Kablosuz Şarj

Kablosuz Şarj

Son dakika kablosuz şarj haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kablosuz şarj gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kablosuz şarj haber sayfamızda...

Kablosuz Şarj

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 899 kablosuz şarj haberi bulunmuştur.
Togg T10X kar pistine çıktı: Performansıyla ilgi odağı oldu
Togg T10X kar pistine çıktı: Performansıyla ilgi odağı oldu Türkiye’nin farklı şehirlerindeki sabit ve mobil deneyim merkezlerinde kullanıcılarla buluşan Togg T10X, Kayseri Erciyes Kayak Merkezi’ndeki performansıyla ilgi odağı oluyor.
19.02.2024 Ekonomi
realme GT5 Pro İncelemesi
realme GT5 Pro İncelemesi Herkese merhaba. Bugün realme GT 5 Pro konuğum… Telefonun özelliklerine bakınca bu cihaz Türkiye’de satışa sunulmalı dedim. Neden mi? İşte o sorunun yanıtı için sizleri daha fazla bekletmek istemiyorum. Gelin birlikte inceleyelim…
25.01.2024 Milliyet Tv
realme GT5 Pro İncelemesi
realme GT5 Pro İncelemesi Herkese merhaba. Bugün realme GT 5 Pro konuğum… Telefonun özelliklerine bakınca bu cihaz Türkiye’de satışa sunulmalı dedim. Neden mi? İşte o sorunun yanıtı için sizleri daha fazla bekletmek istemiyorum. Gelin birlikte inceleyelim…
25.01.2024 Advertorial
Togg'da sistem bugün itibarıyla değişti: Genel sipariş dönemi başladı
Togg'da sistem bugün itibarıyla değişti: Genel sipariş dönemi başladı Togg'dan yapılan açıklamaya göre, 2023 yılında yapılan çekilişte yedek listede yer alan kullanıcılar için 6-10 Ocak'ta konfigürasyon güncelleme imkanı tanıyan, 2023 yılı nisan ayında yapılan çekilişe katılan ancak sipariş hakkı kazanamayan kullanıcılara da 15-19 Ocak'ta sipariş önceliği sunan şirket, bugün itibarıyla sipariş ekranlarını tüm kullanıcılara açtı.
20.01.2024 Ekonomi
Samsung Electronics, Galaxy S24 Serisi ile Mobil Cihazlarda Yapay Zeka Çağını Başlatıyor
Samsung Electronics, Galaxy S24 Serisi ile Mobil Cihazlarda Yapay Zeka Çağını Başlatıyor Günlük yaşamı derinden değiştirmek için geliştirilen Galaxy AI, ikonik S serisini geleceğe taşıyor.
19.01.2024 Advertorial
Hayaldi gerçek oldu Twitter artık ücretli
Hayaldi gerçek oldu Twitter artık ücretli X yani eski adıyla Twitter, Yeni Zelanda ve Filipinler’de yeni hesap açan kullanıcılardan yıllık 1 dolarlık ücret talep etmeye başladı. Amaç para kazanmak değil ‘bot’ hesaplara karşı önlem almak.
19.10.2023 Ekonomi
TOGG'un özellikleri belli oldu! İşte en ince ayrıntısına kadar tüm detaylar...
TOGG'un özellikleri belli oldu! İşte en ince ayrıntısına kadar tüm detaylar... Türkiye'nin otomobili Togg'un heyecanla beklenen satış fiyatı belli oldu. Yerli otomobilin standart menzilli modeli 953 bin, uzun menzilli modelin fiyatı ise 1 milyon 215 bin lira olarak belirlendi. Peki aracın özellikleri neler? İşte detaylar...
14.03.2023 Ekonomi
İcatlar tam gaz
İcatlar tam gaz Tüketici Elektroniği Fuarı (CES 2022) yeni icatlara sahne oluyor. Sağlığı takip eden akıllı yüzük, sinirinizi ölçen akıllı tartı, radyo dalgasıyla şarj olan TV kumandası, kapak bile açabilen insansı robot bunlar arasında.
5.01.2022 Ekonomi
Kablosuz Şarj Etme Özelliği Olan Telefonlar Hangileridir?
Kablosuz Şarj Etme Özelliği Olan Telefonlar Hangileridir? Pek çok yeni teknoloji gibi kablosuz şarja hayatımıza girmiştir. Teknolojinin gelişmesi ile birlikte kablosuz şarj eden telefonlar çok sık araştırmaya başlanmıştır. Bu anlamda sektörde pek çok bu özelliği barındıran akıllı telefon bulunmaktadır. Peki, kablosuz şarj etme özelliği olan telefonlar hangileridir? Sizlere kablosuz şarj eden telefonlar hakkında merak edilenleri detaylıca derledik.
