Kabare

Kabare

Son dakika kabare haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kabare gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kabare haber sayfamızda...

Kabare

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 859 kabare haberi bulunmuştur.
Taş Kağıt Makas dizisinin Rıza’sı Bülent Seyran: Benim babalarım kahramandır
Taş Kağıt Makas dizisinin Rıza’sı Bülent Seyran: Benim babalarım kahramandır “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” dizisinin sevilen oyuncularından Bülent Seyran, Milliyet Youtube kanalında yayınlanan, sunuculuğunu Beste Sırapınar’ın yaptığı “Ünlü Sohbetleri” programına konuk oldu
4.04.2024 Gündem
Taş Kağıt Makas'ın Rıza'sı Bülent Seyran: 'Bu rol benim olmalı' dedim!
Taş Kağıt Makas'ın Rıza'sı Bülent Seyran: 'Bu rol benim olmalı' dedim! Her çarşamba yeni bölümleri ile ekrana gelen 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu' dizisinin sevilen oyuncularından Bülent Seyran, sunuculuğunu Beste Sarıpınar’ın yaptığı 'Ünlü Sohbetleri' YouTube kanalına konuk oldu. Başarılı oyuncu, Taş Kağıt Makas dizisinde canlandırdığı Alzheimer hastası Rıza Tanrıkulu karakteri ve kariyeri hakkında çok özel açıklamalarda bulundu.
1.04.2024 Cadde
Erhan Yazıcıoğlu: Bizi yok sayan çok, eskileri unuttular!
Erhan Yazıcıoğlu: Bizi yok sayan çok, eskileri unuttular! 'Camdaki Kız', 'Karadayı' ve 'Çatı Katı Aşk' gibi yapımlarda yer alan usta oyuncu Erhan Yazıcıoğlu, geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda kameralara yansıdı. Ayaküstü gazetecilerle konuşan ünlü isim, televizyon yapımcılarının eski oyunculara yeterince ilgi göstermediğini söyleyerek dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
10.11.2023 Cadde
Uğur Yücel: 'Eşkıya'dan sonra oyunculuğu bıraktım!
Uğur Yücel: 'Eşkıya'dan sonra oyunculuğu bıraktım! Uğur Yücel, Yavuz Turgul'un yönettiği ve senaryosunu yazdığı, 1996 yapımı 'Eşkıya'da başrolü Şener Şen'le paylaşmıştı. Yönetmen ve müzisyen kimliğiyle de ön planda olan Yücel, Türk sinemasının ilk büyük gişe patlamasını yapan kült filmle ilgili çarpıcı bir itirafa izma attı.
9.11.2023 Cadde
Eski bir dostla yeniden tanışma
Eski bir dostla yeniden tanışma Didem Balçın, Lila Gürmen ve Zeynep Şarlıgil’i buluşturan “Canlı Radyo: Paris’in Delileri” hem tanıdık hem yeni. Hem bir buluşma hem de bir tanışma.
5.11.2023 Kültür Sanat
Yeni mekanlar insanlar
Yeni mekanlar insanlar Eski kentsel alanlar soylulaştı, köyden kente göç hızlandı. Yeni hayatın yeni mekânları ardı ardına açıldı. Hamburgerle tanıştığımız bu dönemde, ithal edip tüketen bir toplum olduk. Bu değişim, İstanbul’dan başlayarak dalga dalga Türkiye’ye yayıldı.
21.10.2023 Gündem
Sinan Çalışkanoğlu: 'Hades' karakterinin üzerime yapışmasından hiç rahatsız olmadım!
Sinan Çalışkanoğlu: 'Hades' karakterinin üzerime yapışmasından hiç rahatsız olmadım! Sinan Çalışkanoğlu, Hülya Koçyiğit'in sunumuyla TRT 2'de ekranlara gelen 'Film Gibi Hayatlar' programına konuk oldu. 'Selena', 'Türk Malı', 'Kertenkele' ve 'Güldür Güldür Show' birçok projede yer alan Çalışkanoğlu, oyunculuğa nasıl başladığını anlattı.
14.10.2023 Cadde
Eğlence dünyası Okan’ı bezdirdi
Eğlence dünyası Okan’ı bezdirdi Eğlence kültürünün yozlaştığını söyleyen Okan Bayülgen, Bodrum’daki Dada Salon Bar ve Dada Salon Brasserie adlı iki işletmesini kapatma kararı aldı.
