Terim ile çalışacağımız vaadiyle başkanlığa mı yürüyelim?"
Yiğit Şardan: "Terim ile çalışacağımız vaadiyle başkanlığa mı yürüyelim?" Galatasaray Başkan Adayı Yiğit Şardan, “Şu an bir seçime gidiyorum. Teknik direktör seçimine değil. Biz Fatih Terim ile çalışacağımız vaadiyle başkanlığa mı yürüyelim? Galatasaray başkanının kim olduğunu, hangi hoca ile çalışacağı mı belirleyecek? Ben bunu kabul edemem” dedi.
9.06.2021 Galatasaray
Son dakika haberi - Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk'ten olay sözler: "Ali Koç'tan çok memnunuz"
Son dakika haberi - Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk'ten olay sözler: "Ali Koç'tan çok memnunuz" Galatasaray Kulübünde mayıs ayının sonunda yapılacak olağan seçimli genel kurulda başkan adayı olan Metin Öztürk, sarı-kırmızılı kulübü yönetebilecek ekibin kendilerinde olduğunu söyledi. Öztürk, "Aziz Yıldırım birçok Galatasaray şampiyonluğu gördü. İnşallah Sayın Ali Koç da görecek. Ali Koç'tan çok memnunuz. Üç senede 6 teknik direktör değiştirdi. İnşallah önümüzdeki 3 senede 8-10 hoca daha değiştirir" dedi.
29.04.2021 Galatasaray
Galatasaray imza töreni düzenledi! Başkan Cengiz'den Ali Koç sözleri...
Galatasaray imza töreni düzenledi! Başkan Cengiz'den Ali Koç sözleri... Galatasaray'ın yeni transferleri Henry Onyekuru, Mostafa Mohamed, Gedson Fernandes ve DeAndre Yedlin için imza töreni düzenlendi. Törende konuşan Başkan Mustafa Cengiz, F.Bahçe Başkanı Ali Koç'un derbide küfür ettiği iddiaları ile ilgili olarak "Ali Bey benim antipati duyduğum bir insan değildir. Çok köklü bir ailesi var. Kendisi de iyi bir insan. Orada bambaşka bir hale büründü, bambaşka biri oldu. Stat güvenlik amiri gibi herkese ayar verdi" dedi.
10.02.2021 Galatasaray
Son dakika - Fatih Terim: "Muslera'yı Denizli maçında oynatacağım"
Son dakika - Fatih Terim: "Muslera'yı Denizli maçında oynatacağım" Süper Lig'de Beşiktaş'a 2-0 mağlup olan Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim açıklamalarda bulundu.
18.01.2021 Galatasaray
Galatasaray'da 2020 kötü bitti
Galatasaray'da 2020 kötü bitti Galatasaray'da 2020 yılı oldukça kötü geçti. Takımın en başarılı ismi olan Fernando Muslera, yine 2020’de ayağını kırarken, Falcao 12 ay içerisinde tam üç kez sakatlandı ve toplamda 18 maç kaçırdı. Fatih Terim koronavirüs salgını nedeniyle zor günler yaşadı. Son olarak Omar Elabdellaoui olayı da kötü olayların son noktası olarak tarihe geçti.
2.01.2021 Galatasaray
Son dakika - Galatasaray'ın borcu açıklandı!
Son dakika - Galatasaray'ın borcu açıklandı! Galatasaray Kulübünün aralık ayı divan kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Kaan Kançal, sarı-kırmızılı kulüp ve bağlı ortaklıklarının 30 Eylül 2020 itibarıyla borcunun 2 milyar 123 milyon lira olduğunu söyledi. 
26.12.2020 Galatasaray
Son dakika | Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim: Her şey yolunda
Son dakika | Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim: Her şey yolunda Galatasaray'da gerçekleştirilen kritik toplantının ardından teknik direktör Fatih Terim, "Her şey yolunda" açıklamasını yaptı.
26.10.2020 Galatasaray
Son dakika | Galatasaray Divan Kurulu toplantısı olaylı sona erdi!
Son dakika | Galatasaray Divan Kurulu toplantısı olaylı sona erdi! Divan Kurulu Başkanı Eşref Hamamcıoğlu, toplantıyı protesto eden yönetim kurulundan başkan yardımcısı Kaan Kançal'ın konuşmasına izin vermedi.
