Kim der 48 yaşında diye! 9 kilo veren Zara zayıflama sırrını açıkladı
Kim der 48 yaşında diye! 9 kilo veren Zara zayıflama sırrını açıkladı Türk Halk Müziği sanatçısı Zara (48) sosyal medya hesabından sevenleriyle 9 kiloyu nasıl verdiğini paylaştı. Ünlü şarkıcı madde madde açıkladığı tüyolara, "No stress, yes vitamin. Ee ben nasıl kilo vermeyim" notunu düştü.
25.03.2024 Cadde
İddia ediyoruz, yaşınızı bilmiyorsunuz! En az 3 yaş gençleşmek için diyet listeniz hazır
İddia ediyoruz, yaşınızı bilmiyorsunuz! En az 3 yaş gençleşmek için diyet listeniz hazır Birçoğumuz sağlıklı beslenme trendlerini ve püf noktalarını takip ediyoruz. Ancak sağlık için ne kadar çok şey yaptığınızı siz bile farketmemiş olabilirsiniz. Bildiğiniz yaşınızdan 3 yaş daha genç olabilir ya da gençleşebilirsiniz. 2 taktik haberimizde.
23.08.2023 Genel Sağlık
Güneş alerjisine ne iyi gelir, nasıl geçer? Güneş alerjisinin tedavisi nasıldır?
Güneş alerjisine ne iyi gelir, nasıl geçer? Güneş alerjisinin tedavisi nasıldır? Güneş alerjisi en sık görülen cilt hastalıklarından biridir. En tehlikeli türü aktinik prurigodur ve kadınlarda erkeklere oranla 3 kat fazla görülür. Bu hastalığın nedeni tam olarak bilinmemektedir. Güneş ışınlarının yol açtığı kurdeşen hastalığına ise solar ürtiker adı verilir. Güneş alerjisine ne iyi gelir ve alerjiye neden olan faktörler nelerdir? Tüm detayları sizler için derledik...
5.01.2021 Sağlık
Bitkisel Yağlar Nelerdir? Bitkisel Yağların Faydaları, Kullanım Şekilleri Ve Görevleri Nelerdir?
Bitkisel Yağlar Nelerdir? Bitkisel Yağların Faydaları, Kullanım Şekilleri Ve Görevleri Nelerdir? Tamamen organik olan bitkisel yağlarda karbonhidrat ve kolesterol bulunmaz. Donmuş yağ oranı da düşük olduğu için sağlıklı beslenmek isteyenler tarafından sıklıkla tüketilir. Özel işlemlerden geçirilerek elde edilen yağlardan en çok kullanılanları ay çiçek ve zeytinyağıdır. Bitkisel yağların faydaları, görevleri ve kullanım şekilleri nelerdir? Hangi hastalıklara iyi gelir? Sizin için detaylı bir şekilde derledik.
9.12.2020 Sağlık
Konya’nın bilinmeyen yüzü
Konya’nın bilinmeyen yüzü Tüm dünyada Mevlana ile tanınan Konya, endemik bitki çeşitliliğiyle de seyahat tutkunlarını kendisine çekiyor. Şehrin verimli topraklarında yetişen, etkinlikleri bilimsel olarak kanıtlanan bu bitkiler, sağlıklı yaşam ürünlerine dönüştürülerek Asya, Avrupa, Afrika ve ABD’ye ihraç ediliyor
13.10.2019 Gündem
Sağlıklı Beslenme Tek Bir Şişeye Sığdırıldı!
Sağlıklı Beslenme Tek Bir Şişeye Sığdırıldı! Sağlıklı ve dengeli beslenip formda kalmanın zor ve vakit alan bir yaşam biçimi olduğunu düşünenlerdenseniz, dünyanın her yerinden girişimcilerin ve uzmanların bu soruna çözüm bulmak ve daha fazla insanı sağlıklı yaşama teşvik etmek için geliştirdiği ürünler fikrinizi değiştirebilir...