19.08.2023 Cadde
Konserler dolup taşıyor
Konserler dolup taşıyor İstanbul’da yazın tadını çıkarmak isteyen halk, iş yoğunluğundan biraz da olsa uzaklaşmak için ünlülerin konserlerine ya da mekânlardaki sahnelerine akın ediyor.
12.08.2023 Cadde
Nukhet Duru kimdir, kaç yaşında, nereli?
Nukhet Duru kimdir, kaç yaşında, nereli? Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'nin sunduğu Şarkılar Bizi Söyler programı bu akşam Nukhet Duru'yu ağırlıyor. Sanatçıyı yakından tanımak isteyenler "Nukhet Duru kimdir, kaç yaşında, nereli?" diye soruyor. İşte Duru'nun hayatı...
6.05.2023 Bilgi Rehberi
Elif Kaya tiyatrocu oldu
Elif Kaya tiyatrocu oldu Şarkıcı Elif Kaya, arkadaşının motosikletiyle Nişantaşı City's'e geldi. Motosiklet kullanmanın keyifli olduğunu belirten Kaya, "İstanbul trafiğinde zor ve tehlikeli. Dikkatli olmak gerekiyor. Her yaz başında motosiklet alma hayalim var. Belki bu yaz alırım" dedi.
6.04.2023 Cadde
Denim üstü denim
Denim üstü denim Kot kumaş hayatın dört bir tarafına yayılıyor; pantolondan elbiseye, etekten şorta ve ceketten gömleğe… Üstelik artık ‘denim on denim’ akımıyla baştan aşağıya jean’lere bulanmak sokak modası trendlerinde baş sıralarda...
27.01.2023 Cadde
Bülbülü altın kafese koymuşlar…
Bülbülü altın kafese koymuşlar… Ata Demirer’in yeni filmi “Bursa Bülbülü”, ‘80’ler Türkiye’sinden Yeşilçam kodlarıyla sımsıcak ve nostaljik bir hikâye anlatırken sinemanın sevilen isimlerinin filmlerini neden beyaz perdede izleyemediğimizi de sorgulatıyor.
22.01.2023 Kültür Sanat
Şarkıcı Çelik kimdir, kaç yaşında? Çelik Erişçi albümleri ve şarkıları...
Şarkıcı Çelik kimdir, kaç yaşında? Çelik Erişçi albümleri ve şarkıları... Çelik Erişçi ya da bilinen adıyla Çelik şarkıcı ve besteci kimliği ile tanınmaktadır. 90'lı yıllara damga vuran popüler isimler arasında yer alan Çelik, İzel-Çelik-Ercan üçlüsünün 1991 yılında çıkardığı Özledim albümü ile tanındı. 1992 yılından itibaren kariyerine solo olarak devam etti. En bilinen şarkıları arasında "Hercai", "Ateşteyim" "Dongi Dongi" şarkıları yer almaktadır. İşte Çelik'in hayatı ve kariyeri hakkında merak edilenler...
22.10.2022 Bilgi Rehberi
Özge Borak: Annemi kopyaladım!
Özge Borak: Annemi kopyaladım! Babası Selçuk Borak’ın İstanbul Devlet Operası ve Balesi sanatçısı, annesi Buket Borak’ın balerin, abisi Selim Borak’ın balet olmasına rağmen oyunculuk mesleğini seçen Özge Borak, sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlü isimler arasında yer alıyor. Zaman zaman yayınladığı karelerle adından söz ettiren ünlü isim, annesinin yıllar önce deniz kenarında verdiği pozu taklit etti.
21.10.2022 Cadde
Özge Borak: Süper kahraman edasıyla dalarım!
Özge Borak: Süper kahraman edasıyla dalarım! Babası Selçuk Borak’ın İstanbul Devlet Operası ve Balesi sanatçısı, annesi Buket Borak’ın balerin, abisi Selim Borak’ın balet olmasına rağmen oyunculuk mesleğini seçen Özge Borak, şimdilerde Muğla'da tatilin keyfini çıkarıyor. Siyah mayosu ile objektif karşısına geçen güzel oyuncu, dalış öncesi teknede verdiği pozları Instagram hesabından paylaştı.
28.09.2022 Cadde
BAŞAK ÖZEL HAYATINI KAYBETTİ || Oyuncu Başak Özel kimdir, neden öldü, hastalığı var mıydı, nereli? Başak Özel'in oynadığı diziler neler, kaç yaşındaydı?
