Kaan Taşaner

Kaan Taşaner

Son dakika Kaan Taşaner haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Kaan Taşaner gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Kaan Taşaner haber sayfamızda...

Kaan Taşaner

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 336 kaan taşaner haberi bulunmuştur.
Genç sevgilisi ile görüntülendi! Kaan Taşaner: Hanım ne derse o
Genç sevgilisi ile görüntülendi! Kaan Taşaner: Hanım ne derse o Oyuncu Kaan Taşaner (44) ile 17 yaş küçük sevgilisi Seray Dura, Nişantaşı City’s çıkışı görüntülendi. Yaklaşık 3,5 yıldır birlikte olan ünlü çiftten Taşaner, tatil planları sorulunca dikkat çeken bir karşılık verdi.
11.04.2024 Cadde
KIZILCIK ŞERBETİ GİRAY KİMDİR, GERÇEK ADI NEDİR? 📌 Kızılcık Şerbeti'nin Giray'ı Kaan Taşaner kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?
KIZILCIK ŞERBETİ GİRAY KİMDİR, GERÇEK ADI NEDİR? 📌 Kızılcık Şerbeti'nin Giray'ı Kaan Taşaner kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? Kızılcık Şerbeti dizisi cuma kaşamlar ekranlara geliyor. Yeni bölüm fragmanında Doğa2nın Giray karakteri ile sohbet ettiği anlar yer aldı. Diziye yeni katılan Giray karakterini oyuncu Kaan Taşaner canlandırıyor. Peki Kızılcık Şerbeti'nin Giray'ı Kaan Taşaner kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?
29.03.2024 Bilgi Rehberi
Kaan Taşaner'in dişçi gerginliği!
Kaan Taşaner'in dişçi gerginliği! 2021 yılından beri aşk yaşayan oyuncu Kaan Taşaner (44) ile kendisinden 17 yaş küçük sevgilisi Seray Dura, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı.
10.04.2024 Cadde
Kaan Taşaner-Seray Dura çiftinin akşam sporu
Kaan Taşaner-Seray Dura çiftinin akşam sporu Aralarındaki yaş farkıyla sık sık gündeme gelen oyuncu Kaan Taşaner (44) ile sevgilisi Seray Dura (27), geçtiğimiz akşam Rumelihisarı’nda yürüyüş yaparken objektiflere yansıdı.
18.07.2023 Cadde
Kaan Taşaner'den Kadir Doğulu göndermesi! 'İhtiyaç hasıl olursa olur'
Kaan Taşaner'den Kadir Doğulu göndermesi! 'İhtiyaç hasıl olursa olur' Son olarak 'Başım Belada' disizinde rol alan Kaan Taşaner, uzun süredir aşk yaşadığı kendisinden 17 küçük Seray Dura ile Bebek'te objektiflere yansıdı. Ünlü isim, evlilik sorularına; özel hayatıyla gündemden düşmeyen meslektaşı Kadir Doğulu'ya gönderme yaparak cevap verdi.
4.05.2023 Cadde
'Gecenin Ucunda' dizi setine saldırı!
'Gecenin Ucunda' dizi setine saldırı! Kartal'da 'Gecenin Ucunda' dizisinin çekim hazırlıkları esnasında mahalle sakinleri ile set ekibi arasında tartışma çıktı. Kavganın büyümesi ile seti basan gençler ellerindeki rambo bıçağı ve satırla çekim ekibini kovaladı. Yaşanan o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
30.12.2022 Cadde
Sevgilisi Seray Dura ile sokak ortasında neden tartıştı? Kaan Taşaner açıkladı
Sevgilisi Seray Dura ile sokak ortasında neden tartıştı? Kaan Taşaner açıkladı Kanal D'de 2010-2012 yılları arasında yayınlanan 'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizisiyle yıldızı parlayan Kaan Taşaner (43) ile yaklaşık iki yıldır birlikte olduğu kendisinden 17 yaş küçük olan Seray Dura'nın, sokakta tartışırken çekilen fotoğrafları çok konuşulmuştu. Önceki gün birlikte görüntülenen çift, kavganın nedeniyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
24.12.2022 Cadde
Kaan Taşaner ile Seray Dura buzları eritti!