24.10.2020 Galatasaray
Yusuf Günay'dan son dakika Fatih Terim açıklaması!
Yusuf Günay'dan son dakika Fatih Terim açıklaması! Galatasaray Kulübü ile HDI Sigorta, sarı-kırmızılı kadın ve erkek voleybol takımları için bir yıllık isim sponsorluk anlaşması imzaladı. Galatasaray Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, teknik direktör Fatih Terim hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
6.10.2020 Galatasaray
Galatasaray'ın borcu açıklandı!
Galatasaray'ın borcu açıklandı! Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Kaan Kançal, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle ciddi gelir kayıpları yaşadıklarını söyledi. Sarı-kırmızılı yönetici, kulübün 30 Haziran 2020 itibarıyla konsolide net borcunun 1 milyar 808,6 milyon lira olduğunu açıkladı. 
26.09.2020 Galatasaray
Galatasaray Yönetim Kurulu Kalamış’ta bir araya geldi
Galatasaray Yönetim Kurulu Kalamış’ta bir araya geldi Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Toplantısı, Başkan Mustafa Cengiz başkanlığında Kalamış Tesisleri’nde gerçekleştirildi.
22.09.2020 Futbol
Galatasaray Yönetim Kurulu Kalamış’ta bir araya geldi
Galatasaray Yönetim Kurulu Kalamış’ta bir araya geldi Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Toplantısı, Başkan Mustafa Cengiz başkanlığında Kalamış Tesisleri’nde gerçekleştirildi.
22.09.2020 Galatasaray
Abdurrahim Albayrak: Bizi aşağıya çekmek için dönen dolapları gördük
Abdurrahim Albayrak: Bizi aşağıya çekmek için dönen dolapları gördük Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Süper Lig'de şanssız bir sezon geçirdikleri ifade ederek, "Geçen sene bizi aşağıya çekmek için dönen dolapları gördük. Galatasaray’ı aşağıya çekmek için, durdurmak için ne yollara başvurduklarına şahit olduk" dedi.
22.08.2020 Galatasaray
Son dakika haberler - Galatasaray, Emre Kılınç'ı resmen açıkladı!
Son dakika haberler - Galatasaray, Emre Kılınç'ı resmen açıkladı! Galatasaray, Emre Kılınç transferini resmen açıkladı. Sarı kırmızılı takım KAP'a yaptığı açıklamada Emre Kılınç’a 4 sezon için toplam 36 milyon 850 bin TL ödeneceğini açıkladı.
12.08.2020 Galatasaray
Galatasaray, Arda Turanı açıkladı
Galatasaray, Arda Turanı açıkladı Galatasaray, Arda Turanı kadrosuna kattığını açıkladı. Tecrübeli futbolcunun imza töreninde başkan Mustafa Cengiz, 2nci başkan Abdurrahim Albayrak, başkan yardımcıları Yusuf Günay ve Kaan Kançal yer aldı.
5.08.2020 Futbol
Son dakika transfer haberleri | Arda Turan Galatasaray'da! Resmen açıklandı...
Son dakika transfer haberleri | Arda Turan Galatasaray'da! Resmen açıklandı... Galatasaray, Arda Turan ile anlaşmaya vardığını açıkladı. Sarı-kırmızılı kulüp, "Yuvana hoş geldin Arda Turan" paylaşımında bulundu. Galatasaray başkanı, Mustafa Cengiz ise , 'Teknik ekibin yazılı ve ısrarlı isteği üzerine Arda Turan ile anlaşmaya vardık' dedi. Arda Turan ilk açıklamasında, "Galatasaray'ın evladı Arda'yı herkese göstereceğim" dedi.
5.08.2020 Galatasaray
Galatasaray'da gençleştirme kararı
Galatasaray'da gençleştirme kararı Galatasaray'da önceki gün yapılan dev zirvenin detayları ortaya çıktı. Gelecek sezonun planlaması yapılırken özellikle gençleştirme konusunda harekete geçilmesi fikri ağır bastı.
24.07.2020 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Kaan Kançal ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.