3.11.2021 Teknoloji
Kablosuz Olarak Şarj Olan Telefonlar Hangileridir? (2021)
Kablosuz Olarak Şarj Olan Telefonlar Hangileridir? (2021) Teknolojinin gelişmesi ile birlikte akıllı telefonlarda en sık görülen problemlerden olan şarj problemi de değişiyor. Kablosuz olarak şarj olan bu telefonlar 2021 yılında en çok rağbet gören telefonların başında yer alıyor. Son günlerde kablosuz şarj olan telefonların hangi modeller olduğu merak edilmektedir. Peki kablosu olarak şarj olan telefonlar hangileridir? İşte kablosuz olarak şarj edebileceğiniz telefonlar listesi.
3.11.2021 Yaşam
Giulia ve Stelvio GT Junior tanıtıldı
Giulia ve Stelvio GT Junior tanıtıldı Alfa Romeo 2021 yılındaki lansman dönemini Giulia ve Stelvio GT Junior özel serileri ile devam ettiriyor. Marka, hayata geçirdiği özel serilerle uzun ömürlü, estetik ve işlevsel otomobiller yaratma konusundaki yeteneğini gözler önüne sererken, tüm modellerinin üretildikten yıllar sonra da ilham verici olduğunun ve duyguları harekete geçirmeye devam ettiğinin altını çiziyor.
20.10.2021 Otomobil
Apple’ın yeni ürünlerinin Türkiye fiyatları belli oldu
Apple’ın yeni ürünlerinin Türkiye fiyatları belli oldu Apple yeniliklerle getirdiği cihazlarının fiyatlarını da açıkladı. Özellikleriyle ve gücüyle dikkat çeken MacBook’lar Türkiye’de yüksek fiyatlara satılacak işte fiyatlar:
19.10.2021 Teknoloji
Alfa Romeo özel serilerini tanıttı
Alfa Romeo özel serilerini tanıttı Alfa Romeo Giulia ve Stelvio’nun ‘6C Villa d'Este’ özel serileri tanıtıldı. Alfa Romeo DNA’sının zarafet, sportiflik gibi bileşenlerine atıfta bulunan özel versiyonlar; marka mirasını yansıtırken, ikonik 6C 2500 SS 'Villa d'Este modeline de hatırlatma yapıyor.
6.10.2021 Otomobil
OnePlus 9 Pro 5G incelemesi
OnePlus 9 Pro 5G incelemesi Telefon pazarının en güçlü isimlerinden biri olan OnePlus, resmen Türkiye’de… Daha önce de OnePlus telefonları ülkemizde görüyorduk, ancak bugün gelinen noktada önemli bir fark var. OnePlus, Türkiye’de resmi olarak yapılanırken, ‘Ben de buradayım’ dedi. Yani OnePlus, Türkiye garantili en yeni telefonlarıyla kullanıcılarına ulaşmaya başladı. OnePlus 9 Pro 5G ise şirketin en güçlü telefon modeli ve bu incelememizde OnePlus 9 Pro 5G'yi mercek altına alıyoruz. Sponsorlu içerik
22.09.2021 Teknoloji
OnePlus 9 Pro 5G incelemesi
OnePlus 9 Pro 5G incelemesi Telefon pazarının en güçlü isimlerinden biri olan OnePlus, resmen Türkiye’de… Daha önce de OnePlus telefonları ülkemizde görüyorduk, ancak bugün gelinen noktada önemli bir fark var. OnePlus, Türkiye’de resmi olarak yapılanırken, ‘Ben de buradayım’ dedi. Yani OnePlus, Türkiye garantili en yeni telefonlarıyla kullanıcılarına ulaşmaya başladı. OnePlus 9 Pro 5G ise şirketin en güçlü telefon modeli ve bu incelememizde OnePlus 9 Pro 5G'yi mercek altına alıyoruz.
22.09.2021 Teknoloji
Polo'nun altıncı nesli satışa sunuluyor
Polo'nun altıncı nesli satışa sunuluyor Bugüne kadar 20 milyondan fazla satış adedine ulaşan Polo, altıncı jenerasyonun makyajlı versiyonuyla çıtayı daha da yukarı çıkarıyor.
20.09.2021 Otomobil
Yeni Ford Fiesta, ‘Hibrit’ versiyonu ile birlikte tanıtıldı