Kaan Taşaner ile Seray Dura buzları eritti! Aralarındaki yaş farkıyla sık sık gündeme gelen Kaan Taşaner-Seray Dura çifti, geçtiğimiz günlerde sebebi bilinmeyen bir olaydan dolayı gerginlik yaşamış; o dakikalar anbean objektiflere yansımıştı. İkili, sonraki günlerde de sahilde görüntülenmiş, ve tartışmaya devam etmişti. Taşaner ve Dura, son olarak önceki gün bir AVM'de kameralara yansıdı. Ünlü oyuncu, aralarındaki problemleri çözdüklerini belirtti.
23.08.2022 Cadde
Küslük bitti
Küslük bitti Kaan Taşaner, geçtiğimiz günlerde sokak ortasında kavga ettiği sevgilisi Seray Dura’yla Metropol İstanbul’da el ele alışveriş yaparken objektiflere takıldı.
23.08.2022 Cadde
Seray Dura ve Kaan Taşaner yine tartıştı! 'Hayatta sadece ikimiz yokuz'
Seray Dura ve Kaan Taşaner yine tartıştı! 'Hayatta sadece ikimiz yokuz' Kaan Taşaner-Seray Dura çifti, geçtiğimiz günlerde sebebi bilinmeyen bir nedenden Baltalımanı'nda gerginlik yaşamış, o dakikalar anbean objektiflere yansımıştı. Ünlü çift arasındaki gerginlik devam ediyor. Yaklaşık iki yıldır birlikte olan Seray Dura (26) ile Kaan Taşaner (43), önceki gün sahil hattında yeniden tartışırken görüntülendi.
7.08.2022 Cadde
Kaan Taşaner önce kızdı, sonra öpücüklere boğdu!
Kaan Taşaner önce kızdı, sonra öpücüklere boğdu! Kanal D'de 2010-2012 yılları arasında yayınlanan 'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizisiyle yıldızı parlayan Kaan Taşaner (43) ile yaklaşık iki yıldır birlikte olduğu kendisinden 17 yaş küçük olan Seray Dura'nın aşkına nazar değdi! İkili, önceki gün Baltalımanı'nda gergin dakikalar yaşadı. O anlar anbean objektiflere yansıdı. İşte detaylar...
5.08.2022 Cadde
Önce kavga sonra barış
Önce kavga sonra barış Oyuncu Kaan Taşaner ve Seray Dura, Baltalimanı’nda gergin anlar yaşadı.
5.08.2022 Cadde
Kaan Taşaner: Seray'la birlikte oynamak istiyoruz
Kaan Taşaner: Seray'la birlikte oynamak istiyoruz Oyuncu Kaan Taşaner (42), kendisinden 17 yaş küçük sevgilisi Seray Dura ile Nişantaşı'nda el ele objektiflere yansıdı.
21.04.2022 Cadde
‘İnsanlar eşittir’
‘İnsanlar eşittir’ Oyuncu Kaan Taşaner, sevgilisi Seray Dura ile önceki gün Etiler’de görüntülendi.
6.04.2022 Cadde
Kaan Taşaner ve Seray Duru el ele alışveriş turunda
Kaan Taşaner ve Seray Duru el ele alışveriş turunda Son olarak final yapan 'Kanunsuz Topraklar' dizisinde 'Yavuz' karakterini canlandıran Kaan Taşaner (42), kendisinden 17 yaş küçük sevgilisi Seray Duru ile objektiflere yansıdı.
4.03.2022 Cadde
Kaan Taşaner'in saçı yanmış!
Kaan Taşaner'in saçı yanmış! Kaan Taşaner ve sevgilisi Seray Duru, önceki gün Akmerkez’de objektiflere takıldı.
12.02.2022 Cadde
Kanunsuz Topraklar final mi oldu? Kanunsuz Topraklar dizisi neden bitti? İşte, oyuncuları
Kanunsuz Topraklar final mi oldu? Kanunsuz Topraklar dizisi neden bitti? İşte, oyuncuları Kanunsuz Topraklar neden final oldu? Kanunsuz Topraklar dizisi çarşamba akşamları seyirci karşısına çıkıyor. Dizinin başrollerinde Uğur Güneş ve Esra Bilgiç yer alıyor. Kanunsuz Topraklar 16. final bölümü ile ekrana veda ediyor. İzleyenler ise, 'Kanunsuz Topraklar neden bitiyor?' sorusuna yanıt arıyor.