18.03.2021 Dekorasyon
Çinko içeren besinler
Çinko içeren besinler Çinko nedir, çinko hangi besinlerde bulunur , çinkonun vücuda yararları nedir sorularını yanıtlıyoruz. Metabolizma faaliyetleri için gerekli ve çok önemli bir mineral olan çinko eksikliği belirtileri nelerdir ve çinko içeren besinler nelerdir öğrenmek istiyorsanız okumaya devam edin.
6.11.2017 Genel Sağlık
Cildinizi ZAO’nun organik içeriğiyle besleyin
Cildinizi ZAO’nun organik içeriğiyle besleyin ZAO Organik makyaj ürünleri, ince ve çarpıcı renkleri ve ipeksi dokusu ile size gün boyu süren güzellik sunarken, cildinizi besleyip yenileyerek gençleştiriyor. Bunun formülü de ZAO’nun içeriğindeki organik tarımdan elde edilen ürünlerde saklı.
Pürüzsüz bir cilde kavuşmak artık hayal değil
Pürüzsüz bir cilde kavuşmak artık hayal değil Multiactiv Akne Karşıtı Matlaştırıcı ve Dengeleyici Krem akneli ciltlerin günlük bakımı için özel olarak formüle edilmiştir.
Gece makyaj çıkarmaya Zao ile son!
Gece makyaj çıkarmaya Zao ile son! Organik, cilt dostu yeni makyaj markası ZAO artık Türkiye’de...
Ağrı hafifleten gıdalar listesi
Ağrı hafifleten gıdalar listesi Mevsimine göre yeterince uygun gıda almayanlar, günlük hayatta kas ağrısı yaşayabiliyor.
26.07.2022 Cadde
Doğal ağrı kesici özelliği bulunan 14 etkili besin
Doğal ağrı kesici özelliği bulunan 14 etkili besin Bazı bitki ve meyveler binlerce yıldır doğal ağrı kesici olarak kullanılıyor. Hayatlarının belli dönemlerinde çeşitli ağrı şikayetleri nedeniyle yaşam kalitesi düşen çok sayıda kişi, ilaçların yerine daha az yan etkisi olduğunu düşündüğü doğal ağrı kesicileri tercih ediyor. İşte o besinler...
Cildi güzelleştiren 5 besin
Cildi güzelleştiren 5 besin Yeterli ve dengeli beslenmemiz günlük almamız gereken vitamin ve mineralleri almamız sağlığımıza fayda sağladığı gibi cildimize de etki etmektedir. Bu yüzden yeterli ve dengeli beslenmemiz cildimiz için de gerekli besinleri alarak esnekliğini korumasını, sarkmaların önlenmesini, matlaşma, kuruluk ve kırışık oluşumlarının gecikmesini sağlamaktadır. Peki hangi besinler cildinizi güzelleştirir? Diyetisyen Salih Gürel konu hakkında önemli bilgiler verdi.
1.07.2022 Cilt Bakımı
Saç dökülmesinde beslenmenin önemi
Saç dökülmesinde beslenmenin önemi Beslenme ile bir çok hastalık arasında ilişki olduğu artık biliniyor. Ancak konu saç olunca dökülme ile beslenmenin bir ilişkisi olacağı hemen hemen hiç kimsenin aklına gelmiyor. Oysa durum hiç de sandığımız gibi değil. Merak edilen bu konuyu Saç Ekimi Dr. Hamid AYDIN sizin için yazdı:
Kontrolsüz vitamin tüketimi arttı! Ölüme sebep olabilir
Kontrolsüz vitamin tüketimi arttı! Ölüme sebep olabilir Pandemi ile birlikte vitamin kullanımınında artış gözlendi. Vitaminlerin vücudumuza birçok faydası olsa da bilinçsizce tüketildiğinde büyük sorunlara yol açabilmektedir. İç Hastalıkları Uzmanı Dr. İsmail Erbaş, vitamin kullanımıyla ilgili bilgi verdi.