Yeni Ford Fiesta, ‘Hibrit’ versiyonu ile birlikte tanıtıldı B segmentinin önde gelen modellerinden Ford Fiesta, cesur ve karakteristik özelliklere sahip yeni dış tasarımı, teknolojik özellikleri ve hibrit dahil olmak üzere birbirinden farklı model seçenekleri ile tanıtıldı. Trend, Titanium, ST ve Active modellerinin her biri daha fazla renk seçenekleri, jant tasarımı ve iç tasarım detaylarından faydalanıyor. Fiesta ailesi oldukça belirgin özelliklere sahip Titanium, ST ve Active modellerinin yanısıra karakteristik özelliklerini güçlendiren Vignale paketleri ile büyüyor.
17.09.2021 Otomobil
Ford, en yeni elektrikli araçlarını Dijital Autoshow’da görücüye çıkardı
Ford, en yeni elektrikli araçlarını Dijital Autoshow’da görücüye çıkardı Ford, bu yıl pandemi koşulları nedeniyle 14-26 Eylül tarihleri arasında ilk kez dijital olarak gerçekleşiyor, "Autoshow: 2021 Mobility" fuarında en yeni elektrikli ve hibrit modellerini görücüye çıkardı. Bugün ve gelecek arasındaki farkı kapatarak, geleceği bugünden yaşatmayı amaçlayan marka, ikonik modellerinin en yeni elektrikli versiyonlarının da ilk defa Türkiye’de yer aldığı 10 araç ile Dijital Autoshow’da otomobil severlere sıra dışı bir deneyim yaratıyor.
16.09.2021 Otomobil
SEAT Arona yenilendi
SEAT Arona yenilendi SEAT’ın crossover SUV modeli olan Arona, tamamen yenilenmiş haliyle Türkiye’de satışa sunuldu. Hem iç, hem de dış tasarımında yapılan kapsamlı yeniliklerle dikkat çeken modelin iç kısımda yer alan yeni LED aydınlatmalı havalandırma ızgaraları ve yeniden konumlandırılmış bilgi-eğlence ekranı öne çıkan yenilikler arasında.
20.08.2021 Otomobil
Samsung’un yeni Unpacked etkinliğinde tanıtılan bütün cihazlar!
Samsung’un yeni Unpacked etkinliğinde tanıtılan bütün cihazlar! Samsung bir süredir hazırlandığı etkinliğini bugün gerçekleştirdi. Akıllı telefon ve saatine ek olarak kulaklık ile de bizleri karşılayan Samsung, yeni nesil cihazlarını görücüye çıkarttı.
11.08.2021 Teknoloji
Samsung Galaxy Buds 2 kutudan çıkıyor! Her şeyiyle ortaya çıktı
Samsung Galaxy Buds 2 kutudan çıkıyor! Her şeyiyle ortaya çıktı Samsung birkaç gün içinde yeni bir etkinlik düzenlemeyi hedefliyor. BU etkinlikte tanıtması beklenen yeni kablosuz kulaklığı Galaxy Buds 2’inin tanıtılmadan önce kutu açılımı yapıldı.
5.08.2021 Teknoloji
Yeni Cıtroën C3 Aircross SUV Türkiye’de!
Yeni Cıtroën C3 Aircross SUV Türkiye’de! Citroën’in ilk olarak 2017 yılında satışa sunduğu, zengin kişileştirme seçenekleri ve modülerlik özellikleriyle B-SUV sınıfının beğenisini kazanan modeli C3 Aircross SUV, yenilenerek Türkiye’de de yollara çıkmaya başladı.
16.07.2021 Otomobil
Apple MacBook benzeri devasa iPad'ler üzerinde çalışıyor
Apple MacBook benzeri devasa iPad'ler üzerinde çalışıyor iPad tarafında oldukça iddialı olan Apple'ın yeni bir strateji izleyeceği ortaya çıktı. Bu kapsamda 12.9 inçlik iPad Pro çok daha büyük gelebilir.
28.06.2021 Teknoloji
Xiaomi Mi Mix 4 için yeni detaylar ortaya çıktı
Xiaomi Mi Mix 4 için yeni detaylar ortaya çıktı Çin merkezli teknoloji şirketinin yeni akıllı telefon modeli Mi Mix 4 için hızlı şarj ve pil kapasitesi gibi detaylar belli oldu. Tasarımsal olarak önceki nesle benzer görünen bu akıllı telefon, devasa bir pil kapasitesiyle bizleri karşılıyor.
24.06.2021 Teknoloji
Jaguar E-PACE yeni haliyle yollara çıkıyor
Jaguar E-PACE yeni haliyle yollara çıkıyor Jaguar’ın ilk lüks kompakt SUV’u Jaguar E-PACE, yenilenmiş dış tasarımı, gelişmiş teknolojileri ve 1.5 litre 160 BG’lik motoruyla ülkemizde yollara çıkmaya hazırlanıyor.
9.06.2021 Otomobil

Benzer Haber Etiketleri

Kablosuz Şarj ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.