9.02.2022 Cadde
'Kanunsuz Topraklar' dizisi final yapıyor
'Kanunsuz Topraklar' dizisi final yapıyor Fox TV'de yayınlanan ve başrollerini Uğur Güneş, Esra Bilgiç, Necip Memili ve Kaan Taşaner’in paylaştığı 'Kanunsuz Topraklar' dizisi için final kararı alındı. Dönem dizisi olan 'Kanunsuz Topraklar'ın ekranlara veda edeceği tarihi de belli oldu.
6.02.2022 Cadde
Çakmaktaş’a benzetildi
Çakmaktaş’a benzetildi Kaan Taşaner, bir yıldır birlikte olduğu sevgilisi Seray Dura’yla karlı havada çektirdiği fotoğrafı Instagram’dan paylaştı.
27.01.2022 Cadde
Kanunsuz Topraklar oyuncuları ve konusu! Kanunsuz Topraklar hangi gün ve kanalda, nerede çekiliyor?
Kanunsuz Topraklar oyuncuları ve konusu! Kanunsuz Topraklar hangi gün ve kanalda, nerede çekiliyor? Başrollerinde Uğur Güneş ve Esra Bilgiç'in yer aldığı Kanunsuz Topraklar dizisi her hafta çarşamba akşamı yeni bölümleri ile seyirci karşısına çıkıyor. Dizide Davut'un yaşamı anlatılıyor. Peki, Kanunsuz Topraklar dizi nerede çekiliyor?
22.12.2021 Cadde
Kanunsuz Topraklar dizisi oyuncuları ve konusu! Kanunsuz Topraklar nerede çekiliyor, hangi gün yayımlanıyor?
Kanunsuz Topraklar dizisi oyuncuları ve konusu! Kanunsuz Topraklar nerede çekiliyor, hangi gün yayımlanıyor? Kanunsuz Topraklar dizisinin başrollerinde Uğur Güneş ile Esra Bilgiç yer alıyor. Dönem dizinde bir madencinin mücadelesi ekrana geliyor. Her hafta çarşamba günü yeni bölümleri ile izleyicinin beğenisine sunulan Kanunsuz Topraklar dizisi oyuncu kadrosunda kimler var?
17.11.2021 Cadde
Kanunsuz Topraklar dizisi nerede çekiliyor? Kanunsuz Topraklar oyuncuları kim, hangi gün, konusu nedir?
Kanunsuz Topraklar dizisi nerede çekiliyor? Kanunsuz Topraklar oyuncuları kim, hangi gün, konusu nedir? Başrollerini Uğur Güneş, Esra Bilgiç ve Necip Memili'nin paylaştığı Kanunsuz Topraklar dizisi, ekran macerasına başladı. Dizide madende çalışan Davut'un, maden çökmesi sonrası yaşadıkları ve beklenmedik aşkı anlatılıyor. Peki, Kanunsuz Topraklar hangi kanalda, hangi gün?
3.11.2021 Cadde
Çocuklar gibi!
Çocuklar gibi! Kaan Taşaner, sevgilisi Seray Dura ile Metropol İstanbul’daydı.
3.11.2021 Cadde
Kaan Taşaner ile Seray Dura aşka geldi
Kaan Taşaner ile Seray Dura aşka geldi 'Uyanış Büyük Selçuklu' dizisinde 'Markus' karakterini canlandıran oyuncu Kaan Taşaner, kendisinden 17 yaş küçük sevgilisi Seray Dura ile birlikte Bebek’te görüntülendi. Yemek yiyen ikiliden yakışıklı oyuncu, sevgilisini öpücüklere boğdu.
16.09.2021 Cadde
Magazin Haberleri Bülteni (2 Ağustos 2021)
Magazin Haberleri Bülteni (2 Ağustos 2021) İşte magazin gündeminin öne çıkan başlıkları;
2.08.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Kaan Taşaner ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.