15.12.2021 Genel Sağlık
Soğuk Havalarda Gözlerinizi Korumanın Yolları
Soğuk Havalarda Gözlerinizi Korumanın Yolları Soğuyan havalar, tıpkı bağışıklık sisteminde olduğu gibi gözlerde de belirli rahatsızlıkların oluşmasına sebep olabiliyor. Fotokeratitis (kar körlüğü), göz kuruluğu, göz yaşarması, ışık hasasiyeti ve çift görme gibi rahatsızlıkların bu dönemlerde oluşabildiğini belirten Dünyagöz Etiler’den Op. Dr. Aylin Koç Akbay, “Gözlerimiz soğuğa karşı dayanıklı organlarımızdan biri olmasına rağmen, bu durum soğuktan etkilenmeyecekleri anlamına gelmiyor. Alınacak ufak önlemler sayesinde, soğuk havalar sebebiyle oluşabilecek pek çok rahatsızlığı engellemek mümkün” diyor.
7.12.2021 Sağlık
Kekiğin Faydaları Nelerdir? Kekik Yağı, Suyu ve Çayı Neye İyi Gelir, Nasıl Yapılır?
Kekiğin Faydaları Nelerdir? Kekik Yağı, Suyu ve Çayı Neye İyi Gelir, Nasıl Yapılır? Şifalı bitkiler arasında yer alan kekik doğal bir antibiyotiktir. Sağlık açısından faydaları saymakla bitmeyen kekik yemeklere tat vermesi için de kullanılır. Besin değeri oldukça yüksektir. İçerisinde birçok faydalı vitamin ve mineral bulunur. Nane ailesinden gelen kekiğin yağı, suyu ve çayı da şifa deposudur. Kekik suyu regl ağrılarını dindirmede yardımcı olur. Kekik yağı ise cilde ve saça iyi gelir. “Kekik yağı, suyu ve çayı neye iyi gelir, nasıl yapılır?” diyorsanız “Kekiğin faydaları nelerdir?” içeriğimizden detaylıca öğrenebilirsiniz.
3.12.2021 Sağlık
Kabak Çekirdeğinin Faydaları Nelerdir? Çiğ Kabak Çekirdeği Neye İyi Gelir?
Kabak Çekirdeğinin Faydaları Nelerdir? Çiğ Kabak Çekirdeği Neye İyi Gelir? Kabak çekirdeği kabak meyvesinin kurutulması ile elde edilir. En çok tüketilen kuruyemişler arasında yer alır. İnsan sağlığı açısından pek çok faydaları bulunur. Bakır, çinko, magnezyum açısından zengindir. İçerdiği yüksek lif özelliği ile kemikleri güçlendirir. Demir bakımından zengin bir besin olan kabak çekirdeği demir eksikliği ve kansızlığa iyi gelir. Ayrıca kabak çekirdeği kilo vermeye yardımcı olur. Çiğ kabak çekirdeği neye iyi gelir? diyorsanız “Kabak çekirdeğinin faydaları nelerdir?” içeriğimizden detaylıca öğrenebilirsiniz.
3.12.2021 Genel Sağlık
Baş dönmesi neden olur, ne iyi gelir? Baş dönerse yapılması gerekenler nelerdir?
Baş dönmesi neden olur, ne iyi gelir? Baş dönerse yapılması gerekenler nelerdir? İnsanın yaşam kalitesini büyük ölçüde etkileyen baş dönmesi ciddi sağlık problemlerinin habercisi olabilir. Genellikle açlık, yorgunluk, susuzluk ve stres nedeniyle ortaya çıkan baş dönmesine iyi gelen bazı doğal ve bitkisel besinler yer almaktadır. Belirtiler arasında mide bulantısı, göz kararması gibi semptomlar yer alır. Baş dönmesi genellikle kısa süreli ve geçicidir. Ancak uzun süreli baş dönmelerinde en yakın sağlık kuruluşuna başvurulmalıdır. Baş dönmesi neden olur, ne iyi gelir? diyorsanız “Baş dönerse yapılması gerekenler” içeriğimizden detaylara ulaşabilirsiniz.
3.12.2021 Sağlık
Vitamin Nedir? Hangi Vitamin Ne İşe Yarıyor, Hangi Besinlerde Bulunur?
