Cumhurbaşkanı Erdoğan: "İnşallah Ramazan'ın sonunda çifte bayram yapmayı niyaz ediyoruz"
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "İnşallah Ramazan'ın sonunda çifte bayram yapmayı niyaz ediyoruz" Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısının ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.
27.04.2020 Haberler
Sözcü Kalın'dan flaş İdlib açıklaması
Sözcü Kalın'dan flaş İdlib açıklaması Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Kabine Toplantısı 'ndaki konulara değinerek "Bölgeye askeri tahkimat ve sevkiyatımız devam edecek" ifadelerine yer verdi.
18.02.2020 Haberler
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'dan ABD ziyaretiyle ilgili flaş açıklama
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'dan ABD ziyaretiyle ilgili flaş açıklama Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulundu
4.11.2019 Haberler
İbrahim Kalın: Münbiç'tekine benzer oyalamalara müsaade etmeyiz
İbrahim Kalın: Münbiç'tekine benzer oyalamalara müsaade etmeyiz Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın Beştepe'deki kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada; "Münbiç'tekine benzer bir oyalama, bir dikkat dağıtma, bir hedef saptırma türü yola başvurulmasına tabii ki müsaade etmeyiz." ifadelerini kullandı.
11.09.2019 Haberler
Kabine toplantısı sonrası açıklama
Kabine toplantısı sonrası açıklama Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Beştepe'deki kabine toplantısından sonra açıklamalarda bulundu. Kalın, "Türkiye, Rusya ve İran'ın katılacağı Üçlü Zirve, ağustos ayı içerisinde Sayın Cumhurbaşkanımızın ev sahipliğinde gerçekleştirilecek." ifadelerini kullandı.
11.09.2019 Haberler
İbrahim Kalın'dan önemli açıklama
İbrahim Kalın'dan önemli açıklama Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Kabine Toplantısı devam ederken önemli açıklamalarda bulundu. Kalın: ""ABD'de görüşmelerimizi net bir şekilde ilettik. (ABD'nin Suriye'den çekilme kararı) Beklentimiz sürecinin devam etmesi, güvenli bölgenin kurulması bunun da Türkiye'nin kontrolünde olmasıdır. Tek taraflı dayatmacı söylemleri kabul etmemiz mümkün değil. Türkiye F-35 teknolojisinin ortağıdır, ortağı olmaya da devam edecektir. Biz, F-35'lerin sadece bir müşterisi veya alıcısı değiliz."
11.09.2019 Haberler