BAŞAK ÖZEL HAYATINI KAYBETTİ || Oyuncu Başak Özel kimdir, neden öldü, hastalığı var mıydı, nereli? Başak Özel'in oynadığı diziler neler, kaç yaşındaydı? Başak Özel'in ölüm haberi gündeme geldi. Oyuncu Başak Özel'in ölümünü Oyuncular Sendikası, Twitter hesabından duyurdu. Peki Başak Özel kimdir, neden öldü?
22.09.2022 Bilgi Rehberi
Başak Özel hayatını kaybetti
Başak Özel hayatını kaybetti Daha önce 'Umutsuz Ev Kadınları', ' Karadayı' ve 'Anne' gibi yapımlarda rol alan oyuncu Başak Özel, 51 yaşında hayata veda etti. Acı haberi Oyucular Sendikası, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.
20.09.2022 Cadde
Defile gibi düğünler
Defile gibi düğünler Gelinler hayalini kurdukları düğünlerde artık birden farklı tasarım giyerek tabiri caizse kendi defilelerini yapıyor.
11.09.2022 Pazar
Kabare Tiyatrosu Nedir, Özellikleri Nelerdir? Türkiye'deki Kabare Tiyatrosu Kurucusu Kimdir?
Kabare Tiyatrosu Nedir, Özellikleri Nelerdir? Türkiye'deki Kabare Tiyatrosu Kurucusu Kimdir? Birçok farklı güncel sorunu ince bir alayla ele alan, taşlayıcı ve iğneleyici bir tutumla halka ulaştıran tiyatro türü kabare tiyatrosu olarak ifade edilir. Özellikle toplum eleştirisine yönelmek suretiyle gerçekleştirilen bir tiyatro çeşididir. Kabare Tiyatrosu konusunda öne çıkan bilgiler.
6.09.2022 Eğitim
‘Kültür ve sanatın başkenti olacak’
‘Kültür ve sanatın başkenti olacak’ Burhaniye Belediyesi’nin 32. kez düzenleyeceği Ören Turizm Kültür ve Sanat Festivali yarın başlıyor. Başkan Deveciler, herkesi davet etti
24.08.2022 Ege
Kabare tadında Boğaz konseri
Kabare tadında Boğaz konseri Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri kapsamında önceki akşam Volkan Konak rüzgârı esti.
26.06.2022 Cadde
Ruhi Sarı: Ankara'ya yetişebildim, Antalya’yı ve Adana'yı kaçırdım!
Ruhi Sarı: Ankara'ya yetişebildim, Antalya’yı ve Adana'yı kaçırdım! TRT 2'de Hülya Koçyiğit'in sunduğu 'Film Gibi Hayatlar' programının 'Babalar Günü Özel' konuğu, oyuncu Ruhi Sarı oldu. Birçok dizi, film ve tiyatro oyununda rol alan sanatçı, Tunç Basaran'ın yönetmen koltuğunda oturduğu 'Sen de Gitme' ile sinema kariyerine adım atmıştı. 1995 yapımı filmdeki performansıyla üç ayrı festivalde 'Onur Ödülü' ve 'Umut Veren Erkek Oyuncu' ödülleri kazanan Sarı, dikkat çeken bir itirafta bulundu.
18.06.2022 Cadde
Hakim Cevdet öldü mü? Cevdet'i oynayan Uğur Yücel diziden ayrıldı mı?
Hakim Cevdet öldü mü? Cevdet'i oynayan Uğur Yücel diziden ayrıldı mı? Hakim dizisinde Cevdet rolü ile beğeni toplayan usta oyucnu Uğur Yücel'in hakkında aramalar sürüyor. Her hafta pazartesi akşamları yeni bölümleri yayımlanan dizinin kadrosunda da ayrılıklar yaşanacağı gündeme geldi. Hakim'in Cevdet'i Uğur Yücel'in oyuncuları arasından ayrılacağı öne sürüldü. Peki, Cevdet ölüyor mu, diziden ayrılıyor mu?
30.05.2022 Cadde
Yonca Evcimik kimdir, kaç yaşında? Yonca Evcimik nereli, şarkıları ve dizileri nelerdir?
Yonca Evcimik kimdir, kaç yaşında? Yonca Evcimik nereli, şarkıları ve dizileri nelerdir? Şarkılar Bizi Söyler programına bu akşam Yonca Evcimik konuk oluyor. Dizileri ve şarkılarıyla yıllara damga vuran Yonca Evcimik hakkında sorular peş peşe gelmeye başladı. Peki Yonca Evcimik kimdir, kaç yaşında? Yonca Evcimik nereli? İşte başarılı sanatçının dizileri, şarkıları ve hayatına dair merak edilenler haberimizin devamında...
28.05.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Kabare ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.