Vitamin Nedir? Hangi Vitamin Ne İşe Yarıyor, Hangi Besinlerde Bulunur? Vitaminler; hayatın sürdürülmesi adına insan vücudunun ufak oranlarda gereksinim duyduğu organik bileşikler olarak tanımlanabilir. Pek çok vitamin insan vücudu tarafından ya çok az üretilir ya da hiç üretilmez. Bu yüzden vitaminlerin çoğu besinlerden alınır. Peki vitamin nedir? Hangi vitamin ne işe yarıyor, hangi besinlerde bulunur? İşte, tüm detaylar.
20.03.2021 Sağlık
Böbrek yetmezliği belirtileri nelerdir? Böbrek yetmezliği nasıl belli olur, nasıl tedavi edilir?
Böbrek yetmezliği belirtileri nelerdir? Böbrek yetmezliği nasıl belli olur, nasıl tedavi edilir? Böbrek yetmezliği son derece tehlikeli olan hastalıkların arasında gelmektedir. Böbreklerin iflas etmesine ve ölüme kadar gidebilen bu hastalığın tedavisi olsa da yakalanmadan önce önlemlerinin alınması gerekmektedir. Ayrıca her hastalıkta olduğu gibi böbrek yetmezliğinde de erken tanı ve teşhis oldukça önemlidir. Böbrek yetmezliği belirtileri nelerdir? Böbrek yetmezliği nasıl belli olur, nasıl tedavi edilir? Böbrek yetmezliği nedenleri nelerdir? Böbrek yetmezliği neden olur? Böbrek yetmezliği tanısı nasıl konur? Böbrek yetmezliğinden korunmak için neler yapmak gerekir? İşte, tüm detaylar.
6.01.2021 Sağlık
Kıl kurduna ne iyi gelir, nasıl geçer? Bağırsak parazitleri (tenyalar) nasıl dökülür?
Kıl kurduna ne iyi gelir, nasıl geçer? Bağırsak parazitleri (tenyalar) nasıl dökülür? Kıl kurdu, çocuklar başta olmak üzere her yaş grubunda görülen en yaygın bağırsak parazitidir. Yumurtaların bulunduğu her yüzeyden rahatlıkla alınabilen kıl kurdu, oral yolla bulaşır. Bağırsak parazitleri ölümcül olmamakla birlikte çok yaygındır. Anüste kaşıntı, ishal, mide bulantısı dışında hiçbir yan etkisi yoktur. Kıl kurduna ne iyi gelir? Kıl kurdu nasıl tedavi edilir? İşte tüm detaylar...
6.01.2021 Sağlık
Veganlara özel: İçeceğinden tatlısına kadar pratik yılbaşı yemeği tarifleri
Veganlara özel: İçeceğinden tatlısına kadar pratik yılbaşı yemeği tarifleri Vegan takipçilerimize özel içeceğinden, tatlısına kadar hazırladığımız pratik yılbaşı yemeği tariflerini derledik. Yılbaşı sofranızı bu muhteşem vegan tariflerle lezzetlendirmek için kolları sıvayın!
15.12.2020 Yılbaşı
Yeni yıla evde girenler için birbirinden lezzetli meze tarifleri
Yeni yıla evde girenler için birbirinden lezzetli meze tarifleri Yeni yıla evde gireceklere harika bir haberimiz var! Yeni yıl sofranızı bu muhteşem lezzetlerle doldurabilir ve sevdiklerinize o gece adete bir kraliyet sofrası yaşatabilirsiniz. İşte yılbaşı sofranız için birbirinden lezzetli meze tarifleri...
15.12.2020 Yılbaşı
Osteoporoz nedir? Belirtileri nelerdir?
Osteoporoz nedir? Belirtileri nelerdir? Araştırmalara göre 50 yaşını aşan her üç kadından birini ve her beş erkekten birini tehdit eden ‘Osteoporoz’ günümüzün global sağlık sorunlarından biri olarak karşımıza çıkıyor.
19.10.2020 Advertorial

Benzer Haber Etiketleri